Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O konuda daha dikkatli olcam aksamı biraz erkene alcam genel olarak :)

Bu hafta fazla eksi olacağını sanmıyorum regl yüzünden :/

İnşallah tartı beni yanıltır bakalım çok merak ediyorum
Yinede kendini öyle şartlandırma cnm 3.günden sonra şişlik varsa iniyor.
bu hafta 3 kişi öyleydi zaten :))

Aslında geç yatılınca akşam için çok geç değil sadece çarşamba perşembe birazdaha erken olsa yeterli hem vücut şaşırmış olur

İyi geceler tatlı uykular
Sanada bebeğim hadi bakalım leptinler çalışsın :)))

Bu sözünü hatırlatırım bakk hele tatilde sen bi ye :))
Yarın tardıdaki mutluluğunu düşün aşkitom
Biraz önce eşimede dedim şayet kilo verince bidahs alirsam yüzüme tükür :)
Yarın anca ikiyüz ucyuz abla hissediyorum daha fazlası çıkmaz

Artık diyette olduğumu kabullendiler normalde ben diyet yapmazken hemen hamburgerciye giderdik şimdi balık yiyoruz yada daha sağlıklı şeyler buluyoruz
Kuzu hedefe ulaşınca makul ölçülerde yiyceZ zaten ama şuan kwndimeze kendimizi ispatlama zamanı :)

Bitanem kesinlikle haklısın biz yarın tartı günü olduğu için bugün biraz sıktık normalde daha fazla yiyoruz ama sağlıklı şeylerden

Vavv maşallah diyorum başka da birşey demiyorum

Harikasın bebek

Edacigim 500 kalori süper ..bende yarın sporda zumba yapicam bı okadarda ben yakarım herhalde

Rahat içersin hemde içine çok fazla aci koymwzsin ama

Selam arkadaşlar... Maalesef yine gecenin körü yazma fırsatı buldum. Öncelikle korktuğunuz gibi bir durum yok, iyiyim kendimi nırakmadım. Sabah kahvaltı iyi geçti çok şükür. Sonra bir bebek görmeye gittim. Orada ufak bir kaza oldu ve bir üçgen börek yeme ısrarına hayır demelerim kar etmedi. Artık onu öğle yemeği saydım. Akşam da bence iyiydi. Yarın misafirim var, peynirli poğaça ve kağıtlı kek yaptım. Kakolu şeyleri pek sevmem, o yüzden keki kakaolu yaptım. Ama acaba bir kilo verdiysem yarın bir poğaça yesem mi ödül olarak diye düşünüyordum ki dedim insaf edibe bu hafta kaçamakların yetmedi bir de ödül diyorsun. Yani bilinçaltımı hazırlıyorum yarın için. Bakalım sabah tartılmak için heyecanlanıyorum. Umarım herkes bol eksili sonuçlar alır.
Menü
  • sabah
1 dilim hellim peyniri
Domates salatalık
2 kaşık yoğurtlu havuç
1 yağda yumurta
  • Öğle
1 küçük börek
  • Akşam
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık yoğurt

Su: 3 lt su, ödem suyu dahil
Spor: 30 dk yürüyüş

Mesajları ve ara ara okudum. Ama kızım ne telefona ne bilgisayara izin vermedi, çılgınca ver bana diye ağladı her seferinde. Aslında görmezden gelince unutup başka şeylere dalıyordu ama büyüdü cimcimem sanırım bu defa pes etmedi. Bu duruma bir çare bulmalıyım. Şimdi çok uykum var geçmiş yapamayacağım. Bir de korktum iyice gecikirsem sabaha şişlik olabilir diye yatıyorum. Sabah namazdan sonra gücüm yeterse yazmaya çalışırım. Genelde aklımda kalanları en azından yazıyordum ama uykudan sanırım fazla birşey yok. Mefkurem ve @nanekekik'in beni sormasına mutlu oldum. @seydan94 'nın tavuk göğsünün tamamını yemsesine şaşırdım ve witch_eda kızımın adaşı gelmiş hoş gelmiş. Habinar pantolonu denediğimi haber veremedim. Fitt_anne eşine söylediğin söz içimi parçaladı arkadaşım, inşallah bir daha hiç bu kiloları geri almazsın, hep istediğin kiloda olursun. Poni Bon neden hedefine ulaşmadan mezun olmak istiyor merak ettim. @fatdegil_fit doktordan iyi haberler aldığı için sevindim, insülin direnci bile çok yokmuş sevindirici gerçekten. askrhpozitif 'e yarın mahçup olmayayım diye çok dua ettim. befitlady 'ın menüsünü çok beğendim, balığı severim çünkü hem lezzetli, hem sağlıklı hem de diyete uygun. @puffs çikolata safra kesesini yormuyor mu diye merak ettim, doktora özellikle sordun mu?
Neyse aklımda kalanlar bu kadar, atladığım önemli bir şey vardıysa affola.

Afiyet olsun fıstık
spor mükemmel afiyet olsun uzun zamandır bu şekilde mi ilerliyorsun

Bugunki menum:
Sabah: kefir 1 brdak 1 kase musli
Ara : 1 meyve
Ogle: 3 dilim ekmek ve 100 gr kiyma
Aksam: 1 bardak kefir 3kare cikolata yesillik 2 kk peynir ve 2 dilm kavun

Aksam cikolata ve kefiri ben ekledim. 3 lt su var birde kizlar.

Canım aslında eski menülere göre bana sağlıklı geldi çikolata olmasaydı daha iyi olurdu

Bombaaa Bombaaa :)))hepmi iyi olmak zorundasın yavvv :))

Haha sağol abla

Hafif güzel olmuş kaptanım

İyi olmuş ananasla aşkınız :)))

Evet çok az ama olsun yarın normal yemek düzenine dön hadi bakalım eksilerrr gelsin inşallah

Ne kadardır spora gidiyorsun tatlım ?

Benxe güzel olmuş afiyet olsun

Gayet İyi valla tebrik ederim canım
Spor da çok çok iyi ayyy bende öyle spor yapardım eskiden

Eh börek olmalıydı biliyorsun hadi bakalım ben tartıyı merak ediyorum

Günaydınnnnnnnnnnnn

Aaa sen uyandın mı abla bu saatte ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…