- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.881
eda hoş geldin gezdin kiloları alıpmı geldin naptıngoood morning kızlar bugün yogunummm bi türlü girdim geçmişi okumayı bitiremedim geldim anca gelebilsim napıyonuz bakimmm
karnı acıkan varmıııııııı
goood morning kızlar bugün yogunummm bi türlü girdim geçmişi okumayı bitiremedim geldim anca gelebilsim napıyonuz bakimmm
hoşşşbuldummmmm
amaaa olmazkiii ben şimdi dün akşam yerdiğim kızartmalardan bahsetmiycemmiiii
süperr gidiyo az dfeğil murchhh böyle gşiderse baya verecennn :84:
eda hoş geldin gezdin kiloları alıpmı geldin naptın
goood morning kızlar bugün yogunummm bi türlü girdim geçmişi okumayı bitiremedim geldim anca gelebilsim napıyonuz bakimmm
Menümü yazayım kızlar... Akşam annemlerdeydik... Tabi urfalı oldugumuz için menüde de çiğköfte vardıipin ucu kaçtı biraz.. ama panik yok, 2 gün 1000 kalorilik yerim olur biter... :))
Menüm:
Sahur:
1.5 dilim kepekli ekmek
1 sahanda yumurta
2 şekerli 1 çay
1 domates + 1 salatalık
5 zeytin
İftar:
1 kase mercimek çorbası
10 sıkım çiğköfte( kendime oha çüş falan demek istiyorum yani )
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
200 gr. karpuz
1/2 yufka ekmek
2 dilim baklava...
Toplam: 1658 kalori
Aslında baklava yemeseydim ve 5 6 sıkım çiğköfte yeseydim iyiydi ama yapacak bişi yok. 2 3 gün 1000 kalorilik beslenicez artık :))
45 dk. yürüdüm. 4 lt. de su içtim. Bugünüm böyle geçti. :))
Ha ha ha ha ha 10 sıkım cıg kofte yemısNe olacak mute 10 sıkım cıg kofte cokmu ben olacam onun basında bıde ozel sahıbı yapıcak urfalı bırı offf oofff offf dıyorum yanı.
Ben cok sevıyorum cıg kofteyı bı polıs abımız var bılıyomus cıg kofte yapmayı :) Tabı bunu duyan ben basının etını yemek durumuyla cıg kofte yaptırdım ona :) Gittim alısverısı yaptım ofıste yaptık yedık superdı :) Ogun kac tane yedıgımı sayamadım ama cok cok fazlaydı şöyle ki 2 gun elımde maden suyuyla dolaştım hazmedemedım o bulgurları :) Ama o zevk hıc bıseye degısılmez :)
urfaya ilk tayin olup gittiğimizde ben çok ağladım.ankaradan gitmiştik oraya..fark var haliyle..urfa ,denizli gibi küçük bi yer...oradakilerin dedikleri doğruymuş..urfada öyle güzel dostluklar kurduk ki..dönerken de ağladım
selpak yokmu idare et ilk gün fazla olmazsanşimdi wc girdim bide ne göreyim ? Regl olmuşum allahım hem karnım ağrıyor hem tanımda pet yok off off off
keşke sabah olaydın gitti oruçşimdi wc girdim bide ne göreyim ? Regl olmuşum allahım hem karnım ağrıyor hem tanımda pet yok off off off
selpak yokmu idare et ilk gün fazla olmazsan
keşke sabah olaydın gitti oruç
bozman lazım yerine tutucaksın ama;Öğle yaptım zaten bolca pecete koydumUff demı ama sabahtan olsaydım pek ıyıydı ben genede bozmıcam ama
bozman lazım yerine tutucaksın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?