Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

goood morning kızlar bugün yogunummm bi türlü girdim geçmişi okumayı bitiremedim geldim anca gelebilsim napıyonuz bakimmm
karnı acıkan varmıııııııı

hoşşşbuldummmmm

amaaa olmazkiii ben şimdi dün akşam yerdiğim kızartmalardan bahsetmiycemmiiii

süperr gidiyo az dfeğil murchhh böyle gşiderse baya verecennn :84:

Benım acıkmadı da karnım fena agrıyor bılmıyorum edda yaa cok zor dukkanı yapmak helekı bır suru pıs bogaz aıle uyen varsa Nryse ıdare edıcez artık az cok demıcez

hay Allah ...kız sen urfalımısın.ben sizin memlekete laboratuvar kurdum

urfaya ilk tayin olup gittiğimizde ben çok ağladım.ankaradan gitmiştik oraya..fark var haliyle..urfa ,denizli gibi küçük bi yer...oradakilerin dedikleri doğruymuş..urfada öyle güzel dostluklar kurduk ki..dönerken de ağladım

slm kızlar bugün itibariyle kilom 65.9 ,dünde amcamlarda iftara davetliydik gene kendimi tutabildim 2 kaşık domatesli et ,3 kaşık rus salatası dışında hiçbirşey yemedim ama keşkül ve dondurma yiyemediğim için neredeyse ağlıcaktım valla ya kızlar sizden bi isteğim olcak bizde akrabaları iftara davet edicezde bana bi tatlı tarifi verebilir misiniz? (sütlü tatlılar tercihimdir ve diyet olmasın lütfen çünkü illa ben diyet yapıyorum diye akrabalarında diyet yapmasına gerek yok değil mi ama) herkesin bildiği şeyleri yapmak istemiyorum ,sizinde yardımınızla döktüreyim bu yemekte

gülşekerim keşke yakınında olsaydım.yemek yapmayı çok severim.mursh gibi hem de alengirli yemek yaparım.ama uzaktayız.işte sana nefis bi tatlı Peynir Helvası

Malzemeler
• 400 gr. un
• 100 gr. irmik
• 250 gr. margarin
• 500 gr. tuzsuz dil peyniri
• 750 gr. şeker
Yapılışı
Öncelikle yağımızdan 50 gr. kadar alıp bir tavada eritiyoruz ve içine tuzsuz dil peynirini rendeleyip iyice karıştırıyoruz. Daha sonra irmiğimizi ekleyip unumuzu ise azar azar ekliyoruz. En sonunda ise şekerimizi ilave edip pembeleşinceye kadar karıştırarak pişiyoruz. Daha sonra fırın tepsimizi iyice yağlayıp içine karışımımızı koyuyoruz baklava şeklinde dilim dilim keserek 20 dk. 180 °C fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişiriyoruz.

resmini yapıştıramadım bi türlü..mutfak cinleri sitesinden bakabilirsin..

aynen çiğköfte yemek anlatılmaz yaşanır

evet urfa cok güzel bi yerdir... görüşüyormusunuz ordakilerle?

Bazıları bişiler demiş falan umrumda değil.. isteyen gelsin gitsin kilo bildirimide yapabilir.Söyledikleriminde arkasındayım.KONUSTUKLARIM HAKKINDA DÜŞÜNECEĞİM BİŞEY YOK ÇOK ŞÜKÜR.Kim kilo veriyormuş göreceğiz.Hedefe en hızlı ulasan kazanır...

Şimdi wc girdim bide ne göreyim ? Regl olmuşum allahım hem karnım ağrıyor hem yanımda pet yok off off off

Son düzenleme:
benim çıkmam lazım pazarımız var .gidip biraz sebze alayım markettende meyvemi alıp fırındanda pidemi alıp geleyim evim biraz uzak bu saydıgım yerlere. gitmişken hepsini haledip dönerim

selam kızlar nasılsınız?
edacım hoş geldin canım nasıl geçti tatilin ?
murscum orucunu bozmalısın yani adet görmekle zaten bozuldu orucun ve yemelisin
bugün kayınvalidemleri yemeğe cağırdım
görüşürüz kızlar:80:

selam kızlar.gece sahurda eşim rahatsızlandı tabi uyku uyumadık hastane filan .o yüzden şimdi gelebildim.bi geeçmişe bakayımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…