Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ağırlık değince direk dumbell geldi aklıma ben şınav bile çekemiyorum o kadar fenayim yanı plank hayal gibi

Ağırlık değince direk dumbell geldi aklıma ben şınav bile çekemiyorum o kadar fenayim yanı plank hayal gibi

Sinav bende cekemiyorum tatlim, sinav baska bi olay ya gercekten benim kol kaslarim gucsuz yapamiyorum 2 tane cekebiliyorum ama guclu olup cekemeyen coook kisi var. plank cok kolay sinavin yaninda ufak saniyelerle baslamaya calis diyetle 1haftada verdigin kilonun kat kat fazlasini verdirir sana oncelik karin olmak uzere vucudun tum on yuzunu ve kollari calistiriyor. Deli titriyosun deli yakiyosun yaglari ve bunlari birkac saniye ile yapiyosun dusunsene 1 hafta degil birkac saniye. Oncelik baslamak gerisi teferruat sen bi karar ver bak nasil guzel yapacaksin zamanla. Baslamadan bilemezsin ve biyerden baslamak zorundasin. Sana engel olan sey yine sensin. Yik butun tabularini sifirdan basla yapicam de yapamasan da dene, denemekten hic bikma inan zamanla olacak. En buuuk is adim atmak baslamak gerisi corap sokugu gibi gelecek, verdigin kilolari gorunce bir daha birakmak istemeyeceksin. Ve herseyden önce bedeninin buna ihtiyacı var ona bunu vermelisin sağlığın için :))

Naneli kekligim okadar haklısın ki
Biz birimizden güç bulan bı takımız
Bikacimizin modu düştüğü zamanda hepimiz etkileniyor ,tek başımıza basaramadigimiz için buradayız ovakit bunun hakkını vermek lazım ..
Ben kendi adıma daha dikkatli olucam kendimi dusunmuyorsam bile tqkimim için asilicam artık

Misafirlerimi gönderdim bı kötü huyum var misafir gelicegi zaman her işi ogune bırakıyorum buda müthiş yoruyor sabah spor sonra ikramliklqrimi hazırla evi temizle canım çıktı çok şükür atlattım ama ..menumu yazayım hemen

Kahvaltı 9:30
1yumurtadan omlet
2 ceviz
4 zeytin
Domates salatalık
4 topik peynir
Biraz peynir bir parça ekmek
1 şeftali

3:00
1tabak patlıcan
1buyuk bardak ayran
1dilim kavun

8:30 1dilim yalancı kumpir
5 yaprak sarması
Aksam olmadı biliyorum ama hiç vaktim yoktu kendime özel bir şey hazırlamaya bununla gecistirdim
Evdede envayi çeşit hamur işi tatlı var ekler bile var (dayanamadigim diyete basladigimdan beri hasretini çektiğim yiyecektir kendisi)hiç birine dokunmadim

Bol su 45dk airobik

çok haklısın canım önceden spor yapıyordum ve gayet güzel gidiyordu göbek bu kadar sarkık değildi vücut daha toparlanikti aslında haklısın şuan kendimi engelleyen yine kendim ve baslamamak için hiçbir nedenimm yok hemen bir program yapıp başlayacağım canım

afiyet olsun canım güzel atlatmissin

Evet cnm kilo vermenin çıkış noktası mutfak sonu spor oluyor
Ikisi ayrılmaz bir ikili olmalıki sonucunda fit bi vücut elde edelim

Valla doğrusunu istersen burda öncelikli tartı oluyor çünkü yarışmadayız
Ama kilo verdikçede tabi ayna da insana gülümsüyor
Ben ikisinide istiyorum

Benim evde istasyon, plates power, bacak, mekik aletleri, platesin bütün parçaları var

Nerden başlıyalımmm

Az zararla atlattın diyelim tatlım

Ben yapıyorum da titreyene kadar değil ama

Edacigim üçgen vücutlu bir kadınım ben:)şuan kollarimdan başka gözümü rahatsız eden bir tarwfim yok kollarım vücuduma göre feci kalın
Evde ne yapabilirim dambıllarla çalışıyorum ara ara ama inceltmez kasmi yapar acabw sen bu konuda hangi egzersizleri onerirsin

Zumba olmadı gene airobik yaptık Begüm hocamiydi onla

Işıkları arızalı bahar hoş ışıkları olsa bile hiç giremem gece gece çakiden çok korkuyorum hala :)
Ah bu selahattin dönmez milletin dalgası oldum sayesinde
Zuhal ablamda gaza geldi evdeki zulayı değerlendirecek sanırım eda sayesinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…