- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.801
Ağırlık değince direk dumbell geldi aklıma ben şınav bile çekemiyorum o kadar fenayim yanı plank hayal gibiYok düşmeyenlerde varsen sadece vücudunu kullanıyosun bazı aletlerde Plank yapın kızlar günde her antrenman sonrası plank hareketi o hareket bakın nasıl çığlık attırıyor titretiyor inanın tüm vücutta etkisini hemmen hareket sonrası bile göreceksiniz :)
Ağırlık değince direk dumbell geldi aklıma ben şınav bile çekemiyorum o kadar fenayim yanı plank hayal gibi
Naneli kekligim okadar haklısın kiVeee gelelim dilin kemiği yoktur kısmına
Yazacaklarima kimse alınıp kirilmasin kimsenin kötülüğünü istemiyorum lakin enerjik verdiğini alan bir takım için herkesin taşın altına elini koyması lazım ki motivemiz bu şekilde sağlam kalıyor.Aksi halde neden burada zaman harcayalim hemde hayatta bize ücretsiz verilmiş en değerli şey zaman ve bedenimizken neden ikisini de kötü davranalim
@Poni BonHabinar özel sebeplerden dolayı bu hafta yoklugunuzu görmezden geldik bunu telafi etmek için bu haftanın çenesi düşük ve motivasyon topları siz olun bence artık bizi nasıl gazlarsiniz bilemem top sizde ben pası attım
askrhpozitif kaptanim 4luk son günde atağa geçirdi seni güzel bir eksi getirdin ama takımı kurtarmaya yetmedi burda da takım olmanın önemi ortaya çıkıyor
@befitlady kaçamak yok spor var ama reglin etkiledi reglde metobolizma canavar oluyor bu hafta bunu fırsata çevirip haftaya fark atmanı bekliyorum canım inanıyorum yaparsın sen
@Edibe12 gecelerin yargıcı hepp gece gelme gündüz gelll tenhalarda menhalardaaa yemeee sakın sopayı aldım elimeseni seçtim kendime rakip bu hafta kusura bakma artık canını okuyacağım kacsmaksiz bir hafta geçirmeniz bakalım senin vücut ne veriyor gerçekten görelim bı
@fatdegil_fit Tuğba sanırım stres yapma dedik diye sen bı relax oldun üçüncü hafta ve bütün hayallerimiz suya düştü inan en çok senin sonucuna üzüldüm kosksca 1ay neredeyse listede olmak stres yaptıysa liste dışı devam edebilirsin ama bı yerde bı yanlış var uyur yer misin acaba kızyani bu spor bu menü inusilin de çıkmamış herşey temiz bence bı günlük tut yediklerini anı anına yaz bı bakalım belki unutuyorsun
Yanlış anlama takım olmak bu çünkü senden güzel bir eksi gelseydi takımı bu hafta sirtlardin iki haftadır takım seni söylüyordu bu hafta herkes kötü olunca dibe vurduk
Fitt_anne dilek sen kendi dersini aldın zaten malum eksiye bile geçtin bı daha yapmazsın biliyoruz
@seydan94 canım bir ay bile olmadı neredeyse 8kg verdin bu hafta durması gayet normal
Sen haftaya arayı açsan bile ben öbür hafta uçacam bebek :))haksızlık bu ya yine yakalayamadım haftaya yakalamam lazım hatta arayı açmam lazim
çok haklısın canım önceden spor yapıyordum ve gayet güzel gidiyordu göbek bu kadar sarkık değildi vücut daha toparlanikti aslında haklısın şuan kendimi engelleyen yine kendim ve baslamamak için hiçbir nedenimm yok hemen bir program yapıp başlayacağım canımSinav bende cekemiyorum tatlim, sinav baska bi olay ya gercekten benim kol kaslarim gucsuz yapamiyorum 2 tane cekebiliyorum ama guclu olup cekemeyen coook kisi var. plank cok kolay sinavin yaninda ufak saniyelerle baslamaya calis diyetle 1haftada verdigin kilonun kat kat fazlasini verdirir sana oncelik karin olmak uzere vucudun tum on yuzunu ve kollari calistiriyor. Deli titriyosun deli yakiyosun yaglari ve bunlari birkac saniye ile yapiyosun dusunsene 1 hafta degil birkac saniye. Oncelik baslamak gerisi teferruat sen bi karar ver bak nasil guzel yapacaksin zamanla. Baslamadan bilemezsin ve biyerden baslamak zorundasin. Sana engel olan sey yine sensin. Yik butun tabularini sifirdan basla yapicam de yapamasan da dene, denemekten hic bikma inan zamanla olacak. En buuuk is adim atmak baslamak gerisi corap sokugu gibi gelecek, verdigin kilolari gorunce bir daha birakmak istemeyeceksin. Ve herseyden önce bedeninin buna ihtiyacı var ona bunu vermelisin sağlığın için :))
Ama ama abllaaaa yaaaaaSen haftaya arayı açsan bile ben öbür hafta uçacam bebek :))
afiyet olsun canım güzel atlatmissinMisafirlerimi gönderdim bı kötü huyum var misafir gelicegi zaman her işi ogune bırakıyorum buda müthiş yoruyor sabah spor sonra ikramliklqrimi hazırla evi temizle canım çıktı çok şükür atlattım ama ..menumu yazayım hemen
Kahvaltı 9:30
1yumurtadan omlet
2 ceviz
4 zeytin
Domates salatalık
4 topik peynir
Biraz peynir bir parça ekmek
1 şeftali
3:00
1tabak patlıcan
1buyuk bardak ayran
1dilim kavun
8:30 1dilim yalancı kumpir
5 yaprak sarması
Aksam olmadı biliyorum ama hiç vaktim yoktu kendime özel bir şey hazırlamaya bununla gecistirdim
Evdede envayi çeşit hamur işi tatlı var ekler bile var (dayanamadigim diyete basladigimdan beri hasretini çektiğim yiyecektir kendisi)hiç birine dokunmadim
Bol su 45dk airobik
Evet cnm kilo vermenin çıkış noktası mutfak sonu spor oluyorSenin için önemli olan ayna mı tartı mı peki? önceliğin ayna olursa tartı zaten mecburen illaki düşecek. Düşünürsen ben sana spor programı konusunda yardımcı olurum. Görselli neleri ne kadar yapmalısın, hangi egzersiz hangi bölge için, çalışman gereken ağırlıklar. Çünkü inanın sadece beslenmeyle olmuyor bu iş
Yok daha nelerAğırlık değince direk dumbell geldi aklıma ben şınav bile çekemiyorum o kadar fenayim yanı plank hayal gibi
Biz çenesi düşükleri severiz tatlıcımÇenesi düşen enerjiklerde bugün
Az zararla atlattın diyelim tatlımMisafirlerimi gönderdim bı kötü huyum var misafir gelicegi zaman her işi ogune bırakıyorum buda müthiş yoruyor sabah spor sonra ikramliklqrimi hazırla evi temizle canım çıktı çok şükür atlattım ama ..menumu yazayım hemen
Kahvaltı 9:30
1yumurtadan omlet
2 ceviz
4 zeytin
Domates salatalık
4 topik peynir
Biraz peynir bir parça ekmek
1 şeftali
3:00
1tabak patlıcan
1buyuk bardak ayran
1dilim kavun
8:30 1dilim yalancı kumpir
5 yaprak sarması
Aksam olmadı biliyorum ama hiç vaktim yoktu kendime özel bir şey hazırlamaya bununla gecistirdim
Evdede envayi çeşit hamur işi tatlı var ekler bile var (dayanamadigim diyete basladigimdan beri hasretini çektiğim yiyecektir kendisi)hiç birine dokunmadim
Bol su 45dk airobik
Buna şükür diyelim artık:)Az zararla atlattın diyelim tatlım
Sabırsızlıkla bekliyorum yarını ozamanYarın sabah gerçek sonucu göreceğiz, bende merak ediyorum. Eger yarin daha az cikarsam sizlere güzel birkaç tavsiyede bulunacağım
Ben yapıyorum da titreyene kadar değil amaYok düşmeyenlerde varsen sadece vücudunu kullanıyosun bazı aletlerde Plank yapın kızlar günde her antrenman sonrası plank hareketi o hareket bakın nasıl çığlık attırıyor titretiyor inanın tüm vücutta etkisini hemmen hareket sonrası bile göreceksiniz :)
Edacigim üçgen vücutlu bir kadınım ben:)şuan kollarimdan başka gözümü rahatsız eden bir tarwfim yok kollarım vücuduma göre feci kalınSenin için önemli olan ayna mı tartı mı peki? önceliğin ayna olursa tartı zaten mecburen illaki düşecek. Düşünürsen ben sana spor programı konusunda yardımcı olurum. Görselli neleri ne kadar yapmalısın, hangi egzersiz hangi bölge için, çalışman gereken ağırlıklar. Çünkü inanın sadece beslenmeyle olmuyor bu iş
Zumba olmadı gene airobik yaptık Begüm hocamiydi onlaHOŞgeldin canım tabiki olur yeni tariflere her zaman açığım
Dilek zumba nasıldı hoca kimdi gelemedim çok üzüldüm ya
Kendimi tanıtayım bende ankaradayım 34 yaşındayım ocak ayında 83 kilo ile başladım 67 kilodayım boyum 170 7 kilo fazlam olduğunu düşünüyorum aslında hedef kilom 65 idi ama şimdi aynaya bakınca kendimi. Hala hiç beğenmiyorum vücudumda gram yağ istemiyorum ve kas istiyorum cidden kollarımda biraz oluşmuş durumda ama karnım 2 sezeryan geçirdiğimden dolayı baya kötü durumda aşırı sarktı haftada 3 gün salona gidiyorum artı evde jilian michael level 3 yapıyorum hafta sonları yüzmeye başladım ama hala yetersiz geliyor bu hayallerdeki vücuda kavuşmak öyle zor bi yolculukki sabah inanın tartıda bu rakamı görünce oturdum ağladım hafta sonu birgün kaçamak bütün haftamı elimden aldı telafisini yaptığım halde
Neyse senin beni motive edeceğine inanoyorum canım başarılar diliyorum
Spor aşkı bambaşka bişey gerçekten tebrik ediyorum seni
Teşekkürelr şeydacım
Yaptım abla çarşambaya kadar :)Sen bu hafta yaptınmıda cnm ben öyle menünü hatırlamadım
Işıkları arızalı bahar hoş ışıkları olsa bile hiç giremem gece gece çakiden çok korkuyorum hala :)güzel canım cuma için gayet dolu dolu
Vay yürüyüş var poni senin rakibin kimdi bu hafta
Bünyede şaşırdı geçmedi hala yatacağım şimdi
Sağol canım
Öğle dışında güzel canım
Bilinç altında çakı mı var kızeşini de kandır ışıklandırma yok mu
Selahattin de yaseminin oldu
Dilek demişti sana halt etmiş Selahattin diye
Yine kusursuzca
yumurta ye canım haftanın sonuna doğru yoğurt ye istersen
Zuhal ablamda gaza geldi evdeki zulayı değerlendirecek sanırım eda sayesinde :)Sağolsın tatlım
Bu konuda o kadar değişik görüşler varki
Kimi boşuna cardiyo yapmayın diyor kimisi cardiyosuz yağ yakma olmaz diyor
Ben 90 lı kilolarda olduğum için
Ve henüz tam anlamıyla başlamadım spora arada yürüyüş sopalarıyla dışarda yürüyorum
Ama kendime bi planda yapmak istiyorum
Evde hertürlü aletim mevcut
Acaba 3 gün yürüyüş 3 gün aletlerlemi çalışsam
Bide sporun fazlası bana yaramıyor
Mutlaka inceltiyordur Ama tartı fazla düşmüyor o zaman
Bunu biçok kez test ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?