Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın günaydın güzeller

Dün dün kaldı önümüze bakıyoruz gençler..

Bu hafta kaçamaksız sporlu bir hafta olsun herkes kendi eksiğini biliyor onu tamamlayınca inanıyorum bunyemiz karşılığını verecektir

Dün çok yoruldum ama bu hafta yatma luksum yok,kahvemi içip sporumu yapicam görüşürüz spordan sonra

Sıcaklarında etkisi var poni daha hafif yemek istiyor insan

Bende öğlen sonra gidiyorum kesinlikle yemiycem bana göre bişey olmazsa

@ayulduzz duydun mu iddiaya gel tmm kız sen kadınsın ama bizi ihmal etme bak gelmwyenlere hemen trip atıp cemkiriyorum vücudum kabul etmiyor kaşıntı tutuyor

Ohh maşallah
Menüm:
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates
Maydanoz
Öğle:
1 bardak ayran
3 kayısı
Akşam
4 köfte
Salata
Su: 2.5 lt
Spor: ev işi, koşturmaca
Batu Edibe sağlam başlamış maşallah deyim Totonu kasi kız nazar etcez
Eki Görüntüle 2020936 Bu arada gece çıkarken salonda tartıldım ve ben şok 61.8

Yarın hocamla 2. vücut ölçümlerimi yapacağız
Canım sen evde tartildigin tartiyi baz al malum tartı farkları oluyor

Sabah sinirlerim zıplayınca öğleden sonraya enerjim kalmadı :))koltuğa attım kendimi
Akşam üzeride görümceye çaya gittik
Menüyü bekliyorum gözüm yolda
Etimek varsa oda iyi gelirdi belki tatlım
Ekmek kizartip yedim bı dilim geç saatti ama tartiyi etkilenmemiş şükür
Tatlım hafta içi dilek tatile gidiyor o yüzden sık gelemez
Bu hafta baharı yen sen dileği sonra halledersin
Ben seni tutuyom bakk
Aplaaa dedik bagrimiza bastık
yürüyüş sopası ne ola ki ya

Ben tiyo istiyorum sezeryanla kalan bir alt karın var onun için egzersiz yapıyorum ama bı turlu dümdüz olmuyor birde genetiğimin yapı taşı basen ve popo yani vücut tipim armut üst beden yok alt maşallah
Spor dön bana dön bana diyor
Evet plank çok etkiliyor ara ara demedim ama sayende bir spor programı çıkaracağız galiba
Ağırlık değince direk dumbell geldi aklıma ben şınav bile çekemiyorum o kadar fenayim yanı plank hayal gibi
kız neden hayal olsun senin neyin eksik

Çenesi düşen enerjiklerde bugün
Günaydın biz severiz çenesi düşüklerin
abla onlar bende olsa varya

Günaydın kızlar bugün daha iyiyim ağrılı bir regl ama ben az sonra yapabildiğim kadar spor yapacağım ağrılarda iyi gelir belki

Yok daha neler
Sen bi ara ne yapıyodun kızz adını unuttum şimdi
P90x i yapıyordum ablada plank beni zorluyordu tam anlamıyla hiç yapamadım o planki
Günaydın herkese. Benim minik 8de uyandı annesinin uykusunu kaçırdı geri uyudu bnde balkonda kahve içiyorum hava çok güzel
Günaydın canım afiyet olsun
Günaydın canım maşallah kız ben yataktan kızın zoruyla çıkıyorum
Günaydın kızlar bugün daha iyiyim ağrılı bir regl ama ben az sonra yapabildiğim kadar spor yapacağım ağrılarda iyi gelir belki
günaydın canım spor ağrıyı azaltır inşallah bu sefer regl amma çektirdi sana

İki orti cikti meydana hepsi birbirinden fenaa cemkirmek,taciz etmek,zooopa kullanmak serbest

Halledersin kanka sen ,dengelemissin vs gibi kacamaga göz yummak yasak o zaman zooopa hakkı bana geçer ona göre

Bu haftanın ortileri

@seydan94 & witch_eda

Edibe12 & @nanekekik + Fitt_anne

P pufss & befitlady

@askrhpozitif & Habinar

@Poni Bon & @fatdegil_fit

@mefkurem bu hafta tarafsız baş zopaci

Eki Görüntüle 2021027

Canınız çeksin diye resim koydum sarımsakt var içinde 1 kş yağ ile hadi bakalım atın resimleri:)
Hava mis çay içiyorum gül ağacının altında :)
Daha evde kahvalti hazır değil ev halkı uyuyor ben çamaşır katılıyorumohhh keyife bak maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…