- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.821
Günaydın canım iyidir erken kalkmakGünaydın herkese. Benim minik 8de uyandı annesinin uykusunu kaçırdı geri uyudubnde balkonda kahve içiyorum hava çok güzel
Dilekim sen dün yorulmadın mı yatsanaGünaydın canım iyidir erken kalkmak
Sıcaklarında etkisi var poni daha hafif yemek istiyor insanBu akşam misafirliğe gidicez. Gideceğimiz arkadaşlarda karıkoca diyet yapıyolar beni anlar diye düşünüyorum ve eskisi gibi canım cıs istemiyo özellikle şerbetli tatlı ve hamur işlerini. Alışkanlık oldu sanırım
@ayulduzz duydun mu iddiaya gel tmm kız sen kadınsın ama bizi ihmal etme bak gelmwyenlere hemen trip atıp cemkiriyorum vücudum kabul etmiyor kaşıntı tutuyorBahar ancak geldim sorma çok yorgun ve perişanım bugün gece de foruma takılamam uyumam lazım. Okumayı yeni bitirdim. Takipteyim. Bu hafta Dilekle ben rakip olduk diye biliyorum. Üçlü ekip mi olsak? Hatta çok motiveyim ikinizin toplam vereceği kiloyu bile geçerim gibime geliyor
Ohh maşallahKızlar 21.00 da başladığım spor an itibariyle tamamlamdı. Bugün daha az kardiyo, daha çok ağırlık çalıştım.
spor bittiğinde merdiven inemez haldeydim bacaklarım ve karnım felaket Yarın sabah pilates ve kardiyo akşam aynı saatlerde de ağırlık çalışmayı düşünüyorum.
Bu arada karnımda six pack gördüm gibi gibi sanki yağlar biraz erise tamamen ortaya çıkacak. Keyiften dört köşeyim şuan
Batu Edibe sağlam başlamış maşallah deyim Totonu kasi kız nazar etcezMenüm:
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates
Maydanoz
Öğle:
1 bardak ayran
3 kayısı
Akşam
4 köfte
Salata
Su: 2.5 lt
Spor: ev işi, koşturmaca
Canım sen evde tartildigin tartiyi baz al malum tartı farkları oluyorEki Görüntüle 2020936 Bu arada gece çıkarken salonda tartıldım ve ben şok61.8
Yarın hocamla 2. vücut ölçümlerimi yapacağız
Arkadaşlar benim misafir haftasonu için yatılıya dönüştü. Muhtemelen Pazartesiye kadar fazla uğrayamam ancak bugünkü gibi menü yazmaya gelebilirim gibi, kusura bakmayın. Pazartesi bomba gibi dönmüş olurum ona göre. Yüksek motivasyonlu bol su ve sporlu sağlıklı beslenmeli sıfir kaçamak bir haftasonu diliyorum hepinize.
Menüyü bekliyorum gözüm yolda
Sabah sinirlerim zıplayınca öğleden sonraya enerjim kalmadı :))koltuğa attım kendimi
Akşam üzeride görümceye çaya gittik
Ekmek kizartip yedim bı dilim geç saatti ama tartiyi etkilenmemiş şükürEtimek varsa oda iyi gelirdi belki tatlım
Aplaaa dedik bagrimiza bastıkTatlım hafta içi dilek tatile gidiyor o yüzden sık gelemez
Bu hafta baharı yen sen dileği sonra halledersin
Ben seni tutuyom bakk
yürüyüş sopası ne ola ki yaSağolsın tatlım
Bu konuda o kadar değişik görüşler varki
Kimi boşuna cardiyo yapmayın diyor kimisi cardiyosuz yağ yakma olmaz diyor
Ben 90 lı kilolarda olduğum için
Ve henüz tam anlamıyla başlamadım spora arada yürüyüş sopalarıyla dışarda yürüyorum
Ama kendime bi planda yapmak istiyorum
Evde hertürlü aletim mevcut
Acaba 3 gün yürüyüş 3 gün aletlerlemi çalışsam
Bide sporun fazlası bana yaramıyor
Mutlaka inceltiyordur Ama tartı fazla düşmüyor o zaman
Bunu biçok kez test ettim
Ben tiyo istiyorum sezeryanla kalan bir alt karın var onun için egzersiz yapıyorum ama bı turlu dümdüz olmuyor birde genetiğimin yapı taşı basen ve popo yani vücut tipim armut üst beden yok alt maşallahSenin için önemli olan ayna mı tartı mı peki? önceliğin ayna olursa tartı zaten mecburen illaki düşecek. Düşünürsen ben sana spor programı konusunda yardımcı olurum. Görselli neleri ne kadar yapmalısın, hangi egzersiz hangi bölge için, çalışman gereken ağırlıklar. Çünkü inanın sadece beslenmeyle olmuyor bu iş
Spor dön bana dön bana diyorhadi bakalım güzel sonuçlar görürsün inşallah
tabiki ayna daha önemlide yarışmada olduğumuz için tartı oldukça önem taşıyorşuan 73 kusurum ama hiç 73 Luk durmuyorum göbek sarkiuor kollar sarkiyor acil spora ihtiyacım var
Evet plank çok etkiliyor ara ara demedim ama sayende bir spor programı çıkaracağız galibaYok düşmeyenlerde varsen sadece vücudunu kullanıyosun bazı aletlerde Plank yapın kızlar günde her antrenman sonrası plank hareketi o hareket bakın nasıl çığlık attırıyor titretiyor inanın tüm vücutta etkisini hemmen hareket sonrası bile göreceksiniz :)
kız neden hayal olsun senin neyin eksikAğırlık değince direk dumbell geldi aklıma ben şınav bile çekemiyorum o kadar fenayim yanı plank hayal gibi
Günaydın biz severiz çenesi düşüklerinÇenesi düşen enerjiklerde bugün
abla onlar bende olsa varyaEvet cnm kilo vermenin çıkış noktası mutfak sonu spor oluyor
Ikisi ayrılmaz bir ikili olmalıki sonucunda fit bi vücut elde edelim
Valla doğrusunu istersen burda öncelikli tartı oluyor çünkü yarışmadayız
Ama kilo verdikçede tabi ayna da insana gülümsüyor
Ben ikisinide istiyorum
Benim evde istasyon, plates power, bacak, mekik aletleri, platesin bütün parçaları var
Nerden başlıyalımmm
Bebişim zaman yatacak zaman değilDilekim sen dün yorulmadın mı yatsana
Ay bnde leslie teyzeyle irtibata geçeyimBebişim zaman yatacak zaman değil
P90x i yapıyordum ablada plank beni zorluyordu tam anlamıyla hiç yapamadım o plankiYok daha neler
Sen bi ara ne yapıyodun kızz adını unuttum şimdi
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın herkese. Benim minik 8de uyandı annesinin uykusunu kaçırdı geri uyudubnde balkonda kahve içiyorum hava çok güzel
Günaydın canım maşallah kız ben yataktan kızın zoruyla çıkıyorumGünaydın günaydın güzeller
Dün dün kaldı önümüze bakıyoruz gençler..
Bu hafta kaçamaksız sporlu bir hafta olsun herkes kendi eksiğini biliyor onu tamamlayınca inanıyorum bunyemiz karşılığını verecektir
Dün çok yoruldum ama bu hafta yatma luksum yok,kahvemi içip sporumu yapicam görüşürüz spordan sonra
günaydın canım spor ağrıyı azaltır inşallah bu sefer regl amma çektirdi sanaGünaydın kızlar bugün daha iyiyim ağrılı bir regl ama ben az sonra yapabildiğim kadar spor yapacağım ağrılarda iyi gelir belki
Hadi bakalım iyi olan kazansinİki orti cikti meydana hepsi birbirinden fenaa cemkirmek,taciz etmek,zooopa kullanmakserbest
Halledersin kanka sen ,dengelemissin vs gibi kacamaga göz yummak yasak o zaman zooopa hakkı bana geçer ona göre
Bu haftanın ortileri
@seydan94 &witch_eda
Edibe12 & @nanekekik + Fitt_anne
P pufss &befitlady
@askrhpozitif &Habinar
@Poni Bon & @fatdegil_fit
@mefkurem bu hafta tarafsız baş zopaci
Ooo sevgili rakibim güzel bir kahvaltı lakin bu hafta birincilik benim
Afiyt olsn canm bnde biber soteleyeyim barı bak canım çekti
Ooo sevgili rakibim güzel bir kahvaltı lakin bu hafta birincilik benimafiyet olsun
Canınız çeksin diye resim koydum sarımsakt var içinde 1 kş yağ ile hadi bakalım atın resimleri:)Afiyt olsn canm bnde biber soteleyeyim barı bak canım çekti
Daha evde kahvalti hazır değil ev halkı uyuyor ben çamaşır katılıyorumEki Görüntüle 2021027
Canınız çeksin diye resim koydum sarımsakt var içinde 1 kş yağ ile hadi bakalım atın resimleri:)
Hava mis çay içiyorum gül ağacının altında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?