- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.841
Listeyi tam yapmamışınki cnm onda ara öğün çilek falan vardıYaptım abla çarşambaya kadar :)
Sabah haşlanmış yumurta
Öğlen yulaf
Akşam hindi
Heralde öyle olacak :))Zuhal ablamda gaza geldi evdeki zulayı değerlendirecek sanırım eda sayesinde :
Ohhhh balkon kahve ve güzel hava üçlüsüGünaydın herkese. Benim minik 8de uyandı annesinin uykusunu kaçırdı geri uyudubnde balkonda kahve içiyorum hava çok güzel
Miss gibi
senin diyet yaptığını biliyolarmıBu akşam misafirliğe gidicez. Gideceğimiz arkadaşlarda karıkoca diyet yapıyolar beni anlar diye düşünüyorum ve eskisi gibi canım cıs istemiyo özellikle şerbetli tatlı ve hamur işlerini. Alışkanlık oldu sanırım
bu hafta herkesin atak yapacağından eminimGünaydın günaydın güzeller
Dün dün kaldı önümüze bakıyoruz gençler..
Bu hafta kaçamaksız sporlu bir hafta olsun herkes kendi eksiğini biliyor onu tamamlayınca inanıyorum bunyemiz karşılığını verecektir
Dün çok yoruldum ama bu hafta yatma luksum yok,kahvemi içip sporumu yapicam görüşürüz spordan sonra
dağcılarınkine benziyor cnm burda yürüyünler hep kullanır. Onunla daha fazla kalori yakılıyomuş. Kollara sırta da etkilidir diye düşünüyorum. Ben okadar kilo verdim sırtım çok yağlıydı, ama hiç sarkma olmadıyürüyüş sopası ne ola ki ya
Insan olunca kıymet bilmiyo heraldeabla onlar bende olsa varya
Ama kk dan önceki zayıflamamda günde 2 saat spor yapardım hem cardiyo hem alet
spor iyi gelir cnm ağrılara bide meto hızlanıyoki kimse tutmasın seniGünaydın kızlar bugün daha iyiyim ağrılı bir regl ama ben az sonra yapabildiğim kadar spor yapacağım ağrılarda iyi gelir belki
Plank zaten az sn.yeyle başlıcan cnm alıştıkça artıracanP90x i yapıyordum ablada plank beni zorluyordu tam anlamıyla hiç yapamadım o planki
Büyük bi zevkleİki orti cikti meydana hepsi birbirinden fenaa cemkirmek,taciz etmek,zooopa kullanmakserbest
Halledersin kanka sen ,dengelemissin vs gibi kacamaga göz yummak yasak o zaman zooopa hakkı bana geçer ona göre
Bu haftanın ortileri
@seydan94 &witch_eda
Edibe12 & @nanekekik + Fitt_anne
@pufss &befitlady
@askrhpozitif &Habinar
@Poni Bon & @fatdegil_fit
@mefkurem bu hafta tarafsız baş zopaci
gülde kocamanmış kızz bahçede tavukların varmı
ohhh Afiyet olsunEki Görüntüle 2021027
Canınız çeksin diye resim koydum sarımsakt var içinde 1 kş yağ ile hadi bakalım atın resimleri:)
Hava mis çay içiyorum gül ağacının altında :)