Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gözün aydın abla yemek iş güç sporu araya sıkıştır bari plates felan bi görelim sende artık demi ama

Kızlar baya yazmışsınız bende son yazımı yazıcam ,
hepimizin zor yoğun zamanları vardır elbette bende böyle bir dönemden geçiyorum
ve kolay kolay atlatamıyorum ve ben bu sureçte kendimi zayıflamaya yönelttim ve ramazanda başladım sizlerle ve çokta güzel ilerledim hiç beklemediğim kadar kilo verdim ve sizlerden ve çevremden çok güzel bi tepki aldım
bu beni oldukça motive etti ve oldukça mutluydum
Sonra kilolar durdu daha çok azmettim spora verdim kendımı her halukarda da yapmaya çalıştım
Amacım ilk önce kendim kilo vermek ,sonrada takımımı hedefe ulaştırmaktı ama ne yaptıysam olmadı
hele ki bu cuma tam bi yıkım oldu benim için sizinde dediğiniz gibi 2 kilo kesin bekliyordum ama köyde tartıda 100 gr görünce oldukça çıldırdım
geçen haftalarda sırf bu sıkıntım için hemen doktora gittim çok şükür kötü bişi çıkmadı ama bi yerlerde yanlışlık yapıyordum onuda düşündüm
Dünden beri düşünüyorum bi yandan bi dünya iş güç ama kafam bu konuya takılı tabiki
Herşeyi yaptığım halde verememek bu çok koyuyor ilk önce kendi adıma sonrada takım adına
ve bu sureç benim önceki diyetisyenimle yaşadığım sureci tekrarlattı bu kadar cok takmam ve sıkıntı yapmam BELKİDE benım bunyemı etkılemişti
Kesin bişi diyemıyorum ama meto da bişi zorluyor beni bunun farkındayım
Şu yaşıma kadar da kimse bu kadar azimli görmemişti beni
hala da azimliyim bişi değişmedi
Pazartesi diyetisyen ve psıkologa başlıcam önceliğim aslında psıkılog olmalı ama diyetislenle beraber yürütünce sanki daha da iyi hissedicem kendimi diye düşünüyorum
bu şekilde devam edicem belki bu şekilde daha rahat ilerleyebilirim
inanin ailem kadar yakın oldunuz hepinizi ayrı ayrı seviyorum gerçekten içtenlikle yazıyorum tüm söylediklerimi
ama burda devam edemicem artık biraz kendi halimde olmaya ihtiyacım var sanırım
İnanin sizle şahsi veya grupla hiçbir problemim yok
tamamen kendimle alakali
ara ara uğrarım elbet kendi günliğüm var orda yazmaya çalışırım
ama sanırım biraz toparlanmam lazım
ayrılırsam 6 ay katılamıcağımı biliyorum ama böylede yapamıyorum hem kendim hem takım adına
azmim ve hırsım devam edicek tabiki ama tek başıma başarmaya çalışıcam şu bünyeme söz geciriyim
kendimi de toparlıyım daha da saglıklı dönerim aranıza
lütfen beni yanlış anlamayın iradesizmiş demeyin en iyisi bu diye düşündüm kendi kendime
sizleri çok seviyorum hepinizdeki o temiz kalbi
sevgiyi sıcaklığı algılıyorum hissediyorum
azminize hayranım sizlerle bi arkadaşlık olusturduğuma çok ta mutluyum
ama sanırım kendi iyiliğim için bu gerekli ,
hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız hepinizin hedeflerinize ulaştıgını görücem ve tabiki kendiminkinide yazmaya çalışıcam sizlere yazabildiğim kadar
destekleriniz ve güveniniz için tekrar teşekkür ediyorum sizlere,

Tatlım seni çok iyi anlıyorum ama senden ricam pes etme Tuba kendin için pes etme ayrıca listeden çıksan da buraya istediğin kadar yazabilirsin liste dışı da olabilirsin burda
Senin azmin çok güzel sakın bunu kaybetme hayat her konuda azim gerektiriyor kilo verme de de böyle biz de seni çok sevdik duygular karşılıklı anlicağın

Canım benim azmimi ASLA kaybetmicem kesinlikle bu yoldan dönüş yok
ama bir süre ayrı kalmak iyi gelicek sanırım

telefonda görüşmeye devam etmek istyen olursa mervede var numaram bana yazabilirsiniz her zaman üyeliğimi sildirmiyiorum burdayım hala :)
hay Allah seni niçin bile ben alintilarken değiştirmiş

Tuğba konuştuğumuz gibi takımdan ayrılma gerek yok liste problemin olmadan daha relax devam edebilirsin bizim bı anlamış vardı sırf bu stresten listeye girmesi aramızda sohbet muhabbet her haftada az çok kilo vererek devam etti
Hayatındaki olumsuzluklar içinde bı girişimde bulunmussun tabi ki son karar senin ama bence free olarak devam edersin günlük gibi düşünüp burayı da

bu bebekler bence doğdukları an yaramaz olucaklarını belli ediyorlar Beren de doğduğu günden beri o ışığı alıyorum kendini iyice belli etmeye başlıyor :)))
Valla karnındayken belli oluyor Seyda benim kuzeyin hareketini dışardan görür şaşırırlar diye gece gündüz durmazdi
Eltimin kizida çok az hareket ederdi bu hep uyuyor galiba diyordu
Al kuzey gece gündüz durmuyor
Eltimin kizida minik ev hanımı bide uykucu sorma

Valla doğru diyorsun canım minicik haliyle yaramazlık peşindeler ya :))

Tubacım bu veda yazısı gibi olmuş
Bizde seni çok sevdik ve burayı bırakmanı istemiyoruz
Seni listede olmak stress yaptıysa, çıkar öyle devam edersin bunda problem yok
Sadece listeden çıkarsın takımdan değil
Önemli olan birbirimize hertürlü destek olmak
Zor dönem diyosun...
Inş.Allah kalbine ferahlaksın versin feraha çıkarsın cnm
Biliyosun biz herzaman burdayız cnm

Sporlar ne alemde kızlaaaar
Yokkkk :)))

Evi süpürdüm sildim
Bide iş aşkım geldi mutfak dolaplarının dışını sildim
Sarma vardı onu ocağa koydum şimdi diğer yemekleri yapıcam

befitlady
Habinar
Kızlar kiraz sapı kaynatılmıyor onun için bahara sordum
1kş takribi 15-20sap sap bardağa konup üzerine sıcak su dökülüyor 5 dk demleniyor

Bahar maydoznozu kaynatırsan daha iyi olur

Canım ablam hep burdasınız tabiki yürekten biliyorum burda oldugunuzu
inşallah abla amin
ama biraz kendimi toparlayınca döncem araniza inşallah yazıcam tabikide
iyiki varsınız
kendimle cebelleşicem sadece hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…