- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.881
Yokkkk :)))
Evi süpürdüm sildim
Bide iş aşkım geldi mutfak dolaplarının dışını sildim
Sarma vardı onu ocağa koydum şimdi diğer yemekleri yapıcam
@befitlady
Habinar
Kızlar kiraz sapı kaynatılmıyor onun için bahara sordum
1kş takribi 15-20sap sap bardağa konup üzerine sıcak su dökülüyor 5 dk demleniyor
Bahar maydoznozu kaynatırsan daha iyi olur
42dk eliptik yapıldı sabahtan
Nbr millet bende tartı beğendim tefal uygun birşey sectim uçmuş tartı fiyatları inşallah cumaya yetişir benimki kafayı yedi iyice
Önce benden başla o vakitHehe kötü cadılar gibi elimde sopam menüleri bekliyorum
İnşallah bı gelsinde hayır mı şer mi söyleyecek bakalımHayırlı olsun canım şimdiden
Menü
Sabah (8:40)
2dlm uno ekmeği kızarmış
1kk kadar peynir
Domates salatalık
5zeytin
(Niyette tahin pekmezde vardı yemedimmmmmmm)
Öğle (13:40)
5koy biberi 2orta boy domates 1tk zeytinyağı ile sitelerin
Üzerine yoğurt
1dlm ekmekle
Akşam(18:30)
2hurma
2gunkurusu
15_20cig fındık
Çay
Şu:çok
Spor:42dk eliptik
İnşallah bı gelsinde hayır mı şer mi söyleyecek bakalımablamın ve annemin tartıya göre benimki baya bı farklı tartiyor
bilmem ki kızartmak kalorisi o düşürüyor tabi yinede iki dlm yediğim için yumurta yemedim sanırım ben kızarmış beyaz ekmeğe yada köy ekmeğine dayanamıyorum tam tahılli o kadar cazip değilAkşam kuruyemiş olmuş sadece değişik olmuş
Bi de ekmeği kızartıp yemek bana her zaman daha fazla yedirir aklında bulunsun sadece bana mı öyle oluyor bilemem
bilmem ki kızartmak kalorisi o düşürüyor tabi yinede iki dlm yediğim için yumurta yemedim sanırım ben kızarmış beyaz ekmeğe yada köy ekmeğine dayanamıyorum tam tahılli o kadar cazip değil
Akşam yiyemiyorum zorlamaktadır istemiyorum atistirdim ileri saatte aclikolmasin diye ama hurma ve kayısı fazla oldu bence kuzeyi uyutcam birazdan bı zumba yapmayı düşünüyorum
Selam gençlik bugün kuzendeydim yeni girdim eve kaçamaksız kolay geçti bugün,kuzen humurisi yapmış ama başta söyledim domates peynir yerim ben diye artık alisiyolar galiba zorluk çıkarmadı:)
Kahvaltı 1:00
Domates biber kızartması azıcık yağ ile
Peynir.
3 ceviz
4 zeytin
Maydonoz
7:00
Domates
Buyuk bir dilim peynir
1haslanmiş patetes
Kıvırcık
Bol su 1 bardak yeşil çay
40dk evde kardio
cadı Rakibem ben tüm günü domates peynirle gecirmişim mümkün mü beni yenmen hahay:)Gunaydin millet. Valla gruptaki enerji hissediliyor hemen. Bu hafta birincilik yolda! RahibelerimNorth River ve Fitt_anne kahvaltıyı kaçırmadınız di mi? Hadi menüyü şimdi söylemeyeyim ama benimki gayet başarılı @mefkurem bu hafta desteğine ihtiyacım çok iki zorlu rakibim var. Gerçi benim obezligim ve kaçmaya hazır kilolarım karşısında pek şansları yok
bikerem az yağ ile yaptım hem pişmiş domates daha faydalıFitt_anne demek spor neyseki yağlı yağlı domates biberi yiyince geri alirsin. Ben çiğden doğrayıp yedim bi kere haftasonu geçsin @witch_eda 'ya danışıp sporda da geçeceğim sizi boşuna heveslenmeyin
ya ben ben ben bihter:))Işte böyle güvenli ol bebeğim
Sen havada karada yenersin onları :))benden tam destek sana
Ama az yiyipte metonu küstürme hemde tehlikeli sulardan uzak kalmış olursun
Birazda hareket ekledinmi ooooo mis olur
yarın sabaha toplu ne yesekki :)
kuzu YouTube evde kardio diye bişeye başladım kesinlikle süper çok bunaltmiyor ama iyi ter atıyorsun bak bi araSelaaaam 9.takimin azimli fit kızçeleri Nasılsınızz :)
@mefkurem soğan kürüne başladım ablam inşallah faydasını görürüm
Limonlu maydanozlu ve kiraz saplı detoks suyumla güne başladım
Spor olarak ne yapacağıma karar veremedim sizden fikir alabilirim bu konuda :) Coook iyi oluuuur
tempolu bir gün olmuş ablamBenimde çocuklar gece TR den geldi akşama yemeye gelcekler
Evi toparlladım Tozları aldım bi silecem sonra yemeye girişecem
Bugün gerçekten spor yapmak istiyodum ama yetişebilirmiyim bilmem çünkü akşamda işe gidecem
Bahar sorma ya her gün bir yer çıkıyor hayret valla:)Ohhh Afiyet olsun ponicim
İyi o zaman korkusuz geçecek
Yansın yaglar
Kız bugünde evde otur
Aynısından yedim rakibem kız biz rakibeye şimdi kanka mı bu edibeye karşı ona göre davrancam
Batu arkadaş benimle yarışan yürek yiyor yedirmenmmm galibiyeti sana :)
Bende aynısından yedim kız
Sende mı poni
Canım sen spor yapma ne olursa güzel olur
yoğun yorucu Birgün kolay gelsin gözün aydın Abla sen bu sene gidemiyordun dimi
ben kaynamış suya koyar 1dk kadarda kaynatirim öyle duymustumKiraz sapını direk suya ekledim kaynatmak mı gerekiyordu :)
tugbişim acaba cuma günleri sende stresmi yapıyor vucud kitliyor kendini..diyetisyenle başla bakalım iyi geleceğine inanıyorum ama bence burdan kopma ara ara yaz bizim destegimizde iyi gelicektir bu dönemdeKızlar baya yazmışsınız bende son yazımı yazıcam ,
hepimizin zor yoğun zamanları vardır elbette bende böyle bir dönemden geçiyorum
ve kolay kolay atlatamıyorum ve ben bu sureçte kendimi zayıflamaya yönelttim ve ramazanda başladım sizlerle ve çokta güzel ilerledim hiç beklemediğim kadar kilo verdim ve sizlerden ve çevremden çok güzel bi tepki aldım
bu beni oldukça motive etti ve oldukça mutluydum
Sonra kilolar durdu daha çok azmettim spora verdim kendımı her halukarda da yapmaya çalıştım
Amacım ilk önce kendim kilo vermek ,sonrada takımımı hedefe ulaştırmaktı ama ne yaptıysam olmadı
hele ki bu cuma tam bi yıkım oldu benim için sizinde dediğiniz gibi 2 kilo kesin bekliyordum ama köyde tartıda 100 gr görünce oldukça çıldırdım
geçen haftalarda sırf bu sıkıntım için hemen doktora gittim çok şükür kötü bişi çıkmadı ama bi yerlerde yanlışlık yapıyordum onuda düşündüm
Dünden beri düşünüyorum bi yandan bi dünya iş güç ama kafam bu konuya takılı tabiki
Herşeyi yaptığım halde verememek bu çok koyuyor ilk önce kendi adıma sonrada takım adına
ve bu sureç benim önceki diyetisyenimle yaşadığım sureci tekrarlattı bu kadar cok takmam ve sıkıntı yapmam BELKİDE benım bunyemı etkılemişti
Kesin bişi diyemıyorum ama meto da bişi zorluyor beni bunun farkındayım
Şu yaşıma kadar da kimse bu kadar azimli görmemişti beni
hala da azimliyim bişi değişmedi
Pazartesi diyetisyen ve psıkologa başlıcam önceliğim aslında psıkılog olmalı ama diyetislenle beraber yürütünce sanki daha da iyi hissedicem kendimi diye düşünüyorum
bu şekilde devam edicem belki bu şekilde daha rahat ilerleyebilirim
inanin ailem kadar yakın oldunuz hepinizi ayrı ayrı seviyorum gerçekten içtenlikle yazıyorum tüm söylediklerimi
ama burda devam edemicem artık biraz kendi halimde olmaya ihtiyacım var sanırım
İnanin sizle şahsi veya grupla hiçbir problemim yok
tamamen kendimle alakali
ara ara uğrarım elbet kendi günliğüm var orda yazmaya çalışırım
ama sanırım biraz toparlanmam lazım
ayrılırsam 6 ay katılamıcağımı biliyorum ama böylede yapamıyorum hem kendim hem takım adına
azmim ve hırsım devam edicek tabiki ama tek başıma başarmaya çalışıcam şu bünyeme söz geciriyim
kendimi de toparlıyım daha da saglıklı dönerim aranıza
lütfen beni yanlış anlamayın iradesizmiş demeyin en iyisi bu diye düşündüm kendi kendime
sizleri çok seviyorum hepinizdeki o temiz kalbi
sevgiyi sıcaklığı algılıyorum hissediyorum
azminize hayranım sizlerle bi arkadaşlık olusturduğuma çok ta mutluyum
ama sanırım kendi iyiliğim için bu gerekli ,
hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız hepinizin hedeflerinize ulaştıgını görücem ve tabiki kendiminkinide yazmaya çalışıcam sizlere yazabildiğim kadar
destekleriniz ve güveniniz için tekrar teşekkür ediyorum sizlere,
Fırlama olucak bu fındık desene:)bu bebekler bence doğdukları an yaramaz olucaklarını belli ediyorlar Beren de doğduğu günden beri o ışığı alıyorum kendini iyice belli etmeye başlıyor :)))
Ben yaptım çok şükür zabahtanSporlar ne alemde kızlaaaar
Ablam iş deme tatil dönüşü evi kirklamam lazım çok isim var çok kışlık yiyeceklerde yapılacakYokkkk :)))
Evi süpürdüm sildim
Bide iş aşkım geldi mutfak dolaplarının dışını sildim
Sarma vardı onu ocağa koydum şimdi diğer yemekleri yapıcam
@befitlady
Habinar
Kızlar kiraz sapı kaynatılmıyor onun için bahara sordum
1kş takribi 15-20sap sap bardağa konup üzerine sıcak su dökülüyor 5 dk demleniyor
Bahar maydoznozu kaynatırsan daha iyi olur
sen merak etme o iş bizdeKızlar hatırlatmak gibi olmasın nur topu gibi bir notamiz yani sonunculugumuz var bunu ilk üçe hatta birinciliğe taşımak boynumuzun borcu amannn hafta sonuna dikkat
Geçmiş olsun canısı bilirim pek kötü oluyorKızlar teli düşürdüm ekrn gitti yazamıyorum
Leslie yap zorlamazdaHeee temizlik aşkına spor olmadı diyorsun abla
Hey maşallah bende hafif hafif başlicam bakalım nerden başlasam onu düşünüyorum
Bol eksilerin olsun inşallahNbr millet bende tartı beğendim tefal uygun birşey sectim uçmuş tartı fiyatları inşallah cumaya yetişir benimki kafayı yedi iyice
akşamları bayadir es geçiyorsun sonra acikmiyormusunMenü
Sabah (8:40)
2dlm uno ekmeği kızarmış
1kk kadar peynir
Domates salatalık
5zeytin
(Niyette tahin pekmezde vardı yemedimmmmmmm)
Öğle (13:40)
5koy biberi 2orta boy domates 1tk zeytinyağı ile sitelerin
Üzerine yoğurt
1dlm ekmekle
Akşam(18:30)
2hurma
2gunkurusu
15_20cig fındık
Çay
Şu:çok
Spor:42dk eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?