- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.901
Evde kardio diye bişey buldum YouTube onu yaptım fena değilBence güzel olmuş canım kahvaltı geç olunca iki öğün olmuş
Kardio derken naptın ?
Güzel atlatmissinSelam gençlik bugün kuzendeydim yeni girdim eve kaçamaksız kolay geçti bugün,kuzen humurisi yapmış ama başta söyledim domates peynir yerim ben diye artık alisiyolar galiba zorluk çıkarmadı:)
Kahvaltı 1:00
Domates biber kızartması azıcık yağ ile
Peynir.
3 ceviz
4 zeytin
Maydonoz
7:00
Domates
Buyuk bir dilim peynir
1haslanmiş patetes
Kıvırcık
Bol su 1 bardak yeşil çay
40dk evde kardio
Canım bende kestane dehşet süt yapardı taş gibi olurdu göğüsum o kadar dolardı ki satardım bile oğlum bosaltamazdi yada sahlep deneyebilirsin varsa bil holda şu üç bulgurda iyiSelam kizlar napiorsunuz? Ben bugun menu yazmiyorum cunku planli birseyler yemedim. Sut olmadi bugun bebegim cok agladi. Sut yapsin diye birsuru sey yedim. Cok kalorili seyler deilde birsuru sey yedim hepsini hatirlayamiyorum. Az once son care bulgur pilavi yapip yedim. Bende cok sut yapior. Ins. Ise yarar. Sizin bildiginiz birseyler var mi sut yapan?
valla bu hafta fena geliyorcadı Rakibem ben tüm günü domates peynirle gecirmişim mümkün mü beni yenmen hahay:)
bikerem az yağ ile yaptım hem pişmiş domates daha faydalı
ya ben ben ben bihter:))
yarın sabaha toplu ne yesekki :)
Omlet yapalım maydonozlu baharatlı himm miş
kuzu YouTube evde kardio diye bişeye başladım kesinlikle süper çok bunaltmiyor ama iyi ter atıyorsun bak bi ara
tempolu bir gün olmuş ablam
Bahar sorma ya her gün bir yer çıkıyor hayret valla:)
Bebeğim nasıl yapsakki edebi ile rakiplikte keyifli olacak gibi aslında ikimize karşı yarişsin bu haftayı iyi degerlendirse ikimizide alt edicek potansiyel var bu hatuna
ben kaynamış suya koyar 1dk kadarda kaynatirim öyle duymustum
tugbişim acaba cuma günleri sende stresmi yapıyor vucud kitliyor kendini..diyetisyenle başla bakalım iyi geleceğine inanıyorum ama bence burdan kopma ara ara yaz bizim destegimizde iyi gelicektir bu dönemde
Hoşçakal demiyorum sana bizi bırakmazsin yazarsın sen seviyorum kız seni,herşey çok güzel olsun senin için inşallah
Fırlama olucak bu fındık desene:)
Ben yaptım çok şükür zabahtan
Ablam iş deme tatil dönüşü evi kirklamam lazım çok isim var çok kışlık yiyeceklerde yapılacak
sen merak etme o iş bizde
Geçmiş olsun canısı bilirim pek kötü oluyor
Leslie yap zorlamazda
Bol eksilerin olsun inşallah
akşamları bayadir es geçiyorsun sonra acikmiyormusun
cadı Rakibem ben tüm günü domates peynirle gecirmişim mümkün mü beni yenmen hahay:)
bikerem az yağ ile yaptım hem pişmiş domates daha faydalı
ya ben ben ben bihter:))
yarın sabaha toplu ne yesekki :)
Omlet yapalım maydonozlu baharatlı himm miş
kuzu YouTube evde kardio diye bişeye başladım kesinlikle süper çok bunaltmiyor ama iyi ter atıyorsun bak bi ara
tempolu bir gün olmuş ablam
Bahar sorma ya her gün bir yer çıkıyor hayret valla:)
Bebeğim nasıl yapsakki edebi ile rakiplikte keyifli olacak gibi aslında ikimize karşı yarişsin bu haftayı iyi degerlendirse ikimizide alt edicek potansiyel var bu hatuna
ben kaynamış suya koyar 1dk kadarda kaynatirim öyle duymustum
tugbişim acaba cuma günleri sende stresmi yapıyor vucud kitliyor kendini..diyetisyenle başla bakalım iyi geleceğine inanıyorum ama bence burdan kopma ara ara yaz bizim destegimizde iyi gelicektir bu dönemde
Hoşçakal demiyorum sana bizi bırakmazsin yazarsın sen seviyorum kız seni,herşey çok güzel olsun senin için inşallah
Fırlama olucak bu fındık desene:)
Ben yaptım çok şükür zabahtan
Ablam iş deme tatil dönüşü evi kirklamam lazım çok isim var çok kışlık yiyeceklerde yapılacak
sen merak etme o iş bizde
Geçmiş olsun canısı bilirim pek kötü oluyor
Leslie yap zorlamazda
Bol eksilerin olsun inşallah
akşamları bayadir es geçiyorsun sonra acikmiyormusun
Kızlar acıkmak değilde çok fena pis birşey çekiyor canım oğlumu uyuttum eşim evde yok spordan filan vazgeçtim beynimi uyutmak lazım yatacağım bende bol su içip
Akşam yemeğini de ogpeni erkene çekerek yemeye çalışacağım öğlen geç saate mı kalıyor bu geçmeyen bulantısına mı yemekgoresim olmuyor öğleden sonra özellikle akşam üstünden sonra
Selam kizlar napiorsunuz? Ben bugun menu yazmiyorum cunku planli birseyler yemedim. Sut olmadi bugun bebegim cok agladi. Sut yapsin diye birsuru sey yedim. Cok kalorili seyler deilde birsuru sey yedim hepsini hatirlayamiyorum. Az once son care bulgur pilavi yapip yedim. Bende cok sut yapior. Ins. Ise yarar. Sizin bildiginiz birseyler var mi sut yapan?
Seyda senin ikizlerin vardi dimi yanlis hatirlamiyorsam kac ayliklar?
Evde kardio diye bişey buldum YouTube onu yaptım fena değil
Aşkısı akşamları yemiyorsun ya o zorluyor olabilir sen akşamları yemek ye benceKızlar acıkmak değilde çok fena pis birşey çekiyor canım oğlumu uyuttum eşim evde yok spordan filan vazgeçtim beynimi uyutmak lazım yatacağım bende bol su içip
Akşam yemeğini de ogpeni erkene çekerek yemeye çalışacağım öğlen geç saate mı kalıyor bu geçmeyen bulantısına mı yemekgoresim olmuyor öğleden sonra özellikle akşam üstünden sonra
Maşallah kuzumaLeslie düşünüyorum ama bakcam Yarın ne yapabiliyorum diye doktor hafif başla dedi
Kız hemde ne fırlama görsen alyayı uyutup gözlerini açıyor faltaşı gibi kardeşini kandırıyor ya resmen :)
Afiyet olsun canım bitter ve dondurma hariç gayet güzelEki Görüntüle 2021316
Kızlar herkese iyi haftasonları , hem bilgisayarımla alakalı bir problemden hemde ansızın şehirdışından gelen deli bir arkadaş grubundan ötürü bugün buraya bakamadım. Gün çok yoğun geçti.
Bugünkü menülerim:
Sabah kahvaltısı 10.30
2 adet haşlanmış yumurta beyazı - bol acılı
6 adet top peynir - çörekotlu
6 adet çeri domates
Bir tutam maydanoz
2 adet ceviz içi
Ara öğün 1 - DIŞARDA
5 küçük parça hindistan cevizi
Yeşil çay
Öğle yemeği 13.00 -DIŞARDA
Sezar salata - sossuz tavuklu
Light ayran
Ara öğün 2 -DIŞARDA
Sade türk kahvesi
2 top dondurma kavun-kakao (arkadaş ısrarları...) (nasıl vicdan azabı çektim nasıllll..)
Ara öğün 3 -DIŞARDA
1 avuç kiraz
1 parça bitter çikolata
Akşam yemeği 18.30- DIŞARDA
Ton balıklı salata
Chialı ve keten tohumlu buyuk kase yoğurt
Kizlar saat 20.00 gibi eve geldim. 20.30 da spora gittim.
Bugun kardiyo, agirlik ve pilatese bayagi yuklendim. Yeni geldim sayilir. Kol calisamadim simdi pilates bantlariyla oturdugum yerden kol ve ic bacak calisicam. Alt karnim ve baldirlarim cok agriyor bugun..
bir de sabah sporda tartilacaktim ama gidemedim. Aksam gittigimde tartildim yine tok karina, 61 kg gordum resmi koyuyorum.
Yarin uyanabilirsem sabah gidip artik gercek kilomu gormek istiyorum
Yok be ne çoğu gayet başarılı afiyet olsun canımSelam kızlar yeni geldik arkadaştan çok yorgunum ya
Menüm
9.00
Kahve
2 hurma
11.30
Domatesli biber
3zeytin 1 d peynir
1 d ekmek
14.00
3 üçgn d karpuz
18.00
Yarım kase yayla
1 d çavdar ekmeği
1 kase yoğurtlu ıspanak
21.00 misafrlkte 3 kaşk yoğurtlu köz patlıcan
Su1.5
Spor 1 ml leslie 15 dk yürüyüş toplm 30 dk
Kızlar çok gibi görünüyo ama bn iki öğün besleniyorm ve az yemek yaramadı normal yiyorm bu hafta
Afiyet olsun canım bitter ve dondurma hariç gayet güzel
Alisivermisiz sana hemen gozlerimuz aradı bugün
Kuzu bukadar ağır spor kaşları şişirip tartıda fazla cikarmazmi of günü yapiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?