Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel atlatmissin
Canım bende kestane dehşet süt yapardı taş gibi olurdu göğüsum o kadar dolardı ki satardım bile oğlum bosaltamazdi yada sahlep deneyebilirsin varsa bil holda şu üç bulgurda iyi
valla bu hafta fena geliyor

Kızlar acıkmak değilde çok fena pis birşey çekiyor canım oğlumu uyuttum eşim evde yok spordan filan vazgeçtim beynimi uyutmak lazım yatacağım bende bol su içip
Akşam yemeğini de ogpeni erkene çekerek yemeye çalışacağım öğlen geç saate mı kalıyor bu geçmeyen bulantısına mı yemekgoresim olmuyor öğleden sonra özellikle akşam üstünden sonra

Leslie düşünüyorum ama bakcam Yarın ne yapabiliyorum diye doktor hafif başla dedi
Kız hemde ne fırlama görsen alyayı uyutup gözlerini açıyor faltaşı gibi kardeşini kandırıyor ya resmen :)

Canım işte akşam onları yediğin içinde olabilir öğleni erkene çekmek mantıklı bence biraz da hafif geçir

Valla bana bütün yeşil sebzeler çok iyi geliyor yulafta iyi geliyor Allah'a şükür ben süt sorunu yaşamadım sadece oğlumu kaybettiğim zaman sütüm bi an da kesildi kanguru yöntemi denemişlerdi ama merak etme süt öyle birden kesilmez bi de bol su iç kuzum en en önemlisi ben suya çok önem veriyorum

Seyda senin ikizlerin vardi dimi yanlis hatirlamiyorsam kac ayliklar?

Evet canım 4 aylıklar canım ama 2 ay küvözde kaldılar 29 haftalık Doğum yaptım

Evde kardio diye bişey buldum YouTube onu yaptım fena değil

İyiymiş o iyi beğendiysen süper

Aşkısı akşamları yemiyorsun ya o zorluyor olabilir sen akşamları yemek ye bence

P pufss regloldun mu regl döneminde sütün azalması doğal canım panik yapma hemen maydonozda sütü azaltır dereotu ye bol bol

Dereotu ıspanak bana onlar iyi geliyor yeşil sebzeler bi de yulaf ama süt gelmiyor pskilolojisi sütü daha çok azaltır stres yapma tatlım P pufss bi de bebek daha çok minik sakın pes etme mama verme

Fitt_anne sizi bırakmıyorum caniminici dedigim gbii biraz toparlanmaya ihtiyacim var
O yuzden uzaktan izlicem bi sure ve inan bu sebepler benden degil ruhsal bisi
Cuma tartisimi yasadiklarimmi bilemicem
Pazartesi hem psikologa hem diyetisyene
Randevu aldim ilk randevum diyetisyenle
Sonra psikologla herseyi anlaticam kilo vs ne varsa bi yol bulunur elbet stres vs bisi azalir
Inşallah hepimizin hakkinda hayırlı seyler olsun
Sizleri çok seviyorum

Selam kızlar yeni geldik arkadaştan çok yorgunum ya
Menüm
9.00
Kahve
2 hurma
11.30
Domatesli biber
3zeytin 1 d peynir
1 d ekmek

14.00
3 üçgn d karpuz

18.00
Yarım kase yayla
1 d çavdar ekmeği
1 kase yoğurtlu ıspanak

21.00 misafrlkte 3 kaşk yoğurtlu köz patlıcan

Su1.5
Spor 1 ml leslie 15 dk yürüyüş toplm 30 dk

Kızlar çok gibi görünüyo ama bn iki öğün besleniyorm ve az yemek yaramadı normal yiyorm bu hafta

Kızlar herkese iyi haftasonları , hem bilgisayarımla alakalı bir problemden hemde ansızın şehirdışından gelen deli bir arkadaş grubundan ötürü bugün buraya bakamadım. Gün çok yoğun geçti.

Bugünkü menülerim:
Sabah kahvaltısı 10.30
2 adet haşlanmış yumurta beyazı - bol acılı
6 adet top peynir - çörekotlu
6 adet çeri domates
Bir tutam maydanoz
2 adet ceviz içi

Ara öğün 1 - DIŞARDA
5 küçük parça hindistan cevizi
Yeşil çay

Öğle yemeği 13.00 -DIŞARDA
Sezar salata - sossuz tavuklu
Light ayran

Ara öğün 2 -DIŞARDA
Sade türk kahvesi
2 top dondurma kavun-kakao (arkadaş ısrarları...) (nasıl vicdan azabı çektim nasıllll..)

Ara öğün 3 -DIŞARDA
1 avuç kiraz
1 parça bitter çikolata

Akşam yemeği 18.30- DIŞARDA
Ton balıklı salata
Chialı ve keten tohumlu buyuk kase yoğurt

Kizlar saat 20.00 gibi eve geldim. 20.30 da spora gittim.
Bugun kardiyo, agirlik ve pilatese bayagi yuklendim. Yeni geldim sayilir. Kol calisamadim simdi pilates bantlariyla oturdugum yerden kol ve ic bacak calisicam. Alt karnim ve baldirlarim cok agriyor bugun..

bir de sabah sporda tartilacaktim ama gidemedim. Aksam gittigimde tartildim yine tok karina, 61 kg gordum resmi koyuyorum.

Yarin uyanabilirsem sabah gidip artik gercek kilomu gormek istiyorum

Afiyet olsun canım bitter ve dondurma hariç gayet güzel
Alisivermisiz sana hemen gozlerimuz aradı bugün
Kuzu bukadar ağır spor kaşları şişirip tartıda fazla cikarmazmi of günü yapiyormusun

Yok be ne çoğu gayet başarılı afiyet olsun canım

Menüm
Sabah 10:00
2 ince dilim kaşar peyniri
2 yeşil zeytin
1 rafadan yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak tarçınlı süt

Öğlen 14:00

Fırında tavuk 1 parça ve 2 elma dilim patates
1 kase naneli cacık

Ara 16:30
Form çayı

Akşam 18:35
Lor peynirli salata

Su 2 litre
Spor 45 dakika yürüyüş

Afiyet olsun canım bitter ve dondurma hariç gayet güzel
Alisivermisiz sana hemen gozlerimuz aradı bugün
Kuzu bukadar ağır spor kaşları şişirip tartıda fazla cikarmazmi of günü yapiyormusun

Aslinda dondurma 2 top yasak degil sadece ben sekersiz gunler uyguladigim icin pismanlik duydum. Bittere gelince kizlar bitter kilo verdiriyor fakat dikkat etmeniz gereken bir nokta var gercek cikolata yapanlardan alin ve icindeki kakao orani mumkunse %70 ustu olsun ben %80 kakaolu bitter almistim chocolate art diye bir yerden ozel yapiyorlar.

Sporda off gunum yok ozel bir durumum yoksa hergun yapiyorum. 2 gun yapin 1 gun dinlenin diyo hocalar ama benim dinlenmeye cok ihtiyacim olmuyo yapmayinca rahatsizlik hissediyorum. Gidemedigim gunler ip atliyorum evde pilates yapiyorum.

Tartida fazla cikmaya gelince benim zaten asil amacim kas yapmak ama zaten bu asamada yaglari yakiyosunuz kolay bir surec degil tartida fazla cikma olayi ilerki surecte olabilir. Aynada ben istedigim gibi goruneyim de tarti onemli degil :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…