Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir tek su az olmus rakibem menun super kilonda super senin kilona gelecegim gunleri iple cekiyorum. Bende artik spora baslicam cunku 5 kg gitti artik sarkmalarim baslayacak gibi birazda dogumdan cikinca zaten vucut toplamamis daha kendini uzerine zayiflayinca sanki birakacak gibi kendini. Benim vucut pek iyi degil bu anlamda. Sali gunu kaynanam gelior bende cocuklari ona birakip evde yarim saat spor yaparim diorum. Bakalim ne kadar olacak bu hafta hadi kolay gelsin ikimize de byyyt

Kestane bulamam ki bu mevsimde ama salep var hemen denicem saol cnm

Kizlar benim evde izleyerek yapacagim bir spor lazim ama ozellikle kollari calistiran. Benim kollar cok fena. Tum vucut yabi cunku ilk 5 kg gitti. Artik vucut birakmaya basliyor kendini. Ama goz gezdirdim. Tum hareketler cok agir. Gobegide fazla zorluyor. Var mi sizin bildiginiz bir spor programi yuruyus haric.

Aşkısı akşamları yemiyorsun ya o zorluyor olabilir sen akşamları yemek ye bence
Valla dilek yemem lazım niye yiyemiyorum hayret birşey sabah azıcık yedim öğlen erken acikiyim diye bünyede şaşıracak az yeyip normale dönünce off off nereden geldi bu bulantı
Canım yeni doğum yaptın hemen toplaması o göbek bı düşün 9aydir şişik bir karın genişlemiş bir deri hoopp diye olmuyor ben o göbeği gördükçe moralimi bozup yemek yedim hele bı arkadaşim bı söz söyledi asa bölmüş böyle çok fena dedi fotoğraf atmıştım doğum sonrası diye ki kendi doğurdası ama şuan benden kilolu Allah'ın sopası yok ben saf göbeğe bakıp bakıp yedigime yandim şuan çokta fena durumda değil sen diyetine uy basit sporla başla sonra bölgesel şuan zorlanan doğru olmaz
leslie olabilir ama bazı hareketleri es geçerek yap ilk 6ay sezeryan sonrasi sadece yürüyüş vermişti Dr bana siz Seyda ile başlayın bu spora

Günaydın kızlar saat 8:00de 1kk peynir 1dlm ekmekle kahvaltimi yaptım menülere gelelim

witch_eda sürekli olmadığı için dondurmada sıkıntı yok bence arada iki top bitterde evet %95 vardı evde çalışırken firma numune o getirmişti onu yiyememistim sanki çekirdeğini cigniyor gibiydim ama %70-80 ideal
Son günlerde moda protein barlar tüketiyor musun

Problem her neyse psikoloğa başlaman çok iyi olmş canısı burdan kppmanı bnde isstemem sevdik seni
bu bebekler bence doğdukları an yaramaz olucaklarını belli ediyorlar Beren de doğduğu günden beri o ışığı alıyorum kendini iyice belli etmeye başlıyor :)))
Bak cadıya

Kuzey kime çekti acabaa

Oh yansın yağlar bana da o aşktan lazım biraz
Benim karin hareketlerini hic zorlamadan yapmam lazim yoksa halin fena. Zaten haftaya belli olacak kurtaj olup olmayacagim. Birde ben sezeryanla dogurdum oyle cok problem yasadim ki odum kopuyor tekrar birsey olursa die
Ne kürtajı canm bn kaçırmışım mevzuyu. Bnde sezeryanlıyım ama baya indi sporla diyetle.sen çok kafaya takıyosn canm takma. Kol içinde 40 kilo nasıl giderin videoların bakablrsn dambılla yapıyo fark baya var.

Günaydınnnnnnnn canyoldaşlarım

Tuzaklarına düşmediğimiz bi pazar diliyorum

Dün hiç vaktim olmadı
akşam çocuklar gitmeden ben işe gittim
Orda geçmişi okudum ama net yavaş olunca beğeni yada mesaj yazamadım

Menüler zaten genelde güzeldi
Bu hafta herşey daha iyi olacak eminim

Hava şimdilik kapalı yağmurlu belki sonradan açar

Benim uykum var daha :))
Kahvemi içeyim

Nbr millet bende tartı beğendim tefal uygun birşey sectim uçmuş tartı fiyatları inşallah cumaya yetişir benimki kafayı yedi iyice
Hayırlı uğurlu olsn cnm
Suyu artırıp stres yapma canm son durumlar ney
Omlet iyi olurdu canm ama bnm şu sıralar yumurta hiç canm istemiyo

Canım benim bakalım ne olcak sporu evde yapabilirsin kendini zorlamadan :)
İnşallah güzel sonuçlar alırız

Bi hatırlatmada bulanayım kızlar

Temmuz ayının tam ortasındayız kaldı 2 haftamız
Ay sonunda bu ayı nasıl geçirdiğimizi görücez

Paket Paket margarinlerden kurtulmuşmuyuz
yoksa yerimizde sayıp yine 1 ayı boşamı geçirmişiz

Pişman olmak istemiyorsak şimdiden önlemimizi alalım

Günaydın dostlar,
Dünkü menümü yazıp kaçayım:
Sabah: 9.30
Domates salatalık
1 dilim peynir
Öğle: 3.00
1 dilim pizza ve ev yapımı
1 bardak limonata
Akşam: 7.30
1 bardak süt
3 yeni dünya
1 avuç yer fıstığı
Su: 2 lt
Spor: dışarda gezme (misafir gezdirdik, başka bir spora gücüm de kalmamıştı, fırsat da olmadı)

tubacim umarım hersey gönlünce olur biz seni çok sevdik ve listede olmadanda her daim burda devam edebilirsin ve en yakın zamanda kilolarından kurtulursun sende bu azim ve istek olduktan sonra başaracaksin eminim
bu bebekler bence doğdukları an yaramaz olucaklarını belli ediyorlar Beren de doğduğu günden beri o ışığı alıyorum kendini iyice belli etmeye başlıyor :)))
Neler yapıyor prenses annesi
Afiyet olsun canm akşam tok tuttu mu
AFiyet olsun canım hamur işine karşı harikasın

güzel ponicim sadece 9 biseyler Yemen leptini geç başlatmış

Dondurmayi saymazsak güzel olmus canım
afiyet olsun fıstık

çok faydalı paylaşımlar olmuş canım teşekkürler
akşam acikmadim mi canım pizza 1 dilim olduğu için bilemedim olmasa daha iyi aslında yalancı pizza yapıyorum ben yumurtadan

Fazla değil ama çok sağlıklıda değil cnm hatta aç kalmışın sanki

gayet doyurucu olmuş mervem
Dışarda olunca heralde
suyun az olmuş bugün telafi etmeye çalış cnm bide Dışarda etleride yiyince ödem olmasın

Ay abla inşallah olmaz ödem tartilmadim bugünde bol su icicem bugün suyu bol icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…