- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.921
Bir tek su az olmus rakibem menun super kilonda super senin kilona gelecegim gunleri iple cekiyorum. Bende artik spora baslicam cunku 5 kg gitti artik sarkmalarim baslayacak gibi birazda dogumdan cikinca zaten vucut toplamamis daha kendini uzerine zayiflayinca sanki birakacak gibi kendini. Benim vucut pek iyi degil bu anlamda. Sali gunu kaynanam gelior bende cocuklari ona birakip evde yarim saat spor yaparim diorum. Bakalim ne kadar olacak bu hafta hadi kolay gelsin ikimize de byyytMenüm
Sabah 10:00
2 ince dilim kaşar peyniri
2 yeşil zeytin
1 rafadan yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak tarçınlı süt
Öğlen 14:00
Fırında tavuk 1 parça ve 2 elma dilim patates
1 kase naneli cacık
Ara 16:30
Form çayı
Akşam 18:35
Lor peynirli salata
Su 2 litre
Spor 45 dakika yürüyüş
Kestane bulamam ki bu mevsimde ama salep var hemen denicem saol cnmGüzel atlatmissin
Canım bende kestane dehşet süt yapardı taş gibi olurdu göğüsum o kadar dolardı ki satardım bile oğlum bosaltamazdi yada sahlep deneyebilirsin varsa bil holda şu üç bulgurda iyi
valla bu hafta fena geliyor
Valla dilek yemem lazım niye yiyemiyorum hayret birşey sabah azıcık yedim öğlen erken acikiyim diye bünyede şaşıracak az yeyip normale dönünce off off nereden geldi bu bulantıAşkısı akşamları yemiyorsun ya o zorluyor olabilir sen akşamları yemek ye bence
Canım yeni doğum yaptın hemen toplaması o göbek bı düşün 9aydir şişik bir karın genişlemiş bir deri hoopp diye olmuyor ben o göbeği gördükçe moralimi bozup yemek yedim hele bı arkadaşim bı söz söyledi asa bölmüş böyle çok fena dedi fotoğraf atmıştım doğum sonrası diye ki kendi doğurdası ama şuan benden kilolu Allah'ın sopası yok ben saf göbeğe bakıp bakıp yedigime yandim şuan çokta fena durumda değil sen diyetine uy basit sporla başla sonra bölgesel şuan zorlanan doğru olmazBir tek su az olmus rakibem menun super kilonda super senin kilona gelecegim gunleri iple cekiyorum. Bende artik spora baslicam cunku 5 kg gitti artik sarkmalarim baslayacak gibi birazda dogumdan cikinca zaten vucut toplamamis daha kendini uzerine zayiflayinca sanki birakacak gibi kendini. Benim vucut pek iyi degil bu anlamda. Sali gunu kaynanam gelior bende cocuklari ona birakip evde yarim saat spor yaparim diorum. Bakalim ne kadar olacak bu hafta hadi kolay gelsin ikimize de byyyt
leslie olabilir ama bazı hareketleri es geçerek yap ilk 6ay sezeryan sonrasi sadece yürüyüş vermişti Dr bana siz Seyda ile başlayın bu sporaKizlar benim evde izleyerek yapacagim bir spor lazim ama ozellikle kollari calistiran. Benim kollar cok fena. Tum vucut yabi cunku ilk 5 kg gitti. Artik vucut birakmaya basliyor kendini. Ama goz gezdirdim. Tum hareketler cok agir. Gobegide fazla zorluyor. Var mi sizin bildiginiz bir spor programi yuruyus haric.
Problem her neyse psikoloğa başlaman çok iyi olmş canısı burdan kppmanı bnde isstemem sevdik seniKızlar baya yazmışsınız bende son yazımı yazıcam ,
hepimizin zor yoğun zamanları vardır elbette bende böyle bir dönemden geçiyorum
ve kolay kolay atlatamıyorum ve ben bu sureçte kendimi zayıflamaya yönelttim ve ramazanda başladım sizlerle ve çokta güzel ilerledim hiç beklemediğim kadar kilo verdim ve sizlerden ve çevremden çok güzel bi tepki aldım
bu beni oldukça motive etti ve oldukça mutluydum
Sonra kilolar durdu daha çok azmettim spora verdim kendımı her halukarda da yapmaya çalıştım
Amacım ilk önce kendim kilo vermek ,sonrada takımımı hedefe ulaştırmaktı ama ne yaptıysam olmadı
hele ki bu cuma tam bi yıkım oldu benim için sizinde dediğiniz gibi 2 kilo kesin bekliyordum ama köyde tartıda 100 gr görünce oldukça çıldırdım
geçen haftalarda sırf bu sıkıntım için hemen doktora gittim çok şükür kötü bişi çıkmadı ama bi yerlerde yanlışlık yapıyordum onuda düşündüm
Dünden beri düşünüyorum bi yandan bi dünya iş güç ama kafam bu konuya takılı tabiki
Herşeyi yaptığım halde verememek bu çok koyuyor ilk önce kendi adıma sonrada takım adına
ve bu sureç benim önceki diyetisyenimle yaşadığım sureci tekrarlattı bu kadar cok takmam ve sıkıntı yapmam BELKİDE benım bunyemı etkılemişti
Kesin bişi diyemıyorum ama meto da bişi zorluyor beni bunun farkındayım
Şu yaşıma kadar da kimse bu kadar azimli görmemişti beni
hala da azimliyim bişi değişmedi
Pazartesi diyetisyen ve psıkologa başlıcam önceliğim aslında psıkılog olmalı ama diyetislenle beraber yürütünce sanki daha da iyi hissedicem kendimi diye düşünüyorum
bu şekilde devam edicem belki bu şekilde daha rahat ilerleyebilirim
inanin ailem kadar yakın oldunuz hepinizi ayrı ayrı seviyorum gerçekten içtenlikle yazıyorum tüm söylediklerimi
ama burda devam edemicem artık biraz kendi halimde olmaya ihtiyacım var sanırım
İnanin sizle şahsi veya grupla hiçbir problemim yok
tamamen kendimle alakali
ara ara uğrarım elbet kendi günliğüm var orda yazmaya çalışırım
ama sanırım biraz toparlanmam lazım
ayrılırsam 6 ay katılamıcağımı biliyorum ama böylede yapamıyorum hem kendim hem takım adına
azmim ve hırsım devam edicek tabiki ama tek başıma başarmaya çalışıcam şu bünyeme söz geciriyim
kendimi de toparlıyım daha da saglıklı dönerim aranıza
lütfen beni yanlış anlamayın iradesizmiş demeyin en iyisi bu diye düşündüm kendi kendime
sizleri çok seviyorum hepinizdeki o temiz kalbi
sevgiyi sıcaklığı algılıyorum hissediyorum
azminize hayranım sizlerle bi arkadaşlık olusturduğuma çok ta mutluyum
ama sanırım kendi iyiliğim için bu gerekli ,
hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız hepinizin hedeflerinize ulaştıgını görücem ve tabiki kendiminkinide yazmaya çalışıcam sizlere yazabildiğim kadar
destekleriniz ve güveniniz için tekrar teşekkür ediyorum sizlere,
Bak cadıyabu bebekler bence doğdukları an yaramaz olucaklarını belli ediyorlar Beren de doğduğu günden beri o ışığı alıyorum kendini iyice belli etmeye başlıyor :)))
Kuzey kime çekti acabaaValla karnındayken belli oluyor Seyda benim kuzeyin hareketini dışardan görür şaşırırlar diye gece gündüz durmazdi
Eltimin kizida çok az hareket ederdi bu hep uyuyor galiba diyordu
Al kuzey gece gündüz durmuyor
Eltimin kizida minik ev hanımı bide uykucu sorma
Oh yansın yağlar bana da o aşktan lazım birazYokkkk :)))
Evi süpürdüm sildim
Bide iş aşkım geldi mutfak dolaplarının dışını sildim
Sarma vardı onu ocağa koydum şimdi diğer yemekleri yapıcam
befitlady
@Habinar
Kızlar kiraz sapı kaynatılmıyor onun için bahara sordum
1kş takribi 15-20sap sap bardağa konup üzerine sıcak su dökülüyor 5 dk demleniyor
Bahar maydoznozu kaynatırsan daha iyi olur
Ne kürtajı canm bn kaçırmışım mevzuyu. Bnde sezeryanlıyım ama baya indi sporla diyetle.sen çok kafaya takıyosn canm takma. Kol içinde 40 kilo nasıl giderin videoların bakablrsn dambılla yapıyo fark baya var.Benim karin hareketlerini hic zorlamadan yapmam lazim yoksa halin fena. Zaten haftaya belli olacak kurtaj olup olmayacagim. Birde ben sezeryanla dogurdum oyle cok problem yasadim ki odum kopuyor tekrar birsey olursa die
Hayırlı uğurlu olsn cnmNbr millet bende tartı beğendim tefal uygun birşey sectim uçmuş tartı fiyatları inşallah cumaya yetişir benimki kafayı yedi iyice
Suyu artırıp stres yapma canm son durumlar neySelam kizlar napiorsunuz? Ben bugun menu yazmiyorum cunku planli birseyler yemedim. Sut olmadi bugun bebegim cok agladi. Sut yapsin diye birsuru sey yedim. Cok kalorili seyler deilde birsuru sey yedim hepsini hatirlayamiyorum. Az once son care bulgur pilavi yapip yedim. Bende cok sut yapior. Ins. Ise yarar. Sizin bildiginiz birseyler var mi sut yapan?
Omlet iyi olurdu canm ama bnm şu sıralar yumurta hiç canm istemiyocadı Rakibem ben tüm günü domates peynirle gecirmişim mümkün mü beni yenmen hahay:)
bikerem az yağ ile yaptım hem pişmiş domates daha faydalı
ya ben ben ben bihter:))
yarın sabaha toplu ne yesekki :)
Omlet yapalım maydonozlu baharatlı himm miş
kuzu YouTube evde kardio diye bişeye başladım kesinlikle süper çok bunaltmiyor ama iyi ter atıyorsun bak bi ara
tempolu bir gün olmuş ablam
Bahar sorma ya her gün bir yer çıkıyor hayret valla:)
Bebeğim nasıl yapsakki edebi ile rakiplikte keyifli olacak gibi aslında ikimize karşı yarişsin bu haftayı iyi degerlendirse ikimizide alt edicek potansiyel var bu hatuna
ben kaynamış suya koyar 1dk kadarda kaynatirim öyle duymustum
tugbişim acaba cuma günleri sende stresmi yapıyor vucud kitliyor kendini..diyetisyenle başla bakalım iyi geleceğine inanıyorum ama bence burdan kopma ara ara yaz bizim destegimizde iyi gelicektir bu dönemde
Hoşçakal demiyorum sana bizi bırakmazsin yazarsın sen seviyorum kız seni,herşey çok güzel olsun senin için inşallah
Fırlama olucak bu fındık desene:)
Ben yaptım çok şükür zabahtan
Ablam iş deme tatil dönüşü evi kirklamam lazım çok isim var çok kışlık yiyeceklerde yapılacak
sen merak etme o iş bizde
Geçmiş olsun canısı bilirim pek kötü oluyor
Leslie yap zorlamazda
Bol eksilerin olsun inşallah
akşamları bayadir es geçiyorsun sonra acikmiyormusun
Canım benim bakalım ne olcak sporu evde yapabilirsin kendini zorlamadan :)Bir tek su az olmus rakibem menun super kilonda super senin kilona gelecegim gunleri iple cekiyorum. Bende artik spora baslicam cunku 5 kg gitti artik sarkmalarim baslayacak gibi birazda dogumdan cikinca zaten vucut toplamamis daha kendini uzerine zayiflayinca sanki birakacak gibi kendini. Benim vucut pek iyi degil bu anlamda. Sali gunu kaynanam gelior bende cocuklari ona birakip evde yarim saat spor yaparim diorum. Bakalim ne kadar olacak bu hafta hadi kolay gelsin ikimize de byyyt
Çook güzel paylaşımlar canım teşekkürler :)
tubacim umarım hersey gönlünce olur biz seni çok sevdik ve listede olmadanda her daim burda devam edebilirsin ve en yakın zamanda kilolarından kurtulursun sende bu azim ve istek olduktan sonra başaracaksin eminimKızlar baya yazmışsınız bende son yazımı yazıcam ,
hepimizin zor yoğun zamanları vardır elbette bende böyle bir dönemden geçiyorum
ve kolay kolay atlatamıyorum ve ben bu sureçte kendimi zayıflamaya yönelttim ve ramazanda başladım sizlerle ve çokta güzel ilerledim hiç beklemediğim kadar kilo verdim ve sizlerden ve çevremden çok güzel bi tepki aldım
bu beni oldukça motive etti ve oldukça mutluydum
Sonra kilolar durdu daha çok azmettim spora verdim kendımı her halukarda da yapmaya çalıştım
Amacım ilk önce kendim kilo vermek ,sonrada takımımı hedefe ulaştırmaktı ama ne yaptıysam olmadı
hele ki bu cuma tam bi yıkım oldu benim için sizinde dediğiniz gibi 2 kilo kesin bekliyordum ama köyde tartıda 100 gr görünce oldukça çıldırdım
geçen haftalarda sırf bu sıkıntım için hemen doktora gittim çok şükür kötü bişi çıkmadı ama bi yerlerde yanlışlık yapıyordum onuda düşündüm
Dünden beri düşünüyorum bi yandan bi dünya iş güç ama kafam bu konuya takılı tabiki
Herşeyi yaptığım halde verememek bu çok koyuyor ilk önce kendi adıma sonrada takım adına
ve bu sureç benim önceki diyetisyenimle yaşadığım sureci tekrarlattı bu kadar cok takmam ve sıkıntı yapmam BELKİDE benım bunyemı etkılemişti
Kesin bişi diyemıyorum ama meto da bişi zorluyor beni bunun farkındayım
Şu yaşıma kadar da kimse bu kadar azimli görmemişti beni
hala da azimliyim bişi değişmedi
Pazartesi diyetisyen ve psıkologa başlıcam önceliğim aslında psıkılog olmalı ama diyetislenle beraber yürütünce sanki daha da iyi hissedicem kendimi diye düşünüyorum
bu şekilde devam edicem belki bu şekilde daha rahat ilerleyebilirim
inanin ailem kadar yakın oldunuz hepinizi ayrı ayrı seviyorum gerçekten içtenlikle yazıyorum tüm söylediklerimi
ama burda devam edemicem artık biraz kendi halimde olmaya ihtiyacım var sanırım
İnanin sizle şahsi veya grupla hiçbir problemim yok
tamamen kendimle alakali
ara ara uğrarım elbet kendi günliğüm var orda yazmaya çalışırım
ama sanırım biraz toparlanmam lazım
ayrılırsam 6 ay katılamıcağımı biliyorum ama böylede yapamıyorum hem kendim hem takım adına
azmim ve hırsım devam edicek tabiki ama tek başıma başarmaya çalışıcam şu bünyeme söz geciriyim
kendimi de toparlıyım daha da saglıklı dönerim aranıza
lütfen beni yanlış anlamayın iradesizmiş demeyin en iyisi bu diye düşündüm kendi kendime
sizleri çok seviyorum hepinizdeki o temiz kalbi
sevgiyi sıcaklığı algılıyorum hissediyorum
azminize hayranım sizlerle bi arkadaşlık olusturduğuma çok ta mutluyum
ama sanırım kendi iyiliğim için bu gerekli ,
hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız hepinizin hedeflerinize ulaştıgını görücem ve tabiki kendiminkinide yazmaya çalışıcam sizlere yazabildiğim kadar
destekleriniz ve güveniniz için tekrar teşekkür ediyorum sizlere,
Neler yapıyor prenses annesibu bebekler bence doğdukları an yaramaz olucaklarını belli ediyorlar Beren de doğduğu günden beri o ışığı alıyorum kendini iyice belli etmeye başlıyor :)))
Afiyet olsun canm akşam tok tuttu muMenü
Sabah (8:40)
2dlm uno ekmeği kızarmış
1kk kadar peynir
Domates salatalık
5zeytin
(Niyette tahin pekmezde vardı yemedimmmmmmm)
Öğle (13:40)
5koy biberi 2orta boy domates 1tk zeytinyağı ile sitelerin
Üzerine yoğurt
1dlm ekmekle
Akşam(18:30)
2hurma
2gunkurusu
15_20cig fındık
Çay
Şu:çok
Spor:42dk eliptik
AFiyet olsun canım hamur işine karşı harikasınSelam gençlik bugün kuzendeydim yeni girdim eve kaçamaksız kolay geçti bugün,kuzen humurisi yapmış ama başta söyledim domates peynir yerim ben diye artık alisiyolar galiba zorluk çıkarmadı:)
Kahvaltı 1:00
Domates biber kızartması azıcık yağ ile
Peynir.
3 ceviz
4 zeytin
Maydonoz
7:00
Domates
Buyuk bir dilim peynir
1haslanmiş patetes
Kıvırcık
Bol su 1 bardak yeşil çay
40dk evde kardio
güzel ponicim sadece 9 biseyler Yemen leptini geç başlatmışSelam kızlar yeni geldik arkadaştan çok yorgunum ya
Menüm
9.00
Kahve
2 hurma
11.30
Domatesli biber
3zeytin 1 d peynir
1 d ekmek
14.00
3 üçgn d karpuz
18.00
Yarım kase yayla
1 d çavdar ekmeği
1 kase yoğurtlu ıspanak
21.00 misafrlkte 3 kaşk yoğurtlu köz patlıcan
Su1.5
Spor 1 ml leslie 15 dk yürüyüş toplm 30 dk
Kızlar çok gibi görünüyo ama bn iki öğün besleniyorm ve az yemek yaramadı normal yiyorm bu hafta
Dondurmayi saymazsak güzel olmus canımEki Görüntüle 2021316
Kızlar herkese iyi haftasonları , hem bilgisayarımla alakalı bir problemden hemde ansızın şehirdışından gelen deli bir arkadaş grubundan ötürü bugün buraya bakamadım. Gün çok yoğun geçti.
Bugünkü menülerim:
Sabah kahvaltısı 10.30
2 adet haşlanmış yumurta beyazı - bol acılı
6 adet top peynir - çörekotlu
6 adet çeri domates
Bir tutam maydanoz
2 adet ceviz içi
Ara öğün 1 - DIŞARDA
5 küçük parça hindistan cevizi
Yeşil çay
Öğle yemeği 13.00 -DIŞARDA
Sezar salata - sossuz tavuklu
Light ayran
Ara öğün 2 -DIŞARDA
Sade türk kahvesi
2 top dondurma kavun-kakao (arkadaş ısrarları...) (nasıl vicdan azabı çektim nasıllll..)
Ara öğün 3 -DIŞARDA
1 avuç kiraz
1 parça bitter çikolata
Akşam yemeği 18.30- DIŞARDA
Ton balıklı salata
Chialı ve keten tohumlu buyuk kase yoğurt
Kizlar saat 20.00 gibi eve geldim. 20.30 da spora gittim.
Bugun kardiyo, agirlik ve pilatese bayagi yuklendim. Yeni geldim sayilir. Kol calisamadim simdi pilates bantlariyla oturdugum yerden kol ve ic bacak calisicam. Alt karnim ve baldirlarim cok agriyor bugun..
bir de sabah sporda tartilacaktim ama gidemedim. Aksam gittigimde tartildim yine tok karina, 61 kg gordum resmi koyuyorum.
Yarin uyanabilirsem sabah gidip artik gercek kilomu gormek istiyorum
afiyet olsun fıstıkMenüm
Sabah 10:00
2 ince dilim kaşar peyniri
2 yeşil zeytin
1 rafadan yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak tarçınlı süt
Öğlen 14:00
Fırında tavuk 1 parça ve 2 elma dilim patates
1 kase naneli cacık
Ara 16:30
Form çayı
Akşam 18:35
Lor peynirli salata
Su 2 litre
Spor 45 dakika yürüyüş
çok faydalı paylaşımlar olmuş canım teşekkürler
akşam acikmadim mi canım pizza 1 dilim olduğu için bilemedim olmasa daha iyi aslında yalancı pizza yapıyorum ben yumurtadanGünaydın dostlar,
Dünkü menümü yazıp kaçayım:
Sabah: 9.30
Domates salatalık
1 dilim peynir
Öğle: 3.00
1 dilim pizza ve ev yapımı
1 bardak limonata
Akşam: 7.30
1 bardak süt
3 yeni dünya
1 avuç yer fıstığı
Su: 2 lt
Spor: dışarda gezme (misafir gezdirdik, başka bir spora gücüm de kalmamıştı, fırsat da olmadı)
Fazla değil ama çok sağlıklıda değil cnm hatta aç kalmışın sankiGünaydın dostlar,
Dünkü menümü yazıp kaçayım:
Sabah: 9.30
Domates salatalık
1 dilim peynir
Öğle: 3.00
1 dilim pizza ve ev yapımı
1 bardak limonata
Akşam: 7.30
1 bardak süt
3 yeni dünya
1 avuç yer fıstığı
Su: 2 lt
Spor: dışarda gezme (misafir gezdirdik, başka bir spora gücüm de kalmamıştı, fırsat da olmadı)
gayet doyurucu olmuş mervemDünkü menüm
Sabah(11:30)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış ekmek.
Domates
Salatalık
Yeşillik
Aksam(18:00)
1 köfte
2 derisiz tavuk kanat
1 parça antrikot
kuzu şiş ( 4 minik parçası vardı)
Çeyrek közlenmiş domates
1 bardak ayran
Su:1,5 lt
Ay abla inşallah olmaz ödem tartilmadim bugünde bol su icicem bugün suyu bol icicemFazla değil ama çok sağlıklıda değil cnm hatta aç kalmışın sanki
gayet doyurucu olmuş mervem
Dışarda olunca heralde
suyun az olmuş bugün telafi etmeye çalış cnm bide Dışarda etleride yiyince ödem olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?