Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın gençler
10 gibi uyandım hemen kalkıp kahvemi içtim sporumu yaptım duş alıp kahvalti faslına geçmem lazım kacamaksiz bir gün olucak bugünde inşallah

o kol derdi bendede var kilo verdikce inceliyor sarkikligi gidermek için her spor sonrası dambıllarla çalışıyorum bir beş dakika . YouTube baksa çok faydalı videolar var bu konuda

günaydın 9.takımın sultanı

ablam ay sonu kim kaç kilo verdi çizelgesi yapalım 1.istedigi bir yiyeceği kaçamak yapmasına izin verelim:)

bitmedi ev yerleştirme kaptanoçem

Rakibem limonata pizza eknemwgime yağ suruyorsun ona göre
Canım akşamları geçiştirme gibi yapma güzelcene ye bizde gece atıştırma problemi var aç kalırsak dahada tetikleriz

harika su hariç:)

tarifini istiyorum yalancı pizzanın

Günaydın gençler
10 gibi uyandım hemen kalkıp kahvemi içtim sporumu yaptım duş alıp kahvalti faslına geçmem lazım kacamaksiz bir gün olucak bugünde inşallah
Dilek bende artık kıskanmayı bırakıp yarın sabahtan yapıcam sporu :))

ablam ay sonu kim kaç kilo verdi çizelgesi yapalım 1.istedigi bir yiyeceği kaçamak yapmasına izin verelim:)
Ödül diyince niye aklımıza yemek geliyor :))
Halbuki ceza vermiş oluyoruz kendimize
Bi güzel cici alsak, bakım yapsak kuaföre gitsek

Ödül diyince niye aklımıza yemek geliyor :))
Halbuki ceza vermiş oluyoruz kendimize
Bi güzel cici alsak, bakım yapsak kuaföre gitsek
Tamam siz kazanırsan cici alın:) ben şuan düşünüyorum beni en çok ne mutlu eder eklerrrr:)
Şuan düşünürken bile genç kızken sevgilin aklına gelince yuregin pırpır eder için boşalır ya ,aynı hissi yaşıyorum an itibariyle:)))
Benim odulum ekler olsun demek istiyorum ablam ya

Anam bu cadılar nerde:) pazar temposu tabi
Bende en protein lisinden kahvaltı mı yaptim büyük ihtimal akşama kadar bişey yemem bı dışarı çikicam sonra önce şu koca götümu Sandalye den kaldırıp mutfaği toplamam lazım:)

Anlatışa bak

Canım benim bir önerim olacak oturduğun yerden yapabileceğin bir şey fakat önce bir ekipman alman gerek max 20-25 tl

Barları sevmiyorum ya yiyemiyorum. Eskiden sabahları nesfitin gevreğini yerdim ara ara ondan yiyorum, barlar hoşuma gitmiyor Ben barların içeriğindekileri ayrı ayrı yiyorum

Abla ayilamadim bı kahvede ben alsam
Eşim zayiflasin bu ara iyice diyor tartıya aram bozuk yenisi gelsede rahat etsem ben mi çok ödem tutuyorum anlamadım moral dipte
@ayulduzz Edibe ne yemiş bak

gayet güzel canım

Baharcım ayıp ediyon tatlım istediğin kahve olsun türkü filtresi hepsi mevcut hemde makineli :)))
North River

Fitt_anne
Dilek bidahaki hafta baharla rakip oluyom
Istersen sende gel beni yenerseniz ekler senin köpeğin olsun kızzz
Hem ayın son haftasını iyi değerlendirmiş oluruz

Ben bayram ertesi başlamış oldum
Hasılat raporum cuma itibariyle -5.9 :))

Bizde kahvaltıya yan tarafta olan görümceme gittik
Sabahtan badem atıştırdım ordada öğlen olmuş oldu
Bugün bi çamaşırlar yıkanacak dün yorgan yüzlerini falan değiştirdim
Yemekde var
Başka ev iş yapmaya niyetim yok
Tabikiiii spor yapılacak, havada açtı biraz
Bol oksijenli yürüyüş iyi gider

Havaaa süper böyle serin seriiin bende sahile gidip bir saat yürüyüş yapcam :)
Ohh benm yerime de deniz havası al
Kesinlkle.eskiden amma bahanem olurdu ya
Huuuu ahali spormu yapıyosunuz

Önce bi t.kahvesi içip metoyu hızlandırsaydık :))

Şimdi kahvemi içip çamaşırları asıp ver elini yürüyüşşşş

Kahveye bekledim gelen olmadı :))
Siz bilirsiniz hıııh

Ahanda gittimmm byyy
Abla aynı anda içmişiz kahveyi afiyt olsn bnde spora gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…