- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.961
Benim hasılat neydi ya bı bakayım kalan belli de giden ne :)Baharcım ayıp ediyon tatlım istediğin kahve olsun türkü filtresi hepsi mevcut hemde makineli :)))
North River abla sen bu satırları yazarken ben oğlumla uyumusum ya abla
Fitt_anne
Dilek bidahaki hafta baharla rakip oluyom
Istersen sende gel beni yenerseniz ekler senin köpeğin olsun kızzz
Hem ayın son haftasını iyi değerlendirmiş oluruz
Ben bayram ertesi başlamış oldum
Hasılat raporum cuma itibariyle -5.9 :))
kolay gelsin abla hiç bitmiyor iş bırak kaç valla yürüyüşeBizde kahvaltıya yan tarafta olan görümceme gittik
Sabahtan badem atıştırdım ordada öğlen olmuş oldu
Bugün bi çamaşırlar yıkanacak dün yorgan yüzlerini falan değiştirdim
Yemekde var
Başka ev iş yapmaya niyetim yok
Tabikiiii spor yapılacak, havada açtı biraz
Bol oksijenli yürüyüş iyi gider
Eki Görüntüle 2021316
Kızlar herkese iyi haftasonları , hem bilgisayarımla alakalı bir problemden hemde ansızın şehirdışından gelen deli bir arkadaş grubundan ötürü bugün buraya bakamadım. Gün çok yoğun geçti.
Bugünkü menülerim:
Sabah kahvaltısı 10.30
2 adet haşlanmış yumurta beyazı - bol acılı
6 adet top peynir - çörekotlu
6 adet çeri domates
Bir tutam maydanoz
2 adet ceviz içi
Ara öğün 1 - DIŞARDA
5 küçük parça hindistan cevizi
Yeşil çay
Öğle yemeği 13.00 -DIŞARDA
Sezar salata - sossuz tavuklu
Light ayran
Ara öğün 2 -DIŞARDA
Sade türk kahvesi
2 top dondurma kavun-kakao (arkadaş ısrarları...) (nasıl vicdan azabı çektim nasıllll..)
Ara öğün 3 -DIŞARDA
1 avuç kiraz
1 parça bitter çikolata
Akşam yemeği 18.30- DIŞARDA
Ton balıklı salata
Chialı ve keten tohumlu buyuk kase yoğurt
Kizlar saat 20.00 gibi eve geldim. 20.30 da spora gittim.
Bugun kardiyo, agirlik ve pilatese bayagi yuklendim. Yeni geldim sayilir. Kol calisamadim simdi pilates bantlariyla oturdugum yerden kol ve ic bacak calisicam. Alt karnim ve baldirlarim cok agriyor bugun..
bir de sabah sporda tartilacaktim ama gidemedim. Aksam gittigimde tartildim yine tok karina, 61 kg gordum resmi koyuyorum.
Yarin uyanabilirsem sabah gidip artik gercek kilomu gormek istiyorum
tubacim umarım hersey gönlünce olur biz seni çok sevdik ve listede olmadanda her daim burda devam edebilirsin ve en yakın zamanda kilolarından kurtulursun sende bu azim ve istek olduktan sonra başaracaksin eminim
Neler yapıyor prenses annesi
Afiyet olsun canm akşam tok tuttu mu
AFiyet olsun canım hamur işine karşı harikasın
güzel ponicim sadece 9 biseyler Yemen leptini geç başlatmış
Dondurmayi saymazsak güzel olmus canım
afiyet olsun fıstık
çok faydalı paylaşımlar olmuş canım teşekkürler
akşam acikmadim mi canım pizza 1 dilim olduğu için bilemedim olmasa daha iyi aslında yalancı pizza yapıyorum ben yumurtadan
Nedir o acaba bir bakayim?Canım benim bir önerim olacak oturduğun yerden yapabileceğin bir şey fakat önce bir ekipman alman gerek max 20-25 tl
Bugun iyi sut durumu dun gece bebegim uyumadi ama aksam en son bulgur pilavi yedim o baya iyi geldi sut yapan caylar celan devam edicem bakalimHayırlı uğurlu olsn cnm
Suyu artırıp stres yapma canm son durumlar ney
Omlet iyi olurdu canm ama bnm şu sıralar yumurta hiç canm istemiyo
Ben bayram sonrası +3.5 dum onuda hesap ettim giden olarak :))Hedeflerimizi tekrar görelim
EYLÜL KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ
Mefkurem 97.7 / 81.7 / 94,6 / -12,9
askrhpozitif 75 /60 / 73,4 /-13,3
@Poni Bon 73.7 /65 /73 /-8
North River 69.8 /63/68/-5
Habinar 68.2 /62/67,4/-5,4
@seydan94 62.4 / 55 / 61,1/-6,1
@fatdegil_fit 100.1 /90/ 99,9/9,9
Edibe12 92.8 / 80 / 89,6/-9,6
@befitlady y 69.5/58/ 68,7/-10,7
Fitt_anne 68.2/60/66,6/- 6,6(mezuniyet)
@witch_eda 62,8/58/62,5/-0.3
İki haftada -1.8 vermişim önümüzde 6.5 hafta var aksilik olmazsa hedefi tuttururum inşallah
abla yenisi gelmeden fırlatıp Atacan o olacak tokta aynı acta aynı tartiyorNorth River bahar senin tartıyla alıp veremediğin ne kızzz :))bi rahat bıraksana zavallıcığı zaten yakında pabucu dama atılacak :))
Poni Bon ponim kahveyi beraber içmişiz ama ben bi çamaşır asayım diye aşağı indim çıkamadım :))
Oğlanın odasını toparladım yorgan yüzünü değiştim ordan aşağı terasa çıktım oraları topladım bazı spor aletleri orda
Kendime hazırlık yapıyom :))
Karnım acıktı bi yemek yiyim diye çıktım
Şimdi inip süpürüp silecem
Ben bugün iş yapmıcam dediydim heee
Hedeflerimizi tekrar görelim
İki haftada -1.8 vermişim önümüzde 6.5 hafta var aksilik olmazsa hedefi tuttururum inşallah
Bi şimdi skinejeas diye bişey çıkartmışlarya dapdaracık oluyor bedenleri bile güya 38 yazıyor 34 gibiSelam gençlik ayaklar sızlıyor şuantatil için eksikler vardı alışveriş e çıktık
Çocuğa çocuğa derken 4 saat dolaşmisim hatta yetiştiremedim yarın gene çikicam
Beyaz pantolon almak istedim sinir oldum çok dar yapıyorlar parçalarını artık ben tesettürlüyüm şak diye çıktı baldirlarim eskiden daha güzeldi pantolon lar sankiyarın gene bakicam bol paça bulurum inşallah
Menüm gelsin
Kahvaltı 12:00
2 yumurtalı bol baharatlı maydonozlu omlet
Biraz peynir
Domates
4 zeytin
Sabahta spor önce 2 ceviz yedim
Akşam
9:00
1 tabak çorba
4 köfte yağsız sayilir
Ayran
Domates
2 turşu
Su anca 2 olmuştur 1bardak yeşil çay
40dk evde kardio
Soda kahve
bitmiyor dilek ya eşyaların yerlerini falan değiştiriyoruz yatak odasında geçilecek yer yoktu gardolabin yerini değiştik öyle olunca gardolap içini tekrar düzeltip bazanjnı altını üstüne getirdiler onu duzenleo kol derdi bendede var kilo verdikce inceliyor sarkikligi gidermek için her spor sonrası dambıllarla çalışıyorum bir beş dakika . YouTube baksa çok faydalı videolar var bu konuda
günaydın 9.takımın sultanı
ablam ay sonu kim kaç kilo verdi çizelgesi yapalım 1.istedigi bir yiyeceği kaçamak yapmasına izin verelim:)
bitmedi ev yerleştirme kaptanoçem
Rakibem limonata pizza eknemwgime yağ suruyorsun ona göre
Canım akşamları geçiştirme gibi yapma güzelcene ye bizde gece atıştırma problemi var aç kalırsak dahada tetikleriz
harika su hariç:)
tarifini istiyorum yalancı pizzanın
Sen cimcime bak aceleci olacak anlaşılanKız ne yapmıyor ki küçücük boyuyla alyayı uyutup kendi açıyor gözleri hemen resmen kardeşini kandırmaya başladı bu sabahki halini görmeliydin sanki emeklicek gibi bi hale sokmuş kendini yatakta ne aceleci yaramaz bi kızım olcak benim diye düşünmüyor değilim
AFiyet olsun dilek o alışverişte insanı baya yoruyor tesettürun de ipini kaçırdılarSelam gençlik ayaklar sızlıyor şuantatil için eksikler vardı alışveriş e çıktık
Çocuğa çocuğa derken 4 saat dolaşmisim hatta yetiştiremedim yarın gene çikicam
Beyaz pantolon almak istedim sinir oldum çok dar yapıyorlar parçalarını artık ben tesettürlüyüm şak diye çıktı baldirlarim eskiden daha güzeldi pantolon lar sankiyarın gene bakicam bol paça bulurum inşallah
Menüm gelsin
Kahvaltı 12:00
2 yumurtalı bol baharatlı maydonozlu omlet
Biraz peynir
Domates
4 zeytin
Sabahta spor önce 2 ceviz yedim
Akşam
9:00
1 tabak çorba
4 köfte yağsız sayilir
Ayran
Domates
2 turşu
Su anca 2 olmuştur 1bardak yeşil çay
40dk evde kardio
Soda kahve
ohh ne güzel bende perşembe gününden sonra sahilde yürüyüş yapicam 5,6 günHavaaa süper böyle serin seriiin bende sahile gidip bir saat yürüyüş yapcam :)
Nasıl ekipmanlar onlar kuzuCanım benim bir önerim olacak oturduğun yerden yapabileceğin bir şey fakat önce bir ekipman alman gerek max 20-25 tl
Kesinlikle katılıyorum
Gormemmi bende edibeden tirsip günde iki kere mi spor yapiyim diyordum sonra limonata pizzayı görünce içim rahatladı:))Abla ayilamadim bı kahvede ben alsam
Eşim zayiflasin bu ara iyice diyor tartıya aram bozuk yenisi gelsede rahat etsem ben mi çok ödem tutuyorum anlamadım moral dipte
@ayulduzz Edibe ne yemiş bak
gayet güzel canım
ablam bu haftanın yarısı evde geçiyor ya 1 kilo gider en azından diye düşünüyorum ama sonraki hafta tatilde olunca sana rakip olacak kadar asilamam sankiBaharcım ayıp ediyon tatlım istediğin kahve olsun türkü filtresi hepsi mevcut hemde makineli :)))
North River
Fitt_anne
Dilek bidahaki hafta baharla rakip oluyom
Istersen sende gel beni yenerseniz ekler senin köpeğin olsun kızzz
Hem ayın son haftasını iyi değerlendirmiş oluruz
Ben bayram ertesi başlamış oldum
Hasılat raporum cuma itibariyle -5.9 :))
Bende icecemde yapan yok yapacak mecalim yokHuuuu ahali spormu yapıyosunuz
Önce bi t.kahvesi içip metoyu hızlandırsaydık :))
Şimdi kahvemi içip çamaşırları asıp ver elini yürüyüşşşş
Benim tqrtida lol diyip duruyor sakliyanda düzeliyor biran önce pil almam lazimSelam kızlar moralim biraz düzeldi tartiyi kıracak o olacak sabah ne umutla çıktım üstüne oysa
Zırt pırt tartiliyim valla artık
Kahvemi içiyorumreset atıyorum bu sabaha
bende 1,6 ne diyelim Allah bereket versin :)Hedeflerimizi tekrar görelim
ben kızda humana mıydı öyle bir karış çay içerdim rezeneli iyi gelirdiBugun iyi sut durumu dun gece bebegim uyumadi ama aksam en son bulgur pilavi yedim o baya iyi geldi sut yapan caylar celan devam edicem bakalim
hamarat olunca bir kadın elini bağlasan ayağı ile iş yaparmış(ben uydurdum bu atasozunu şuan kayıtlara gecilsin lütfen)North River bahar senin tartıyla alıp veremediğin ne kızzz :))bi rahat bıraksana zavallıcığı zaten yakında pabucu dama atılacak :))
Poni Bon ponim kahveyi beraber içmişiz ama ben bi çamaşır asayım diye aşağı indim çıkamadım :))
Oğlanın odasını toparladım yorgan yüzünü değiştim ordan aşağı terasa çıktım oraları topladım bazı spor aletleri orda
Bı kahveni alırım bu yorgunluğu çayda iyi gider ama zahmet olmasin ablam sana:)Aaaaa ben işleri bitirdim geldim
kimse gelmedimiii şeydayla bahardan başka
Çok yoruldum yaa bu kadınların çilesi ne böyle :))
Kahveyi makineye koydum gelen olursa iki laflarız
Azcık dinlenecem
amanın birbirine girdi oda desenebitmiyor dilek ya eşyaların yerlerini falan değiştiriyoruz yatak odasında geçilecek yer yoktu gardolabin yerini değiştik öyle olunca gardolap içini tekrar düzeltip bazanjnı altını üstüne getirdiler onu duzenle
Sen cimcime bak aceleci olacak anlaşılan
AFiyet olsun dilek o alışverişte insanı baya yoruyor tesettürun de ipini kaçırdılar
Bu ne iş aşkı abla sende ki maşallahNorth River bahar senin tartıyla alıp veremediğin ne kızzz :))bi rahat bıraksana zavallıcığı zaten yakında pabucu dama atılacak :))
Aminn dilekim tuhaf başörtülü bayanlar türedi altı paris üstü mekke olan.sonumuz hayrolsunamanın birbirine girdi oda desene
Giyinebilene Allah var güzel şeylerde var tunikler çok güzel diz altı geniş elbiseler keza öyle işte bir pantolon sıkıntı sanki..
Tesettür kapalılık konusuna girersek şuan toplumun kanayan yarasi bence
Eskiden başörtüsüne özgürlük yoktu okullarda ama hakkini vererek kapanirdi kızlar şuan başörtüsü serbest her yerde ama öyle bir rezil ki kıyafetler keşke diyorsun hiç takmasada lekelemese kapaliligi(
Rabbim hepimize yaşamayı hakkını vermeyi nasip etsin idrak versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?