- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.981
Gayet güzel olmuş afiyet olsunBizde yürüyüş diye çıktık çarşı turu attık ayaklarım yanıyor resmen
Menüm
11.00
2 d çavdar e
1 d ezine
1 parça çeçil peyniri
13.00
3 üçgn d karpuz
18.00
Sütlü Türk kahvesi 1 hurma
18.40
1 tbk yoğurtlu pazı kavurması
Yarım kase mercimek
1 d çavdar e
Su 2
Spor 2 saat yürüyüş 1 ml leslie
Bende tam tahılliyi severimBu hafta ilk kez çavdar ekmeği denedim kızlar tam buğdaydan daha lezzetli geldi.
Bi de pazıyı da çok beğendim ıspanağa bnziyo tadı kardeş olabilirler
Bn bu kadar beklemiyodm tadını çok beğendim gerçekten dondurucuya da attım iyi oldu ıspanağım bi poşet kalmıştı,artık ıspanak atmamBende tam tahılliyi severim
Güzeldir pazı bence ispanqktan bile guzel
Ay hiç sorma ya burnmda tütüyoGayet güzel olmuş afiyet olsun
Kız poni aklıma senin browniler geldi hayır olsun:))
bitmiyor dilek ya eşyaların yerlerini falan değiştiriyoruz yatak odasında geçilecek yer yoktu gardolabin yerini değiştik öyle olunca gardolap içini tekrar düzeltip bazanjnı altını üstüne getirdiler onu duzenle
Sen cimcime bak aceleci olacak anlaşılan
AFiyet olsun dilek o alışverişte insanı baya yoruyor tesettürun de ipini kaçırdılar
Bu hafta ilk kez çavdar ekmeği denedim kızlar tam buğdaydan daha lezzetli geldi.
Selam gençlik ayaklar sızlıyor şuantatil için eksikler vardı alışveriş e çıktık
Çocuğa çocuğa derken 4 saat dolaşmisim hatta yetiştiremedim yarın gene çikicam
Beyaz pantolon almak istedim sinir oldum çok dar yapıyorlar parçalarını artık ben tesettürlüyüm şak diye çıktı baldirlarim eskiden daha güzeldi pantolon lar sankiyarın gene bakicam bol paça bulurum inşallah
Menüm gelsin
Kahvaltı 12:00
2 yumurtalı bol baharatlı maydonozlu omlet
Biraz peynir
Domates
4 zeytin
Sabahta spor önce 2 ceviz yedim
Akşam
9:00
1 tabak çorba
4 köfte yağsız sayilir
Ayran
Domates
2 turşu
Su anca 2 olmuştur 1bardak yeşil çay
40dk evde kardio
Soda kahve
amanın birbirine girdi oda desene
Giyinebilene Allah var güzel şeylerde var tunikler çok güzel diz altı geniş elbiseler keza öyle işte bir pantolon sıkıntı sanki..
Tesettür kapalılık konusuna girersek şuan toplumun kanayan yarasi bence
Eskiden başörtüsüne özgürlük yoktu okullarda ama hakkini vererek kapanirdi kızlar şuan başörtüsü serbest her yerde ama öyle bir rezil ki kıyafetler keşke diyorsun hiç takmasada lekelemese kapaliligi(
Rabbim hepimize yaşamayı hakkını vermeyi nasip etsin idrak versin inşallah
Sevindim canmBugun iyi sut durumu dun gece bebegim uyumadi ama aksam en son bulgur pilavi yedim o baya iyi geldi sut yapan caylar celan devam edicem bakalim
Her zamanki gibi alkışı hakediyorKızlar ben menüyü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Öğlen
2 kaşık zeytinyağlı barbunya
beyaz peynir
Akşam
5 kaşık pancar yoğurtlu
2 dilim tavuk göğsü fırında baharatlı
Su 3 lt olmuştur
Bnde sendeen gördm zaten yumurtalı da deneyeym diyormBen pazıyı ıspanaktan daha çok severim pazıyı kavurup koyarım buzdolabına bazen onunla yumurta bile yaparım
Eh dondurmanın pek olmadığını biliyorsun zaten onun dışında iyi spor da iyi her zamanki gibi kız haftada kaç gün gidiyorsun sen
ohh ne güzel bende perşembe gününden sonra sahilde yürüyüş yapicam 5,6 gün
Nasıl ekipmanlar onlar kuzu
Kesinlikle katılıyorum
Gormemmi bende edibeden tirsip günde iki kere mi spor yapiyim diyordum sonra limonata pizzayı görünce içim rahatladı:))
ablam bu haftanın yarısı evde geçiyor ya 1 kilo gider en azından diye düşünüyorum ama sonraki hafta tatilde olunca sana rakip olacak kadar asilamam sanki
Bende icecemde yapan yok yapacak mecalim yok
Benim tqrtida lol diyip duruyor sakliyanda düzeliyor biran önce pil almam lazim
bende 1,6 ne diyelim Allah bereket versin :)
ben kızda humana mıydı öyle bir karış çay içerdim rezeneli iyi gelirdi
hamarat olunca bir kadın elini bağlasan ayağı ile iş yaparmış(ben uydurdum bu atasozunu şuan kayıtlara gecilsin lütfen)
:)))
Sen ne zaman gidip ne zaman dönüyon cnmablam bu haftanın yarısı evde geçiyor ya 1 kilo gider en azından diye düşünüyorum ama sonraki hafta tatilde olunca sana rakip olacak kadar asilamam sanki
aman aşk falan değilde cnm mecbur yapılacaktıBu ne iş aşkı abla sende ki maşallah
Yürüyüşler tempolumu oluyor yoksa gezme yürüyüşümü cnmBizde yürüyüş diye çıktık çarşı turu attık ayaklarım yanıyor resmen
Menüm
11.00
2 d çavdar e
1 d ezine
1 parça çeçil peyniri
13.00
3 üçgn d karpuz
18.00
Sütlü Türk kahvesi 1 hurma
18.40
1 tbk yoğurtlu pazı kavurması
Yarım kase mercimek
1 d çavdar e
Su 2
Spor 2 saat yürüyüş 1 ml leslie
Aslında ekmekleride ara ara değiştirmek gerekiyorBu hafta ilk kez çavdar ekmeği denedim kızlar tam buğdaydan daha lezzetli geldi.
aşk tazeleyin :))Yarın gezmeye gidicez nasipse kızlar bi türbeye ordan bi turistik göle bayadır evdeyiz sıkıldık
Bi süre daha sen onlara küs tatlımAy hiç sorma ya burnmda tütüyobayadr almıyorm ya geçen markette gördüm zam bile gelmiş şaşırdm.yavrucaklarım bana bakıyolardı bakıştık öyle uzaktan
mikemmelllll :))Kızlar ben menüyü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Öğlen
2 kaşık zeytinyağlı barbunya
beyaz peynir
Akşam
5 kaşık pancar yoğurtlu
2 dilim tavuk göğsü fırında baharatlı
Su 3 lt olmuştur
Kız edaaa hani bana spor programı yapıcaktık :))yarın başlıyorum kısmetseİsmi direnç bandı olarak geçiyor. 3 tane var hepsinin rengi ve direnci farklı. Hafif orta ve sert diye 3 tane özellikle kol için çok kolay kullanabileceğiniz çok etkili bantlar internetten biraz bakın hatta direnç bandı egzersizlerine de bakın her yerde bulursunuz tanesi 8 lira fln set olarak 3lü almanızı öneririm :) baglayarak bacak ve basendede guzel egzersizler yapilabiliyor cok iyi bisi
Kız edaaa hani bana spor programı yapıcaktık :))yarın başlıyorum kısmetse
Ben sana evdeki aletleri yazdıydım görmedin heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?