Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tartı sonucu süpermiş tatlım
Yarın pazartesi bildirimini unutma
Cuma...
Pazartesi...
Fark....
Sabah aç karna ve cıbıldak tartılıyon dimi :))

Menüye gelirsek
ne zaman sadece yumurta beyazı yiyenleri görsem hemen aklıma sevgili sarılar acaba ne oldu diye gelir :))aslında daha iyi ama ben sade beyazını yiyemiyorum

Tabi patlıcan pizzanın tarifini alırız
Heralde oturtma türü bişey

Bide öğlenle akşam arasında 2 ara yapma ihtiyacı duyuyomusun çünkü akşamda o kadar geç değil

Son olarak menü güzel ve doyurucu efemmm

Haa bide spor var kuzum çokda zorlama kendini kasların dinlensin :)

Şimdi şöyle ki cıbıldak gibi bişi tartılıyorum. Sabah bakıcizz yağ mı ödem mi attık :))

Sarısını ayırıyorum ama yiyen de olmadığı için genelde çöp oluyor evdekilerle kahvaltı saatimiz denk gelirse hiç olmuyor da genelde denk gelmiyor ne yazıkki çöpe gidiyor.

Patlıcan pizzayı yarın yazarım :))

Normalde ben aksam yemeğimi 20.00da yiyorum o nedenle mutlaka ihtiyac duyuyorum biri 3 gibi biri iş çıkışı 6 gibi oluyor. Fakat pazar gününü evde gecirdim ve evde oturmak benim için eski bi alışkanlık olarak buzdolabını sık sık ziyaret etmektir hatta pazar demek yaş pasta, ekler günü demektir. Vücudum artık haftaiçi olan düzene alıştığı için sürekli bişiler yiyorum ara yaparak açlık hissi hiç oluşmuyor tatlı krizi kaçamak hiç olmuyor çünkü sürekli bişiler çiğniyorum ve buna müsaade etmiyorum aslında bu çok önemli bi konu ve yanlış biliniyor maalesef. Akşam yemeğimi spor salonu bugün erken kapandığı için erkene çektim. Spordan sonra yemek yemiyorum çünkü :))

Merhaba bayanlar, yarın misafirlerimi yolcu ediyorum nasipse. Sonra bir güzel forumda takılırım rahat rahat. Fitt_anne ve @nanekekik kardeşlerim benim menülerim ortada estim gürledim ama fos çıktı. Rahatınıza bakın siz yiyin çekinmeden. Hatta kendimden yarın artı bekliyorum. Misafir yordu beni üstüne bir de grip oldum. Hasta olmasam pazartesiden sonra toparlarım diyordum. Erken havlu attım. Ne yalan söyleyeyim sizin menüleri görünce dedim bu menülerle yarışmak benim ne haddime.

Trajik de olsa menümü de şuraya koyayım:
Sabah 9.00
3 kaşık menemen
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
Domates salatalık
Ara 12.00
2 kurabiye
Öğle 16.00
6 kaşık Bulgur köftesi
1 bardak ayran
1 baklava
Akşam 20.00
3 kaşık Bulgur köftesi
2 kurabiye
1 avuç yer fıstığı
Su 1.5 lt
Spor: yok

Sen ara öğüne ihtiyaç duyuyosan tabiki yapmanda bi sorun yok tatlım
Ben ara yaptığımda daha çok acıkıyorum
O yüzden biraz leptinci takılıyorum :))

Önelikle geçmiş olsun tatlımda
Daha dün ne dedim ben sana
Sen Daha başlamadan bırakıyosun
Hastalığı cısslar geçirmiyor sağlıklı beslenirsen çabuk atlatırsın

Sabah güne güzel başlamışın
Ama sonrası için hayal kırıklığına uğradım
Listede olduğunu ve bu hafta 12 takım içinde sonuncu olduğumuzu bir kez daha hatırlatırım

Aşk olsun ama

witch_eda Ben de kendimi tanıyayım, bu haftasonu yazamadim pek. 35 yaşındayım, ev hanimiyim. 8 ve 1.5 yasinda iki çocuk annesiyim. 94 ile cuma yarışmasına katıldım güncel kilom 89.6. Ciddi irade problemim var ve henüz düzen oturtamadım. Herhangi özel bir diyet takip etmiyorum. Yarım saatlik açık hava yürüyüşleri dışında spor yapmıyorum. Takıma gelmene sevindik, böyle disiplinli, motive edici ve sportif arkadaşlar iyi oluyor. Ben de desteğini bekliyorum.

Valla edibe gerçekten moralim bozuldu
Önemli olan artı yada eksi olmak değil
Insan elinden geleni yapar çabalar ama bi sebeple veremez buna kimsenin sözü olmaz
1 hafta vermez diğer hafta verir

Ama herkes çabalarken senin böyle davranman.....
Bilemiyorum....
demekki takım olmayı başaramıyoruz

Geçmiş olsun canım yorgunlukta etkilemiştir

Menümü yazıp yatıyorum bende

10.00 civarı
10 badem

12.15
1 yumurta
Peynir
Domates
Maydonoz
1 marul
4 y.zeytin
1 tb sandwich ekm.

17.15
Pirinçsiz kıymalı ısbanak
3 kş yoğurt
1 tb sandwich ekm.

Su 2 lt yi geçti

Spor yok temizlik var

Ben de çok üzgünüm. Takım sonuncu oldu diye nota alındığını da bilmiyordum Bahar yazınca ona ayrı üzüldüm, geçen hafta kaçamak yapmasaydım belki de sonuncu olmayacaktık. Bu hafta tekrar böyle birşeye dayanamam. Tekrar ve inşallah son kez herkesten özür diliyorum. Tam pes ettim değil de Dilek ve Bahar'a rakiplikten pes ettim diyelim. Cumaya iyi bir eksi için çırpınacağım emin olun.

İstersen durumu kurtarablrsn canm. Listedekiler uzun süredir kilo verdikleri için senin kilo verme potansiyelin daha yüksek. Kendine de zarar veriyosun yediklerin emeklerinin bi kısmını heba etti boşuna mı aç kaldın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…