- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.001
Iyi madem öyle olsun :))Canım bilgisayarım hallolana kadar çok cevap atamıyorum, yarın ofiste yapalım bi program telefondan rahat giremiyorum şuan
Iyi madem öyle olsun :))
Bak spor kariyerim senin ellerinde
Geleceğimle oynama litfennn
Tartı sonucu süpermiş tatlımKizlar ben yine ancak girebildim eve,
Menum:
Sabah kahvaltisi 10.30
Haslanmis 2 yumurta beyazi
Top peynir 6 tane
3 dilim ananas
1.ara ogun
Yesil cay
5 çiğ fındık - 5 çiğ kaju
Ogle yemegi 13.00
Kıymalı patlıcan pizza
2 kasık tam buğday domates soslu makarna
Ara öğün 2
2 dilim karpuz
10 adet kiraz
Beyaz çay
Ara öğün 3
Yarım haşlanmış mısır
Sade türk kahvesi
Akşam 18.30
Zeytinyağlı taze fasulye
Büyük kase chia ve keten tohumlu tam yağlı yoğurt
Sonrası max 2.5 litre su tüketimi
Bugün sporda sadece eliptik ve pilates yaptım, dün kaslarımı çok yordugum için bugün yürüyemeyecek haldeydim ağırlık çalışmadım tartıda 60.02 gördüm.
Şuan yağsız tarçınlı süt içiyorum ben uyurken yağlar cayır cayır yanacak sabah vücuttan atılacak :))
Herkese iyi geceler :))
Aaaa düşünürmüyüz tatlım verdiğimiz her 1 kilo çok değerli onları verinceye kadar ne çekiyoz :))O 1 kiloları hafife almayalım kızlar
Eki Görüntüle 2021782
Işte bunların hepsini ben söylüyorum :)
Tartı sonucu süpermiş tatlım
Yarın pazartesi bildirimini unutma
Cuma...
Pazartesi...
Fark....
Sabah aç karna ve cıbıldak tartılıyon dimi :))
Menüye gelirsek
ne zaman sadece yumurta beyazı yiyenleri görsem hemen aklıma sevgili sarılar acaba ne oldu diye gelir :))aslında daha iyi ama ben sade beyazını yiyemiyorum
Tabi patlıcan pizzanın tarifini alırız
Heralde oturtma türü bişey
Bide öğlenle akşam arasında 2 ara yapma ihtiyacı duyuyomusun çünkü akşamda o kadar geç değil
Son olarak menü güzel ve doyurucu efemmm
Haa bide spor var kuzum çokda zorlama kendini kasların dinlensin :)
Sen ara öğüne ihtiyaç duyuyosan tabiki yapmanda bi sorun yok tatlımŞimdi şöyle ki cıbıldak gibi bişi tartılıyorum. Sabah bakıcizz yağ mı ödem mi attık :))
Sarısını ayırıyorum ama yiyen de olmadığı için genelde çöp oluyor evdekilerle kahvaltı saatimiz denk gelirse hiç olmuyor da genelde denk gelmiyor ne yazıkki çöpe gidiyor.
Patlıcan pizzayı yarın yazarım :))
Normalde ben aksam yemeğimi 20.00da yiyorum o nedenle mutlaka ihtiyac duyuyorum biri 3 gibi biri iş çıkışı 6 gibi oluyor. Fakat pazar gününü evde gecirdim ve evde oturmak benim için eski bi alışkanlık olarak buzdolabını sık sık ziyaret etmektir hatta pazar demek yaş pasta, ekler günü demektir. Vücudum artık haftaiçi olan düzene alıştığı için sürekli bişiler yiyorum ara yaparak açlık hissi hiç oluşmuyor tatlı krizi kaçamak hiç olmuyor çünkü sürekli bişiler çiğniyorum ve buna müsaade etmiyorum aslında bu çok önemli bi konu ve yanlış biliniyor maalesef. Akşam yemeğimi spor salonu bugün erken kapandığı için erkene çektim. Spordan sonra yemek yemiyorum çünkü :))
Önelikle geçmiş olsun tatlımdaMerhaba bayanlar, yarın misafirlerimi yolcu ediyorum nasipse. Sonra bir güzel forumda takılırım rahat rahat.Fitt_anne ve @nanekekik kardeşlerim benim menülerim ortada estim gürledim ama fos çıktı. Rahatınıza bakın siz yiyin çekinmeden. Hatta kendimden yarın artı bekliyorum. Misafir yordu beni üstüne bir de grip oldum. Hasta olmasam pazartesiden sonra toparlarım diyordum. Erken havlu attım. Ne yalan söyleyeyim sizin menüleri görünce dedim bu menülerle yarışmak benim ne haddime.
Sabah güne güzel başlamışınTrajik de olsa menümü de şuraya koyayım:
Sabah 9.00
3 kaşık menemen
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
Domates salatalık
Ara 12.00
2 kurabiye
Öğle 16.00
6 kaşık Bulgur köftesi
1 bardak ayran
1 baklava
Akşam 20.00
3 kaşık Bulgur köftesi
2 kurabiye
1 avuç yer fıstığı
Su 1.5 lt
Spor: yok
Aşk olsun amaTrajik de olsa menümü de şuraya koyayım:
Sabah 9.00
3 kaşık menemen
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
Domates salatalık
Ara 12.00
2 kurabiye
Öğle 16.00
6 kaşık Bulgur köftesi
1 bardak ayran
1 baklava
Akşam 20.00
3 kaşık Bulgur köftesi
2 kurabiye
1 avuç yer fıstığı
Su 1.5 lt
Spor: yok
Geçmiş olsun canım yorgunlukta etkilemiştirMerhaba bayanlar, yarın misafirlerimi yolcu ediyorum nasipse. Sonra bir güzel forumda takılırım rahat rahat.Fitt_anne ve @nanekekik kardeşlerim benim menülerim ortada estim gürledim ama fos çıktı. Rahatınıza bakın siz yiyin çekinmeden. Hatta kendimden yarın artı bekliyorum. Misafir yordu beni üstüne bir de grip oldum. Hasta olmasam pazartesiden sonra toparlarım diyordum. Erken havlu attım. Ne yalan söyleyeyim sizin menüleri görünce dedim bu menülerle yarışmak benim ne haddime.
Önelikle geçmiş olsun tatlımda
Daha dün ne dedim ben sana
Sen Daha başlamadan bırakıyosun
Hastalığı cısslar geçirmiyor sağlıklı beslenirsen çabuk atlatırsın
Sabah güne güzel başlamışın
Ama sonrası için hayal kırıklığına uğradım
Listede olduğunu ve bu hafta 12 takım içinde sonuncu olduğumuzu bir kez daha hatırlatırım
Ben de çok üzgünüm. Takım sonuncu oldu diye nota alındığını da bilmiyordum Bahar yazınca ona ayrı üzüldüm, geçen hafta kaçamak yapmasaydım belki de sonuncu olmayacaktık. Bu hafta tekrar böyle birşeye dayanamam. Tekrar ve inşallah son kez herkesten özür diliyorum. Tam pes ettim değil de Dilek ve Bahar'a rakiplikten pes ettim diyelim. Cumaya iyi bir eksi için çırpınacağım emin olun.Aşk olsun ama
Güzel olmuş bence afiyet olsun.Menümü yazıp yatıyorum bende
10.00 civarı
10 badem
12.15
1 yumurta
Peynir
Domates
Maydonoz
1 marul
4 y.zeytin
1 tb sandwich ekm.
17.15
Pirinçsiz kıymalı ısbanak
3 kş yoğurt
1 tb sandwich ekm.
Su 2 lt yi geçti
Spor yok temizlik var
İstersen durumu kurtarablrsn canm. Listedekiler uzun süredir kilo verdikleri için senin kilo verme potansiyelin daha yüksek. Kendine de zarar veriyosun yediklerin emeklerinin bi kısmını heba etti boşuna mı aç kaldın cnmBen de çok üzgünüm. Takım sonuncu oldu diye nota alındığını da bilmiyordum Bahar yazınca ona ayrı üzüldüm, geçen hafta kaçamak yapmasaydım belki de sonuncu olmayacaktık. Bu hafta tekrar böyle birşeye dayanamam. Tekrar ve inşallah son kez herkesten özür diliyorum. Tam pes ettim değil de Dilek ve Bahar'a rakiplikten pes ettim diyelim. Cumaya iyi bir eksi için çırpınacağım emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?