- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.901
canımm incirli üstü muhallebili enfes bi tatlı var istersen onu yapabilirsin.ilgilenirsen ben tarfii yazarım.misafirlerim bayılıyor ona.tarif isteyen isteyene. tarif defterim kendi evimde kaldı ama netten bulabilirim.slm kızlar bugün itibariyle kilom 65.9 ,dünde amcamlarda iftara davetliydik gene kendimi tutabildim 2 kaşık domatesli et ,3 kaşık rus salatası dışında hiçbirşey yemedim ama keşkül ve dondurma yiyemediğim için neredeyse ağlıcaktım vallaya kızlar sizden bi isteğim olcak bizde akrabaları iftara davet edicezde bana bi tatlı tarifi verebilir misiniz? (sütlü tatlılar tercihimdir ve diyet olmasın lütfen çünkü illa ben diyet yapıyorum diye akrabalarında diyet yapmasına gerek yok değil mi ama) herkesin bildiği şeyleri yapmak istemiyorum ,sizinde yardımınızla döktüreyim bu yemekte
geçmiş olsun canım. regl bize rabbimin hediyesi.kabul etmemek olmaz. ye güzelce.Benım acıkmadı da karnım fena agrıyorbılmıyorum edda yaa cok zor dukkanı yapmak helekı bır suru pıs bogaz aıle uyen varsa Nryse ıdare edıcez artık az cok demıcez
çook teşekkür ederim canımm.hoşbuldumm..bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..
istemediğin kadar..üç tane bacım. ..başbakana uyduk 3 dene yaptık ..yapmaz olaydım, 3 saatlik uykuyla duruyorum...
kızzz az olur mu 3 günde. ben 5 günde 1.4 verdim. hemnde senin kadar bile kaçamak yapmadım.sen hemde regl oldun yani bissürüü su tuttun ona rağmen süpersinn. peki ben neden az veriyorum yaaa.yırtınıyorum ama azcık azcık gidiyo.Gunaydın kızlar :)
Dun Yedıklerım ....
Sahur ;
1 yumurtadan Lıght kaşarlı omlet
1 lıtre su
İftar ;
Dukan yayla çorbası
Dukan usulu iskender
1 lıtre su
Bide şeyy2 tane lokma ( Ama ufak cery domatesler kadardı mınıcıkelrdı ve çok lezetlılerdı )
Offf ben anlamadım bu ısı yaa neden sahip çıkamıyorum şu irademe ???
Neyse basladıgımda 80 dım dun sahurdan once tartıldım 78.8 cıktım 3 gunde 1.2 normale göre az verdım sanırım
gülçin merhaba nasılsın şans eseri gördüm seni ..
dukan nasıl gidiyorQUOTE]
anaa canımmm hoşgeldiinn..kız gel böyle aradaa.benim iyi tam gaz gidiyo.senin nasıl gidiyo?kızlara selam söleee.
Cnmm benım saol valla :) Yaaa orucumu bozamıyorum ıcımden gelmıyo yaww napsam kı ? walla triptofan azmı cokmu bılmıyorum ama ıdare edıyoruz ıste
gülçin merhaba nasılsın şans eseri gördüm seni ..
dukan nasıl gidiyor[/QUO
anaa canımmm hoşgeldiinn..kız gel böyle aradaa.benim iyi tam gaz gidiyo.senin nasıl gidiyo?kızlara selam söleee.
gelirim tabiki kız ben bilmiyordum burda olduğunu faceden sorcaktım unuttum ya ben seyirdeyim ya çok ağır veriyorum ya 700 verdim şimdiye kadar gram gram gidiyor as cnm
gelirim tabiki kız ben bilmiyordum burda olduğunu faceden sorcaktım unuttum ya ben seyirdeyim ya çok ağır veriyorum ya 700 verdim şimdiye kadar gram gram gidiyor as cnm
AYNEN BENDE SEYİRDE 700 VERDİM. ZATEN SEYİRDE NORMAL CANIMM.BURDAYIM ARTIK BURDAN EMZUN OLURUM İNŞ..
mürş canım eşim evde ben çıakyım ters ters bakıyo sen ne ayzıyon bakim diye...hadi görüşürüz sonra.beni beğende geri açınca bulması kolay olsun kızz.
Mute ben sımdı bugun regl olsam orucum kabul olmaz demı ?
mürş canım eşim evde ben çıakyım ters ters bakıyo sen ne ayzıyon bakim diye...hadi görüşürüz sonra.beni beğende geri açınca bulması kolay olsun kızz.
evet orucun bozulmuş oluyor :)) ama orucunu boz istersen boşuna aç aç durma :))
seninkide benim ki gibi :)) bişey demiyor ama ya okumaya calsıyor yada kapat artık falan diyor :))
kilo bildirimi nezamandı ben yinede kilomu yazayım geçen hafta 98.8 bu hafta 96.7
kırmızıları gördüğün anda bozman lazım murç...iftara 5 dk. kalmış olsa bile bozulur..Cnmm benım saol valla :) Yaaa orucumu bozamıyorum ıcımden gelmıyo yaww napsam kı ? walla triptofan azmı cokmu bılmıyorum ama ıdare edıyoruz ıste
neeeeeyyyyykilo bildirimi nezamandı ben yinede kilomu yazayım geçen hafta 98.8 bu hafta 96.7
dedimya kız ilaçlar bırakmıyodu kilo vereyim kahrolsun ilaçlarkırmızıları gördüğün anda bozman lazım murç...iftara 5 dk. kalmış olsa bile bozulur..
neeeeeyyyyy...tartımı değiştin uleeynnn maaşallah, darısı başıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?