Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canımm incirli üstü muhallebili enfes bi tatlı var istersen onu yapabilirsin.ilgilenirsen ben tarfii yazarım.misafirlerim bayılıyor ona.tarif isteyen isteyene. tarif defterim kendi evimde kaldı ama netten bulabilirim.

Benım acıkmadı da karnım fena agrıyor bılmıyorum edda yaa cok zor dukkanı yapmak helekı bır suru pıs bogaz aıle uyen varsa Nryse ıdare edıcez artık az cok demıcez
geçmiş olsun canım. regl bize rabbimin hediyesi.kabul etmemek olmaz. ye güzelce.
..bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..
çook teşekkür ederim canımm.hoşbuldumm
istemediğin kadar..üç tane bacım...başbakana uyduk 3 dene yaptık ..yapmaz olaydım, 3 saatlik uykuyla duruyorum...
darısı bana inş.
kızzz az olur mu 3 günde. ben 5 günde 1.4 verdim. hemnde senin kadar bile kaçamak yapmadım.sen hemde regl oldun yani bissürüü su tuttun ona rağmen süpersinn. peki ben neden az veriyorum yaaa.yırtınıyorum ama azcık azcık gidiyo.

Son düzenleme:
Cnmm benım saol valla :) Yaaa orucumu bozamıyorum ıcımden gelmıyo yaww napsam kı ? walla triptofan azmı cokmu bılmıyorum ama ıdare edıyoruz ıste

kız yemeden olmaz. Allahın emri o. regl olduysan yemen şart hatta annem 1 lokacık alırdı mutlaka hemen yemese bile.yememk değil yemek doğru datlım.

mürş canım eşim evde ben çıakyım ters ters bakıyo sen ne ayzıyon bakim diye...hadi görüşürüz sonra.beni beğende geri açınca bulması kolay olsun kızz.

Mute ben sımdı bugun regl olsam orucum kabul olmaz demı ?

evet orucun bozulmuş oluyor :)) ama orucunu boz istersen boşuna aç aç durma :))

mürş canım eşim evde ben çıakyım ters ters bakıyo sen ne ayzıyon bakim diye...hadi görüşürüz sonra.beni beğende geri açınca bulması kolay olsun kızz.

seninkide benim ki gibi :)) bişey demiyor ama ya okumaya calsıyor yada kapat artık falan diyor :))

Menüm:

Sahur:

2 kuru kayısı
1 bardak süt

0.8 porsiyon taze fasülye
1 dilim kepekli ekmek

İftar:

1 porsiyon karışık dolma ( domates - biber - kabak )
1 kase cacık..
300 gr. karpuz

şimdilik 1091 kalori... fazla fazla yazdım belki o kadar bile yemem....

10 dk. falan yürümüşümdür.. hiç yürümedim bugün mekik çekmeyi düşünüyorum iftardan sonra...

Son düzenleme:
evet orucun bozulmuş oluyor :)) ama orucunu boz istersen boşuna aç aç durma :))

seninkide benim ki gibi :)) bişey demiyor ama ya okumaya calsıyor yada kapat artık falan diyor :))

Bozdum zaten yaaa hay tobe yarabbım yaaa Neysem artıkım oldu olan sırkettekılerde dalga gecıo sende cocuklar gıbı ogleye kadarmı tutuyosun dıe :)

Cnmm benım saol valla :) Yaaa orucumu bozamıyorum ıcımden gelmıyo yaww napsam kı ? walla triptofan azmı cokmu bılmıyorum ama ıdare edıyoruz ıste
kırmızıları gördüğün anda bozman lazım murç...iftara 5 dk. kalmış olsa bile bozulur..

kilo bildirimi nezamandı ben yinede kilomu yazayım geçen hafta 98.8 bu hafta 96.7
neeeeeyyyyy...tartımı değiştin uleeynnnmaaşallah, darısı başıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…