- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.021
Yürüyüşler orta tempoda abla bi de bizim sivas .çok engebeli değil güzel oluyo burada yürümekSen ne zaman gidip ne zaman dönüyon cnm
Tartıyı götürcenmi
aman aşk falan değilde cnm mecbur yapılacaktı
Spor yapsam bu kadar yorulmazdım
Bide şoktan sonra hiç enerjim kalmadı
Yürüyüşler tempolumu oluyor yoksa gezme yürüyüşümü cnm
Aslında ekmekleride ara ara değiştirmek gerekiyor
aşk tazeleyin :))
Bi süre daha sen onlara küs tatlım
Bak 69 ağlaya ağlaya seni bekliyor.yazıkkkk :))
mikemmelllll :))
Ne güzel kilo kıskandmKizlar ben yine ancak girebildim eve,
Menum:
Sabah kahvaltisi 10.30
Haslanmis 2 yumurta beyazi
Top peynir 6 tane
3 dilim ananas
1.ara ogun
Yesil cay
5 çiğ fındık - 5 çiğ kaju
Ogle yemegi 13.00
Kıymalı patlıcan pizza
2 kasık tam buğday domates soslu makarna
Ara öğün 2
2 dilim karpuz
10 adet kiraz
Beyaz çay
Ara öğün 3
Yarım haşlanmış mısır
Sade türk kahvesi
Akşam 18.30
Zeytinyağlı taze fasulye
Büyük kase chia ve keten tohumlu tam yağlı yoğurt
Sonrası max 2.5 litre su tüketimi
Bugün sporda sadece eliptik ve pilates yaptım, dün kaslarımı çok yordugum için bugün yürüyemeyecek haldeydim ağırlık çalışmadım tartıda 60.02 gördüm.
Şuan yağsız tarçınlı süt içiyorum ben uyurken yağlar cayır cayır yanacak sabah vücuttan atılacak :))
Herkese iyi geceler :))
Bebeğim bu sık sık yemek kişiye gore değişiyor ,bende nekadar ara öğün yaparsam okadar daha çok yemek istiyorum sankiŞimdi şöyle ki cıbıldak gibi bişi tartılıyorum. Sabah bakıcizz yağ mı ödem mi attık :))
Sarısını ayırıyorum ama yiyen de olmadığı için genelde çöp oluyor evdekilerle kahvaltı saatimiz denk gelirse hiç olmuyor da genelde denk gelmiyor ne yazıkki çöpe gidiyor.
Patlıcan pizzayı yarın yazarım :))
Normalde ben aksam yemeğimi 20.00da yiyorum o nedenle mutlaka ihtiyac duyuyorum biri 3 gibi biri iş çıkışı 6 gibi oluyor. Fakat pazar gününü evde gecirdim ve evde oturmak benim için eski bi alışkanlık olarak buzdolabını sık sık ziyaret etmektir hatta pazar demek yaş pasta, ekler günü demektir. Vücudum artık haftaiçi olan düzene alıştığı için sürekli bişiler yiyorum ara yaparak açlık hissi hiç oluşmuyor tatlı krizi kaçamak hiç olmuyor çünkü sürekli bişiler çiğniyorum ve buna müsaade etmiyorum aslında bu çok önemli bi konu ve yanlış biliniyor maalesef. Akşam yemeğimi spor salonu bugün erken kapandığı için erkene çektim. Spordan sonra yemek yemiyorum çünkü :))
Tatlım tekrar ediyorum....Ben de çok üzgünüm. Takım sonuncu oldu diye nota alındığını da bilmiyordum Bahar yazınca ona ayrı üzüldüm, geçen hafta kaçamak yapmasaydım belki de sonuncu olmayacaktık. Bu hafta tekrar böyle birşeye dayanamam. Tekrar ve inşallah son kez herkesten özür diliyorum. Tam pes ettim değil de Dilek ve Bahar'a rakiplikten pes ettim diyelim. Cumaya iyi bir eksi için çırpınacağım emin olun.
Alirmiyim hiç g.. ter akıtıyorum onu vermek için ben:)O 1 kiloları hafife almayalım kızlar
Eki Görüntüle 2021782
Bizde belideyinin spor salonuna gidiyoruz orda kullanıyoruz düzenli olunca ise yarıyor gerçekİsmi direnç bandı olarak geçiyor. 3 tane var hepsinin rengi ve direnci farklı. Hafif orta ve sert diye 3 tane özellikle kol için çok kolay kullanabileceğiniz çok etkili bantlar internetten biraz bakın hatta direnç bandı egzersizlerine de bakın her yerde bulursunuz tanesi 8 lira fln set olarak 3lü almanızı öneririm :) baglayarak bacak ve basendede guzel egzersizler yapilabiliyor cok iyi bisi
Yok hiç iyi etmemişinKızlar eşim tutturdu sabah simitimizi poğaçamızı alırız yeriz diye yoooook dedim saklama kaplarına kahvaltılıkları hazırladık koyduk dolaba çıkarken alıcaz iyi etmiş miyiz
Şimdi zuhal ablmın terlikler uzun menzilli dedim ta buraya gelir diye uslu durdumYok hiç iyi etmemişin
Bir 9.takım üyesi herzaman diyetine hazır ve nazır olması lazım Asker
Efferim çekirgeŞimdi zuhal ablmın terlikler uzun menzilli dedim ta buraya gelir diye uslu durdum
canım benim sen biz kadar zorlanmadan çok güzel kilolar verirsin biz son kilolara geldik bunun için büyük çaba harcayoruz en ufak kaçamak bile tartiyi etkiliyor ama sen kilon fazla ve yeni basladinsadece doğru beslenerek her hafta çok güzel verirsinBen de çok üzgünüm. Takım sonuncu oldu diye nota alındığını da bilmiyordum Bahar yazınca ona ayrı üzüldüm, geçen hafta kaçamak yapmasaydım belki de sonuncu olmayacaktık. Bu hafta tekrar böyle birşeye dayanamam. Tekrar ve inşallah son kez herkesten özür diliyorum. Tam pes ettim değil de Dilek ve Bahar'a rakiplikten pes ettim diyelim. Cumaya iyi bir eksi için çırpınacağım emin olun.
Sandviç ekmeği büyük olmuyormu çok degilmi sence mefkuşumMenümü yazıp yatıyorum bende
10.00 civarı
10 badem
12.15
1 yumurta
Peynir
Domates
Maydonoz
1 marul
4 y.zeytin
1 tb sandwich ekm.
17.15
Pirinçsiz kıymalı ısbanak
3 kş yoğurt
1 tb sandwich ekm.
Su 2 lt yi geçti
Spor yok temizlik var
Yarın komşu hacdan geldi ona gidicem
Öbür komşum aradı illa dilekte gelsin hazırlık yapicam demiş ,şaka gibi ya garazine yapar gibi dedim benim için yapmasın yemiyorum biliyosun
Bı gün yesen ne olucak diyor
Ya sabır diyorum artık ..fazla ısrarı fazla ilgiyi sevmiyorum ama öyle biyere taşındım ki ellerinde olsun tüm gün beraber olup yiyip içecekler ..
İyi niyetleri den dolayı kırmakta istemiyorum yarın bı çaresini bulur kaçarım cıslardan ben
İyi geceler hanımlar yarın sabah kim spor yapıyor benle şimdi
ordakiler nasıl bilmiyorum cnm burdaki 2 dil ekm.değarindeSandviç ekmeği büyük olmuyormu çok degilmi sence mefkuşum
witch_eda Ben de kendimi tanıyayım, bu haftasonu yazamadim pek. 35 yaşındayım, ev hanimiyim. 8 ve 1.5 yasinda iki çocuk annesiyim. 94 ile cuma yarışmasına katıldım güncel kilom 89.6. Ciddi irade problemim var ve henüz düzen oturtamadım. Herhangi özel bir diyet takip etmiyorum. Yarım saatlik açık hava yürüyüşleri dışında spor yapmıyorum. Takıma gelmene sevindik, böyle disiplinli, motive edici ve sportif arkadaşlar iyi oluyor. Ben de desteğini bekliyorum.
Aynen öyle ablam
Israrda aşırı gidenlerede sinir oluyorum
Sanki herkesin midesi bitişik
Yemşyorum arkadaş zorlamı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?