Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yürüyüşler orta tempoda abla bi de bizim sivas .çok engebeli değil güzel oluyo burada yürümek
Ne güzel kilo kıskandm

Bebeğim bu sık sık yemek kişiye gore değişiyor ,bende nekadar ara öğün yaparsam okadar daha çok yemek istiyorum sanki

Tatlım tekrar ediyorum....
Biz bir takımız
Başarı yada başarısızlıkta hepimizin payı var
Bu hafta sonuncu olundaysa bundan herkes sorumlu hatta listede olmayan ben bile
Kendi adıma demekki arkadaşlarımı yeterince motive edemedim diye düşünürüm

Bu yarış aksine seni dahada hırslandırması lazım
Biz sana aç kal, yeme demiyoruzki
Aksine DOĞRU ŞEYLERİ DOYUNCAYA KADAR YEKİ kaçamak fırsat vermemiş olursun
Çünkü insan çok acıkınca direk zararlı karbonlara yöneliyor
2 öğün arası acıkıyosan saldırmamak için sağlıklı ara öğünde yaparsan kendini firenlemiş olursun

Bizde belideyinin spor salonuna gidiyoruz orda kullanıyoruz düzenli olunca ise yarıyor gerçek

Kızlar eşim tutturdu sabah simitimizi poğaçamızı alırız yeriz diye yoooook dedim saklama kaplarına kahvaltılıkları hazırladık koyduk dolaba çıkarken alıcaz iyi etmiş miyiz
Yok hiç iyi etmemişin

Bir 9.takım üyesi herzaman diyetine hazır ve nazır olması lazım Asker

canım benim sen biz kadar zorlanmadan çok güzel kilolar verirsin biz son kilolara geldik bunun için büyük çaba harcayoruz en ufak kaçamak bile tartiyi etkiliyor ama sen kilon fazla ve yeni basladinsadece doğru beslenerek her hafta çok güzel verirsin
Takimida boş ver hadi en çok kendine zarar ediyorsun su günlerini iyi degerlenirmeyerek kesin net bisekilde bu kacamaklari bırakmazsan başa donmen çok yakındır buda tamıyle pes etmene sebeb olur
En fazla 3,4 ay disini sıkıcan mahrum kalican bu cıslardan daha sonra korumada az miktarda olsa yersin..
Bu zamana kadar yediklerine say be bacım ve artık kaçamak yapma lütfen

Yarın komşu hacdan geldi ona gidicem
Öbür komşum aradı illa dilekte gelsin hazırlık yapicam demiş ,şaka gibi ya garazine yapar gibi dedim benim için yapmasın yemiyorum biliyosun
Bı gün yesen ne olucak diyor
Ya sabır diyorum artık ..fazla ısrarı fazla ilgiyi sevmiyorum ama öyle biyere taşındım ki ellerinde olsun tüm gün beraber olup yiyip içecekler ..
İyi niyetleri den dolayı kırmakta istemiyorum yarın bı çaresini bulur kaçarım cıslardan ben
İyi geceler hanımlar yarın sabah kim spor yapıyor benle şimdi

Sandviç ekmeği büyük olmuyormu çok degilmi sence mefkuşum

Israrda aşırı gidenlerede sinir oluyorum
Sanki herkesin midesi bitişik
Yemşyorum arkadaş zorlamı :))

Sandviç ekmeği büyük olmuyormu çok degilmi sence mefkuşum
ordakiler nasıl bilmiyorum cnm burdaki 2 dil ekm.değarinde

Normalde akşamları ekmek yemiyorumda bu hafta, haftasonu bşraz relaks oldum :))
Bide akşam saat erkendi sonradan bişey yemedim

Çok memnun oldum, elimden geldiğince yardımcı olacağım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…