- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.041
afiyet olsun canımKızlar ben menüyü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Öğlen
2 kaşık zeytinyağlı barbunya
beyaz peynir
Akşam
5 kaşık pancar yoğurtlu
2 dilim tavuk göğsü fırında baharatlı
Su 3 lt olmuştur
tartinin maşallahi var edacimKizlar ben yine ancak girebildim eve,
Menum:
Sabah kahvaltisi 10.30
Haslanmis 2 yumurta beyazi
Top peynir 6 tane
3 dilim ananas
1.ara ogun
Yesil cay
5 çiğ fındık - 5 çiğ kaju
Ogle yemegi 13.00
Kıymalı patlıcan pizza
2 kasık tam buğday domates soslu makarna
Ara öğün 2
2 dilim karpuz
10 adet kiraz
Beyaz çay
Ara öğün 3
Yarım haşlanmış mısır
Sade türk kahvesi
Akşam 18.30
Zeytinyağlı taze fasulye
Büyük kase chia ve keten tohumlu tam yağlı yoğurt
Sonrası max 2.5 litre su tüketimi
Bugün sporda sadece eliptik ve pilates yaptım, dün kaslarımı çok yordugum için bugün yürüyemeyecek haldeydim ağırlık çalışmadım tartıda 60.02 gördüm.
Şuan yağsız tarçınlı süt içiyorum ben uyurken yağlar cayır cayır yanacak sabah vücuttan atılacak :))
Herkese iyi geceler :))
Kurabiye baklava kurabiye hiçbir faydası yok aksine zararı çok Edibe bunu kendine yapmaktan vazgec artıkTrajik de olsa menümü de şuraya koyayım:
Sabah 9.00
3 kaşık menemen
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
Domates salatalık
Ara 12.00
2 kurabiye
Öğle 16.00
6 kaşık Bulgur köftesi
1 bardak ayran
1 baklava
Akşam 20.00
3 kaşık Bulgur köftesi
2 kurabiye
1 avuç yer fıstığı
Su 1.5 lt
Spor: yok
Afiyet olsun AblamMenümü yazıp yatıyorum bende
10.00 civarı
10 badem
12.15
1 yumurta
Peynir
Domates
Maydonoz
1 marul
4 y.zeytin
1 tb sandwich ekm.
17.15
Pirinçsiz kıymalı ısbanak
3 kş yoğurt
1 tb sandwich ekm.
Su 2 lt yi geçti
Spor yok temizlik var
Kızlar eşim tutturdu sabah simitimizi poğaçamızı alırız yeriz diye yoooook dedim saklama kaplarına kahvaltılıkları hazırladık koyduk dolaba çıkarken alıcaz iyi etmiş miyiz
Duy duy eda maşallah sırrını bizde isteriz spor on numara zaten menülerde gayet dolu dolu ben az yediğimde kalıyorum sanırımEki Görüntüle 2021824
Günaydın arkadaşlar,
Kilo;
Cuma:62.5
Pazartesi:59.4
Oha dediğinizi duyar gibiyim, sebeplerini bugün araştıracağım
Insulin direncide varmis ve dusuk seker de var oldugu icin gunde 6 ogun verdi
Yoksa tekrar sekerim dusermis
Bu, dün geç yediğin için olabilir tatlım normalde eksidesindir benceGünaydın kızlar spora geldim şimdi bildilrimi yapayım
Cuma 66,6
Bugün 66,8
Cumaya -1 i yakalarsın inş.tatlımGünaydın kızlar
Hemen kilo bildiririmi yapayım
Cuma 73,4
Bugün 73,4 sabit
Gerçekten ohaaaa kızz :)))maşallah uçmuşunEki Görüntüle 2021824
Günaydın arkadaşlar,
Kilo;
Cuma:62.5
Pazartesi:59.4
Oha dediğinizi duyar gibiyim, sebeplerini bugün araştıracağım
yeni listen hayırlı olsun cnm bol bol eksi getirsin inş.Eki Görüntüle 2021826
Günaydın kizlar diyetisyenden geldim
Size verdigi listeyi atiyim tamamne kendimiz olustruduk :)
Cok iyi bi doktor bakalim 24unde tekrar gitcem
Duy duy eda maşallah sırrını bizde isteriz spor on numara zaten menülerde gayet dolu dolu ben az yediğimde kalıyorum sanırım
Günaydın kızlar
Yeni haftamız hayırlı olsun
Bu, dün geç yediğin için olabilir tatlım normalde eksidesindir bence
Cumaya -1 i yakalarsın inş.tatlım
Gerçekten ohaaaa kızz :)))maşallah uçmuşun
yeni listen hayırlı olsun cnm bol bol eksi getirsin inş.
Sende fazla spor şişlikde yapmıyor heralde tatlımArkadaşlar sırrımı açıklıyorum günde 10 öğün yemek yemekŞaka bi yana cidden ara öğünlerle ilgili ciddi bilinmesi gereken şeyler var ve yemekle ilgili doyana kadar yiyin kendinizi hiç aç bırakmayın ne kadar çok ara öğün o kadar sağlıklı kilo vermek. Ama ben bu hızlı düşüşü ağırlık çalışmalarıma bağlıyorum. Çok abarttım çünkü cumartesi günü muhtemelen o çalışma, 3 gün boyunca vücuduma etki etti :)
Tuuuu Tuuuu maşallah diyelim aman nazarımız değmesin :)))Teşekkürler beklediğim cevapnazara inanmam ama korkmaya başlıyorum yarından itibaren kilo alıyormuşum Kızlar bu 3 kilo benim 3 haftalık ölçüm oki mi Daha da bişi beklemeyin benden
Sende fazla spor şişlikde yapmıyor heralde tatlım
Normalde ağırlık yapınca kilo artışı olur
Tuuuu Tuuuu maşallah diyelim aman nazarımız değmesin :)))
Ama biz alıştıkmı hep isteriz
Sen 3 haftadadır böyle besleniyodun ve kilon düşmemişti cumadan beri düştü
Doğrumu anladım
Aslında bildiklerimizi hayatımıza geçirsek sorun kalmıcakta tembellik yapıyoruzBen 1.5 aydır dikkat ediyorum. Kilo da verdim ama bikaç haftadır çok yavaşlamıştı kilo verme sürecim biz de sporda değişiklik yaptık kardiyo yerine ağırlık kastık. Ağırlıklar yağları yaktı cayır cayırKızlar öncelikle şunu unutun , ağırlık erkeklere has bir spor diildir. Ağırlık kaldırınca erkekler gibi kaslarınız şişmez, ağırlık kaldırınca kilo almazsınız, ağırlık kaldırınca kaslı çirkin bir görüntü olmaz.
Şunları bilin ki; şuan benim gibi bölgesel yağlı yumoş yumoş bir vücuda sahipseniz kaldırdığınız bu ağırlıklar kas kütlenizin yağ kütlenize savaş açmasına sebep oluyor. Hangisine ağırlık verirseniz o galip geliyor. Ben kas kütlemi artırmaya çalışıyorum ki kas kütlesi yağlarımı yaksın yağlar tamamen gitsin kaslar artsın diye. Hayallerinizde sakın ha o kaslı kadınlar canlanmasın. sıfır beden olan o taş fizikli kadınların hepsi yağsız kaslı kadınlar aslında hiçbir yerleri yumuşak değil yürüdüğünde koştuğunda yağları sallanmıyor çünkü yok. Bu sebeple bana hocalarımın söylediği tek şey 1 saatlik kardiyo yapmak yerine 10 dakika ağırlık çalışmak daha faydalı yağ yakmada. Ve ne kadar çok canınıza yanarsa o kadar etkili spor yapıyosunuz demek :)
Ağırlıkların artık tamamen yağları yakmış olduğu artık sıkı bir vücuda sahip olduğunuz zaman sonrasında ise kilonuzda bir takım artışlar olabilir ama bu kilolu olmak demek değildir artık sıfır bedensinizdir ama atıyorum 60 kilo sıfır bedensinizdir. 60 kilo yağlı XL BEDEN bir vücut ile 60 kilo sıfır beden sıkı bir vücut arasında milyonlarca fark vardır. Önemli olan bu noktayı kavrayarak buna göre hayatınızı şekillendirmeniz :)
Umarım bu bilgi birilerini aydınlatır ve bir şeyleri değiştirir hayatlarında :)
Merhaba Bahar,Selaaaam canlaaar nasılsınız napıyosunuz bugünkü planlarınız neler :)
Ana kız başbaşa keyif yapın :)Merhaba Bahar,
İyilik canım misafirimi yolcu etmenin hafifliğini yaşıyorum valla yatılı misafir zor kardeş, şikayetim yok mutlu oldum ama şöyle kızımla evde tek başıma olmak ayrı bir rahatlık.
Çoook lezzetli ve doyurucu menüler :)Afiyet olsun canım bol eksiler olsunEki Görüntüle 2021867 Kızlar Bu liste bu haftaki öğle yemeği ve 2. ara öğünlerim örnek olabilir sizlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?