Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım

tartinin maşallahi var edacim
Karnabahar dan pizzayı duydunda patlicabdab ilk duydun
Kurabiye baklava kurabiye hiçbir faydası yok aksine zararı çok Edibe bunu kendine yapmaktan vazgec artık
Afiyet olsun Ablam
Kızlar eşim tutturdu sabah simitimizi poğaçamızı alırız yeriz diye yoooook dedim saklama kaplarına kahvaltılıkları hazırladık koyduk dolaba çıkarken alıcaz iyi etmiş miyiz
iyi etmişsin iz canım simit poğaça mezuniyet sonrası inşallah

Günaydın kızlar

Yeni haftamız hayırlı olsun

Günaydın kızlar spora geldim şimdi bildilrimi yapayım
Cuma 66,6
Bugün 66,8
Bu, dün geç yediğin için olabilir tatlım normalde eksidesindir bence

Günaydın kızlar
Hemen kilo bildiririmi yapayım
Cuma 73,4
Bugün 73,4 sabit
Cumaya -1 i yakalarsın inş.tatlım

Eki Görüntüle 2021824

Günaydın arkadaşlar,

Kilo;
Cuma:62.5
Pazartesi:59.4

Oha dediğinizi duyar gibiyim, sebeplerini bugün araştıracağım
Gerçekten ohaaaa kızz :)))maşallah uçmuşun

Eki Görüntüle 2021826
Günaydın kizlar diyetisyenden geldim
Size verdigi listeyi atiyim tamamne kendimiz olustruduk :)
Cok iyi bi doktor bakalim 24unde tekrar gitcem
yeni listen hayırlı olsun cnm bol bol eksi getirsin inş.

Duy duy eda maşallah sırrını bizde isteriz spor on numara zaten menülerde gayet dolu dolu ben az yediğimde kalıyorum sanırım

Arkadaşlar sırrımı açıklıyorum günde 10 öğün yemek yemek Şaka bi yana cidden ara öğünlerle ilgili ciddi bilinmesi gereken şeyler var ve yemekle ilgili doyana kadar yiyin kendinizi hiç aç bırakmayın ne kadar çok ara öğün o kadar sağlıklı kilo vermek. Ama ben bu hızlı düşüşü ağırlık çalışmalarıma bağlıyorum. Çok abarttım çünkü cumartesi günü muhtemelen o çalışma, 3 gün boyunca vücuduma etki etti :)

Teşekkürler beklediğim cevap nazara inanmam ama korkmaya başlıyorum yarından itibaren kilo alıyormuşum Kızlar bu 3 kilo benim 3 haftalık ölçüm oki mi Daha da bişi beklemeyin benden

Sende fazla spor şişlikde yapmıyor heralde tatlım
Normalde ağırlık yapınca kilo artışı olur

Teşekkürler beklediğim cevap nazara inanmam ama korkmaya başlıyorum yarından itibaren kilo alıyormuşum Kızlar bu 3 kilo benim 3 haftalık ölçüm oki mi Daha da bişi beklemeyin benden
Tuuuu Tuuuu maşallah diyelim aman nazarımız değmesin :)))
Ama biz alıştıkmı hep isteriz

Sen 3 haftadadır böyle besleniyodun ve kilon düşmemişti cumadan beri düştü
Doğrumu anladım

Ben 1.5 aydır dikkat ediyorum. Kilo da verdim ama bikaç haftadır çok yavaşlamıştı kilo verme sürecim biz de sporda değişiklik yaptık kardiyo yerine ağırlık kastık. Ağırlıklar yağları yaktı cayır cayır Kızlar öncelikle şunu unutun , ağırlık erkeklere has bir spor diildir. Ağırlık kaldırınca erkekler gibi kaslarınız şişmez, ağırlık kaldırınca kilo almazsınız, ağırlık kaldırınca kaslı çirkin bir görüntü olmaz.

Şunları bilin ki; şuan benim gibi bölgesel yağlı yumoş yumoş bir vücuda sahipseniz kaldırdığınız bu ağırlıklar kas kütlenizin yağ kütlenize savaş açmasına sebep oluyor. Hangisine ağırlık verirseniz o galip geliyor. Ben kas kütlemi artırmaya çalışıyorum ki kas kütlesi yağlarımı yaksın yağlar tamamen gitsin kaslar artsın diye. Hayallerinizde sakın ha o kaslı kadınlar canlanmasın. sıfır beden olan o taş fizikli kadınların hepsi yağsız kaslı kadınlar aslında hiçbir yerleri yumuşak değil yürüdüğünde koştuğunda yağları sallanmıyor çünkü yok. Bu sebeple bana hocalarımın söylediği tek şey 1 saatlik kardiyo yapmak yerine 10 dakika ağırlık çalışmak daha faydalı yağ yakmada. Ve ne kadar çok canınıza yanarsa o kadar etkili spor yapıyosunuz demek :)

Ağırlıkların artık tamamen yağları yakmış olduğu artık sıkı bir vücuda sahip olduğunuz zaman sonrasında ise kilonuzda bir takım artışlar olabilir ama bu kilolu olmak demek değildir artık sıfır bedensinizdir ama atıyorum 60 kilo sıfır bedensinizdir. 60 kilo yağlı XL BEDEN bir vücut ile 60 kilo sıfır beden sıkı bir vücut arasında milyonlarca fark vardır. Önemli olan bu noktayı kavrayarak buna göre hayatınızı şekillendirmeniz :)

Umarım bu bilgi birilerini aydınlatır ve bir şeyleri değiştirir hayatlarında :)

Aslında bildiklerimizi hayatımıza geçirsek sorun kalmıcakta tembellik yapıyoruz
Yoksa tabiki önemli olan kas oranını artırmak

Dünkü menüm
Sabah 10:00
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ince dilim kaşar peyniri
2 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 rafadan yumurta

Ôgle 13:30
Tavuk döner ekmeksiz bol salata ile
Ayran

Ara 15:00
1 bardak şekersiz sütlü kahve ve kakaolu hurma

Aksam 18:30
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Çoban salatası yağsız bol limonlu

Ara 20:30
Yoğurt kürü limonlu pul biberli

Su 2.5 litre
Spor 1 saat sahilde yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…