- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.061
Olur Olur tatlım sen aynen devam etPazartesi kilo bildirimi
Cuma 68.7
Pazartesi 68.6
Fark -100 Gr
Bunada şükür :)
Cumaya inşallah 1 oluur
Ben beğendim cnm sabahlarıda bol yeşillik eklersen daha güzel OlurDünkü menüm
Sabah 10:00
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ince dilim kaşar peyniri
2 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 rafadan yumurta
Ôgle 13:30
Tavuk döner ekmeksiz bol salata ile
Ayran
Ara 15:00
1 bardak şekersiz sütlü kahve ve kakaolu hurma
Aksam 18:30
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Çoban salatası yağsız bol limonlu
Ara 20:30
Yoğurt kürü limonlu pul biberli
Su 2.5 litre
Spor 1 saat sahilde yürüyüş
sağolasın tatlım sen nasılsın neler yapıcan bugünSelaaaam canlaaar nasılsınız napıyosunuz bugünkü planlarınız neler :)
gelenler akraba falanmıydı cnmMerhaba Bahar,
İyilik canım misafirimi yolcu etmenin hafifliğini yaşıyorum valla yatılı misafir zor kardeş, şikayetim yok mutlu oldum ama şöyle kızımla evde tek başıma olmak ayrı bir rahatlık.
Metona haksızlık etme tatlım o inatla kilo vermek istiyor bak :))yine bir haftasonu faciası sonrası tartımı yazayım
cuma: 89.6
pazartesi: 89.6
Fark: 0
Ben de buna da şükür diyeyim.
Doyurucu öğünler tatlımEki Görüntüle 2021867 Kızlar Bu liste bu haftaki öğle yemeği ve 2. ara öğünlerim örnek olabilir sizlere de
Yeni tartıyla hepimizin içi rahat edecekGünaydın dünden beri moral bozukluğu vardı malumEdibe12 yiyor ben kilo alıyorum
Evet yine saçma sapan bir tartı sonucun var sabah ki sonuç kıyafetle yeni sonrası sonuçtan fazla yani vücudum kafayı yedi
Tartım büyük ihtimalle çarşamba gelecek ak koyun kara koyun belli olacak
Desteğin için teşekkür ederim Poni. İnşallah bu kilo verme potansiyelimi heba etmem.İstersen durumu kurtarablrsn canm. Listedekiler uzun süredir kilo verdikleri için senin kilo verme potansiyelin daha yüksek. Kendine de zarar veriyosun yediklerin emeklerinin bi kısmını heba etti boşuna mı aç kaldın cnm
Gerçekten ya saçma şeyler yiyorum ya aç kalıyorum ki sonuç daha korkunç bir yeme krizi oluyor.Tatlım tekrar ediyorum....
Biz bir takımız
Başarı yada başarısızlıkta hepimizin payı var
Bu hafta sonuncu olundaysa bundan herkes sorumlu hatta listede olmayan ben bile
Kendi adıma demekki arkadaşlarımı yeterince motive edemedim diye düşünürüm
Bu yarış aksine seni dahada hırslandırması lazım
Biz sana aç kal, yeme demiyoruzki
Aksine DOĞRU ŞEYLERİ DOYUNCAYA KADAR YEKİ kaçamak fırsat vermemiş olursun
Çünkü insan çok acıkınca direk zararlı karbonlara yöneliyor
2 öğün arası acıkıyosan saldırmamak için sağlıklı ara öğünde yaparsan kendini firenlemiş olursun
Super dostum, çok iyi yapmışsın. Darısı benim başıma. Ben olsam adamın piknik keyfini bozmayayım diye al derdim. Sözde kendim yemem diye düşünür sonra piknikte kendimi kaybedip yerdim. Ama bu senaryo benim için de değişecek inşallah.Kızlar eşim tutturdu sabah simitimizi poğaçamızı alırız yeriz diye yoooook dedim saklama kaplarına kahvaltılıkları hazırladık koyduk dolaba çıkarken alıcaz iyi etmiş miyiz
İnşallah başarırım Dilek, üstelik takımı da boşveremem gerçekten çok emek veriliyor, güzel birşey başarılıyor cuma yarışmalarında bunu bozmak bir yana güzel bir katkım olsun istiyorum. İnşallah hedefime ulaşıp buradan mezun olurum.canım benim sen biz kadar zorlanmadan çok güzel kilolar verirsin biz son kilolara geldik bunun için büyük çaba harcayoruz en ufak kaçamak bile tartiyi etkiliyor ama sen kilon fazla ve yeni basladinsadece doğru beslenerek her hafta çok güzel verirsin
Takimida boş ver hadi en çok kendine zarar ediyorsun su günlerini iyi degerlenirmeyerek kesin net bisekilde bu kacamaklari bırakmazsan başa donmen çok yakındır buda tamıyle pes etmene sebeb olur
En fazla 3,4 ay disini sıkıcan mahrum kalican bu cıslardan daha sonra korumada az miktarda olsa yersin..
Bu zamana kadar yediklerine say be bacım ve artık kaçamak yapma lütfen
Komşuların da hayret hala sana nasıl ısrarı bırak teklif ediyor anlamadım. Benim bir komşum bir defa ısrarıma rağmen yemesin bir daha teklif etmem. Maşallah fazla cana yakınlar, Allah bozmasın muhabbetinizi, iyi komşu çok önemli.Yarın komşu hacdan geldi ona gidicem
Öbür komşum aradı illa dilekte gelsin hazırlık yapicam demiş ,şaka gibi ya garazine yapar gibi dedim benim için yapmasın yemiyorum biliyosun
Bı gün yesen ne olucak diyor
Ya sabır diyorum artık ..fazla ısrarı fazla ilgiyi sevmiyorum ama öyle biyere taşındım ki ellerinde olsun tüm gün beraber olup yiyip içecekler ..
İyi niyetleri den dolayı kırmakta istemiyorum yarın bı çaresini bulur kaçarım cıslardan ben
İyi geceler hanımlar yarın sabah kim spor yapıyor benle şimdi
Teşekkür ederim Bahar, ilk sorumu sorayım, adlarını bilmiyorum ama böyle yerde yapılan hareketler oluyor karın kasları ve bacak kasları için. Bunlar kardiyo mu sayılıyor yine ya da ağırlık olmasa da kas kütlesini arttırmaya yarayan başka bir ara form sayılır mı? Ben yıllar önce sizin yaşınızdakiler hatırlamaz ama belki @mefkurem bilir ancak, HBB diye bir kanalın spor programını yapıyordum, Gilad Bodies in Motion. Internette baktım videoları var. Onun yer hareketlerini yapsam nasıl olur dersin?Çok memnun oldum, elimden geldiğince yardımcı olacağım inşallah :)
Şaşırtıcı Dilek, o kadar da az yemiştin, spor yapmıştın. Pes etmesem mi sizle yarıştan:)Günaydın kızlar spora geldim şimdi bildilrimi yapayım
Cuma 66,6
Bugün 66,8
Olsun Merve Cumaya inşallah iyi bir sonuç gelir.Günaydın kızlar
Hemen kilo bildiririmi yapayım
Cuma 73,4
Bugün 73,4 sabit
Bu ne kardeş!!! Ben de maşallah diyeyim.Eki Görüntüle 2021824
Günaydın arkadaşlar,
Kilo;
Cuma:62.5
Pazartesi:59.4
Oha dediğinizi duyar gibiyim, sebeplerini bugün araştıracağım
Evet ya yazık bana, bu emanet vücuda, anneme babama, eşime çocuklarıma. Allah affetsin. Kendime söyleyecek söz bulamıyorum ben de artık.afiyet olsun canım
tartinin maşallahi var edacim
Karnabahar dan pizzayı duydunda patlicabdab ilk duydun
Kurabiye baklava kurabiye hiçbir faydası yok aksine zararı çok Edibe bunu kendine yapmaktan vazgec artık
Afiyet olsun Ablam
iyi etmişsin iz canım simit poğaça mezuniyet sonrası inşallah
Bu anlattıklarını hiç bilmiyordum Eda.Ben 1.5 aydır dikkat ediyorum. Kilo da verdim ama bikaç haftadır çok yavaşlamıştı kilo verme sürecim biz de sporda değişiklik yaptık kardiyo yerine ağırlık kastık. Ağırlıklar yağları yaktı cayır cayırKızlar öncelikle şunu unutun , ağırlık erkeklere has bir spor diildir. Ağırlık kaldırınca erkekler gibi kaslarınız şişmez, ağırlık kaldırınca kilo almazsınız, ağırlık kaldırınca kaslı çirkin bir görüntü olmaz.
Şunları bilin ki; şuan benim gibi bölgesel yağlı yumoş yumoş bir vücuda sahipseniz kaldırdığınız bu ağırlıklar kas kütlenizin yağ kütlenize savaş açmasına sebep oluyor. Hangisine ağırlık verirseniz o galip geliyor. Ben kas kütlemi artırmaya çalışıyorum ki kas kütlesi yağlarımı yaksın yağlar tamamen gitsin kaslar artsın diye. Hayallerinizde sakın ha o kaslı kadınlar canlanmasın. sıfır beden olan o taş fizikli kadınların hepsi yağsız kaslı kadınlar aslında hiçbir yerleri yumuşak değil yürüdüğünde koştuğunda yağları sallanmıyor çünkü yok. Bu sebeple bana hocalarımın söylediği tek şey 1 saatlik kardiyo yapmak yerine 10 dakika ağırlık çalışmak daha faydalı yağ yakmada. Ve ne kadar çok canınıza yanarsa o kadar etkili spor yapıyosunuz demek :)
Ağırlıkların artık tamamen yağları yakmış olduğu artık sıkı bir vücuda sahip olduğunuz zaman sonrasında ise kilonuzda bir takım artışlar olabilir ama bu kilolu olmak demek değildir artık sıfır bedensinizdir ama atıyorum 60 kilo sıfır bedensinizdir. 60 kilo yağlı XL BEDEN bir vücut ile 60 kilo sıfır beden sıkı bir vücut arasında milyonlarca fark vardır. Önemli olan bu noktayı kavrayarak buna göre hayatınızı şekillendirmeniz :)
Umarım bu bilgi birilerini aydınlatır ve bir şeyleri değiştirir hayatlarında :)
İyi Baharcığım, damlaya damlaya göl olur.Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 68.7
Pazartesi 68.6
Fark -100 Gr
Bunada şükür :)
Cumaya inşallah 1 oluur
genel olarak iyi gibi ama tavuk döner hazırsa çok yağlı olabilir.Dünkü menüm
Sabah 10:00
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ince dilim kaşar peyniri
2 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 rafadan yumurta
Ôgle 13:30
Tavuk döner ekmeksiz bol salata ile
Ayran
Ara 15:00
1 bardak şekersiz sütlü kahve ve kakaolu hurma
Aksam 18:30
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Çoban salatası yağsız bol limonlu
Ara 20:30
Yoğurt kürü limonlu pul biberli
Su 2.5 litre
Spor 1 saat sahilde yürüyüş
Baya değişik şeyler var. Teşekkürler paylaşım için.Eki Görüntüle 2021867 Kızlar Bu liste bu haftaki öğle yemeği ve 2. ara öğünlerim örnek olabilir sizlere de
Ay Bahar çok güldüm, hakkaten niye böyle oluyor anlamadım menülerin gayet iyiydi aslında.Günaydın dünden beri moral bozukluğu vardı malumEdibe12 yiyor ben kilo alıyorum
Evet yine saçma sapan bir tartı sonucun var sabah ki sonuç kıyafetle yeni sonrası sonuçtan fazla yani vücudum kafayı yedi
Tartım büyük ihtimalle çarşamba gelecek ak koyun kara koyun belli olacak
Evet akraba Zuhal, bu yaz bir iki daha bir haftasonluk gelen akraba olur. Bir sonraki misafire kadar kendimi toparlarım inşallah.Olur Olur tatlım sen aynen devam et
Ben beğendim cnm sabahlarıda bol yeşillik eklersen daha güzel Olur
sağolasın tatlım sen nasılsın neler yapıcan bugün
Bugün mutlaka spor yapılıp sahalara dönülecek inş.:))
Bide şu yağmur dursaydı
gelenler akraba falanmıydı cnm
Yatılı zor oluyor yaa
Metona haksızlık etme tatlım o inatla kilo vermek istiyor bak :))
Lütfen az değil doğru beslen
Doyurucu öğünler tatlım
Baya pahalıdır heralde :))
Ayen Bahar boşuna sinirini bozma o tartıyla yenisi gelene kadar tartılma.Yeni tartıyla hepimizin içi rahat edecek
Hemen at sen o gıcığı :)))
Edada cevap verir zaten ama görünce yazayım dedimTeşekkür ederim Bahar, ilk sorumu sorayım, adlarını bilmiyorum ama böyle yerde yapılan hareketler oluyor karın kasları ve bacak kasları için. Bunlar kardiyo mu sayılıyor yine ya da ağırlık olmasa da kas kütlesini arttırmaya yarayan başka bir ara form sayılır mı? Ben yıllar önce sizin yaşınızdakiler hatırlamaz ama belki @mefkurem bilir ancak, HBB diye bir kanalın spor programını yapıyordum, Gilad Bodies in Motion. Internette baktım videoları var. Onun yer hareketlerini yapsam nasıl olur dersin?
Teşekkür ederim. Yıllardır diyet yapmadığım gibi spor da yapmadım o yüzden çok cahilim bu konularda. Ama gerçekten yürüyüş iyi geliyor bana fark ediyorum, daha enerjik hissediyorum.Edada cevap verir zaten ama görünce yazayım dedim
Kardiyo yürüyüş bisiklet koşu eliptik gibi kan atışını hızlandıran sporlara denir
Edanın kilosu az olduğu için belki kardiyoya gerek yoktur
Ama fazla kilosu olanların 45 -60 dk kardiyo yapmasının iyi olacağını düşünüyorum
Kan dolaşımını hızlandırmak metoyu harekete geçirmek içinde
Tabi bunlara ilave bölgeselde çalışılabilir
Yaptığımız sporuda arada çeşitlendirip saatlerinide değiştirmeliyizki rutine binmesin
Tubacığım takımı bırakmana üzüldüm canım, kilolarımız yakın diye seviniyordum, sen, ben veInsulin direncide varmis ve dusuk seker de var oldugu icin gunde 6 ogun verdi
Yoksa tekrar sekerim dusermis
Tatlım aslında sporun o kadar çok faydası varkiTeşekkür ederim. Yıllardır diyet yapmadığım gibi spor da yapmadım o yüzden çok cahilim bu konularda. Ama gerçekten yürüyüş iyi geliyor bana fark ediyorum, daha enerjik hissediyorum.
Ben de yürüyüşlerini aksatmayacağım inşallah çok ihtiyacım var mutluluk hormonunaTatlım aslında sporun o kadar çok faydası varki
Insan daha çok enrjik fit oluyor hantallığı atıyor üzerinden
Meto hızlandırıyor iştah kesiyor mutluluk hormonu salgılatıyor yağ yakıyor sıkılaştırıyor
Tabi sağlık içinde
Daha bisürü bisürü faydası var yaz yaz bitmez :))
Bize sadece bu güzel şeyi yapmak kalıyor
Ne kadar güzel incelmişsin Bahar maşallah. Cidden bozma moralini devam et canım.Huhuuuu morali düzeltip geldim geçen ay ölçülerini almıştım bugünde ölçü günüydü her ikisinde de reglim durum eşit yani
Bel :0.5 göbek :4cm basen :1. bacak:2 kalça:1.5 cm incelmis en azından moral oldu bana yerimde saymiyorum demek ki
Çok iyi bir gün olmuş, suyu arttırdım mi daha da iyi olur.Dün ki menü
Sabah (8:00)
1kk peynir
1dlm ekmek
11:00 45dk eliptik
13:00
1kirmizi biber
5ince yaprak sarma
17:00
Küçük fincan sütlü kahve
19:00
4 tavuk kanat
Salata
Şu:1.5lt az oldu ilk defa
Gilad Bodies in Motion
Edada cevap verir zaten ama görünce yazayım dedim
Kardiyo yürüyüş bisiklet koşu eliptik gibi kan atışını hızlandıran sporlara denir
Edanın kilosu az olduğu için belki kardiyoya gerek yoktur
Ama fazla kilosu olanların 45 -60 dk kardiyo yapmasının iyi olacağını düşünüyorum
Kan dolaşımını hızlandırmak metoyu harekete geçirmek içinde
Tabi bunlara ilave bölgeselde çalışılabilir
Yaptığımız sporuda arada çeşitlendirip saatlerinide değiştirmeliyizki rutine binmesin
Teşekkür ederim. Yıllardır diyet yapmadığım gibi spor da yapmadım o yüzden çok cahilim bu konularda. Ama gerçekten yürüyüş iyi geliyor bana fark ediyorum, daha enerjik hissediyorum.
Tatlım aslında sporun o kadar çok faydası varki
Insan daha çok enrjik fit oluyor hantallığı atıyor üzerinden
Meto hızlandırıyor iştah kesiyor mutluluk hormonu salgılatıyor yağ yakıyor sıkılaştırıyor
Tabi sağlık içinde
Daha bisürü bisürü faydası var yaz yaz bitmez :))
Bize sadece bu güzel şeyi yapmak kalıyor
Sağol canım hemen bugün bakarım inşallah.Yazılanlar çok doğru , sonuna kadar katılıyorum :)
Kızlar evde yapabileceğiniz birkaç program , aşağıya bırakıyorum okuyup, araştırıp uygulayabilirsiniz :)
1- P90X
Çok zorlayıcı ve %100 sonuç veren bir program. "P90X nedir? " ondan bahsedeyim.
P90X, en özet haliyle, sizi hayatınızın en iyi fiziğine sokmayı %100 garanti eden, 90 günlük bir “Ev Fitness” programıdır.
Yapmak için neye ihtiyacınız var?
1- Motivasyon
2- Bilgisayar
3-İsterseniz barfiks barı ve yoga matı (Ben almadım ve bu kısımları yapmıyorum, ama sizin almanızı öneririm.)
4-Ağırlık seti (Çok önemli)
2- İnsanity
Tamamen yağ yakmaya yönelik bir program.
Yapabilirseniz kilonuza bağlı olarak sıkı ve yağdan arınmış bir vücudunuz olacağına adım gibi eminim.
Bunun için de gereken sadece bilgisayar ve İnsanity videoları.
3- Focus T25
Her video 25 dakika sürüyor ve sonuç almamak mümkün değil.
Zamanı olmayanlar için ideal!
4- P90X3
T25 ile birlikte çok fazla kalori yaktıran ve kısa bir program.
Günde 30 dakika ile istediğinize ulaşacağınıza şüphem yok.
5- Body Beast
Benim fit bir vücudum var ama yağ oranımı düşürüp karın kaslarımı ortaya çıkarmak istiyorum ve spor geçmişim var diyorsanız kesinlikle öneririm.
6- Genç ve Fit
Benim internetim kotalı bunları internetten indiremem diyorsanız da size bunu öneririm.
Oyu oyy zor iş kolay gelsin. Ben oğluma çilekten beşik almıştım çok memnun kaldım. Büyüdükten sonra ikea aldım o da iyi hem fiyat olarak ikea uygun oluyor.Kızlar ben bugünde dışarıdayim kıza oda yapicaz mobilya bakıyorum birde oturma odasına köşe koltugu arıyorum
Bu süper bi haber cnmHuhuuuu morali düzeltip geldim geçen ay ölçülerini almıştım bugünde ölçü günüydü her ikisinde de reglim durum eşit yani
Bel :0.5 göbek :4cm basen :1. bacak:2 kalça:1.5 cm incelmis en azından moral oldu bana yerimde saymiyorum demek ki
Daha çeşitli menüler bekliyorum tatlımDün ki menü
Sabah (8:00)
1kk peynir
1dlm ekmek
11:00 45dk eliptik
13:00
1kirmizi biber
5ince yaprak sarma
17:00
Küçük fincan sütlü kahve
19:00
4 tavuk kanat
Salata
Şu:1.5lt az oldu ilk defa
teşekkür ederiz tatlımYazılanlar çok doğru , sonuna kadar katılıyorum :)
Kızlar evde yapabileceğiniz birkaç program , aşağıya bırakıyorum okuyup, araştırıp uygulayabilirsiniz :)
1- P90X
P90X, en özet haliyle, sizi hayatınızın en iyi fiziğine sokmayı %100 garanti eden, 90 günlük bir “Ev Fitness” programıdır.
1- Motivasyon
2- Bilgisayar
3-İsterseniz barfiks barı ve yoga matı (Ben almadım ve bu kısımları yapmıyorum, ama sizin almanızı öneririm.)
2- İnsanity
Yapabilirseniz kilonuza bağlı olarak sıkı ve yağdan arınmış bir vücudunuz olacağına adım gibi eminim.
3- Focus T25
4- P90X3
5- Body Beast
Benim fit bir vücudum var ama yağ oranımı düşürüp karın kaslarımı ortaya çıkarmak istiyorum ve spor geçmişim var diyorsanız kesinlikle öneririm.
6- Genç ve Fit
Benim internetim kotalı bunları internetten indiremem diyorsanız da size bunu öneririm.
kolay gelsin gönlünüze göre bişey bulun inş.cnmKızlar ben bugünde dışarıdayim kıza oda yapicaz mobilya bakıyorum birde oturma odasına köşe koltugu arıyorum
Bu süper bi haber cnm
Daha çeşitli menüler bekliyorum tatlım
Orda ananas kivi pahalımı bilmiyorum ama kahvaltıya yada ara öğünlere eklerseniz çok iyi olur
teşekkür ederiz tatlım
P90x i merve yapıyodu bi ara
Bu sporlar baya kondisyon istiyor heralde çünkü ben 75 kilodayken jillanı bile yapamamıştım bunlar ondan Daha zor bildiğim
kolay gelsin gönlünüze göre bişey bulun inş.cnm
pahalı değil abla 8tl galiba şuan ananas ilk dışarı çıktığımda alacsgim söz çok sıcak akşam misafir gelecek mutfağa girmedim daha sıcak diye dışarı bile çıkmıyorum bu arada tartım kargoya verilmiş :) yarın yada ertesi gün kesin geliyor inşallah uğurlu gelirBu süper bi haber cnm
Daha çeşitli menüler bekliyorum tatlım
Orda ananas kivi pahalımı bilmiyorum ama kahvaltıya yada ara öğünlere eklerseniz çok iyi olur
teşekkür ederiz tatlım
P90x i merve yapıyodu bi ara
Bu sporlar baya kondisyon istiyor heralde çünkü ben 75 kilodayken jillanı bile yapamamıştım bunlar ondan Daha zor bildiğim
kolay gelsin gönlünüze göre bişey bulun inş.cnm
Edacim şimdi ben bunlardan biri i yapsam mesela focus u uoncesindede 20dk eliptik yapsam işe yarar mı diyorsun malum benim alt karın ve basen problemi varYazılanlar çok doğru , sonuna kadar katılıyorum :)
1- P90X
1- Motivasyon
2- Bilgisayar
2- İnsanity
3- Focus T25
4- P90X3
5- Body Beast
6- Genç ve Fit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?