Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın dünden beri moral bozukluğu vardı malum Edibe12 yiyor ben kilo alıyorum
Evet yine saçma sapan bir tartı sonucun var sabah ki sonuç kıyafetle yeni sonrası sonuçtan fazla yani vücudum kafayı yedi
Tartım büyük ihtimalle çarşamba gelecek ak koyun kara koyun belli olacak

Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 68.7
Pazartesi 68.6
Fark -100 Gr

Bunada şükür :)
Cumaya inşallah 1 oluur
Olur Olur tatlım sen aynen devam et

Ben beğendim cnm sabahlarıda bol yeşillik eklersen daha güzel Olur

Selaaaam canlaaar nasılsınız napıyosunuz bugünkü planlarınız neler :)
sağolasın tatlım sen nasılsın neler yapıcan bugün

Bugün mutlaka spor yapılıp sahalara dönülecek inş.:))
Bide şu yağmur dursaydı

Merhaba Bahar,
İyilik canım misafirimi yolcu etmenin hafifliğini yaşıyorum valla yatılı misafir zor kardeş, şikayetim yok mutlu oldum ama şöyle kızımla evde tek başıma olmak ayrı bir rahatlık.
gelenler akraba falanmıydı cnm
Yatılı zor oluyor yaa

yine bir haftasonu faciası sonrası tartımı yazayım
cuma: 89.6
pazartesi: 89.6
Fark: 0
Ben de buna da şükür diyeyim.
Metona haksızlık etme tatlım o inatla kilo vermek istiyor bak :))
Lütfen az değil doğru beslen

Eki Görüntüle 2021867 Kızlar Bu liste bu haftaki öğle yemeği ve 2. ara öğünlerim örnek olabilir sizlere de
Doyurucu öğünler tatlım

Baya pahalıdır heralde :))

Yeni tartıyla hepimizin içi rahat edecek
Hemen at sen o gıcığı :)))

Desteğin için teşekkür ederim Poni. İnşallah bu kilo verme potansiyelimi heba etmem.
Gerçekten ya saçma şeyler yiyorum ya aç kalıyorum ki sonuç daha korkunç bir yeme krizi oluyor.
Kızlar eşim tutturdu sabah simitimizi poğaçamızı alırız yeriz diye yoooook dedim saklama kaplarına kahvaltılıkları hazırladık koyduk dolaba çıkarken alıcaz iyi etmiş miyiz
Super dostum, çok iyi yapmışsın. Darısı benim başıma. Ben olsam adamın piknik keyfini bozmayayım diye al derdim. Sözde kendim yemem diye düşünür sonra piknikte kendimi kaybedip yerdim. Ama bu senaryo benim için de değişecek inşallah.
İnşallah başarırım Dilek, üstelik takımı da boşveremem gerçekten çok emek veriliyor, güzel birşey başarılıyor cuma yarışmalarında bunu bozmak bir yana güzel bir katkım olsun istiyorum. İnşallah hedefime ulaşıp buradan mezun olurum.
Komşuların da hayret hala sana nasıl ısrarı bırak teklif ediyor anlamadım. Benim bir komşum bir defa ısrarıma rağmen yemesin bir daha teklif etmem. Maşallah fazla cana yakınlar, Allah bozmasın muhabbetinizi, iyi komşu çok önemli.

Çok memnun oldum, elimden geldiğince yardımcı olacağım inşallah :)
Teşekkür ederim Bahar, ilk sorumu sorayım, adlarını bilmiyorum ama böyle yerde yapılan hareketler oluyor karın kasları ve bacak kasları için. Bunlar kardiyo mu sayılıyor yine ya da ağırlık olmasa da kas kütlesini arttırmaya yarayan başka bir ara form sayılır mı? Ben yıllar önce sizin yaşınızdakiler hatırlamaz ama belki @mefkurem bilir ancak, HBB diye bir kanalın spor programını yapıyordum, Gilad Bodies in Motion. Internette baktım videoları var. Onun yer hareketlerini yapsam nasıl olur dersin?
Günaydın kızlar spora geldim şimdi bildilrimi yapayım
Cuma 66,6
Bugün 66,8
Şaşırtıcı Dilek, o kadar da az yemiştin, spor yapmıştın. Pes etmesem mi sizle yarıştan:)
Günaydın kızlar
Hemen kilo bildiririmi yapayım
Cuma 73,4
Bugün 73,4 sabit
Olsun Merve Cumaya inşallah iyi bir sonuç gelir.
Eki Görüntüle 2021824

Günaydın arkadaşlar,

Kilo;
Cuma:62.5
Pazartesi:59.4

Oha dediğinizi duyar gibiyim, sebeplerini bugün araştıracağım
Bu ne kardeş!!! Ben de maşallah diyeyim.
Evet ya yazık bana, bu emanet vücuda, anneme babama, eşime çocuklarıma. Allah affetsin. Kendime söyleyecek söz bulamıyorum ben de artık.

Bu anlattıklarını hiç bilmiyordum Eda.
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 68.7
Pazartesi 68.6
Fark -100 Gr

Bunada şükür :)
Cumaya inşallah 1 oluur
İyi Baharcığım, damlaya damlaya göl olur.
genel olarak iyi gibi ama tavuk döner hazırsa çok yağlı olabilir.
Eki Görüntüle 2021867 Kızlar Bu liste bu haftaki öğle yemeği ve 2. ara öğünlerim örnek olabilir sizlere de
Baya değişik şeyler var. Teşekkürler paylaşım için.
Ay Bahar çok güldüm, hakkaten niye böyle oluyor anlamadım menülerin gayet iyiydi aslında.

Evet akraba Zuhal, bu yaz bir iki daha bir haftasonluk gelen akraba olur. Bir sonraki misafire kadar kendimi toparlarım inşallah.
Yeni tartıyla hepimizin içi rahat edecek
Hemen at sen o gıcığı :)))
Ayen Bahar boşuna sinirini bozma o tartıyla yenisi gelene kadar tartılma.

Edada cevap verir zaten ama görünce yazayım dedim
Kardiyo yürüyüş bisiklet koşu eliptik gibi kan atışını hızlandıran sporlara denir
Edanın kilosu az olduğu için belki kardiyoya gerek yoktur
Ama fazla kilosu olanların 45 -60 dk kardiyo yapmasının iyi olacağını düşünüyorum
Kan dolaşımını hızlandırmak metoyu harekete geçirmek içinde
Tabi bunlara ilave bölgeselde çalışılabilir

Yaptığımız sporuda arada çeşitlendirip saatlerinide değiştirmeliyizki rutine binmesin

Teşekkür ederim. Yıllardır diyet yapmadığım gibi spor da yapmadım o yüzden çok cahilim bu konularda. Ama gerçekten yürüyüş iyi geliyor bana fark ediyorum, daha enerjik hissediyorum.

Insulin direncide varmis ve dusuk seker de var oldugu icin gunde 6 ogun verdi
Yoksa tekrar sekerim dusermis
Tubacığım takımı bırakmana üzüldüm canım, kilolarımız yakın diye seviniyordum, sen, ben ve Mefkurem beraber mezun oluruz diyordum. Kaldım sıskalarla Sen kendini daha iyi hissedeceksen olsun hakkında hayırlısı diyelim. Günlüğünü takip ediyorum. Bari oraya daha sık yaz, bize de uğra her zaman. İnsulin direnci ve şeker düşüklüğü varsa senin diyetisyen listesi takip etmen iyi olmuş. İnşallah sağlığına en kısa zamanda kavuşur ve incecik olursun. Listeleri paylaştığın için de teşekkürler.

Teşekkür ederim. Yıllardır diyet yapmadığım gibi spor da yapmadım o yüzden çok cahilim bu konularda. Ama gerçekten yürüyüş iyi geliyor bana fark ediyorum, daha enerjik hissediyorum.
Tatlım aslında sporun o kadar çok faydası varki
Insan daha çok enrjik fit oluyor hantallığı atıyor üzerinden
Meto hızlandırıyor iştah kesiyor mutluluk hormonu salgılatıyor yağ yakıyor sıkılaştırıyor
Tabi sağlık içinde
Daha bisürü bisürü faydası var yaz yaz bitmez :))
Bize sadece bu güzel şeyi yapmak kalıyor

Ben de yürüyüşlerini aksatmayacağım inşallah çok ihtiyacım var mutluluk hormonuna
Ne kadar güzel incelmişsin Bahar maşallah. Cidden bozma moralini devam et canım.
Dün ki menü
Sabah (8:00)
1kk peynir
1dlm ekmek

11:00 45dk eliptik

13:00
1kirmizi biber
5ince yaprak sarma

17:00
Küçük fincan sütlü kahve

19:00
4 tavuk kanat
Salata

Şu:1.5lt az oldu ilk defa
Çok iyi bir gün olmuş, suyu arttırdım mi daha da iyi olur.

Gilad Bodies in Motion

Yazılanlar çok doğru , sonuna kadar katılıyorum :)

Kızlar evde yapabileceğiniz birkaç program , aşağıya bırakıyorum okuyup, araştırıp uygulayabilirsiniz :)

1- P90X
Çok zorlayıcı ve %100 sonuç veren bir program. "P90X nedir? " ondan bahsedeyim.
P90X, en özet haliyle, sizi hayatınızın en iyi fiziğine sokmayı %100 garanti eden, 90 günlük bir “Ev Fitness” programıdır.
Yapmak için neye ihtiyacınız var?
1- Motivasyon
2- Bilgisayar
3-İsterseniz barfiks barı ve yoga matı (Ben almadım ve bu kısımları yapmıyorum, ama sizin almanızı öneririm.)
4-Ağırlık seti (Çok önemli)

2- İnsanity
Tamamen yağ yakmaya yönelik bir program.
Yapabilirseniz kilonuza bağlı olarak sıkı ve yağdan arınmış bir vücudunuz olacağına adım gibi eminim.
Bunun için de gereken sadece bilgisayar ve İnsanity videoları.

3- Focus T25
Her video 25 dakika sürüyor ve sonuç almamak mümkün değil.
Zamanı olmayanlar için ideal!

4- P90X3
T25 ile birlikte çok fazla kalori yaktıran ve kısa bir program.
Günde 30 dakika ile istediğinize ulaşacağınıza şüphem yok.

5- Body Beast
Benim fit bir vücudum var ama yağ oranımı düşürüp karın kaslarımı ortaya çıkarmak istiyorum ve spor geçmişim var diyorsanız kesinlikle öneririm.

6- Genç ve Fit
Benim internetim kotalı bunları internetten indiremem diyorsanız da size bunu öneririm.

Sağol canım hemen bugün bakarım inşallah.
Kızlar ben bugünde dışarıdayim kıza oda yapicaz mobilya bakıyorum birde oturma odasına köşe koltugu arıyorum
Oyu oyy zor iş kolay gelsin. Ben oğluma çilekten beşik almıştım çok memnun kaldım. Büyüdükten sonra ikea aldım o da iyi hem fiyat olarak ikea uygun oluyor.

Bu süper bi haber cnm

Dün ki menü
Sabah (8:00)
1kk peynir
1dlm ekmek

11:00 45dk eliptik

13:00
1kirmizi biber
5ince yaprak sarma

17:00
Küçük fincan sütlü kahve

19:00
4 tavuk kanat
Salata

Şu:1.5lt az oldu ilk defa
Daha çeşitli menüler bekliyorum tatlım

Orda ananas kivi pahalımı bilmiyorum ama kahvaltıya yada ara öğünlere eklerseniz çok iyi olur

teşekkür ederiz tatlım
P90x i merve yapıyodu bi ara

Bu sporlar baya kondisyon istiyor heralde çünkü ben 75 kilodayken jillanı bile yapamamıştım bunlar ondan Daha zor bildiğim

Kızlar ben bugünde dışarıdayim kıza oda yapicaz mobilya bakıyorum birde oturma odasına köşe koltugu arıyorum
kolay gelsin gönlünüze göre bişey bulun inş.cnm

Bunlar bir tık daha hızlı, yorucu ama kesin sonuç alabileceğiniz şeyler. Kondisyonu biraz artırıp başlanabilir :)

pahalı değil abla 8tl galiba şuan ananas ilk dışarı çıktığımda alacsgim söz çok sıcak akşam misafir gelecek mutfağa girmedim daha sıcak diye dışarı bile çıkmıyorum bu arada tartım kargoya verilmiş :) yarın yada ertesi gün kesin geliyor inşallah uğurlu gelir

Edacim şimdi ben bunlardan biri i yapsam mesela focus u uoncesindede 20dk eliptik yapsam işe yarar mı diyorsun malum benim alt karın ve basen problemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…