- 13 Temmuz 2017
- 208
- 710
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.081
Edacim şimdi ben bunlardan biri i yapsam mesela focus u uoncesindede 20dk eliptik yapsam işe yarar mı diyorsun malum benim alt karın ve basen problemi var
Acaba 1.simi 2.simi daha etkili cnmPLANK diyorum, başka bir şey demiyorum kızçeler :)
Eki Görüntüle 2021934
Acaba 1.simi 2.simi daha etkili cnm
Yada 2 sidemi yapılmalı
3 nr bacaklaramı ağırlık veriyor
Genelde paketli ürün kullanmamaya çalışırıyoruz cnmİşte şimdi bunlara dikkat kızlar :) Bir zamanlar bendeniz bu resimde gördüğünüz şakacıktan sağlıklıcılık taklidi yapan ürünleri bir zamanlar ara öğün olarak tüketiyordum
Neyse ki artık dokunmuyorum bile :) Çok zorda kalmadıkça kesinlikle kullanmayın arkadaşlar, mümkün oldukça ambalajlı paketlerden uzak duralım e mi :)
Eki Görüntüle 2021976
Şimdi resimdeki dk.lar toplam 2.5 dk. Üstte 5 dk plank diyor yani günde iki defa mı yapılacak bunlar? Ve bu plank kardiyo değil de ağırlık çalışması mı sayılıyor?PLANK diyorum, başka bir şey demiyorum kızçeler :)
Eki Görüntüle 2021934
Edacığım bunlar da hazır paketli sayılmaz mı? Onun yerine dondurulmuş orman meyveleri alıp yoğurda karıştırıp blenderlasak daha iyi olmaz mı?yaşasın orman meyveli activia !!
Eki Görüntüle 2021975
Ne güzel hala böyle güven duygusunu kaybetmemiş bir satıcı ve o güveni sarsmayacak müşteriler olması.Bende çiftikten 8 kilo süt aldım geldim
Kaynattım soğumasını bekliyorum
Bol Bol yoğurt yiyecemmm :))
Bu arada hala başkalarına güvenen insanlar olması güzel
Çiftlik sahibi çoğunlukla orda olmuyor
Isteyen gidiyor sütünü alıyor parasınıda orda kutunun içine koyuyor
Tabi Bu kişinin vicdanına kalmış
Şimdi resimdeki dk.lar toplam 2.5 dk. Üstte 5 dk plank diyor yani günde iki defa mı yapılacak bunlar? Ve bu plank kardiyo değil de ağırlık çalışması mı sayılıyor?
Edacığım bunlar da hazır paketli sayılmaz mı? Onun yerine dondurulmuş orman meyveleri alıp yoğurda karıştırıp blenderlasak daha iyi olmaz mı?
Ne güzel hala böyle güven duygusunu kaybetmemiş bir satıcı ve o güveni sarsmayacak müşteriler olması.
Iyilik canım benim grip düzeliyor gibi enerjim yerinde diye mutluyum. Çalış valla erken yola çıkan yol alır derler. Fark atmak istiyorsan hemen başla çalışmaya. Dgs kitapları hakkında çok bilgili değilim ama sanki yediiklim'in kitapları iyi diye duymuştum. Yine de daha bilgili birilerine danış, en az iki farklı yayından kitap bitir bir de.Selaaaaam kızlaaar Nasılsınızzzz ?
Şimdiden DGS sınavına hazırlanmaya karar verdimm İnşalllah başarırım kaynak kıtaplar alcam ama hangı yayın karar veremedım bu konuda bana fikir vermek isteyen olursa seve seve kabuuul ediyorum :))
doğru probiyotik olayı önemli. Spor konusunda cahilliğimi ortaya serdim anlaşılan. Ama cidden üstte 5 minute yazıyor. Bakalım akşamki açıklamanı heyecanla bekliyorumTatlım activia yoğurtlar probiyotik içerdiği için önerilen besinler elbette doğalını yiyebilirsin ama probiyotiksiz yemiş olursun ekstra probiyotik tozu veya hapı alabilirsin o da yapay olacak. Ben hap veya toz kullanmak istemediğim için pek çok ara öğünümde tercih ediyorum. Bütün diyetisyenler doktorlar da önerir. En çok sadesini öneriyorlar fakat ben orman meyveli, yiyorum herhangi bir olumsuz görüş yok bununla ilgili, yine de mümkün olduğunca paketli şeyleri tüketmemeye çalışıyorum ama bu istisna :)
Planklara gelince dk falan değil kuzum naptın sen5 dk plank duramazsın imkanı yok en baba sporcuyum diyen bile zor yani akşam eve geçeyim açıklayacağım sürelerini
coook gecmişş olsuuuun canımmmm Boll c vitamini Bol su Bol dinlnmeyle insallah daha ıyı gelırsın kendıne :)Iyilik canım benim grip düzeliyor gibi enerjim yerinde diye mutluyum. Çalış valla erken yola çıkan yol alır derler. Fark atmak istiyorsan hemen başla çalışmaya. Dgs kitapları hakkında çok bilgili değilim ama sanki yediiklim'in kitapları iyi diye duymuştum. Yine de daha bilgili birilerine danış, en az iki farklı yayından kitap bitir bir de.
doğru probiyotik olayı önemli. Spor konusunda cahilliğimi ortaya serdim anlaşılan. Ama cidden üstte 5 minute yazıyor. Bakalım akşamki açıklamanı heyecanla bekliyorumEki Görüntüle 2022014
Bu konuda yardımcı olamıcam tatlım :))Selaaaaam kızlaaar Nasılsınızzzz ?
Şimdiden DGS sınavına hazırlanmaya karar verdimm İnşalllah başarırım kaynak kıtaplar alcam ama hangı yayın karar veremedım bu konuda bana fikir vermek isteyen olursa seve seve kabuuul ediyorum :))
Tstlım önemli olan hergün düzenli yapabilmek bide doğru yapmakdoğru probiyotik olayı önemli. Spor konusunda cahilliğimi ortaya serdim anlaşılan. Ama cidden üstte 5 minute yazıyor. Bakalım akşamki açıklamanı heyecanla bekliyorum
Stres yapmazsan her sınav kolay canım.coook gecmişş olsuuuun canımmmm Boll c vitamini Bol su Bol dinlnmeyle insallah daha ıyı gelırsın kendıne :)
Evet erkenden baslayımkı bir yol alabileyim cook streslıyım aslında cunku bu yıl kazanmak ıstıyorummm
Benim düzenli yapmam biraz zor ama çıkmadık candan umut kesilmez ne diyeyim.Tstlım önemli olan hergün düzenli yapabilmek bide doğru yapmak
Yapabildikçe gün gün süre artırılabilir
Başlangıçta 20-30 sn.yapabilsen iyi sayılır :))
Herkesin direncine göre süre değişir
Hoşgeldim Merve. Ne güzel baban oruç tutmuş Allah kabul etsin. Sözde ben de şevval oruçları tutacaktım ama olmadı. O kadar oruç borcum var ki nasip olursa bu kışı iyi değerlendirmem lazım.İyi akşamlar kızlar eve geleli bir saat falan oldu babam niyetli bugün hemen mutfağa girdim şimdi yeni oturdum hemen geçmiş yapıp geliyorm
Şimdi haberlerde gösterdi
36 yaşında kadın 2 küçük çocuğu varmış
Yağ aldırmak istemiş
Normalde 4-5kilo alınması gerekirken 9.5 kilo yağ alınmış
1 gün sonra vefat etmiş
Zayıflamak adına o kadar çok ölen varki bilmediğimiz
Evet bu zorlu ve sabır gerektiren bi süreç ama sağlıklı beslenerek zayıflamaktan başka yolu yok
Ben de okudum o haberi. Yazık gerçekten çok üzücü. 4-5 kilo için ameliyat riskine girilmesi de mantıksız geldi, yasal olarak engellenmeli bence.Şimdi haberlerde gösterdi
36 yaşında kadın 2 küçük çocuğu varmış
Yağ aldırmak istemiş
Normalde 4-5kilo alınması gerekirken 9.5 kilo yağ alınmış
1 gün sonra vefat etmiş
Zayıflamak adına o kadar çok ölen varki bilmediğimiz
Evet bu zorlu ve sabır gerektiren bi süreç ama sağlıklı beslenerek zayıflamaktan başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?