- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.101
Iyi akşamlar Şeyda. Aynen büyüdükçe farklı şeyler tecrübe ediyor insan. Hele benim bacaksız bu aralar telefon ve bilgisayar görünce çığlık çığlığa istiyor ne yapacağımı telefonu elime alınca nereye saklanacağımı bilmiyorum.İyi akşamlar kızlar çok yoruldum bugün nihayet geldim buraya kızlar büyüdükçe sanki herşeyleri büyüyor
Yıkaması bile zorlaşır helede iyce hareketlensinler o banyo yaptırmak spor yapmak kadar efor harcanıyor:)İyi akşamlar kızlar çok yoruldum bugün nihayet geldim buraya kızlar büyüdükçe sanki herşeyleri büyüyor
Selam Dilek, komşuda ne yedin merak ettim doğrusu. Pantolonun hayırlı olsun.Selam diyetdaslarim nasılsınız
Ne eddiniz bugün bakalım
Ben ne eddim,sabah spora gittim güzel bir kahvaltı artık ekmek yiycemm ve üç öğün yada ara öğün yapicam bu leptin işi tutmadı bende galiba eski den daha rahat kilo verirdim
Komşuya çıktık neler yapmış neler ben mümkün mertebe dikkat etmeye çalıştım ordan AVM ye gittim istediğim gibi olmasada ona yakın beyaz pantolon buldum İspanyol paça tarzı bı sure işimi görür anam ihtiyaç hiç bitmiyor ki terliği güneş kremi iviri ziviri akşam ettim gene
Şimdi yemek yiycemm mantar sote yapıyorum onunla semizotu yiycemm evdekiler kıymalı pide yerken,yapicak bişey yok hergun bunlarla karsilasicam ben hedefe kitledim nasıl olsa hiç bir cis yolumdan çevirmez
Afiyet olsun. Pancar hiç pişirmiyorum ben nasıl güzel oluyor mu? Sporu niyetine alman iyi olmuş.Bu arada menüm
Sabah
2 yumurtadan domatesli omlet
Beyaz peynir
Domates
Öğlen
5 kaşık pancar yoğurtlu
3 köfte
Akşam
1 porsiyon et döner (bugün mutfağa giremedim dışardan söyledim)
6 tane ızgara biber
1 bardak ayran
Su 3 tl ti geçmiştir
Yarın inşallah spor yapcam
Selam Dilek, komşuda ne yedin merak ettim doğrusu. Pantolonun hayırlı olsun.
Afiyet olsun. Pancar hiç pişirmiyorum ben nasıl güzel oluyor mu? Sporu niyetine alman iyi olmuş.
Yıkaması bile zorlaşır helede iyce hareketlensinler o banyo yaptırmak spor yapmak kadar efor harcanıyor:)
Benim menüm
Sabah 9.00
1 dilim peynir
Yarım yağda yumurta
2 kasik yoğurtlu havuç
Öğle 13.30
1 avuç yer fıstığı
Şekersiz kahve
2 kasik yoğurt
Aksam 17.00
1 porsiyon balık
1 dilim tb ekmegi
1 bardak karadut şerbeti (bu olmasaydı iyiydi)
Su 2 lt
Spor
30 dk yürüyüş
Supersin beni bile gaza getirdin;-)Selam diyetdaslarim nasılsınız
Ne eddiniz bugün bakalım
Ben ne eddim,sabah spora gittim güzel bir kahvaltı artık ekmek yiycemm ve üç öğün yada ara öğün yapicam bu leptin işi tutmadı bende galiba eski den daha rahat kilo verirdim
Komşuya çıktık neler yapmış neler ben mümkün mertebe dikkat etmeye çalıştım ordan AVM ye gittim istediğim gibi olmasada ona yakın beyaz pantolon buldum İspanyol paça tarzı bı sure işimi görür anam ihtiyaç hiç bitmiyor ki terliği güneş kremi iviri ziviri akşam ettim gene
Şimdi yemek yiycemm mantar sote yapıyorum onunla semizotu yiycemm evdekiler kıymalı pide yerken,yapicak bişey yok hergun bunlarla karsilasicam ben hedefe kitledim nasıl olsa hiç bir cis yolumdan çevirmez
Bende menu yazayim:
Sabah: kefir bir bardak kk peynir bir butun dilim karpuz
Ogle: iskender ama yagsiz ve kozlenmis patlicanli ekmegini cok az tukettim ben patlicani yedim.
Aksam: kefir birde 2 dilim baklava (baklava yok tabiki menu de ben dayanamadigim icin yedim onun icin yemek yemedim)
3 lt su
Baklava hariç iyi canım afiyet olsunBende menu yazayim:
Ogle: iskender ama yagsiz ve kozlenmis patlicanli ekmegini cok az tukettim ben patlicani yedim.
Aksam: kefir birde 2 dilim baklava (baklava yok tabiki menu de ben dayanamadigim icin yedim onun icin yemek yemedim)
3 lt su
Biliyorum Seydacigim yoksa senin gibi örnek menülerle gelen birisi eminim sporda da birinci olurdu. Yarın yapacağım diye belirtmen hoşuma gitti o nedenle değindim. Ama altı aydan önce sakıncalı olmasın, sen dikkat et yine de acele etme spor için.Niyetle ilgisi yok askımda canım ben 4 ay önce sezeryan ile Doğum yaptığım için
Pancar meselesine gelince ben çiğden yapıyorum sarımsakta koyuyorum Harika oluyor en sevdiğim şeylerden biridir
Baklavaya kadar herşey iyiydi. Bu konuda en son laf edecek kişiyim ne olacak bizim bu baklava aşkı bilmiyorum kardeş...Bende menu yazayim:
3 lt su
Afiyet olsun canım gayet güzelBu arada menüm
Sabah
2 yumurtadan domatesli omlet
Beyaz peynir
Domates
Öğlen
5 kaşık pancar yoğurtlu
3 köfte
Akşam
1 porsiyon et döner (bugün mutfağa giremedim dışardan söyledim)
6 tane ızgara biber
1 bardak ayran
Su 3 tl ti geçmiştir
Yarın inşallah spor yapcam
Sizinkiler sizdeyken sporami başlasak acabaİyi akşamlar kızlar eve geleli bir saat falan oldu babam niyetli bugün hemen mutfağa girdim şimdi yeni oturdum hemen geçmiş yapıp geliyorm
Ay yazik ya ,doktorlar nasil izin verir böyle şeye ticarete dökmüşler bu kutsal mesleği ne yazıkkiıŞimdi haberlerde gösterdi
36 yaşında kadın 2 küçük çocuğu varmış
Yağ aldırmak istemiş
Normalde 4-5kilo alınması gerekirken 9.5 kilo yağ alınmış
1 gün sonra vefat etmiş
Zayıflamak adına o kadar çok ölen varki bilmediğimiz
Evet bu zorlu ve sabır gerektiren bi süreç ama sağlıklı beslenerek zayıflamaktan başka yolu yok
Saat 3 te yediklerin komşuda yediklerin sanırım. Yine de anlayışlılarmış sana uygun birşeyler yapmışlar. Afiyet olsun. İyi bir gün olmuş bence9.30
2 ceviz
12,00
2dilim çavdar ekmeği
1haslanmis yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin
3:00
2 kaşık makarna salatası
1 kase semiz otu salatası
Kıvırcık 2 tane çiğ köfte
6:00 oglanda kalan dondurma Maraş dondurmasıydi kıyamadım atmaya:)
8:30
1 tabak mantar sote 1 yumurta kırdım
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
2 büyük bardak yeşil çay
Kahve içerim ,su 2 lt diyelim
45dk airobik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?