Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım teşekkür ederim.doktorum izin verdi kafama göre yapmicam yani doktor hafif olmak kaydıyla yapabilirsin dedi

Sen halledersin diyette gösterdiğin çaba istikrar bunu gösteriyor canım isteyince çok güzel şeyler yapicak bir hatunsun sanki

Saat 3 te yediklerin komşuda yediklerin sanırım. Yine de anlayışlılarmış sana uygun birşeyler yapmışlar. Afiyet olsun. İyi bir gün olmuş bence
Sağolsunlar semizotu benim için yapmış kararlı olunca zamanla alisiyolar sanki bu duruma

2. olan en etkilisi doğru pozisyonda durursanız zaten çok zorlayacak başlarda :) 1. kolay onu da zorlaştırmanın bir iki ufak yolu var videolu göstericem daha sonra :)
Eda ya sen bizi bırakma hiç olurmu senden ogrenicek çok şeyimiz var spor koçumuz oldun bizim

Bunların video linkleri paylaşır mısın canım

Pili mide yeniledim cumaya iyi bir eksi gelir gibime geliyor 1 kilo olsa yeter bana

Bende leptin olayını araştırınca iki öğün mantıklı gelmişti ama seni görünce yemişim mantığı dedim bana kilo vermek gerek diye ara ogunlere başlıyorum:)

Ah ah bizimde tek hayalimiz sıkı fit bir beden ama sanki profesyonel spor hocası ile calisilmassa bu ağırlık antrenmanı yapamam gibi geliyor

Eki Görüntüle 2021826
Günaydın kizlar diyetisyenden geldim
Size verdigi listeyi atiyim tamamne kendimiz olustruduk :)
Cok iyi bi doktor bakalim 24unde tekrar gitcem
Hadi bakalım canım inşallah güzel güzel gider kilolar

İnşallah abla artık 70 kere veda etmek istiyorum
Maşallah canım hiç ara öğün yapmiyorum ben 2ogun yiyorum
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 68.7
Pazartesi 68.6
Fark -100 Gr

Bunada şükür :)
Cumaya inşallah 1 oluur
İnşallah canım
Gayet güzel canım
yine bir haftasonu faciası sonrası tartımı yazayım
cuma: 89.6
pazartesi: 89.6
Fark: 0
Ben de buna da şükür diyeyim.
Cumaya güzel sonuçlar gelecek inşallah
Canım senin tarti sorunlu bence
Maşallah kız bahar yarın sabah bende alacağım olculerimi spora geri dönsem iyi olacak hergun birşey çıkıyor spor kalıyor
Dün ki menü
Sabah (8:00)
1kk peynir
1dlm ekmek

11:00 45dk eliptik

13:00
1kirmizi biber
5ince yaprak sarma

17:00
Küçük fincan sütlü kahve

19:00
4 tavuk kanat
Salata

Şu:1.5lt az oldu ilk defa
Afiyet olsun su az olmuş evet
P90x ben yapıyordum baya etkili ve oldukça zorluyor 1 hafta ne oturabiluyirum ne yatabioiyordum ama bütün ekipmanları almak lazım
Sağol canım valla en uygun Ikea ve çilek mobilya bugün bir çocuk odasına 8,9 bin diyorlar
inşallah abla ya

Hep söylüyorum, hiç bıkmayacağım

Eki Görüntüle 2021972

Ne güzel abla bu zamanda
Ayy çok kötü olmuş
afiyet olsun canım

Sen halledersin diyette gösterdiğin çaba istikrar bunu gösteriyor canım isteyince çok güzel şeyler yapicak bir hatunsun sanki
:) Çoook teşekkür ederim canım inşallah yaparım bunu cook istiyorum gerçekten
Diyette istikrarım sizin sayenizde takım olduğumuz için kaçamak yapamıyorum normalde bu kadar azimli değildim sanki
İyiki varsınızzz

güle güle eskit canım benim

serbette ekstra şeker varmı

baklava olmamış canım

kız dilek bizim mideler çöp mu ataydin ya

Sizinkiler sizdeyken sporami başlasak acaba
kız fırsat olmuyor ki aksama pertim çıkıyor yatağa başımı koyar koymaz uyuyorum

Ben kaciyim artık camişirlari yıkama ütüleme işini hallediyim yarın valizliyimcem cunku
kolay gelsin canım

Malesef car Merve. Ama ben yarım çay bardağı alıp üzerini su ile tamamladım. Artık ne kadar seyreltebildiysem....

haftanin yedi gunu spor yapmiyorum ama bi 5gun kesin yapiyorum ben bi bakayim yari videolara

yaşasın orman meyveli activia !!

Eki Görüntüle 2021975
Diger msjlarinida okudum activiada probiyotik orani cok az aslinda toza karsiyim dediklerin daha iyi onlarin cidden guzel markalari var yogurdun içine katip yiyebilecrgin haa activyanin avantaji disaridada rahat tuketebilmek tabi
valla guzel davranis ben artik insanlara karsi cok on yargiliyim ozellikle cocugum soz konusuyke mal mulk kisminda da yedigim kaziklar var ama onlar gecici seyler her kazik degmeyecrgini igretiyor ama zaman o kadar kotu ki pislik zihniyetleri birsey olsada temizlemek mumkun olsa

bende calisacagim bi gidemedim kitapcima gidersem yakin zamanda sana da bilfi veririm canim

Afiyet olsun guzek canım
Yıkaması bile zorlaşır helede iyce hareketlensinler o banyo yaptırmak spor yapmak kadar efor harcanıyor:)
Yikamak mi sanirim gubde4 kere yikaniyor iki kopuklu iki kopuksuz bugu kopuklu turdan cikarmakta ayri dert cikmayacagim diye tutturuyor baya spor ysni benimki
Kiz serbet ne alaka illa bi yerden sokusturuyorsun sekeri
baklava olmamis farkindasin zaten

afiyet çolsu cisdlarda kararinda olmus birsey demeyecegim

Başka dondurma atılırdı Maraş usulü atilirmi ya :)
Valla bacim günlük koşturma ne kadar olursa olsun spor illa olucak sabah kalkıp yap ben öyle yapınca rahat oluyorum yoksa akşama bu sizliyan ayaklarla zor olur

Aynen öyle kuzum birbirimize sorumlu olmasak inan bende yapamam kadınlar irademi övüyorlar bugün ama bilmiyorlar ki bende bir numara yok bunu başarmanın tek sebebi takıma olan saygım sorumluluğum ..sende iyki bizle birlikte bu yolda yolculuk ediyorsun harika bir yol arkadaşisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…