- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.121
Biliyorum Seydacigim yoksa senin gibi örnek menülerle gelen birisi eminim sporda da birinci olurdu. Yarın yapacağım diye belirtmen hoşuma gitti o nedenle değindim. Ama altı aydan önce sakıncalı olmasın, sen dikkat et yine de acele etme spor için.
Baklavaya kadar herşey iyiydi. Bu konuda en son laf edecek kişiyim ne olacak bizim bu baklava aşkı bilmiyorum kardeş...
Sen halledersin diyette gösterdiğin çaba istikrar bunu gösteriyor canım isteyince çok güzel şeyler yapicak bir hatunsun sankicoook gecmişş olsuuuun canımmmm Boll c vitamini Bol su Bol dinlnmeyle insallah daha ıyı gelırsın kendıne :)
Evet erkenden baslayımkı bir yol alabileyim cook streslıyım aslında cunku bu yıl kazanmak ıstıyorummm
Sağolsunlar semizotu benim için yapmış kararlı olunca zamanla alisiyolar sanki bu durumaSaat 3 te yediklerin komşuda yediklerin sanırım. Yine de anlayışlılarmış sana uygun birşeyler yapmışlar. Afiyet olsun. İyi bir gün olmuş bence
Eda ya sen bizi bırakma hiç olurmu senden ogrenicek çok şeyimiz var spor koçumuz oldun bizim2. olan en etkilisi doğru pozisyonda durursanız zaten çok zorlayacak başlarda :) 1. kolay onu da zorlaştırmanın bir iki ufak yolu var videolu göstericem daha sonra :)
Bunların video linkleri paylaşır mısın canımYazılanlar çok doğru , sonuna kadar katılıyorum :)
Kızlar evde yapabileceğiniz birkaç program , aşağıya bırakıyorum okuyup, araştırıp uygulayabilirsiniz :)
1- P90X
Çok zorlayıcı ve %100 sonuç veren bir program. "P90X nedir? " ondan bahsedeyim.
P90X, en özet haliyle, sizi hayatınızın en iyi fiziğine sokmayı %100 garanti eden, 90 günlük bir “Ev Fitness” programıdır.
Yapmak için neye ihtiyacınız var?
1- Motivasyon
2- Bilgisayar
3-İsterseniz barfiks barı ve yoga matı (Ben almadım ve bu kısımları yapmıyorum, ama sizin almanızı öneririm.)
4-Ağırlık seti (Çok önemli)
2- İnsanity
Tamamen yağ yakmaya yönelik bir program.
Yapabilirseniz kilonuza bağlı olarak sıkı ve yağdan arınmış bir vücudunuz olacağına adım gibi eminim.
Bunun için de gereken sadece bilgisayar ve İnsanity videoları.
3- Focus T25
Her video 25 dakika sürüyor ve sonuç almamak mümkün değil.
Zamanı olmayanlar için ideal!
4- P90X3
T25 ile birlikte çok fazla kalori yaktıran ve kısa bir program.
Günde 30 dakika ile istediğinize ulaşacağınıza şüphem yok.
5- Body Beast
Benim fit bir vücudum var ama yağ oranımı düşürüp karın kaslarımı ortaya çıkarmak istiyorum ve spor geçmişim var diyorsanız kesinlikle öneririm.
6- Genç ve Fit
Benim internetim kotalı bunları internetten indiremem diyorsanız da size bunu öneririm.
Pili mide yeniledim cumaya iyi bir eksi gelir gibime geliyor 1 kilo olsa yeter banaGünaydın kızlar
Yeni haftamız hayırlı olsun
Bu, dün geç yediğin için olabilir tatlım normalde eksidesindir bence
Cumaya -1 i yakalarsın inş.tatlım
Gerçekten ohaaaa kızz :)))maşallah uçmuşun
yeni listen hayırlı olsun cnm bol bol eksi getirsin inş.
Sen daha listeye girince ne kilolar vericen canısıTeşekkürler beklediğim cevapnazara inanmam ama korkmaya başlıyorum yarından itibaren kilo alıyormuşum Kızlar bu 3 kilo benim 3 haftalık ölçüm oki mi Daha da bişi beklemeyin benden
Iyi bari canım sağlık gitti mi geri gelmiyor.Canım teşekkür ederim.doktorum izin verdi kafama göre yapmicam yani doktor hafif olmak kaydıyla yapabilirsin dedi
Çok iyi olur Eda, boşuna yanlış sporu yapmayalimBunların video linkleri paylaşır mısın canım
Bende leptin olayını araştırınca iki öğün mantıklı gelmişti ama seni görünce yemişim mantığı dedim bana kilo vermek gerek diye ara ogunlere başlıyorum:)Arkadaşlar sırrımı açıklıyorum günde 10 öğün yemek yemekŞaka bi yana cidden ara öğünlerle ilgili ciddi bilinmesi gereken şeyler var ve yemekle ilgili doyana kadar yiyin kendinizi hiç aç bırakmayın ne kadar çok ara öğün o kadar sağlıklı kilo vermek. Ama ben bu hızlı düşüşü ağırlık çalışmalarıma bağlıyorum. Çok abarttım çünkü cumartesi günü muhtemelen o çalışma, 3 gün boyunca vücuduma etki etti :)
Ah ah bizimde tek hayalimiz sıkı fit bir beden ama sanki profesyonel spor hocası ile calisilmassa bu ağırlık antrenmanı yapamam gibi geliyorBen 1.5 aydır dikkat ediyorum. Kilo da verdim ama bikaç haftadır çok yavaşlamıştı kilo verme sürecim biz de sporda değişiklik yaptık kardiyo yerine ağırlık kastık. Ağırlıklar yağları yaktı cayır cayırKızlar öncelikle şunu unutun , ağırlık erkeklere has bir spor diildir. Ağırlık kaldırınca erkekler gibi kaslarınız şişmez, ağırlık kaldırınca kilo almazsınız, ağırlık kaldırınca kaslı çirkin bir görüntü olmaz.
Şunları bilin ki; şuan benim gibi bölgesel yağlı yumoş yumoş bir vücuda sahipseniz kaldırdığınız bu ağırlıklar kas kütlenizin yağ kütlenize savaş açmasına sebep oluyor. Hangisine ağırlık verirseniz o galip geliyor. Ben kas kütlemi artırmaya çalışıyorum ki kas kütlesi yağlarımı yaksın yağlar tamamen gitsin kaslar artsın diye. Hayallerinizde sakın ha o kaslı kadınlar canlanmasın. sıfır beden olan o taş fizikli kadınların hepsi yağsız kaslı kadınlar aslında hiçbir yerleri yumuşak değil yürüdüğünde koştuğunda yağları sallanmıyor çünkü yok. Bu sebeple bana hocalarımın söylediği tek şey 1 saatlik kardiyo yapmak yerine 10 dakika ağırlık çalışmak daha faydalı yağ yakmada. Ve ne kadar çok canınıza yanarsa o kadar etkili spor yapıyosunuz demek :)
Ağırlıkların artık tamamen yağları yakmış olduğu artık sıkı bir vücuda sahip olduğunuz zaman sonrasında ise kilonuzda bir takım artışlar olabilir ama bu kilolu olmak demek değildir artık sıfır bedensinizdir ama atıyorum 60 kilo sıfır bedensinizdir. 60 kilo yağlı XL BEDEN bir vücut ile 60 kilo sıfır beden sıkı bir vücut arasında milyonlarca fark vardır. Önemli olan bu noktayı kavrayarak buna göre hayatınızı şekillendirmeniz :)
Umarım bu bilgi birilerini aydınlatır ve bir şeyleri değiştirir hayatlarında :)
Hadi bakalım canım inşallah güzel güzel gider kilolarEki Görüntüle 2021826
Günaydın kizlar diyetisyenden geldim
Size verdigi listeyi atiyim tamamne kendimiz olustruduk :)
Cok iyi bi doktor bakalim 24unde tekrar gitcem
İnşallah abla artık 70 kere veda etmek istiyorumGünaydın kızlar
Yeni haftamız hayırlı olsun
Bu, dün geç yediğin için olabilir tatlım normalde eksidesindir bence
Cumaya -1 i yakalarsın inş.tatlım
Gerçekten ohaaaa kızz :)))maşallah uçmuşun
yeni listen hayırlı olsun cnm bol bol eksi getirsin inş.
Maşallah canım hiç ara öğün yapmiyorum ben 2ogun yiyorumArkadaşlar sırrımı açıklıyorum günde 10 öğün yemek yemekŞaka bi yana cidden ara öğünlerle ilgili ciddi bilinmesi gereken şeyler var ve yemekle ilgili doyana kadar yiyin kendinizi hiç aç bırakmayın ne kadar çok ara öğün o kadar sağlıklı kilo vermek. Ama ben bu hızlı düşüşü ağırlık çalışmalarıma bağlıyorum. Çok abarttım çünkü cumartesi günü muhtemelen o çalışma, 3 gün boyunca vücuduma etki etti :)
İnşallah canımPazartesi kilo bildirimi
Cuma 68.7
Pazartesi 68.6
Fark -100 Gr
Bunada şükür :)
Cumaya inşallah 1 oluur
Gayet güzel canımDünkü menüm
Sabah 10:00
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ince dilim kaşar peyniri
2 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 rafadan yumurta
Ôgle 13:30
Tavuk döner ekmeksiz bol salata ile
Ayran
Ara 15:00
1 bardak şekersiz sütlü kahve ve kakaolu hurma
Aksam 18:30
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Çoban salatası yağsız bol limonlu
Ara 20:30
Yoğurt kürü limonlu pul biberli
Su 2.5 litre
Spor 1 saat sahilde yürüyüş
Cumaya güzel sonuçlar gelecek inşallahyine bir haftasonu faciası sonrası tartımı yazayım
cuma: 89.6
pazartesi: 89.6
Fark: 0
Ben de buna da şükür diyeyim.
Canım senin tarti sorunlu benceGünaydın dünden beri moral bozukluğu vardı malumEdibe12 yiyor ben kilo alıyorum
Evet yine saçma sapan bir tartı sonucun var sabah ki sonuç kıyafetle yeni sonrası sonuçtan fazla yani vücudum kafayı yedi
Tartım büyük ihtimalle çarşamba gelecek ak koyun kara koyun belli olacak
Maşallah kız bahar yarın sabah bende alacağım olculerimi spora geri dönsem iyi olacak hergun birşey çıkıyor spor kalıyorHuhuuuu morali düzeltip geldim geçen ay ölçülerini almıştım bugünde ölçü günüydü her ikisinde de reglim durum eşit yani
Bel :0.5 göbek :4cm basen :1. bacak:2 kalça:1.5 cm incelmis en azından moral oldu bana yerimde saymiyorum demek ki
Afiyet olsun su az olmuş evetDün ki menü
Sabah (8:00)
1kk peynir
1dlm ekmek
11:00 45dk eliptik
13:00
1kirmizi biber
5ince yaprak sarma
17:00
Küçük fincan sütlü kahve
19:00
4 tavuk kanat
Salata
Şu:1.5lt az oldu ilk defa
P90x ben yapıyordum baya etkili ve oldukça zorluyor 1 hafta ne oturabiluyirum ne yatabioiyordum ama bütün ekipmanları almak lazımYazılanlar çok doğru , sonuna kadar katılıyorum :)
Kızlar evde yapabileceğiniz birkaç program , aşağıya bırakıyorum okuyup, araştırıp uygulayabilirsiniz :)
1- P90X
Çok zorlayıcı ve %100 sonuç veren bir program. "P90X nedir? " ondan bahsedeyim.
P90X, en özet haliyle, sizi hayatınızın en iyi fiziğine sokmayı %100 garanti eden, 90 günlük bir “Ev Fitness” programıdır.
Yapmak için neye ihtiyacınız var?
1- Motivasyon
2- Bilgisayar
3-İsterseniz barfiks barı ve yoga matı (Ben almadım ve bu kısımları yapmıyorum, ama sizin almanızı öneririm.)
4-Ağırlık seti (Çok önemli)
2- İnsanity
Tamamen yağ yakmaya yönelik bir program.
Yapabilirseniz kilonuza bağlı olarak sıkı ve yağdan arınmış bir vücudunuz olacağına adım gibi eminim.
Bunun için de gereken sadece bilgisayar ve İnsanity videoları.
3- Focus T25
Her video 25 dakika sürüyor ve sonuç almamak mümkün değil.
Zamanı olmayanlar için ideal!
4- P90X3
T25 ile birlikte çok fazla kalori yaktıran ve kısa bir program.
Günde 30 dakika ile istediğinize ulaşacağınıza şüphem yok.
5- Body Beast
Benim fit bir vücudum var ama yağ oranımı düşürüp karın kaslarımı ortaya çıkarmak istiyorum ve spor geçmişim var diyorsanız kesinlikle öneririm.
6- Genç ve Fit
Benim internetim kotalı bunları internetten indiremem diyorsanız da size bunu öneririm.
Sağol canım valla en uygun Ikea ve çilek mobilya bugün bir çocuk odasına 8,9 bin diyorlarSağol canım hemen bugün bakarım inşallah.
Oyu oyy zor iş kolay gelsin. Ben oğluma çilekten beşik almıştım çok memnun kaldım. Büyüdükten sonra ikea aldım o da iyi hem fiyat olarak ikea uygun oluyor.
inşallah abla yaBu süper bi haber cnm
Daha çeşitli menüler bekliyorum tatlım
Orda ananas kivi pahalımı bilmiyorum ama kahvaltıya yada ara öğünlere eklerseniz çok iyi olur
teşekkür ederiz tatlım
P90x i merve yapıyodu bi ara
Bu sporlar baya kondisyon istiyor heralde çünkü ben 75 kilodayken jillanı bile yapamamıştım bunlar ondan Daha zor bildiğim
kolay gelsin gönlünüze göre bişey bulun inş.cnm
Hep söylüyorum, hiç bıkmayacağım
Eki Görüntüle 2021972
Ne güzel abla bu zamandaBende çiftikten 8 kilo süt aldım geldim
Kaynattım soğumasını bekliyorum
Bol Bol yoğurt yiyecemmm :))
Bu arada hala başkalarına güvenen insanlar olması güzel
Çiftlik sahibi çoğunlukla orda olmuyor
Isteyen gidiyor sütünü alıyor parasınıda orda kutunun içine koyuyor
Tabi Bu kişinin vicdanına kalmış
Ayy çok kötü olmuşŞimdi haberlerde gösterdi
36 yaşında kadın 2 küçük çocuğu varmış
Yağ aldırmak istemiş
Normalde 4-5kilo alınması gerekirken 9.5 kilo yağ alınmış
1 gün sonra vefat etmiş
Zayıflamak adına o kadar çok ölen varki bilmediğimiz
Evet bu zorlu ve sabır gerektiren bi süreç ama sağlıklı beslenerek zayıflamaktan başka yolu yok
afiyet olsun canımBu arada menüm
Sabah
2 yumurtadan domatesli omlet
Beyaz peynir
Domates
Öğlen
5 kaşık pancar yoğurtlu
3 köfte
Akşam
1 porsiyon et döner (bugün mutfağa giremedim dışardan söyledim)
6 tane ızgara biber
1 bardak ayran
Su 3 tl ti geçmiştir
Yarın inşallah spor yapcam
Kolay gelsin canım iyi tatiller sana.Ben kaciyim artık camişirlari yıkama ütüleme işini hallediyim yarın valizliyimcem cunku
:) Çoook teşekkür ederim canım inşallah yaparım bunu cook istiyorum gerçektenSen halledersin diyette gösterdiğin çaba istikrar bunu gösteriyor canım isteyince çok güzel şeyler yapicak bir hatunsun sanki
güle güle eskit canım benimSelam diyetdaslarim nasılsınız
Ne eddiniz bugün bakalım
Ben ne eddim,sabah spora gittim güzel bir kahvaltı artık ekmek yiycemm ve üç öğün yada ara öğün yapicam bu leptin işi tutmadı bende galiba eski den daha rahat kilo verirdim
Komşuya çıktık neler yapmış neler ben mümkün mertebe dikkat etmeye çalıştım ordan AVM ye gittim istediğim gibi olmasada ona yakın beyaz pantolon buldum İspanyol paça tarzı bı sure işimi görür anam ihtiyaç hiç bitmiyor ki terliği güneş kremi iviri ziviri akşam ettim gene
Şimdi yemek yiycemm mantar sote yapıyorum onunla semizotu yiycemm evdekiler kıymalı pide yerken,yapicak bişey yok hergun bunlarla karsilasicam ben hedefe kitledim nasıl olsa hiç bir cis yolumdan çevirmez
serbette ekstra şeker varmıBenim menüm
Sabah 9.00
1 dilim peynir
Yarım yağda yumurta
2 kasik yoğurtlu havuç
Öğle 13.30
1 avuç yer fıstığı
Şekersiz kahve
2 kasik yoğurt
Aksam 17.00
1 porsiyon balık
1 dilim tb ekmegi
1 bardak karadut şerbeti (bu olmasaydı iyiydi)
Su 2 lt
Spor
30 dk yürüyüş
baklava olmamış canımBende menu yazayim:
Sabah: kefir bir bardak kk peynir bir butun dilim karpuz
Ogle: iskender ama yagsiz ve kozlenmis patlicanli ekmegini cok az tukettim ben patlicani yedim.
Aksam: kefir birde 2 dilim baklava (baklava yok tabiki menu de ben dayanamadigim icin yedim onun icin yemek yemedim)
3 lt su
kız dilek bizim mideler çöp mu ataydin ya9.30
2 ceviz
12,00
2dilim çavdar ekmeği
1haslanmis yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin
3:00
2 kaşık makarna salatası
1 kase semiz otu salatası
Kıvırcık 2 tane çiğ köfte
6:00 oglanda kalan dondurma Maraş dondurmasıydi kıyamadım atmaya:)
8:30
1 tabak mantar sote 1 yumurta kırdım
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
2 büyük bardak yeşil çay
Kahve içerim ,su 2 lt diyelim
45dk airobik
kız fırsat olmuyor ki aksama pertim çıkıyor yatağa başımı koyar koymaz uyuyorumSizinkiler sizdeyken sporami başlasak acaba
kolay gelsin canımBen kaciyim artık camişirlari yıkama ütüleme işini hallediyim yarın valizliyimcem cunku
Malesef car Merve. Ama ben yarım çay bardağı alıp üzerini su ile tamamladım. Artık ne kadar seyreltebildiysem....güle güle eskit canım benim
serbette ekstra şeker varmı
baklava olmamış canım
kız dilek bizim mideler çöp mu ataydin ya
kız fırsat olmuyor ki aksama pertim çıkıyor yatağa başımı koyar koymaz uyuyorum
kolay gelsin canım
haftanin yedi gunu spor yapmiyorum ama bi 5gun kesin yapiyorum ben bi bakayim yari videolaraTatlım bunlar hiç ara vermeden çok ciddi bi şekilde devam edilecek programlar başlayıp bırakırsan ya da aksatırsan yeterince kendini vermeden yaparsan olmaz burda bi anlaşalım.
Ben şahsen bunları yapmıyorum. Ve biliyosun ki benim de şikayetim basenler inanın bıktım bu basenlerden.
Eğer ben basen ve alt karınla ilgili bölgesel çalışmak istiyorum diyosan plank gibi egzersizlere yöneleceksin başka yolu yok iki kere iki dört yani.
Plank özellikle alt karın için muhteşem ötesi bişi ve 2 günde sıkılaşmayı hem hissedeceksin hem aynada göreceksin diyorum bak, garanti veriyorum. Basene gelince onunda egzersizleri var istersen onları da paylaşırım bakarsın uygularsın. Kardiyo yapın yapmayın demiyorum ama kardiyo vücut ısınızı artırır 15 dk sonra yağ yakmaya başlarsınız fakat bölgesel çalışmalar tamamen yağ yakma ve sıkılaşma ile alakalıdır.
Diger msjlarinida okudum activiada probiyotik orani cok az aslinda toza karsiyim dediklerin daha iyi onlarin cidden guzel markalari var yogurdun içine katip yiyebilecrgin haa activyanin avantaji disaridada rahat tuketebilmek tabiyaşasın orman meyveli activia !!
Eki Görüntüle 2021975
valla guzel davranis ben artik insanlara karsi cok on yargiliyim ozellikle cocugum soz konusuyke mal mulk kisminda da yedigim kaziklar var ama onlar gecici seyler her kazik degmeyecrgini igretiyor ama zaman o kadar kotu ki pislik zihniyetleri birsey olsada temizlemek mumkun olsaBende çiftikten 8 kilo süt aldım geldim
Kaynattım soğumasını bekliyorum
Bol Bol yoğurt yiyecemmm :))
Bu arada hala başkalarına güvenen insanlar olması güzel
Çiftlik sahibi çoğunlukla orda olmuyor
Isteyen gidiyor sütünü alıyor parasınıda orda kutunun içine koyuyor
Tabi Bu kişinin vicdanına kalmış
bende calisacagim bi gidemedim kitapcima gidersem yakin zamanda sana da bilfi veririm canimSelaaaaam kızlaaar Nasılsınızzzz ?
Şimdiden DGS sınavına hazırlanmaya karar verdimm İnşalllah başarırım kaynak kıtaplar alcam ama hangı yayın karar veremedım bu konuda bana fikir vermek isteyen olursa seve seve kabuuul ediyorum :))
Afiyet olsun guzek canımBu arada menüm
Sabah
2 yumurtadan domatesli omlet
Beyaz peynir
Domates
Öğlen
5 kaşık pancar yoğurtlu
3 köfte
Akşam
1 porsiyon et döner (bugün mutfağa giremedim dışardan söyledim)
6 tane ızgara biber
1 bardak ayran
Su 3 tl ti geçmiştir
Yarın inşallah spor yapcam
Yikamak mi sanirim gubde4 kere yikaniyor iki kopuklu iki kopuksuz bugu kopuklu turdan cikarmakta ayri dert cikmayacagim diye tutturuyor baya spor ysni benimkiYıkaması bile zorlaşır helede iyce hareketlensinler o banyo yaptırmak spor yapmak kadar efor harcanıyor:)
Kiz serbet ne alaka illa bi yerden sokusturuyorsun sekeriBenim menüm
Sabah 9.00
1 dilim peynir
Yarım yağda yumurta
2 kasik yoğurtlu havuç
Öğle 13.30
1 avuç yer fıstığı
Şekersiz kahve
2 kasik yoğurt
Aksam 17.00
1 porsiyon balık
1 dilim tb ekmegi
1 bardak karadut şerbeti (bu olmasaydı iyiydi)
Su 2 lt
Spor
30 dk yürüyüş
baklava olmamis farkindasin zatenBende menu yazayim:
Sabah: kefir bir bardak kk peynir bir butun dilim karpuz
Ogle: iskender ama yagsiz ve kozlenmis patlicanli ekmegini cok az tukettim ben patlicani yedim.
Aksam: kefir birde 2 dilim baklava (baklava yok tabiki menu de ben dayanamadigim icin yedim onun icin yemek yemedim)
3 lt su
afiyet çolsu cisdlarda kararinda olmus birsey demeyecegim9.30
2 ceviz
12,00
2dilim çavdar ekmeği
1haslanmis yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin
3:00
2 kaşık makarna salatası
1 kase semiz otu salatası
Kıvırcık 2 tane çiğ köfte
6:00 oglanda kalan dondurma Maraş dondurmasıydi kıyamadım atmaya:)
8:30
1 tabak mantar sote 1 yumurta kırdım
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
2 büyük bardak yeşil çay
Kahve içerim ,su 2 lt diyelim
45dk airobik
Başka dondurma atılırdı Maraş usulü atilirmi ya :)güle güle eskit canım benim
serbette ekstra şeker varmı
baklava olmamış canım
kız dilek bizim mideler çöp mu ataydin ya
kız fırsat olmuyor ki aksama pertim çıkıyor yatağa başımı koyar koymaz uyuyorum
kolay gelsin canım
Aynen öyle kuzum birbirimize sorumlu olmasak inan bende yapamam kadınlar irademi övüyorlar bugün ama bilmiyorlar ki bende bir numara yok bunu başarmanın tek sebebi takıma olan saygım sorumluluğum ..sende iyki bizle birlikte bu yolda yolculuk ediyorsun harika bir yol arkadaşisin canım:) Çoook teşekkür ederim canım inşallah yaparım bunu cook istiyorum gerçekten
Diyette istikrarım sizin sayenizde takım olduğumuz için kaçamak yapamıyorum normalde bu kadar azimli değildim sanki
İyiki varsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?