- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.141
Sendemi DGS canım :)haftanin yedi gunu spor yapmiyorum ama bi 5gun kesin yapiyorum ben bi bakayim yari videolara
Diger msjlarinida okudum activiada probiyotik orani cok az aslinda toza karsiyim dediklerin daha iyi onlarin cidden guzel markalari var yogurdun içine katip yiyebilecrgin haa activyanin avantaji disaridada rahat tuketebilmek tabi
valla guzel davranis ben artik insanlara karsi cok on yargiliyim ozellikle cocugum soz konusuyke mal mulk kisminda da yedigim kaziklar var ama onlar gecici seyler her kazik degmeyecrgini igretiyor ama zaman o kadar kotu ki pislik zihniyetleri birsey olsada temizlemek mumkun olsa
bende calisacagim bi gidemedim kitapcima gidersem yakin zamanda sana da bilfi veririm canim
Afiyet olsun guzek canım
Yikamak mi sanirim gubde4 kere yikaniyor iki kopuklu iki kopuksuz bugu kopuklu turdan cikarmakta ayri dert cikmayacagim diye tutturuyor baya spor ysni benimki
Kiz serbet ne alaka illa bi yerden sokusturuyorsun sekeri
baklava olmamis farkindasin zaten
afiyet çolsu cisdlarda kararinda olmus birsey demeyecegim
Bazeeen çok zor geliyor evdekiler böyle benim en çok sevdiğim biseyi yerken yemişim diyeti ya diyorum sonra diyorum yediğin için böyle olduuun onlar biyere kaçmıyor sabret ve geciyo o isteğimAynen öyle kuzum birbirimize sorumlu olmasak inan bende yapamam kadınlar irademi övüyorlar bugün ama bilmiyorlar ki bende bir numara yok bunu başarmanın tek sebebi takıma olan saygım sorumluluğum ..sende iyki bizle birlikte bu yolda yolculuk ediyorsun harika bir yol arkadaşisin canım
Aynen Bahar ya ne alaka di mi? Sözde bugün çok kararlıydım düzgün bir menü başarmaya bu kadar oldu. Buna da şükür diyeyim.haftanin yedi gunu spor yapmiyorum ama bi 5gun kesin yapiyorum ben bi bakayim yari videolara
Diger msjlarinida okudum activiada probiyotik orani cok az aslinda toza karsiyim dediklerin daha iyi onlarin cidden guzel markalari var yogurdun içine katip yiyebilecrgin haa activyanin avantaji disaridada rahat tuketebilmek tabi
valla guzel davranis ben artik insanlara karsi cok on yargiliyim ozellikle cocugum soz konusuyke mal mulk kisminda da yedigim kaziklar var ama onlar gecici seyler her kazik degmeyecrgini igretiyor ama zaman o kadar kotu ki pislik zihniyetleri birsey olsada temizlemek mumkun olsa
bende calisacagim bi gidemedim kitapcima gidersem yakin zamanda sana da bilfi veririm canim
Afiyet olsun guzek canım
Yikamak mi sanirim gubde4 kere yikaniyor iki kopuklu iki kopuksuz bugu kopuklu turdan cikarmakta ayri dert cikmayacagim diye tutturuyor baya spor ysni benimki
Kiz serbet ne alaka illa bi yerden sokusturuyorsun sekeri
baklava olmamis farkindasin zaten
afiyet çolsu cisdlarda kararinda olmus birsey demeyecegim
Inşallah köy havası iyi gelir sanaselam kızlar size menüyü atar atmaz temizliğe giriştim hiç oturmadım bile ancak 8 bucukta bitti işim ama kafam rahat artlık geriye sadeced yorgunluk kaldı :)
Psikolog bugun sanıyordum ama yarına alabildim ancak öğleden sonra 3 te
Canlarım valla su sıralr gerçektenn bişi yapasım yok burayda ancak şimdi girdim bi yatmadan bakıyım diye
size güzel haberlerle gelicem inşallah
ve sizden de güzel haberler alıcam inşallah
burda hava gökgürültülü yağmurlu yürüyüşe çıkamıcam ama leslie 3 yapıcam sanırım şu an acayıp yorgunum inşallah yarın vuxcuddum agrı yapmaz
diyet günlüğünede ara verdim bakalım sanırım hem bu kilo stresini hemde bu psıkolojıyı birzcık atlatmam lazım
inanin zor kuvvet yazıyorum sizede
hem bedenım hem ruhum yorgun sizlere inaniyorum hepiniz mezun olcaksınız bende size bende burdan mezun oldum yazıcam :)
Çok şanslıyım sizi tanıdgıma gerçekten
Ama burda olmamam sizle alaklı değil asla zaten biliıosunuz
bana sanırım rekabet yaramıyor eşimlede rekabet halindeydim biliorsunuz o bile etkilemişti beni artık ikimizde dikkat ediyoruz ama rakip değiliz bu konuda
bol bol eksşlerle gelin kızlar köyden geldiğimde bakıcam tum sayflara cumartesi günü :)
Afiyet olsun Bahar. Ben sosisler çok sağlıksız diye biliyorum bence eve bile almayın hiç de yemeyin. Su az olmamış hem hafid yürüyüş bile olsa spor yap bence insanın motivasyonu artıyor.Menüm
Sabah 10:30
2 minnak parmak sosisle 1 yumurtalı omlet
Roka ve salatalık
Öğle 14:00
Yoğurtlu semizotu salatası
Kıymalı patlıcan fırında
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak naneli ayran
Ara
1 duble sade türk kahvesi 1 minik kare %70 kakaolu bitter
Aksam
Yoğurt yulaf 2 fındık 1 kaşık siyah kuru üzüm 1 ceviz tarçın
1 bardak cay
Spor yok
Su 1.5 litre anca olmuştur galiba
Evet cnm madem evdeyim iş hayatına ara verdim beslenme diyetetik istiyorum bakalımSendemi DGS canım :)
. Maydanoz denedin mi birde ben spor yaparsan hoplama ki ziplamalar geliyor hemen zıpla canımBazeeen çok zor geliyor evdekiler böyle benim en çok sevdiğim biseyi yerken yemişim diyeti ya diyorum sonra diyorum yediğin için böyle olduuun onlar biyere kaçmıyor sabret ve geciyo o isteğim
Birde şu reglim düzenli olsaaa
Hala olamadım cook stresliyim sisim heryerimde sivilce çıktı
Tubacım srn listelerini yap eminim iyi gelecektir sanaselam kızlar size menüyü atar atmaz temizliğe giriştim hiç oturmadım bile ancak 8 bucukta bitti işim ama kafam rahat artlık geriye sadeced yorgunluk kaldı :)
Psikolog bugun sanıyordum ama yarına alabildim ancak öğleden sonra 3 te
Canlarım valla su sıralr gerçektenn bişi yapasım yok burayda ancak şimdi girdim bi yatmadan bakıyım diye
size güzel haberlerle gelicem inşallah
ve sizden de güzel haberler alıcam inşallah
burda hava gökgürültülü yağmurlu yürüyüşe çıkamıcam ama leslie 3 yapıcam sanırım şu an acayıp yorgunum inşallah yarın vuxcuddum agrı yapmaz
diyet günlüğünede ara verdim bakalım sanırım hem bu kilo stresini hemde bu psıkolojıyı birzcık atlatmam lazım
inanin zor kuvvet yazıyorum sizede
hem bedenım hem ruhum yorgun sizlere inaniyorum hepiniz mezun olcaksınız bende size bende burdan mezun oldum yazıcam :)
Çok şanslıyım sizi tanıdgıma gerçekten
Ama burda olmamam sizle alaklı değil asla zaten biliıosunuz
bana sanırım rekabet yaramıyor eşimlede rekabet halindeydim biliorsunuz o bile etkilemişti beni artık ikimizde dikkat ediyoruz ama rakip değiliz bu konuda
bol bol eksşlerle gelin kızlar köyden geldiğimde bakıcam tum sayflara cumartesi günü :)
Sosis diyet için değil genelde iyi değil tstlımMenüm
Sabah 10:30
2 minnak parmak sosisle 1 yumurtalı omlet
Roka ve salatalık
Öğle 14:00
Yoğurtlu semizotu salatası
Kıymalı patlıcan fırında
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak naneli ayran
Ara
1 duble sade türk kahvesi 1 minik kare %70 kakaolu bitter
Aksam
Yoğurt yulaf 2 fındık 1 kaşık siyah kuru üzüm 1 ceviz tarçın
1 bardak cay
Spor yok
Su 1.5 litre anca olmuştur galiba
Ayyy evet abla bende o haberleri okudukça diyorum ki en iyisi böyle sağlıklı zayıflamak yavaşta olsa
Aslında yağ aldırma kilo vermek için yapılan bişey değilBen de okudum o haberi. Yazık gerçekten çok üzücü. 4-5 kilo için ameliyat riskine girilmesi de mantıksız geldi, yasal olarak engellenmeli bence.
Sana başından dediydim fıstıkSelam diyetdaslarim nasılsınız
Ne eddiniz bugün bakalım
Ben ne eddim,sabah spora gittim güzel bir kahvaltı artık ekmek yiycemm ve üç öğün yada ara öğün yapicam bu leptin işi tutmadı bende galiba eski den daha rahat kilo verirdim
Komşuya çıktık neler yapmış neler ben mümkün mertebe dikkat etmeye çalıştım ordan AVM ye gittim istediğim gibi olmasada ona yakın beyaz pantolon buldum İspanyol paça tarzı bı sure işimi görür anam ihtiyaç hiç bitmiyor ki terliği güneş kremi iviri ziviri akşam ettim gene
Şimdi yemek yiycemm mantar sote yapıyorum onunla semizotu yiycemm evdekiler kıymalı pide yerken,yapicak bişey yok hergun bunlarla karsilasicam ben hedefe kitledim nasıl olsa hiç bir cis yolumdan çevirmez
Yavaşca spora başlaman sana etki edecektir diye düşünüyorum tatlımBu arada menüm
Sabah
2 yumurtadan domatesli omlet
Beyaz peynir
Domates
Öğlen
5 kaşık pancar yoğurtlu
3 köfte
Akşam
1 porsiyon et döner (bugün mutfağa giremedim dışardan söyledim)
6 tane ızgara biber
1 bardak ayran
Su 3 tl ti geçmiştir
Yarın inşallah spor yapcam
tatlım öğünlerin birazdaha çeşitli olsunBenim menüm
Sabah 9.00
1 dilim peynir
Yarım yağda yumurta
2 kasik yoğurtlu havuç
Öğle 13.30
1 avuç yer fıstığı
Şekersiz kahve
2 kasik yoğurt
Aksam 17.00
1 porsiyon balık
1 dilim tb ekmegi
1 bardak karadut şerbeti (bu olmasaydı iyiydi)
Su 2 lt
Spor
30 dk yürüyüş
Karatayda maraşa izin veriyomuş :))9.30
2 ceviz
12,00
2dilim çavdar ekmeği
1haslanmis yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin
3:00
2 kaşık makarna salatası
1 kase semiz otu salatası
Kıvırcık 2 tane çiğ köfte
6:00 oglanda kalan dondurma Maraş dondurmasıydi kıyamadım atmaya:)
8:30
1 tabak mantar sote 1 yumurta kırdım
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
2 büyük bardak yeşil çay
Kahve içerim ,su 2 lt diyelim
45dk airobik
tatlım hepimiz aynı dırumdayız:) Çoook teşekkür ederim canım inşallah yaparım bunu cook istiyorum gerçekten
Diyette istikrarım sizin sayenizde takım olduğumuz için kaçamak yapamıyorum normalde bu kadar azimli değildim sanki
İyiki varsınızzz
Süt yapan bildiğim en iyişey incir canımSelam kizlar napiorsunuz? Ben bugun menu yazmiyorum cunku planli birseyler yemedim. Sut olmadi bugun bebegim cok agladi. Sut yapsin diye birsuru sey yedim. Cok kalorili seyler deilde birsuru sey yedim hepsini hatirlayamiyorum. Az once son care bulgur pilavi yapip yedim. Bende cok sut yapior. Ins. Ise yarar. Sizin bildiginiz birseyler var mi sut yapan?
Tubacım srn listelerini yap eminim iyi gelecektir sana
Önceden bende açmıştım günlük ama orada insan disiplinli olamıyor
Kilo vermekte biraz disiplin işi
Sen yinede burdan kopmamaya çalış
Hem iki laklak yapar kafa dağıtırız :))
Sosis diyet için değil genelde iyi değil tstlım
Salam Sosis içine hayvanın herşeyini atıyolar iç organ deri kemik vs.katkı maddeleri cabası
Diğerleri güzel suyun az olmuş biraz
Perşembeye kadarda sporu ihmal etmesen iyi olur
Baharın dediği gibi hopla zıpla
Kız vur deyince öldürmeseydin herşeyin normali iyidir :))Günaydın kızlar
Dün akşam geldi telefonum şükür
Hafta sonu kaçamaksız geçti
Tartıda da sabitim şükür regl hala olmadım
Bugün gene bebek bakacam
Şimdi elma sirkesi içiyorumPoni Bon askrhpozitif kızlar siz ne durumdasınız tartı güldümü size :)
Zuhal abla yoğurdun dibine vurdum resmen cumaya inşallah iyi gider
gezip gördüğün senin olsun sen yediklerinden haber verGünaydın herkese dünkü gezmeden sonra pert olduk resmen. Neler konştunz merak ediyorum 20 sayfacık birikmiş şaşı olmam umarım
Gezerken senin tartının kafası dönecek bi bakmışın seni 60 gösteriyor :))Günaydınnnnn enerjik bir güne hasirmiyiz son üç gün al işte hafta sonu hafta başı derken yine kapıyı tiklatiyor cuma tartının bekliyorum gözlerim kapalı lakin tartım yanlış teslimatta görünüyor dilek bacısı etlikteymis bı alipta gönderbugün gelmeyecek galiba yarın inşallah geziyor Ankara da kendileri ben geçmişe cuffcufff
Senin şu ödem yakında araştırma konusu olacak :))Evettt kızlar nerde benim rakibeler özüme döndüm onlar çiğ kofteleri şerbetleri götürsün bugün biraz daha inmiş odemim çok şükür arkadaşımın önerdiği bı çay vardı probiyotik var içinde onun için sıcak suyla değil kaynamış ılık suyla demleniyor ödem için düzenli kullanacağım inşallah işe yarayacak
Valla bu cumada sessiz gelmesin sessss verin kizlarrrrrGünaydınnnnnnnnnnnnn
9.takımın salı fatihleri :)))
Cumanın ayak seslerini duydunuzmuuu
yok yok sağlam gelsin 60derse direk mezuniyeti guncellerizKız vur deyince öldürmeseydin herşeyin normali iyidir :))
gezip gördüğün senin olsun sen yediklerinden haber ver
Gezerken senin tartının kafası dönecek bi bakmışın seni 60 gösteriyor :))
Abla ben buldum Edibe yiyor ben ona kızıp ödem tutuyorumSenin şu ödem yakında araştırma konusu olacak :))
Yemeden nasıl şişilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?