Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sendemi DGS canım :)

Bazeeen çok zor geliyor evdekiler böyle benim en çok sevdiğim biseyi yerken yemişim diyeti ya diyorum sonra diyorum yediğin için böyle olduuun onlar biyere kaçmıyor sabret ve geciyo o isteğim
Birde şu reglim düzenli olsaaa
Hala olamadım cook stresliyim sisim heryerimde sivilce çıktı

selam kızlar size menüyü atar atmaz temizliğe giriştim hiç oturmadım bile ancak 8 bucukta bitti işim ama kafam rahat artlık geriye sadeced yorgunluk kaldı :)
Psikolog bugun sanıyordum ama yarına alabildim ancak öğleden sonra 3 te
Canlarım valla su sıralr gerçektenn bişi yapasım yok burayda ancak şimdi girdim bi yatmadan bakıyım diye
size güzel haberlerle gelicem inşallah
ve sizden de güzel haberler alıcam inşallah
burda hava gökgürültülü yağmurlu yürüyüşe çıkamıcam ama leslie 3 yapıcam sanırım şu an acayıp yorgunum inşallah yarın vuxcuddum agrı yapmaz
diyet günlüğünede ara verdim bakalım sanırım hem bu kilo stresini hemde bu psıkolojıyı birzcık atlatmam lazım
inanin zor kuvvet yazıyorum sizede
hem bedenım hem ruhum yorgun sizlere inaniyorum hepiniz mezun olcaksınız bende size bende burdan mezun oldum yazıcam :)
Çok şanslıyım sizi tanıdgıma gerçekten
Ama burda olmamam sizle alaklı değil asla zaten biliıosunuz
bana sanırım rekabet yaramıyor eşimlede rekabet halindeydim biliorsunuz o bile etkilemişti beni artık ikimizde dikkat ediyoruz ama rakip değiliz bu konuda
bol bol eksşlerle gelin kızlar köyden geldiğimde bakıcam tum sayflara cumartesi günü :)

Menüm
Sabah 10:30
2 minnak parmak sosisle 1 yumurtalı omlet
Roka ve salatalık
Öğle 14:00
Yoğurtlu semizotu salatası
Kıymalı patlıcan fırında
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak naneli ayran

Ara
1 duble sade türk kahvesi 1 minik kare %70 kakaolu bitter

Aksam
Yoğurt yulaf 2 fındık 1 kaşık siyah kuru üzüm 1 ceviz tarçın
1 bardak cay

Spor yok
Su 1.5 litre anca olmuştur galiba

Aynen Bahar ya ne alaka di mi? Sözde bugün çok kararlıydım düzgün bir menü başarmaya bu kadar oldu. Buna da şükür diyeyim.

Inşallah köy havası iyi gelir sana acemihayat28 , stresini atıp bomba gibi dönersin inşallah Tuba.
Afiyet olsun Bahar. Ben sosisler çok sağlıksız diye biliyorum bence eve bile almayın hiç de yemeyin. Su az olmamış hem hafid yürüyüş bile olsa spor yap bence insanın motivasyonu artıyor.

Sendemi DGS canım :)
Evet cnm madem evdeyim iş hayatına ara verdim beslenme diyetetik istiyorum bakalım
. Maydanoz denedin mi birde ben spor yaparsan hoplama ki ziplamalar geliyor hemen zıpla canım

Tubacım srn listelerini yap eminim iyi gelecektir sana
Önceden bende açmıştım günlük ama orada insan disiplinli olamıyor
Kilo vermekte biraz disiplin işi
Sen yinede burdan kopmamaya çalış
Hem iki laklak yapar kafa dağıtırız :))

Sosis diyet için değil genelde iyi değil tstlım
Salam Sosis içine hayvanın herşeyini atıyolar iç organ deri kemik vs.katkı maddeleri cabası
Diğerleri güzel suyun az olmuş biraz
Perşembeye kadarda sporu ihmal etmesen iyi olur

Baharın dediği gibi hopla zıpla

Ayyy evet abla bende o haberleri okudukça diyorum ki en iyisi böyle sağlıklı zayıflamak yavaşta olsa

Ben de okudum o haberi. Yazık gerçekten çok üzücü. 4-5 kilo için ameliyat riskine girilmesi de mantıksız geldi, yasal olarak engellenmeli bence.
Aslında yağ aldırma kilo vermek için yapılan bişey değil
Kişi zayıftır ama problemli bölgesi vardır orası için uygulanır
Bunlar işini paraya döken dr ların marifeti

Sana başından dediydim fıstık
Zaten srn güzel kilo veriyodun bozma sistemini diye :)

Yavaşca spora başlaman sana etki edecektir diye düşünüyorum tatlım
Belki eşin gelince yürüyüşede çıkarsın

tatlım öğünlerin birazdaha çeşitli olsun
Balığın yanında salata yerine şerbette ilginç olmuş :))

Karatayda maraşa izin veriyomuş :))

tatlım hepimiz aynı dırumdayız
Yalnız başarabilsek burda işimiz ne
Hem birbirimize karşı sorumluluğumuz hemde birbirimizden destek kuvvet almamız başarıyı getiriyor

Süt yapan bildiğim en iyişey incir canım

Günaydın kızlar
Dün akşam geldi telefonum şükür
Hafta sonu kaçamaksız geçti
Tartıda da sabitim şükür regl hala olmadım
Bugün gene bebek bakacam
Şimdi elma sirkesi içiyorum Poni Bon askrhpozitif kızlar siz ne durumdasınız tartı güldümü size :)
Zuhal abla yoğurdun dibine vurdum resmen cumaya inşallah iyi gider

Günaydınnnnn enerjik bir güne hasirmiyiz son üç gün al işte hafta sonu hafta başı derken yine kapıyı tiklatiyor cuma tartının bekliyorum gözlerim kapalı lakin tartım yanlış teslimatta görünüyor dilek bacısı etlikteymis bı alipta gönder bugün gelmeyecek galiba yarın inşallah geziyor Ankara da kendileri ben geçmişe cuffcufff

befitlady fabrika gezilerimiz basladimi gördün mü salam sosis sucuk döner üretimini tutsuleme odalarının kokusunu içine ceksen yemedim kız

Günaydınnnnnnnnnnnnn

9.takımın salı fatihleri :)))

Cumanın ayak seslerini duydunuzmuuu

Kız vur deyince öldürmeseydin herşeyin normali iyidir :))

Günaydın herkese dünkü gezmeden sonra pert olduk resmen. Neler konştunz merak ediyorum 20 sayfacık birikmiş şaşı olmam umarım
gezip gördüğün senin olsun sen yediklerinden haber ver

Gezerken senin tartının kafası dönecek bi bakmışın seni 60 gösteriyor :))

Evettt kızlar nerde benim rakibeler özüme döndüm onlar çiğ kofteleri şerbetleri götürsün bugün biraz daha inmiş odemim çok şükür arkadaşımın önerdiği bı çay vardı probiyotik var içinde onun için sıcak suyla değil kaynamış ılık suyla demleniyor ödem için düzenli kullanacağım inşallah işe yarayacak

Senin şu ödem yakında araştırma konusu olacak :))
Yemeden nasıl şişilir

Günaydınnnnnnnnnnnnn

9.takımın salı fatihleri :)))

Cumanın ayak seslerini duydunuzmuuu
Valla bu cumada sessiz gelmesin sessss verin kizlarrrrr
Kız vur deyince öldürmeseydin herşeyin normali iyidir :))

gezip gördüğün senin olsun sen yediklerinden haber ver

Gezerken senin tartının kafası dönecek bi bakmışın seni 60 gösteriyor :))
yok yok sağlam gelsin 60derse direk mezuniyeti guncelleriz

Senin şu ödem yakında araştırma konusu olacak :))
Yemeden nasıl şişilir
Abla ben buldum Edibe yiyor ben ona kızıp ödem tutuyorum ya ben hamileligimde böyle değildim yada boyleydim anlamiyirdum mesela bı yere gittik fark etmez annem vs kim olursa çıkışta ayakkabilarim dar geliyor ayaklarım şişmiş alti yanıyor resmen sabah kalktığımda da o püf pufum bıideceğim doktora tuzluda yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…