- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.161
Güzelim bi süre maydonoz suyu kiraz sapını düzenli içsene suyunada salatalık nane falan koyAbla ben buldum Edibe yiyor ben ona kızıp ödem tutuyorumya ben hamileligimde böyle değildim yada boyleydim anlamiyirdum mesela bı yere gittik fark etmez annem vs kim olursa çıkışta ayakkabilarim dar geliyor ayaklarım şişmiş alti yanıyor resmen sabah kalktığımda da o püf pufum bıideceğim doktora tuzluda yemiyorum
Kayısılar iyi gelir inş.:)))Şaşı olmadan bitirdim şükür
Menüm
10.30
1 d çavdar
2 d peynir
4 zeytin
Domates salatalık
13.00
4 kayısı (malatyadaydk)
18.00
3 sivas köfte (kıyma ve tuz)
1 d kadar pide
Salata
Ayran
Su 3
Spor yok ama baya yürüdük gelince perttik
AA acaba adı neki abla ama cidden iyi para dün eşim Süheyla abla akapuntura gitmiş nihatta gidiyor istersen sende git aşkım diyor nereden çıktı bu dedim ne biliyim iki gündür zırt pırt tartıya çıkıyorsun yine dediGüzelim bi süre maydonoz suyu kiraz sapını düzenli içsene suyunada salatalık nane falan koy
Şu ananasıda aldıracam sana :))kabuklarınıda kaynat, ben deli gibi şimdiye kadar attıydım
Ben TR de güzellik merkezine gittiydim bi kere orda gördüm
Bacağına geçiriyorsun elektrikli sıkıp bırakıyor
Oda ödem selülit vs.için çok iyiymiş
Burda katolagda gördüm, almak istiyomda çok pahalı 300 euro
Afiyet olsun poni iyi idare etmişsin güzel bı ekşi gelir bu haftaŞaşı olmadan bitirdim şükür
Menüm
10.30
1 d çavdar
2 d peynir
4 zeytin
Domates salatalık
13.00
4 kayısı (malatyadaydk)
18.00
1 d kadar pide
Salata
Ayran
Su 3
Afiyet olsun poni iyi idare etmişsin güzel bı ekşi gelir bu haftaŞaşı olmadan bitirdim şükür
Menüm
10.30
1 d çavdar
2 d peynir
4 zeytin
Domates salatalık
13.00
4 kayısı (malatyadaydk)
18.00
1 d kadar pide
Salata
Ayran
Su 3
Günaydın canımGünaydın kızlar
Dün akşam geldi telefonum şükür
Hafta sonu kaçamaksız geçti
Tartıda da sabitim şükür regl hala olmadım
Bugün gene bebek bakacam
Şimdi elma sirkesi içiyorumPoni Bon askrhpozitif kızlar siz ne durumdasınız tartı güldümü size :)
Zuhal abla yoğurdun dibine vurdum resmen cumaya inşallah iyi gider
Afiyet olsun poni iyi idare etmişsin güzel bı ekşi gelir bu hafta sendenŞaşı olmadan bitirdim şükür
Menüm
10.30
1 d çavdar
2 d peynir
4 zeytin
Domates salatalık
13.00
4 kayısı (malatyadaydk)
18.00
1 d kadar pide
Salata
Ayran
Su 3
Menüyü o kadar beğenmişinki 3 kere vurgulamak istemişinAfiyet olsun poni iyi idare etmişsin güzel bı ekşi gelir bu hafta
Yılan hikayesi ne döndü bu tartı işi senin:)Günaydınnnnn enerjik bir güne hasirmiyiz son üç gün al işte hafta sonu hafta başı derken yine kapıyı tiklatiyor cuma tartının bekliyorum gözlerim kapalı lakin tartım yanlış teslimatta görünüyor dilek bacısı etlikteymis bı alipta gönderbugün gelmeyecek galiba yarın inşallah geziyor Ankara da kendileri ben geçmişe cuffcufff
Sosis olmamış gerisi gayet güzel canımMenüm
Sabah 10:30
2 minnak parmak sosisle 1 yumurtalı omlet
Roka ve salatalık
Öğle 14:00
Yoğurtlu semizotu salatası
Kıymalı patlıcan fırında
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak naneli ayran
Ara
1 duble sade türk kahvesi 1 minik kare %70 kakaolu bitter
Aksam
Yoğurt yulaf 2 fındık 1 kaşık siyah kuru üzüm 1 ceviz tarçın
1 bardak cay
Spor yok
Su 1.5 litre anca olmuştur galiba
Nasıl olsa yiyecekler bir yere kaçmıyor biz idealimize kavuşunca makul ölçülerde yiyceZ zatenBazeeen çok zor geliyor evdekiler böyle benim en çok sevdiğim biseyi yerken yemişim diyeti ya diyorum sonra diyorum yediğin için böyle olduuun onlar biyere kaçmıyor sabret ve geciyo o isteğim
Birde şu reglim düzenli olsaaa
Hala olamadım cook stresliyim sisim heryerimde sivilce çıktı
Akapunktur tek başına çözüm değilki onda da diyet yapıcanAA acaba adı neki abla ama cidden iyi para dün eşim Süheyla abla akapuntura gitmiş nihatta gidiyor istersen sende git aşkım diyor nereden çıktı bu dedim ne biliyim iki gündür zırt pırt tartıya çıkıyorsun yine dediadamın hile hayatının merkezini kilo yaptım valla kızıyorum kendime
Içtim bebeğimEki Görüntüle 2022280 gel abla kahve içelim bizden başkası yok uyuyor herkes
Hayır olsun dileğimGünaydın kızlar zor bı geceyi hiç uykumu alamadım
Karabasanlar bastı bilmiyorum başına gelen varmı okuyorum uyanıyorum tekrar uykuya dalarken gene oluyor 3,4 kere oldu ,neden olurki karabasan aradtiriyim bı ara
Spor yapicak dermanim yok kahvaltı mı yapıp işlere devam ediyim ben
Kız yatıyor diye sen niye yatıyon kızzzGünaydın kızlar cumaya az kaldı bu hafta hep geç uyandım kızım ogle uykularini uyumayinca sabahları geç kalktı hep ama ben sevmedim bu geç kalmayın bütün gün bitiyor sevgili rakibimHabinar ne durumdasın nasıl gidiyor kaçamak var mı ben hemen dünkü menumu yazayım sonrada geçmişe bir gideyim
Menü güzel ama çok uzun süre aç kalmışın cnmDünkü menüm
(11:30)
Biberli domatesli buglama
5 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
(21:00)
1 küçük kase kıymalı tarhana çorbası
1 sk kıymalı patlıcan yemeği
4 yk yoğurt
Su: 1 lt ( dışarda olunca icemiyorum :-(
Başka dondurma atılırdı Maraş usulü atilirmi ya :)
Valla bacim günlük koşturma ne kadar olursa olsun spor illa olucak sabah kalkıp yap ben öyle yapınca rahat oluyorum yoksa akşama bu sizliyan ayaklarla zor olur
Sosis pek sağlıklı değil canım afiyet olsunMenüm
Sabah 10:30
2 minnak parmak sosisle 1 yumurtalı omlet
Roka ve salatalık
Öğle 14:00
Yoğurtlu semizotu salatası
Kıymalı patlıcan fırında
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak naneli ayran
Ara
1 duble sade türk kahvesi 1 minik kare %70 kakaolu bitter
Aksam
Yoğurt yulaf 2 fındık 1 kaşık siyah kuru üzüm 1 ceviz tarçın
1 bardak cay
Spor yok
Su 1.5 litre anca olmuştur galiba
günaydın canım yoğurtla aşk mı yaşıyorsun azıcık kaçamak falan yapsan bu hafta yens3m ben seniGünaydın kızlar
Dün akşam geldi telefonum şükür
Hafta sonu kaçamaksız geçti
Tartıda da sabitim şükür regl hala olmadım
Bugün gene bebek bakacam
Şimdi elma sirkesi içiyorumPoni Bon askrhpozitif kızlar siz ne durumdasınız tartı güldümü size :)
Zuhal abla yoğurdun dibine vurdum resmen cumaya inşallah iyi gider
Günaydın canımGünaydın herkese dünkü gezmeden sonra pert olduk resmen. Neler konştunz merak ediyorum 20 sayfacık birikmiş şaşı olmam umarım
gezenti tartı desene baharGünaydınnnnn enerjik bir güne hasirmiyiz son üç gün al işte hafta sonu hafta başı derken yine kapıyı tiklatiyor cuma tartının bekliyorum gözlerim kapalı lakin tartım yanlış teslimatta görünüyor dilek bacısı etlikteymis bı alipta gönderbugün gelmeyecek galiba yarın inşallah geziyor Ankara da kendileri ben geçmişe cuffcufff
günaydınnnn ablaGünaydınnnnnnnnnnnnn
9.takımın salı fatihleri :)))
Cumanın ayak seslerini duydunuzmuuu
su senin ödemi aklım fikrim almıyor bahar her hafta ugrastiriyor seni meretEvettt kızlar nerde benim rakibeler özüme döndüm onlar çiğ kofteleri şerbetleri götürsün bugün biraz daha inmiş odemim çok şükür arkadaşımın önerdiği bı çay vardı probiyotik var içinde onun için sıcak suyla değil kaynamış ılık suyla demleniyor ödem için düzenli kullanacağım inşallah işe yarayacak
Çok değişik bir durum canım yaAbla ben buldum Edibe yiyor ben ona kızıp ödem tutuyorumya ben hamileligimde böyle değildim yada boyleydim anlamiyirdum mesela bı yere gittik fark etmez annem vs kim olursa çıkışta ayakkabilarim dar geliyor ayaklarım şişmiş alti yanıyor resmen sabah kalktığımda da o püf pufum bıideceğim doktora tuzluda yemiyorum
AFiyet olsun canımŞaşı olmadan bitirdim şükür
Menüm
10.30
1 d çavdar
2 d peynir
4 zeytin
Domates salatalık
13.00
4 kayısı (malatyadaydk)
18.00
1 d kadar pide
Salata
Ayran
Su 3
karabasan bastığında dilek ayağımi hareket ettirdiğinde anca kurtulurun internette öyle okumuştum bı sure sonrada kurtuldum neden oluyor bilmiyorumGünaydın kızlar zor bı geceyi hiç uykumu alamadım
Karabasanlar bastı bilmiyorum başına gelen varmı okuyorum uyanıyorum tekrar uykuya dalarken gene oluyor 3,4 kere oldu ,neden olurki karabasan aradtiriyim bı ara
Spor yapicak dermanim yok kahvaltı mı yapıp işlere devam ediyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?