- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.181
abla bende uyanamiyorum kaç gündür yağmurlu birde burası bugün ne olursa olsun yapicam spor menü için farkındayım abla dün mobilya bakmaktan fırsat olmadı birde babam oructu öyle onluc da bı yere girip yiyemedik Allah'tan açlık hissetmedim bugün sporlu bir menü göreceksin sozHayır olsun dileğim
Nazar olmuştur belki herkesin gözü üzerinde
Kv ye eşine okuttur kendini
Kız yatıyor diye sen niye yatıyon kızzz
Güya annenler varken spor yapcaktın
Menü güzel ama çok uzun süre aç kalmışın cnm
Bu 2 öğünün sanada pek yaradığını sanmıyorum
Bide akşam geç su az olunca yansıması pek iyi olmaz heralde
Hareket ettirdiğimi sanıyorum ama ettirmiyorum aslında, eşime dokunmak için ne mücadele verdim her seferinde:)) Maraş olunca farklimi ilahi dilek
Sosis pek sağlıklı değil canım afiyet olsun
günaydın canım yoğurtla aşk mı yaşıyorsun azıcık kaçamak falan yapsan bu hafta yens3m ben seni
Günaydın canım
gezenti tartı desene bahar
günaydınnnn abla
su senin ödemi aklım fikrim almıyor bahar her hafta ugrastiriyor seni meret
Çok değişik bir durum canım yaanında ödem tutmaya hazirsin
AFiyet olsun canım
karabasan bastığında dilek ayağımi hareket ettirdiğinde anca kurtulurun internette öyle okumuştum bı sure sonrada kurtuldum neden oluyor bilmiyorum
Babama okutuyum bugün babamın nefesi kuvvetledir ablaHayır olsun dileğim
Nazar olmuştur belki herkesin gözü üzerinde
Kv ye eşine okuttur kendini
Kız yatıyor diye sen niye yatıyon kızzz
Güya annenler varken spor yapcaktın
Menü güzel ama çok uzun süre aç kalmışın cnm
Bu 2 öğünün sanada pek yaradığını sanmıyorum
Bide akşam geç su az olunca yansıması pek iyi olmaz heralde
Az olmuş olmamış canim,ayrıca sabah sabah balikmi yedin senDünkü menüm
(11:30)
Biberli domatesli buglama
5 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
(21:00)
1 küçük kase kıymalı tarhana çorbası
1 sk kıymalı patlıcan yemeği
4 yk yoğurt
Su: 1 lt ( dışarda olunca icemiyorum :-(
vücudun değil canım sadece ayağını bende bir süre sonra karabasana karşı akşamları tedbirli yatıyordum olursa ayağını hareket ettir diye sartluyirdum anca öyle uyanabiliyordum bugün bende baya kötü ruya gördüm hayır olur inşallahHareket ettirdiğimi sanıyorum ama ettirmiyorum aslında, eşime dokunmak için ne mücadele verdim her seferinde:)
Şair burda kknin gazabına uğramışMenüyü o kadar beğenmişinki 3 kere vurgulamak istemişin
Ayy iki kere geldi başıma ikisinde de hamileydim çok kötüydü çokGünaydın kızlar zor bı geceyi hiç uykumu alamadım
Karabasanlar bastı bilmiyorum başına gelen varmı okuyorum uyanıyorum tekrar uykuya dalarken gene oluyor 3,4 kere oldu ,neden olurki karabasan aradtiriyim bı ara
Spor yapicak dermanim yok kahvaltı mı yapıp işlere devam ediyim ben
Aman gezsin gelsin yeter ki doğru düzgün saglam gelsin yurtiçinde geliyormuş bı video islemistim para küre atıyorlardı ürünleri önceden iyi bir firmaydi sonradan civittilar çalışanlarda bı sorun var maaş mı vermiyorlar nedirYılan hikayesi ne döndü bu tartı işi senin:)
Anam pek yakınmis bana bı ziyaretinde bulunmak isterdim aslında:)
Merve sanada babada yaramıyor eski menülere dönelimDünkü menüm
(11:30)
Biberli domatesli buglama
5 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
(21:00)
1 küçük kase kıymalı tarhana çorbası
1 sk kıymalı patlıcan yemeği
4 yk yoğurt
Su: 1 lt ( dışarda olunca icemiyorum :-(
Baya full bacak acaba basenler eritir mı ki :)Akapunktur tek başına çözüm değilki onda da diyet yapıcan
Zaten o daha çok iştah kontrolü sağlamak için
Seninde öyle bi problemin yok
Bana olsa hadi neyse :))
Eki Görüntüle 2022291
Dediğim buydu cnm
Içtim bebeğim
Bugün kahve almam lazım 2 side tükendi
Böyle değildim eskiden ya sabit bı odemim var patlıyor sürekli ablamda diyetisyene devam et ne kadar ödem görürsün moralim bozulmaz diyor) Maraş olunca farklimi ilahi dilek
günaydın canım yoğurtla aşk mı yaşıyorsun azıcık kaçamak falan yapsan bu hafta yens3m ben seni
Günaydın canım
günaydınnnn abla
AFiyet olsun canım
karabasan bastığında dilek ayağımi hareket ettirdiğinde anca kurtulurun internette öyle okumuştum bı sure sonrada kurtuldum neden oluyor bilmiyorum
Kız şöyle tüm takıma okusun babanBabama okutuyum bugün babamın nefesi kuvvetledir abla
hiç bilmiyorum canım vallaNorth River dün bı iki yazıya denk geldim sıkı bir spora basliyinca kilo durması kilo artışı yavaş kilo verme kiloda dalgalanma çok normalmiş ,sende eliptik ten sonra iyi spor yapıyorsun sana o etki etti bence
doğru diyor aslında bahar en azından moralin bozulmaz olan ödemi bilirsin bugün dönüyorum eski menülereŞair burda kknin gazabına uğramış
Ayy iki kere geldi başıma ikisinde de hamileydim çok kötüydü çok
Aman gezsin gelsin yeter ki doğru düzgün saglam gelsin yurtiçinde geliyormuş bı video islemistim para küre atıyorlardı ürünleri önceden iyi bir firmaydi sonradan civittilar çalışanlarda bı sorun var maaş mı vermiyorlar nedir
Merve sanada babada yaramıyor eski menülere dönelim
Baya full bacak acaba basenler eritir mı ki :)
Böyle değildim eskiden ya sabit bı odemim var patlıyor sürekli ablamda diyetisyene devam et ne kadar ödem görürsün moralim bozulmaz diyor
Kız şöyle tüm takıma okusun baban
hiç bilmiyorum canım valla
Nazar var ustumuzde doğru diyon :) fazla dikkat çektik arka arkaya 1. OluncaŞair burda kknin gazabına uğramış
Ayy iki kere geldi başıma ikisinde de hamileydim çok kötüydü çok
Aman gezsin gelsin yeter ki doğru düzgün saglam gelsin yurtiçinde geliyormuş bı video islemistim para küre atıyorlardı ürünleri önceden iyi bir firmaydi sonradan civittilar çalışanlarda bı sorun var maaş mı vermiyorlar nedir
Merve sanada babada yaramıyor eski menülere dönelim
Baya full bacak acaba basenler eritir mı ki :)
Böyle değildim eskiden ya sabit bı odemim var patlıyor sürekli ablamda diyetisyene devam et ne kadar ödem görürsün moralim bozulmaz diyor
Kız şöyle tüm takıma okusun baban
hiç bilmiyorum canım valla
Bence sopayı kullan daha çok işe yarar:)Kızlar listede 9 kişiyiz Tuğba özel sebeplerden ayrıldı kaldı 8 denemede 2kisi izinde 1kisi var yani toplam üye sayımız 11 ama ben hep 3-4kisiyi görüyorum aktif acaba gözlük mu kullanmaliyim
Bahar ne çayı tarif versene bizde deneyelimEvettt kızlar nerde benim rakibeler özüme döndüm onlar çiğ kofteleri şerbetleri götürsün bugün biraz daha inmiş odemim çok şükür arkadaşımın önerdiği bı çay vardı probiyotik var içinde onun için sıcak suyla değil kaynamış ılık suyla demleniyor ödem için düzenli kullanacağım inşallah işe yarayacak
Aaa dün tatil değilmiydiGünaydın canım
Dün spora gittim sen gelmedin bebekmi var di
Yoğurt candır merve) Maraş olunca farklimi ilahi dilek
Günaydın canım
günaydınnnn abla
AFiyet olsun canım
Aslında yağ aldırma kilo vermek için yapılan bişey değil
Kişi zayıftır ama problemli bölgesi vardır orası için uygulanır
Bunlar işini paraya döken dr ların marifeti
Sana başından dediydim fıstık
Zaten srn güzel kilo veriyodun bozma sistemini diye :)
Yavaşca spora başlaman sana etki edecektir diye düşünüyorum tatlım
Belki eşin gelince yürüyüşede çıkarsın
tatlım öğünlerin birazdaha çeşitli olsun
Balığın yanında salata yerine şerbette ilginç olmuş :))
Karatayda maraşa izin veriyomuş :))
tatlım hepimiz aynı dırumdayız
Yalnız başarabilsek burda işimiz ne
Hem birbirimize karşı sorumluluğumuz hemde birbirimizden destek kuvvet almamız başarıyı getiriyor
Sen halledersn cnm ama kndini kasmaGünaydın kızlar spora geldim şimdi bildilrimi yapayım
Cuma 66,6
Bugün 66,8
Cumaya gelsin eksilerGünaydın kızlar
Hemen kilo bildiririmi yapayım
Cuma 73,4
Bugün 73,4 sabit
OhaEki Görüntüle 2021824
Günaydın arkadaşlar,
Kilo;
Cuma:62.5
Pazartesi:59.4
Oha dediğinizi duyar gibiyim, sebeplerini bugün araştıracağım
Güzel cnmPazartesi kilo bildirimi
Cuma 68.7
Pazartesi 68.6
Fark -100 Gr
Bunada şükür :)
Cumaya inşallah 1 oluur
Yiyip yiyp kilo almayangillerden ilan ediyorm seniyine bir haftasonu faciası sonrası tartımı yazayım
cuma: 89.6
pazartesi: 89.6
Fark: 0
Ben de buna da şükür diyeyim.
Süper sporun etkisi cnmHuhuuuu morali düzeltip geldim geçen ay ölçülerini almıştım bugünde ölçü günüydü her ikisinde de reglim durum eşit yani
Bel :0.5 göbek :4cm basen :1. bacak:2 kalça:1.5 cm incelmis en azından moral oldu bana yerimde saymiyorum demek ki
2 yavrucağa içim acıdı ya yazık olmuş.Şimdi haberlerde gösterdi
36 yaşında kadın 2 küçük çocuğu varmış
Yağ aldırmak istemiş
Normalde 4-5kilo alınması gerekirken 9.5 kilo yağ alınmış
1 gün sonra vefat etmiş
Zayıflamak adına o kadar çok ölen varki bilmediğimiz
Evet bu zorlu ve sabır gerektiren bi süreç ama sağlıklı beslenerek zayıflamaktan başka yolu yok
Bebiş napıyo hep sen mi bakacan artık yaseminGünaydın kızlar
Dün akşam geldi telefonum şükür
Hafta sonu kaçamaksız geçti
Tartıda da sabitim şükür regl hala olmadım
Bugün gene bebek bakacam
Şimdi elma sirkesi içiyorumPoni Bon askrhpozitif kızlar siz ne durumdasınız tartı güldümü size :)
Zuhal abla yoğurdun dibine vurdum resmen cumaya inşallah iyi gider
Günaydın kızlar zor bı geceyi hiç uykumu alamadım
Karabasanlar bastı bilmiyorum başına gelen varmı okuyorum uyanıyorum tekrar uykuya dalarken gene oluyor 3,4 kere oldu ,neden olurki karabasan aradtiriyim bı ara
Spor yapicak dermanim yok kahvaltı mı yapıp işlere devam ediyim ben
Hareket ettirdiğimi sanıyorum ama ettirmiyorum aslında, eşime dokunmak için ne mücadele verdim her seferinde:)
Yok canım halası bakıyor bebeğe tatile gitti bu hafta eltimle sırayla bakıyoruzSen halledersn cnm ama kndini kasma
Cumaya gelsin eksiler
Oha
Güzel cnm
Yiyip yiyp kilo almayangillerden ilan ediyorm seni
Süper sporun etkisi cnm
2 yavrucağa içim acıdı ya yazık olmuş.
Geçende ni haberde adam mide küçültme ameliyatı olmuş 14 aydır uyanamıyormuş yoğun bakımdaymş
Bebiş napıyo hep sen mi bakacan artık yasemin
Oku yatarkn bol bol bnd e yıllar önce yaşamıştım çok kötüydü hala ara ara gelir aklıma küfrettiğime gülerim bazen sonra besmelelerle kendime gelmem filan tuhaftı unutamam sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?