Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

abla bende uyanamiyorum kaç gündür yağmurlu birde burası bugün ne olursa olsun yapicam spor menü için farkındayım abla dün mobilya bakmaktan fırsat olmadı birde babam oructu öyle onluc da bı yere girip yiyemedik Allah'tan açlık hissetmedim bugün sporlu bir menü göreceksin soz

Hareket ettirdiğimi sanıyorum ama ettirmiyorum aslında, eşime dokunmak için ne mücadele verdim her seferinde:)

Babama okutuyum bugün babamın nefesi kuvvetledir abla

Az olmuş olmamış canim,ayrıca sabah sabah balikmi yedin sen

Hareket ettirdiğimi sanıyorum ama ettirmiyorum aslında, eşime dokunmak için ne mücadele verdim her seferinde:)
vücudun değil canım sadece ayağını bende bir süre sonra karabasana karşı akşamları tedbirli yatıyordum olursa ayağını hareket ettir diye sartluyirdum anca öyle uyanabiliyordum bugün bende baya kötü ruya gördüm hayır olur inşallah

North River dün bı iki yazıya denk geldim sıkı bir spora basliyinca kilo durması kilo artışı yavaş kilo verme kiloda dalgalanma çok normalmiş ,sende eliptik ten sonra iyi spor yapıyorsun sana o etki etti bence

Menüyü o kadar beğenmişinki 3 kere vurgulamak istemişin
Şair burda kknin gazabına uğramış
Ayy iki kere geldi başıma ikisinde de hamileydim çok kötüydü çok
Yılan hikayesi ne döndü bu tartı işi senin:)
Anam pek yakınmis bana bı ziyaretinde bulunmak isterdim aslında:)
Aman gezsin gelsin yeter ki doğru düzgün saglam gelsin yurtiçinde geliyormuş bı video islemistim para küre atıyorlardı ürünleri önceden iyi bir firmaydi sonradan civittilar çalışanlarda bı sorun var maaş mı vermiyorlar nedir
Merve sanada babada yaramıyor eski menülere dönelim
Baya full bacak acaba basenler eritir mı ki :)
Böyle değildim eskiden ya sabit bı odemim var patlıyor sürekli ablamda diyetisyene devam et ne kadar ödem görürsün moralim bozulmaz diyor
Babama okutuyum bugün babamın nefesi kuvvetledir abla
Kız şöyle tüm takıma okusun baban
hiç bilmiyorum canım valla

Kızlar listede 9 kişiyiz Tuğba özel sebeplerden ayrıldı kaldı 8 denemede 2kisi izinde 1kisi var yani toplam üye sayımız 11 ama ben hep 3-4kisiyi görüyorum aktif acaba gözlük mu kullanmaliyim

doğru diyor aslında bahar en azından moralin bozulmaz olan ödemi bilirsin bugün dönüyorum eski menülere

Nazar var ustumuzde doğru diyon :) fazla dikkat çektik arka arkaya 1. Olunca

Kızlar listede 9 kişiyiz Tuğba özel sebeplerden ayrıldı kaldı 8 denemede 2kisi izinde 1kisi var yani toplam üye sayımız 11 ama ben hep 3-4kisiyi görüyorum aktif acaba gözlük mu kullanmaliyim
Bence sopayı kullan daha çok işe yarar:)

Bahar ne çayı tarif versene bizde deneyelim

Yoğurt candır merve
Ödem çayı araştırmasındayım şu anda

Doktor da yürüyüş dedi aslında hafif hafif bugün Leslie yaptım abla sabah kızlar uyurken eşim gelince de dediğin gibi yarım saat bile olsa çıkıp yürümeyi düşünüyorum kızları akşam ona bırakıp en azından haftada 3 gün kızlar ayaklandıktan sonra imkansız da şimdi idare ediyor eşim ya da kayınvalidem tek de olsalar idare ediyorlar

Günaydın kızlar spora geldim şimdi bildilrimi yapayım
Cuma 66,6
Bugün 66,8
Sen halledersn cnm ama kndini kasma
Günaydın kızlar
Hemen kilo bildiririmi yapayım
Cuma 73,4
Bugün 73,4 sabit
Cumaya gelsin eksiler
Eki Görüntüle 2021824

Günaydın arkadaşlar,

Kilo;
Cuma:62.5
Pazartesi:59.4

Oha dediğinizi duyar gibiyim, sebeplerini bugün araştıracağım
Oha
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 68.7
Pazartesi 68.6
Fark -100 Gr

Bunada şükür :)
Cumaya inşallah 1 oluur
Güzel cnm
yine bir haftasonu faciası sonrası tartımı yazayım
cuma: 89.6
pazartesi: 89.6
Fark: 0
Ben de buna da şükür diyeyim.
Yiyip yiyp kilo almayangillerden ilan ediyorm seni
Süper sporun etkisi cnm
2 yavrucağa içim acıdı ya yazık olmuş.
Geçende ni haberde adam mide küçültme ameliyatı olmuş 14 aydır uyanamıyormuş yoğun bakımdaymş
Bebiş napıyo hep sen mi bakacan artık yasemin

Oku yatarkn bol bol bnd e yıllar önce yaşamıştım çok kötüydü hala ara ara gelir aklıma küfrettiğime gülerim bazen sonra besmelelerle kendime gelmem filan tuhaftı unutamam sanrm

Yok canım halası bakıyor bebeğe tatile gitti bu hafta eltimle sırayla bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…