- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.201
7 de kalktım kız erlen kalkmayı severim benEki Görüntüle 2022280 gel abla kahve içelim bizden başkası yok uyuyor herkes
Dilek bende de çok olurdu al basmasını ne diyorlar psikolojik biraz moralin bozuk yada üzüldüğümde olurdu sonra bi muska yazdırdılar hocaya yastığımda takılı şükür yok artık korku muskası mı neymiş işteGünaydın kızlar zor bı geceyi hiç uykumu alamadım
Karabasanlar bastı bilmiyorum başına gelen varmı okuyorum uyanıyorum tekrar uykuya dalarken gene oluyor 3,4 kere oldu ,neden olurki karabasan aradtiriyim bı ara
Spor yapicak dermanim yok kahvaltı mı yapıp işlere devam ediyim ben
Öğle yemeği saatim geliyor hala bebek sallıyorum ne yesemki yoğurtlu bi salata yapayım en iyisi uyusun şu bebekde
Eeee eeee eeee
Huu huuu huuu
Pişşş pişşş pişşş
18.07 öğünlerim
Sabah kahvaltım 08.00
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim sütaş süzme peynir (bol çörekotlu)
1 adet domates
2 ceviz içi
1. Ara Öğün
Yeşil çay
Badem - fıstık -kaju
Öğle Yemeği 13.00
Erişteli yaz çorbası
Kaparili Şakşuka
Havuç- salatalık dilimleri
simit kruton - YEMEDİM
2. Ara Öğün
Amarantlı meyve salatası
Türk kahvesi
3. Ara Öğün
Activia orman meyveli
Light süt- tarçınlı
Akşam yemeği 20.00
Izgara tavuk göğsü
Yeşil salata
Chialı keten tohumlu tam yağlı yoğurt
Şeyda inanki unutmuşum :). Bebek bakmayıHahah valla fena bir durum bende iki tane var onlardan:))
yoğurt iyi geliyor bana ya midem yoğurt yemediğim gün rahatsız oluyor sanki
Şeyda inanki unutmuşum :). Bebek bakmayı
Yoğurt iyide uykum geliyor sıkıntı orda :)
Allah yardım etsin sana ikiz daha zor tabi
Erişteli yaz çorbası nedir ki acaba bak yine merak ettiğim bişey var menünde
Tarifini bilmiyorum ama yediğim şey sanki sulandırılmış ayran içerisine ev yapımı haşlanmış erişte ve nane kekik gibi baharatlar atılmış. Bu kadar.. Güzeldi, yazın soğuk çorbalar ferahlatıyor.
Bnde geç kendime geldim ev işlerini yarıladım işte çaamaşır asıcam hava günlük güneşlik burada sizin bulutlar yarın gelir bizebugün hava da çok kötü içim sıkılıyor valla sizler napıyorsunuz kızlar uyudu bende çamaşırları yıkamam lazım ama asamicam diye yıkamicam eve de asamıyorum bebekler var diye kaldı öyle o da bişey de yapasım Yok açtım bi film seyredeyim dedim bi de buraya yazayım dedim işte
Bnde geç kendime geldim ev işlerini yarıladım işte çaamaşır asıcam hava günlük güneşlik burada sizin bulutlar yarın gelir bize
Sadece erişte mi vardı içinde canım
Hayırdr ya noldu sıkma canınıBu arada menülere yazmayı unutuyorum ama akşam yemeğinden 1 saat sonra spora gidiyorum, gitmeden hemen önce double türk kahvesi içiyorum.
Bu arada keyfim yok hiç, geçmiş mesajları okudum şöyle böyle ama cevap yazacak halde değilim
evet, 180 kkal. toplasan 2.5 kaşık erişte vardı.
Kız tarif değil bı markanın foto atarımBahar ne çayı tarif versene bizde deneyelim
Hahaa yeniden başlamış gibi kolay gelsin taze anne :)Öğle yemeği saatim geliyor hala bebek sallıyorum ne yesemki yoğurtlu bi salata yapayım en iyisi uyusun şu bebekde
Eeee eeee eeee
Huu huuu huuu
Pişşş pişşş pişşş
Benimde üzerine nane ekleyince olmuyor amaHahah valla fena bir durum bende iki tane var onlardan:))
yoğurt iyi geliyor bana ya midem yoğurt yemediğim gün rahatsız oluyor sanki
Çok değişik menü olmuş kapari ne ki :)18.07 öğünlerim
Sabah kahvaltım 08.00
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim sütaş süzme peynir (bol çörekotlu)
1 adet domates
2 ceviz içi
1. Ara Öğün
Yeşil çay
Badem - fıstık -kaju
Öğle Yemeği 13.00
Erişteli yaz çorbası
Kaparili Şakşuka
Havuç- salatalık dilimleri
simit kruton - YEMEDİM
2. Ara Öğün
Amarantlı meyve salatası
Türk kahvesi
3. Ara Öğün
Activia orman meyveli
Light süt- tarçınlı
Akşam yemeği 20.00
Izgara tavuk göğsü
Yeşil salata
Chialı keten tohumlu tam yağlı yoğurt
burada çok sıcak nem var bide ucgundurbugün hava da çok kötü içim sıkılıyor valla sizler napıyorsunuz kızlar uyudu bende çamaşırları yıkamam lazım ama asamicam diye yıkamicam eve de asamıyorum bebekler var diye kaldı öyle o da bişey de yapasım Yok açtım bi film seyredeyim dedim bi de buraya yazayım dedim işte
Kız tarif değil bı markanın foto atarım
Hahaa yeniden başlamış gibi kolay gelsin taze anne :)
Benimde üzerine nane ekleyince olmuyor ama
Çok değişik menü olmuş kapari ne ki :)
burada çok sıcak nem var bide ucgundur
Akşam görümceme gidicez kv kp derde gelecek 'ye kızım niye yemiyon'mevzuları ayh daral geldi şimdiden
Bu arada menülere yazmayı unutuyorum ama akşam yemeğinden 1 saat sonra spora gidiyorum, gitmeden hemen önce double türk kahvesi içiyorum.
Bu arada keyfim yok hiç, geçmiş mesajları okudum şöyle böyle ama cevap yazacak halde değilim
evet, 180 kkal. toplasan 2.5 kaşık erişte vardı.
Hoşgeldin canım daha önce başka bi takımda yarıştınmıaskrhpozitif merhaba.
Beni de takıma alır mısınız?
Benim uzun vadeli istikrarlı olmak için sizinki gibi bir takıma ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?