Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yeni arkadaşlar henüz beynimde size ait bir bilgi (!) oluşmadığı için size bişey yazamıyorum..kusuruma bakmayın..zaten yıllık iznimi kullanıyorum ramazandan sonra kaynaşırız artık..

triptofan cnm incirli üstü muhallebili tatlının tarifini evine gittiğinde bana gönderir misin? senin tatlın ve hepberanın gönderdiği peynir helvası tarifi arasında seçim yapmam lazım,ikiside güzele benziyo ağzım sulandı valla ama size söz veriyorum kendimi tutucam :86:

hoppişde kaçar...dün akşam teravide klimayı kapatıp cam açan zat-ı muhteremlere birşey diyememiş olmanın dayanılmaz baskısı hafiflemişken cami dedin yaramı deştin fadimeeeeeeee.......

Kızlar inanamıyorum :))) pazartesi 79.9 idim bugün itibariyle 78.6 çıktım ama tabi geçen cuma 79 oldugum için 400 gamlık bir fark olusacak sorun değil :)) ben 1.3 vermişim ya, önemli olan o

Son düzenleme:
Menüm değişti :))

Sahur:

2 kuru kayısı
1 bardak süt

0.8 porsiyon taze fasülye
1 dilim kepekli ekmek

İftar:

1 porsiyon biber dolması
1/2 kase cacık
2 köfte
1 dilim ekmek
250 gr. karpuz
1 bardak lihgt cocacola

1 muz
2 kupa yeşilçay..

Toplam 826.5 kalori... :))

Son düzenleme:
*** 9. TaKıM 218. eTaP ***

Asya27: ( 54 )
Beyaz16: ( 65.2 ) yeni üye, hedefi
Ene2004: ( 64.1 /
Fadime02: ( 98.8 / 96.7 / 2.1 / % 2.13 )
Gulseker: ( 66.1 ) yeni üye, hedefi
Hepbera: ( 76 )
Hoppidicik: ( 83 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Mursh: ( 79.9 )
Mutedeyyin: ( 79 / 78.6 / 0.4 / % 0.51 )
Nurkelebek: ( 85.5 )
Pelinkaya: ( 93.5 ) 3 hafta kilo bildirimi yapmadığı için diskalifiye edildi.
Triptofan: ( ) 14. takımdan transfer oldu
Zayıflıyorum: ( 72.6 ) Tatil nedeniyle geri dönmek üzere ayrıldı.

9. TaKıM ToPLaM KiLo: ( )

Beyaz16 ve Gulseker.. kızlar bu haftaki kilonuzu ve hedef kilonuzu belirtirmisiniz?Ayrıca boy ve yaşınızıda yazarsanız iyi olur
Triptofan,canım sende gecen haftaki ve bu haftaki kilonu,hedef kilonu yazarmısın?

Son düzenleme:
ÖNERİ

Öneri Sahibi: AMONRA (5. Takım Kaptanı)

arkadaşlar cuma bildirimde bulunmayan arkadaşların kilosunu aynı geçtiğimizde
bildirimde bulunmadı notu düşerek bi sonraki hafta kilosunu 2 bölerek hesaplamayı öneriyorum
aynı üye mazaretsiz farklı zamanlarda da olsa 3 kez bildirim yapmadığında diskalifiye edilsin.bu hesaplamamnın daha adil olacağına takımlar arası yarışta kimsenin hakkının yenmeyeceğine inanıyorum.
takım olarak oyladıktan sonra paylaşım alanında kararınızı açıklarsanız
oy çokluğu sağlanırsa bu fikri hayata geçirmek istiyoruz

1. TAKIM ----- KABUL
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL
6. TAKIM ----- KABUL / RED
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL / RED
13. TAKIM ----- KABUL / RED
14. TAKIM ----- KABUL / RED

Kızlar böyle bir öneri var.Takımlar arası kendi görüşlerimizi sunuyoruz.Oy cogunlugunla kabul yada red edersek onu bildireceğim.6 kişinin evet yada hayır demesi yeterli oy için.Hem bireysel olarak hemde takımsal olarak daha adil oldugunu düşündüğüm için öneriyi kabul ediyorum...

Asya27:
Beyaz16:
Ene2004:
Fadime02:
Gulseker:
Hepbera:
Mursh:
Mütedeyyin: KABUL
Nurkelebek:
Triptofan:

Hoppidicik ve Edda1985... Arkadaşlar listede izinli olduğunuz için,öneriye sizi eklemedim.

Son düzenleme:
yeni arkadaşlar henüz beynimde size ait bir bilgi (!) oluşmadığı için size bişey yazamıyorum..kusuruma bakmayın..zaten yıllık iznimi kullanıyorum ramazandan sonra kaynaşırız artık..

ayy hoppidicik yaa bunu düşünüp yazman bile güzel. bende diyordum hiç misafirperver değillermiş diye ne yalan söyleyim. acab dedim sevdikleri bi arkadaşlarının yerine mi geldim. ama sanırım bi gerginliğin ortasına düştüm. bide ramazan, tatil vs olunca öyle oldu demekki. bayramdan sonra hepimiz daha bi diyetimize ve takımımıza, sporumuza zaman ayırabilecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…