- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.221
Hoşbulduk . Hayır ilk defa katılıyorum.Hoşgeldin canım daha önce başka bi takımda yarıştınmı
@askrhpozitif merhaba.
Beni de takıma alır mısınız?
Benim uzun vadeli istikrarlı olmak için sizinki gibi bir takıma ihtiyacım var.
İlk sayfada kurallarımız mevcut gözat istersenHoşbulduk . Hayır ilk defa katılıyorum.
Hoşbulduk bende eda memnun oldum.Hoşgeldin canım:)
kaptan geldiğinde de söyler ama ilk sayfada kurallarımız var bi bak istersen onlara uygunsa eğer sana da hoşgeldin ben şeyda bu arada
İlk sayfada kurallarımız mevcut gözat istersen
Hoşbulduk bende eda memnun oldum.
Hepsini okudum kabul ediyorum.
Hayırdr ya noldu sıkma canını
Kız tarif değil bı markanın foto atarım
Hahaa yeniden başlamış gibi kolay gelsin taze anne :)
Benimde üzerine nane ekleyince olmuyor ama
Çok değişik menü olmuş kapari ne ki :)
burada çok sıcak nem var bide ucgundur
Hayırdır canım iyimisin işle mi alakalı?
Bu arada Türk kahvesinden hemen sonra spor sorun olmasın kalp atışına bakıyorsun dimi spor yaparken
İyiymiş bende soğuk çorbaları severim
Hoşbulduk bende eda memnun oldum.
Hepsini okudum kabul ediyorum.
Olan bir şey yok da, havalar mı bilmiyorum aşırı bunaldım nefes alamıyorum resmen kolum kalkmıyo..
kapari tomurcuklu bi bitki akdeniz de meşhurdur. Tomurcuklardan turşu yapılıyor. Değişik tuzlumsu acımsı bi tadı var lezzetli, bin derde de deva üstelik
Sıcaklardan heralde gün geçmek bilmiyor eve gidip uzanmak istiyorum. Türk kahvesini karnitin yerine içiyorum ben, güzel terletiyor, güzel yağ yakıyor. Kalp atışı max 197 olabilir bende 150yi geçmiyor
bosver poni sen kararli ol birsey diyemezler hem senin kv diyette degilmiydiAkşam görümceme gidicez kv kp derde gelecek 'ye kızım niye yemiyon'mevzuları ayh daral geldi şimdiden
Hosgeldin kendinde bahseder misin kurallari kabul etmissin zZaten@askrhpozitif merhaba.
Beni de takıma alır mısınız?
Benim uzun vadeli istikrarlı olmak için sizinki gibi bir takıma ihtiyacım var.
ilk defa duydum denk gelirsem denerim bunlar anlastigin firmanin menuleri dimi edaOlan bir şey yok da, havalar mı bilmiyorum aşırı bunaldım nefes alamıyorum resmen kolum kalkmıyo..
kapari tomurcuklu bi bitki akdeniz de meşhurdur. Tomurcuklardan turşu yapılıyor. Değişik tuzlumsu acımsı bi tadı var lezzetli, bin derde de deva üstelik
Sıcaklardan heralde gün geçmek bilmiyor eve gidip uzanmak istiyorum. Türk kahvesini karnitin yerine içiyorum ben, güzel terletiyor, güzel yağ yakıyor. Kalp atışı max 197 olabilir bende 150yi geçmiyor
Hoşbulduk adaş:)Hoşgeldin adaş :)
Hoşbulduk. Önceki mesajımda anlattım.Hosgeldin kendinde bahseder misin kurallari kabul etmissin zZaten
Sen zaten baslamis bayada yol almissin canim kalanda biximle giderBiraz kendimden bahsedeyim.
Kilo almanın bahanesi yok. Benim aldığım kilolar stres ve duygusal nedenlerden. Geçen sene evlendim. O arada giderek daha fazla kilo aldım.
Boyum 1,65 başlangıö kilom 121
Şuan 109,5 kiloyum.
Diyetisyene gidiyorum yani diyetisyen menüsü uyguluyorum.
Metabolizma hızım normal bir insanınkine göre yarı yarıya az.
Hergün sabah akşam spor yapmam gerekiyor. Şuan sadece haftada 2 yada 3 gün sabah akşam yapabiliyorum. Bunun dışında hergün mutlaka 45 dk leslie yapıyorum.
Hedef kilom 60
Evet başarıcam inşallah. Yolum çok uzun vermem gereken 60 kilo var :)Sen zaten baslamis bayada yol almissin canim kalanda biximle gider
Biraz kendimden bahsedeyim.
Kilo almanın bahanesi yok. Benim aldığım kilolar stres ve duygusal nedenlerden. Geçen sene evlendim. O arada giderek daha fazla kilo aldım.
Şuan 109,5 kiloyum.
Hergün sabah akşam spor yapmam gerekiyor. Şuan sadece haftada 2 yada 3 gün sabah akşam yapabiliyorum. Bunun dışında hergün mutlaka 45 dk leslie yapıyorum.
Hedef kilom 60
Evet başarıcam inşallah. Yolum çok uzun vermem gereken 60 kilo var :)
Harikasın tebrikler tekrar yaparsın.Çok iyi ne kadar oldu başlayalı canım zaten kilon çok olduğu için hızlı gidicektir ilk kiloların
Sporu da hayatına sokmuş olman çok iyi bende burda 103.5 kilo ile başlayıp 60 la mezun oldum korudum da ama sonra hamile kalınca tekrar aldım 70 ile tekrar başladım şimdi 61 kiloyum hedefim 55 inşallah sende burda çok güzel kilolar verirsin
Hoşgeldin canımBiraz kendimden bahsedeyim.
Şuan 109,5 kiloyum.
Hedef kilom 60
P pufss inciri uyutmaya bile gerek yok bahar ciddi süt yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?