Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@askrhpozitif merhaba.
Beni de takıma alır mısınız?
Benim uzun vadeli istikrarlı olmak için sizinki gibi bir takıma ihtiyacım var.

Hoşgeldin canım:)
kaptan geldiğinde de söyler ama ilk sayfada kurallarımız var bi bak istersen onlara uygunsa eğer sana da hoşgeldin ben şeyda bu arada

Hayırdr ya noldu sıkma canını

Olan bir şey yok da, havalar mı bilmiyorum aşırı bunaldım nefes alamıyorum resmen kolum kalkmıyo..

kapari tomurcuklu bi bitki akdeniz de meşhurdur. Tomurcuklardan turşu yapılıyor. Değişik tuzlumsu acımsı bi tadı var lezzetli, bin derde de deva üstelik

Hayırdır canım iyimisin işle mi alakalı?
Bu arada Türk kahvesinden hemen sonra spor sorun olmasın kalp atışına bakıyorsun dimi spor yaparken
İyiymiş bende soğuk çorbaları severim

Sıcaklardan heralde gün geçmek bilmiyor eve gidip uzanmak istiyorum. Türk kahvesini karnitin yerine içiyorum ben, güzel terletiyor, güzel yağ yakıyor. Kalp atışı max 197 olabilir bende 150yi geçmiyor

Heee iyi canım evet öyledir ama kalp atışını da hızlandırır ben o yüzden sordum dikkat et iyiymiş 150 yi geçmiyorsa zaten yürüyüş bandında vs ölçüm oluyor genelde salonlardakinde kontrol edersin

Akşam görümceme gidicez kv kp derde gelecek 'ye kızım niye yemiyon'mevzuları ayh daral geldi şimdiden
bosver poni sen kararli ol birsey diyemezler hem senin kv diyette degilmiydi

@askrhpozitif merhaba.
Beni de takıma alır mısınız?
Benim uzun vadeli istikrarlı olmak için sizinki gibi bir takıma ihtiyacım var.
Hosgeldin kendinde bahseder misin kurallari kabul etmissin zZaten
ilk defa duydum denk gelirsem denerim bunlar anlastigin firmanin menuleri dimi eda

Biraz kendimden bahsedeyim.
Kilo almanın bahanesi yok. Benim aldığım kilolar stres ve duygusal nedenlerden. Geçen sene evlendim. O arada giderek daha fazla kilo aldım.
Boyum 1,65 başlangıö kilom 121
Şuan 109,5 kiloyum.
Diyetisyene gidiyorum yani diyetisyen menüsü uyguluyorum.
Metabolizma hızım normal bir insanınkine göre yarı yarıya az.
Hergün sabah akşam spor yapmam gerekiyor. Şuan sadece haftada 2 yada 3 gün sabah akşam yapabiliyorum. Bunun dışında hergün mutlaka 45 dk leslie yapıyorum.
Hedef kilom 60

befitlady bahar adasim neredesin
Edibe12 demedim mi drmedim mi gece gelme gunduz gel demedim miiii
P pufss sut durumu duzeldimi bak yasemin deyince aklima geldi incir uyutmasi deneyebilirsin hem tatli ihtiyacibda gider baklava ya gerek kalmaz yada 1cb sute uc incir digrayip hafif pisir

Sen zaten baslamis bayada yol almissin canim kalanda biximle gider

Çok iyi ne kadar oldu başlayalı canım zaten kilon çok olduğu için hızlı gidicektir ilk kiloların
Sporu da hayatına sokmuş olman çok iyi bende burda 103.5 kilo ile başlayıp 60 la mezun oldum korudum da ama sonra hamile kalınca tekrar aldım 70 ile tekrar başladım şimdi 61 kiloyum hedefim 55 inşallah sende burda çok güzel kilolar verirsin

Harikasın tebrikler tekrar yaparsın.
Ben martta başladım. Uzun zaman oldu yani. Biraz daha verince metobalizma hızım artacakmış.

Hoşgeldin canım
Buradaki hemen hemen herkesin kilo alma sebebi hayatımızdaki olumuzlukları midemize doldurma mantığı
Ve biz takımdakiler yaptığımızın büyük bir sorun olduğunu farkedenlerdeniz
kendimizi yenilemek farkındalığımızla beraber birlikte tedavi olup hayallerimizdeki bedene kavuşmak için yol arkadaşlığı yapıyoruz canım
Diyet zayıflama süreci kolay değil hayatının tam merkezine koymalısın bu düşünceyi kendine kısa vadelerde ufak hedefler belirle asıl hedefine ulaşmayı planla
Buranın kıymetini bilen kürkçü dükkanı gibi asla kopamıyor :) çünkü bizi bizden başka kimse anlamaz dinlemez yardım etmez hoşgeldin tekrar

P pufss inciri uyutmaya bile gerek yok bahar ciddi süt yapıyor
Benim görümcem 6-7 ayda 30 kilo incir yemiş ama nasıl sütü var nasıl maşallah diyeyim
Komşumun kızıda öyle incirle süt getirdi süreklilik gerekiyormuş ama 2-3 yeyip gelmiyo değil hergün düzenli yemek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…