- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.241
Harikasın tebrikler tekrar yaparsın.
Ben martta başladım. Uzun zaman oldu yani. Biraz daha verince metobalizma hızım artacakmış.
Teşekkürler:)Hoşgeldin canım
Buradaki hemen hemen herkesin kilo alma sebebi hayatımızdaki olumuzlukları midemize doldurma mantığı
Ve biz takımdakiler yaptığımızın büyük bir sorun olduğunu farkedenlerdeniz
kendimizi yenilemek farkındalığımızla beraber birlikte tedavi olup hayallerimizdeki bedene kavuşmak için yol arkadaşlığı yapıyoruz canım
Diyet zayıflama süreci kolay değil hayatının tam merkezine koymalısın bu düşünceyi kendine kısa vadelerde ufak hedefler belirle asıl hedefine ulaşmayı planla
Buranın kıymetini bilen kürkçü dükkanı gibi asla kopamıyor :) çünkü bizi bizden başka kimse anlamaz dinlemez yardım etmez hoşgeldin tekrar
Az değil ama yeterli de değil.Aslında çok da az vermemişsin canım yeterki Azimle devam edelim olmicak hiç bişey Yok
Az değil ama yeterli de değil.
Bu yüzden takıma katılmak istedim. :)
Daha iyi olacağım...
yok kız o nerden çıktı az oldu canım dışarda olunca böyle oluyorAz olmuş olmamış canim,ayrıca sabah sabah balikmi yedin sen
iyi bişey bulursan bizede şöyle yasooYoğurt candır merve
Ödem çayı araştırmasındayım şu anda
kapariyi ben pek sevemedim tadı kokusu ama amarantli meyve salatası nasıl oluyor18.07 öğünlerim
Sabah kahvaltım 08.00
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim sütaş süzme peynir (bol çörekotlu)
1 adet domates
2 ceviz içi
1. Ara Öğün
Yeşil çay
Badem - fıstık -kaju
Öğle Yemeği 13.00
Erişteli yaz çorbası
Kaparili Şakşuka
Havuç- salatalık dilimleri
simit kruton - YEMEDİM
2. Ara Öğün
Amarantlı meyve salatası
Türk kahvesi
3. Ara Öğün
Activia orman meyveli
Light süt- tarçınlı
Akşam yemeği 20.00
Izgara tavuk göğsü
Yeşil salata
Chialı keten tohumlu tam yağlı yoğurt
benimde yıkamam lazım Seyda da yağmur fena buralarda şimdi gurclaribugün hava da çok kötü içim sıkılıyor valla sizler napıyorsunuz kızlar uyudu bende çamaşırları yıkamam lazım ama asamicam diye yıkamicam eve de asamıyorum bebekler var diye kaldı öyle o da bişey de yapasım Yok açtım bi film seyredeyim dedim bi de buraya yazayım dedim işte
Hayırdır tatlımBu arada menülere yazmayı unutuyorum ama akşam yemeğinden 1 saat sonra spora gidiyorum, gitmeden hemen önce double türk kahvesi içiyorum.
Bu arada keyfim yok hiç, geçmiş mesajları okudum şöyle böyle ama cevap yazacak halde değilim
evet, 180 kkal. toplasan 2.5 kaşık erişte vardı.
hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın ilk sayfada kurallarimiz varaskrhpozitif merhaba.
Beni de takıma alır mısınız?
Benim uzun vadeli istikrarlı olmak için sizinki gibi bir takıma ihtiyacım var.
çok şükür baharcim yaBir haftayi askin ilk defa midem bulanmadan yemekyedim cok sukur
Teşekkürler:)
Söylediklerimse sonuna kadar haklısın.
Sağlıklı beslenmek hayatımın tam merkezinde şuan.
Dediğine uyup ilk kısa vadeli hedefimi koyayım 1 ay sonra bugün 8 kilo vermiş olup 101 kilo olmak hedefim
yok kız o nerden çıktı az oldu canım dışarda olunca böyle oluyor
iyi bişey bulursan bizede şöyle yasoo
kapariyi ben pek sevemedim tadı kokusu ama amarantli meyve salatası nasıl oluyor
benimde yıkamam lazım Seyda da yağmur fena buralarda şimdi gurclari
Hayırdır tatlım
hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın ilk sayfada kurallarimiz var
çok şükür baharcim ya
Kurban bayramına kadar hedefim 98 kilo olmak olsun:)Hepimizin kurban bayramına kadar hedefleri var canım istersen de bayrama kadar bi hedef koy her hafta hedef listesini güncelliyoruz
Alıntıları yazana kadar yine sayfalar birikmis
Geçen ikametgahı halledememistim bugün halletim çok şükür halıları yıkamaya vericem kesilecekler kesildi artık yıkanabilir bugün fiyat alıcam yıkamacılardan
hosgledn canım benim tekrardan sen baslamissin zaten bizlerlede sonunu getiririz inşallah ilk bende 103 kilo ile başlamıştım şuan 73 kilodayim hepimiz mezun olucaz inşallahBiraz kendimden bahsedeyim.
Kilo almanın bahanesi yok. Benim aldığım kilolar stres ve duygusal nedenlerden. Geçen sene evlendim. O arada giderek daha fazla kilo aldım.
Boyum 1,65 başlangıö kilom 121
Şuan 109,5 kiloyum.
Diyetisyene gidiyorum yani diyetisyen menüsü uyguluyorum.
Metabolizma hızım normal bir insanınkine göre yarı yarıya az.
Hergün sabah akşam spor yapmam gerekiyor. Şuan sadece haftada 2 yada 3 gün sabah akşam yapabiliyorum. Bunun dışında hergün mutlaka 45 dk leslie yapıyorum.
Hedef kilom 60
WUUU etkilendim edaTeşekkürler:)
Söylediklerimse sonuna kadar haklısın.
Sağlıklı beslenmek hayatımın tam merkezinde şuan.
Dediğine uyup ilk kısa vadeli hedefimi koyayım 1 ay sonra bugün 8 kilo vermiş olup 101 kilo olmak hedefim
yok kız o nerden çıktı az oldu canım dışarda olunca böyle oluyor
iyi bişey bulursan bizede şöyle yasoo
kapariyi ben pek sevemedim tadı kokusu ama amarantli meyve salatası nasıl oluyor
benimde yıkamam lazım Seyda da yağmur fena buralarda şimdi gurclari
Hayırdır tatlım
hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın ilk sayfada kurallarimiz var
çok şükür baharcim ya
ben serdum canım halılar fazla bile geldi bu evde yıkansin Ağustos sonunda sererim artık geriBen yazın halı kullanmıyorum ya pek sıcak ya zaten
Okumayınca birikiyor valla meraklıyımdırda ne yaptınız ne konuştunuz okumadan edemiyorum gözüm pörtlüyor arada :)Alıntıları yazana kadar yine sayfalar birikmis
Geçen ikametgahı halledememistim bugün halletim çok şükür halıları yıkamaya vericem kesilecekler kesildi artık yıkanabilir bugün fiyat alıcam yıkamacılardan
okudum tatlımBiraz kendimden bahsedeyim.
Kilo almanın bahanesi yok. Benim aldığım kilolar stres ve duygusal nedenlerden. Geçen sene evlendim. O arada giderek daha fazla kilo aldım.
Boyum 1,65 başlangıö kilom 121
Şuan 109,5 kiloyum.
Diyetisyene gidiyorum yani diyetisyen menüsü uyguluyorum.
Metabolizma hızım normal bir insanınkine göre yarı yarıya az.
Hergün sabah akşam spor yapmam gerekiyor. Şuan sadece haftada 2 yada 3 gün sabah akşam yapabiliyorum. Bunun dışında hergün mutlaka 45 dk leslie yapıyorum.
Hedef kilom 60
Tüm kuralları okudum kabul ediyorum.
WUUU etkilendim eda
Kurban bayramı hedeflerimiz var zuhal abla eklesin senide
Bu arada 10 kilo vermişsin yaklaşık
Ne kadar sürede verdin
Kız hep oku oku olmuyor arada yazmak lazım oda zor oluyor bir alıntı yaptım yazana kadar gene birikiyor kaplumbağa misali geriden geliyorum bu haftaOkumayınca birikiyor valla meraklıyımdırda ne yaptınız ne konuştunuz okumadan edemiyorum gözüm pörtlüyor arada :)
Hadi bakalım kilo fazla olunca hedefde fazla oluyor kolaylıklar diliyorum sanaKurban bayramına kadar hedefim 98 kilo olmak olsun:)
Hoşbuldum teşekkürler:)hosgledn canım benim tekrardan sen baslamissin zaten bizlerlede sonunu getiririz inşallah ilk bende 103 kilo ile başlamıştım şuan 73 kilodayim hepimiz mezun olucaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?