Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkürler:)
Söylediklerimse sonuna kadar haklısın.
Sağlıklı beslenmek hayatımın tam merkezinde şuan.
Dediğine uyup ilk kısa vadeli hedefimi koyayım 1 ay sonra bugün 8 kilo vermiş olup 101 kilo olmak hedefim

Az olmuş olmamış canim,ayrıca sabah sabah balikmi yedin sen
yok kız o nerden çıktı az oldu canım dışarda olunca böyle oluyor

Yoğurt candır merve
Ödem çayı araştırmasındayım şu anda
iyi bişey bulursan bizede şöyle yasoo

kapariyi ben pek sevemedim tadı kokusu ama amarantli meyve salatası nasıl oluyor

benimde yıkamam lazım Seyda da yağmur fena buralarda şimdi gurclari

Hayırdır tatlım
askrhpozitif merhaba.
Beni de takıma alır mısınız?
Benim uzun vadeli istikrarlı olmak için sizinki gibi bir takıma ihtiyacım var.
hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın ilk sayfada kurallarimiz var

Bir haftayi askin ilk defa midem bulanmadan yemekyedim cok sukur
çok şükür baharcim ya

Hepimizin kurban bayramına kadar hedefleri var canım istersen de bayrama kadar bi hedef koy her hafta hedef listesini güncelliyoruz

Evde de kurutulmuyor o yüzden kalacak valla benimde öyle

hosgledn canım benim tekrardan sen baslamissin zaten bizlerlede sonunu getiririz inşallah ilk bende 103 kilo ile başlamıştım şuan 73 kilodayim hepimiz mezun olucaz inşallah

WUUU etkilendim eda
Kurban bayramı hedeflerimiz var zuhal abla eklesin senide
Bu arada 10 kilo vermişsin yaklaşık
Ne kadar sürede verdin

Biraz kendimden bahsedeyim.
Kilo almanın bahanesi yok. Benim aldığım kilolar stres ve duygusal nedenlerden. Geçen sene evlendim. O arada giderek daha fazla kilo aldım.
Boyum 1,65 başlangıö kilom 121
Şuan 109,5 kiloyum.
Diyetisyene gidiyorum yani diyetisyen menüsü uyguluyorum.
Metabolizma hızım normal bir insanınkine göre yarı yarıya az.
Hergün sabah akşam spor yapmam gerekiyor. Şuan sadece haftada 2 yada 3 gün sabah akşam yapabiliyorum. Bunun dışında hergün mutlaka 45 dk leslie yapıyorum.
Hedef kilom 60

Tüm kuralları okudum kabul ediyorum.

Okumayınca birikiyor valla meraklıyımdırda ne yaptınız ne konuştunuz okumadan edemiyorum gözüm pörtlüyor arada :)

okudum tatlım veb hepsine cevap verene kadar tanıtmışsin benimki ikinci baskı olmuş

Okumayınca birikiyor valla meraklıyımdırda ne yaptınız ne konuştunuz okumadan edemiyorum gözüm pörtlüyor arada :)
Kız hep oku oku olmuyor arada yazmak lazım oda zor oluyor bir alıntı yaptım yazana kadar gene birikiyor kaplumbağa misali geriden geliyorum bu hafta

Kurban bayramına kadar hedefim 98 kilo olmak olsun:)
Hadi bakalım kilo fazla olunca hedefde fazla oluyor kolaylıklar diliyorum sana
Kendimi tanıtayım adım yasemin 34 yaşında evli 14 yaşında ikizlwrim bide 5 yaşında oğlum var ocak 1 84 kilo ile başladım 67 lerdeyim hedef 65 ti verdikçe vücudumu beğenmez oldum 60a düşürdüm hedefi sıfır yağ deli gibi kas istiyorum anlıycan sende bahset biraz kendinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…