- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.281
Verirsin canım nasıl aldıysak öyleEvet başarıcam inşallah. Yolum çok uzun vermem gereken 60 kilo var :)
30kg incir mı yok artık diyette değildir dimi 30kg incir bı on kg aldırır
SüperTeşekkürler:)
Söylediklerimse sonuna kadar haklısın.
Sağlıklı beslenmek hayatımın tam merkezinde şuan.
Dediğine uyup ilk kısa vadeli hedefimi koyayım 1 ay sonra bugün 8 kilo vermiş olup 101 kilo olmak hedefim
Bende yıkamaya vereceğimBen yazın halı kullanmıyorum ya pek sıcak ya zaten
Gayet dengeli birçok diyetisyen gibi karbonhidrata bogmamisBu haftaki diyetisyen menüm
Sabah
1 dilim tb ekmek üstü fındık ezmesi
1 tane haşlanmış yumurta
3-4 tane zeytin
1 bardak yeşilçay
Veya
1 orta boy patatesten salata
1 dilim peynir /yumurta
5 tane yer fıstığı
1 bardak yeşilçay
Spor: 45 dk leslie
Öğle
4 yk sebze yemeği
1 kase yoğurt
3 badem
1 dilim tb ekmek
Yağsız salata
Ara öğün
3 üçgen dilim karpuz
Spor: 45 dk leslie
Akşam
1 kase çorba
2 köfte kadar et
3 badem
1 dilim tb ekmek
Salata
Gece 21:00
6 fındık
evde yapamayana %80-100 arası güzel markaların var bakFındık ezmesini eğer dışarıdan alınan şeylerden tüketiyorsan onun içinde fındık harici herşey var canım maalesef üzgünüm ama çok çok sıkıntılılar evde gerçek Fındık'tan yapınca farkını anlıyorsun
Kötü bir menü değil aslında zaten kilon fazla olduğu için hemen kesme ki sonra kesebiliceğin şeyler olsun
Her gün yediklerimizi menü olarak yazıyoruz zaten canım
Bugün başlıcemm :))55' ten selam olsun.. Evet kızlar Plank duran oldu mu? Başladınız mı ?
Eki Görüntüle 2022471
revaninin baklavadan fazla olmasına şaşırdımSıradaki mesajım senin için geliyor P pufss Şair burada o yediğiniz 1 dilimcik 2 dilimcik baklavalarla neredeyse 600 kalorilik bir öğün tüketiminiz olduğunun altını çiziyorİştahınızın kaçması dileğiyle..
Eki Görüntüle 2022460
Verirsin canım nasıl aldıysak öyle
30kg incir mı yok artık diyette değildir dimi 30kg incir bı on kg aldırır
Süper
Bende yıkamaya vereceğim
Gayet dengeli birçok diyetisyen gibi karbonhidrata bogmamis
evde yapamayana %80-100 arası güzel markaların var bak
revaninin baklavadan fazla olmasına şaşırdım
bugün bir girişim de bulundum da pek başarılı olamadım55' ten selam olsun.. Evet kızlar Plank duran oldu mu? Başladınız mı ?
Eki Görüntüle 2022471
Tam benlik olmus hakkaten cnm kacmadz mi su an kacti bidaha geri gelmezse ama bu bagimlilik diorlar yaa bende tatliya karsi o var ne yapsam bilemedim. Oyle meyve felan da kesmior. Birkere gorunce aklim orda takili kaliorSıradaki mesajım senin için geliyor P pufss Şair burada o yediğiniz 1 dilimcik 2 dilimcik baklavalarla neredeyse 600 kalorilik bir öğün tüketiminiz olduğunun altını çiziyorİştahınızın kaçması dileğiyle..
Eki Görüntüle 2022460
Inciri hic sevmem eziyet gibi gelior bana ama boyle diyince herkes bende arada boyle sutumun gelmedigini hissedince incir tuketiyorum ama hergun ara ogune koyayim bakalim hem sizin dediginiz gibi belki tatli krizlerimi onler.
Tam benlik olmus hakkaten cnm kacmadz mi su an kacti bidaha geri gelmezse ama bu bagimlilik diorlar yaa bende tatliya karsi o var ne yapsam bilemedim. Oyle meyve felan da kesmior. Birkere gorunce aklim orda takili kalior
Inciri hic sevmem eziyet gibi gelior bana ama boyle diyince herkes bende arada boyle sutumun gelmedigini hissedince incir tuketiyorum ama hergun ara ogune koyayim bakalim hem sizin dediginiz gibi belki tatli krizlerimi onler.
Sut durumum iyi simdilik ama hergun kefir gibi yada sut yapici cay gibi birseyle destekliyorum elimdeki kefir bitince incire geceyim herkes tavsiye etti bunu cbakalim..saol cnm
Bende ya gıda mühendisliği yada beslenme ve diyetetik istiyorum :)Evet cnm madem evdeyim iş hayatına ara verdim beslenme diyetetik istiyorum bakalım
. Maydanoz denedin mi birde ben spor yaparsan hoplama ki ziplamalar geliyor hemen zıpla canım
Bende ya gıda mühendisliği yada beslenme ve diyetetik istiyorum :)
Yok daha seneye baslicakbefitlady fabrika gezilerimiz basladimi gördün mü salam sosis sucuk döner üretimini tutsuleme odalarının kokusunu içine ceksen yemedim kız
Aramıza hoşgeldin ben Poni 95le başladım bugün 72 gördm yıllar sonraBiraz kendimden bahsedeyim.
Kilo almanın bahanesi yok. Benim aldığım kilolar stres ve duygusal nedenlerden. Geçen sene evlendim. O arada giderek daha fazla kilo aldım.
Boyum 1,65 başlangıö kilom 121
Şuan 109,5 kiloyum.
Diyetisyene gidiyorum yani diyetisyen menüsü uyguluyorum.
Metabolizma hızım normal bir insanınkine göre yarı yarıya az.
Hergün sabah akşam spor yapmam gerekiyor. Şuan sadece haftada 2 yada 3 gün sabah akşam yapabiliyorum. Bunun dışında hergün mutlaka 45 dk leslie yapıyorum.
Hedef kilom 60
Diyettede yiyo ya anladığım kadaryla gerçi kendi dw diyo yiyorm diye.aslında metosu iyi sporla kilo verebiliyo bi de diyet yapsa zayıflarbosver poni sen kararli ol birsey diyemezler hem senin kv diyette degilmiydi
Hosgeldin kendinde bahseder misin kurallari kabul etmissin zZaten
ilk defa duydum denk gelirsem denerim bunlar anlastigin firmanin menuleri dimi eda
Haaa Haaa bizim hava güzel bugün :)))birazda siz kötü hava görün
Artık bunları aştık bebeğim yaaa
Bugün sporumu şimdi yaptım ablamAslında yağ aldırma kilo vermek için yapılan bişey değil
Kişi zayıftır ama problemli bölgesi vardır orası için uygulanır
Bunlar işini paraya döken dr ların marifeti
Sana başından dediydim fıstık
Zaten srn güzel kilo veriyodun bozma sistemini diye :)
Yavaşca spora başlaman sana etki edecektir diye düşünüyorum tatlım
Belki eşin gelince yürüyüşede çıkarsın
tatlım öğünlerin birazdaha çeşitli olsun
Balığın yanında salata yerine şerbette ilginç olmuş :))
Karatayda maraşa izin veriyomuş :))
tatlım hepimiz aynı dırumdayız
Yalnız başarabilsek burda işimiz ne
Hem birbirimize karşı sorumluluğumuz hemde birbirimizden destek kuvvet almamız başarıyı getiriyor
Haklısın canım tüketmemek en iyisi genel olarakInşallah köy havası iyi gelir sana @acemihayat28, stresini atıp bomba gibi dönersin inşallah Tuba.
Afiyet olsun Bahar. Ben sosisler çok sağlıksız diye biliyorum bence eve bile almayın hiç de yemeyin. Su az olmamış hem hafid yürüyüş bile olsa spor yap bence insanın motivasyonu artıyor.
Ay gerçek mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?