Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet başarıcam inşallah. Yolum çok uzun vermem gereken 60 kilo var :)
Verirsin canım nasıl aldıysak öyle
30kg incir mı yok artık diyette değildir dimi 30kg incir bı on kg aldırır
Süper
Ben yazın halı kullanmıyorum ya pek sıcak ya zaten
Bende yıkamaya vereceğim
Gayet dengeli birçok diyetisyen gibi karbonhidrata bogmamis
evde yapamayana %80-100 arası güzel markaların var bak

Canım evde yapmakta o kadar zor değil ben bildiğin mutfak robotunda yapıyordum hamileyken tüketiyordum özellikle pek bişey yiyesim olmadığı için onu yiyordum o zamanlar son ayım da bişey yiyesim gelmiyordu en azından yararlı diye öyle yapıp yiyordum balla yapıyordum şekersiz

Tam benlik olmus hakkaten cnm kacmadz mi su an kacti bidaha geri gelmezse ama bu bagimlilik diorlar yaa bende tatliya karsi o var ne yapsam bilemedim. Oyle meyve felan da kesmior. Birkere gorunce aklim orda takili kalior

Inciri hic sevmem eziyet gibi gelior bana ama boyle diyince herkes bende arada boyle sutumun gelmedigini hissedince incir tuketiyorum ama hergun ara ogune koyayim bakalim hem sizin dediginiz gibi belki tatli krizlerimi onler.

Tam benlik olmus hakkaten cnm kacmadz mi su an kacti bidaha geri gelmezse ama bu bagimlilik diorlar yaa bende tatliya karsi o var ne yapsam bilemedim. Oyle meyve felan da kesmior. Birkere gorunce aklim orda takili kalior

Tatlım hiç yeme anca öyle kurtulursun o bağımlılıktan. bence sende emziriyorum diye yeme psikolojisi var bi an önce çık bak böyle zararlı şeyler yiyerek bebeğine yararlı olamazsın süt yapacak şeyler yemeni tavsiye ediyorum sana
Bu arada süt durumun ne oldu merak ettim

Inciri hic sevmem eziyet gibi gelior bana ama boyle diyince herkes bende arada boyle sutumun gelmedigini hissedince incir tuketiyorum ama hergun ara ogune koyayim bakalim hem sizin dediginiz gibi belki tatli krizlerimi onler.

Tatlım yararlı şeyleri almalısın ama bedenine hem kendin hem bebeğin için

Sut durumum iyi simdilik ama hergun kefir gibi yada sut yapici cay gibi birseyle destekliyorum elimdeki kefir bitince incire geceyim herkes tavsiye etti bunu cbakalim..saol cnm

Aramıza hoşgeldin ben Poni 95le başladım bugün 72 gördm yıllar sonra

bosver poni sen kararli ol birsey diyemezler hem senin kv diyette degilmiydi

Hosgeldin kendinde bahseder misin kurallari kabul etmissin zZaten
ilk defa duydum denk gelirsem denerim bunlar anlastigin firmanin menuleri dimi eda
Diyettede yiyo ya anladığım kadaryla gerçi kendi dw diyo yiyorm diye.aslında metosu iyi sporla kilo verebiliyo bi de diyet yapsa zayıflar

Haaa Haaa bizim hava güzel bugün :)))birazda siz kötü hava görün

Artık bunları aştık bebeğim yaaa

Ay bayıyolar ya.yemedim diye eleştirip duruyo özellikle kayınpeder. Ters bi adam

Bugün sporumu şimdi yaptım ablam
Artık geç saate bırakmadan yapcam
Hem hareket dediğiniz gibi iyi gelir belki hemen regl olurum

Haklısın canım tüketmemek en iyisi genel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…