- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.301
Bi bi ara Zuhal abla plank yapın demişti zor durmştm şimdi de 10 sn anca durdm55' ten selam olsun.. Evet kızlar Plank duran oldu mu? Başladınız mı ?
Eki Görüntüle 2022471
Gönlüne göre olur inş herşey canısı. Zor bi sınav dgs bliyosn az kişi aldıkları için ama neden olmasın.Bende ya gıda mühendisliği yada beslenme ve diyetetik istiyorum :)
bugün bir girişim de bulundum da pek başarılı olamadım
Bırakmadan ısrarla hergün devam edersen o saniyeler zamanla artacak :)Bi bi ara Zuhal abla plank yapın demişti zor durmştm şimdi de 10 sn anca durdm
Gönlüne göre olur inş herşey canısı. Zor bi sınav dgs bliyosn az kişi aldıkları için ama neden olmasın.
Yok be merve dümdüz bi göbüş işte istediğim çokmu yaaaa :)sıfır yağ nasıl olacak kızbir deri bir kemik mı kalcan
Sıradaki mesajım senin için geliyor @pufss Şair burada o yediğiniz 1 dilimcik 2 dilimcik baklavalarla neredeyse 600 kalorilik bir öğün tüketiminiz olduğunun altını çiziyorİştahınızın kaçması dileğiyle..
Eki Görüntüle 2022460
İnşallah canım evet az kişi aliyolar bu yüzden basarmam şartGönlüne göre olur inş herşey canısı. Zor bi sınav dgs bliyosn az kişi aldıkları için ama neden olmasın.
Gayet güzel menün şimdi 1 hafta boyunca bu şekildemi besleniyorsun 7 gün yani yoğurt salata protein hepsi dengeli her akşam biz menümüzü paylaşıyoruz ve birbirimize yorum yapıyoruz su ve spor ile birlikteBu haftaki diyetisyen menüm
Sabah
1 dilim tb ekmek üstü fındık ezmesi
1 tane haşlanmış yumurta
3-4 tane zeytin
1 bardak yeşilçay
Veya
1 orta boy patatesten salata
1 dilim peynir /yumurta
5 tane yer fıstığı
1 bardak yeşilçay
Spor: 45 dk leslie
Öğle
4 yk sebze yemeği
1 kase yoğurt
3 badem
1 dilim tb ekmek
Yağsız salata
Ara öğün
3 üçgen dilim karpuz
Spor: 45 dk leslie
Akşam
1 kase çorba
2 köfte kadar et
3 badem
1 dilim tb ekmek
Salata
Gece 21:00
6 fındık
Yok kız ne diyeti süt olsun diye besiye çekti kendini tabiki abarttı bende şok oldum duyynca :)Verirsin canım nasıl aldıysak öyle
30kg incir mı yok artık diyette değildir dimi 30kg incir bı on kg aldırır
Süper
Bende yıkamaya vereceğim
Gayet dengeli birçok diyetisyen gibi karbonhidrata bogmamis
evde yapamayana %80-100 arası güzel markaların var bak
Ben jilian michael yapıyorum eda level 3 plank zaten bütün kasları çalıştırdığı için bazı hareketlerini çıkarıp plankı artırmıştım kendimce iyi yapmışım :)55' ten selam olsun.. Evet kızlar Plank duran oldu mu? Başladınız mı ?
Eki Görüntüle 2022471
Ssini aldım çok faydalı paylaşım teşekkürlerHAYAT KURTARIR.. SCREENSHOT'LARI GÖRELİM..
Eki Görüntüle 2022477
Sen deyince aklıma geldi kefirde süt yapıyor diye duymuştumSut durumum iyi simdilik ama hergun kefir gibi yada sut yapici cay gibi birseyle destekliyorum elimdeki kefir bitince incire geceyim herkes tavsiye etti bunu cbakalim..saol cnm
Bende şeyda oğlan 5 yaşında daha evdeyim yeter ama yaBende işe başlamak istiyorum
Gayet güzel menün şimdi 1 hafta boyunca bu şekildemi besleniyorsun 7 gün yani yoğurt salata protein hepsi dengeli her akşam biz menümüzü paylaşıyoruz ve birbirimize yorum yapıyoruz su ve spor ile birlikte
Yok kız ne diyeti süt olsun diye besiye çekti kendini tabiki abarttı bende şok oldum duyynca :)
Ben jilian michael yapıyorum eda level 3 plank zaten bütün kasları çalıştırdığı için bazı hareketlerini çıkarıp plankı artırmıştım kendimce iyi yapmışım :)
Ssini aldım çok faydalı paylaşım teşekkürler
Sen deyince aklıma geldi kefirde süt yapıyor diye duymuştum
Bende şeyda oğlan 5 yaşında daha evdeyim yeter ama ya
Nasıl öyle bi imkanın varsa süper bişeyBen evden çalışmayı düşünüyorum valla
Menüm
Sabah 9
1 haş yumurta
Biraz peynir
1 dl ekmek üzerine kayısı marmelatı kendim yaptım
Öğlen 15
1 tabak taze fasulye kavurması yumurtalı
1 kase yoğurt
3 hurma 4 yarım ceviz
Akşam 19 u bekliyorum
1 tabak et sote
3 kş meyhane pilavı
Su 2 litre
Aralarda
Filtre kahve sütsüz şekersiz
3 kupa yeşilçay kiraz sapı ile
Yatmadan bitki çayı
Spor jilian level 3
Nasıl öyle bi imkanın varsa süper bişey
Şekersiz yaptım canım bizm bahçenin kayısıları kendi şekeri oldukça vardıMeyhane pilavı olmasa daha iyi bence onun yerine bol salata olsa mesela hem daha doyurucu olur
Ayrıca marmelat hurma bana biraz fazla geldi sanki ama umarım şekeri çok yoktur kendin yapmışsın
Afiyet olsun şeydaKızlar ben menümü yazayım
Sabah
1 kase yoğurt
Kefir
2 kayısı
2 kaşık yulaf
Öğlen
4 ceviz
2 badem
1 servis kaşığı fırında pazı kavurma Üstüne birazda kaşar koyup fırınladım
1 kase yoğurt
Akşam
2 servis kaşığı öğlenkinin aynısı
Domates salatalık salatası:)
Su 2 oldu3 ü bulurum
Şekersiz yaptım canım bizm bahçenin kayısıları kendi şekeri oldukça vardı
Sebzeler yemeklerde olduğu içinçiğ salata yapasım gelmedi ekmek bi sabah yedim ondan pilavı düşündüm yanına
Afiyet olsun şeyda
Pazıyı kavurup fırınamı verdin soğanlı felan güzel olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?