- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.321
Mesleğin icabı ne güzel bişey ofisi eve taşı çocklarla vakitin çoğuVar canım bir sürü şirket var proje çizdirmek için öyle dışardan birileriyle anlaşıyorlar tanıdık bi kaç şirkette var aslımda staj vs yaptığım daha önce beni de işimi de biliyorlar
Gözün aydın hayırlı gelsin inşallahKızlar bu arada eşim de cuma günü geliyormuş inşallah bileti almış
Mesleğin icabı ne güzel bişey ofisi eve taşı çocklarla vakitin çoğu
valla insan gençken düşünemiyor gençlere hep tavsiyem evli ve çocuklu halinize göre meslek seçin gençlik kafasıyla değil
Ben kreş açmak istiyorum şeyda oğlumun öğretmeni meşhur bi öğretmen herkes tavsiye üzerine geliyor bu öğretmene kendisi teklif etti ortak açalım idareci ol referanslı öğretmenleri toplayalım yapıyorsak hakkıyla güvenilir bi yerimiz olsun diye hayırlısı olsun hakkımızda rüyamda gördüm çok güzel bi şekilde bakalım ...
Allah gönlümüze göre versin cümlemizinHayırlısı olsun canımm ne güzel olur senin içinde
Aynen aynen mesleğim o konuda çok iyi şükürler olsun evimden de çalışabilirim ki çok seviyorum ben mesleğimi çok emek verdim okurken çalışmak istiyorum o yüzden
Allah gönlümüze göre versin cümlemizin
inşallah canım birazdan yeniden denicemZamanla olacak :)
Süper olur Yasemin p90x leri geri çıkardım bende cdleri ama ağırlık almam lazım birde direnç lastigiYok be merve dümdüz bi göbüş işte istediğim çokmu yaaaa :)
Allahım bizi anlayan biri daha varmış dünyada süpersin eda
Meyhane pilavı nasıl oluyor afiyet olsun canım benim akşam yine gece kaldiMenüm
Sabah 9
1 haş yumurta
Biraz peynir
1 dl ekmek üzerine kayısı marmelatı kendim yaptım
Öğlen 15
1 tabak taze fasulye kavurması yumurtalı
1 kase yoğurt
3 hurma 4 yarım ceviz
Akşam 19 u bekliyorum
1 tabak et sote
3 kş meyhane pilavı
Su 2 litre
Aralarda
Filtre kahve sütsüz şekersiz
3 kupa yeşilçay kiraz sapı ile
Yatmadan bitki çayı
Spor jilian level 3
Kız o saatte nasıl yaptınAyyy alışkanlık Yok sporu yazmayı unuttum Leslie yaptım sabahın köründe saat 7 gibiydi sanırım
hadi gözün aydın canımKızlar bu arada eşim de cuma günü geliyormuş inşallah bileti almış
o konuda hiç bir fikrim yok Seyda 3 sene oldu evleneli ilk sene yemeğe çıktık o kadarKızlar fikirlerinize ihtiyacım var ya bizim 1. Evlilik yıl dönümümüz var ben mapcam ya
Bu şablon güzel oldu bugün başlıyorum55' ten selam olsun.. Evet kızlar Plank duran oldu mu? Başladınız mı ?
Eki Görüntüle 2022471
Mutfak robotun acaba neredeCanım evde yapmakta o kadar zor değil ben bildiğin mutfak robotunda yapıyordum hamileyken tüketiyordum özellikle pek bişey yiyesim olmadığı için onu yiyordum o zamanlar son ayım da bişey yiyesim gelmiyordu en azından yararlı diye öyle yapıp yiyordum balla yapıyordum şekersiz
Gıda mühendisleride gariban kaldı son değişiklikte beslenme diyetetik seçip ben bu işin uzmanı oluyum en iyisiBende ya gıda mühendisliği yada beslenme ve diyetetik istiyorum :)
Nerede okuyordun sen çevredeki fabrika durumu nasılYok daha seneye baslicak
Bu sene mikroplarla bakterilerle tanıştım daha
Tıpkı ben yakında besili dana olarak oda gelir buralaraGayet güzel menün şimdi 1 hafta boyunca bu şekildemi besleniyorsun 7 gün yani yoğurt salata protein hepsi dengeli her akşam biz menümüzü paylaşıyoruz ve birbirimize yorum yapıyoruz su ve spor ile birlikte
Yok kız ne diyeti süt olsun diye besiye çekti kendini tabiki abarttı bende şok oldum duyynca :)
Ben jilian michael yapıyorum eda level 3 plank zaten bütün kasları çalıştırdığı için bazı hareketlerini çıkarıp plankı artırmıştım kendimce iyi yapmışım :)
Ssini aldım çok faydalı paylaşım teşekkürler
Sen deyince aklıma geldi kefirde süt yapıyor diye duymuştum
Bende şeyda oğlan 5 yaşında daha evdeyim yeter ama ya
Kız sen fazla yemeye başladım iyi olur inşallah hepimiz birde çok az yedik ters tepti galibaMenüm
Sabah 9
1 haş yumurta
Biraz peynir
Öğlen 15
1 kase yoğurt
3 hurma 4 yarım ceviz
Akşam 19 u bekliyorum
1 tabak et sote
3 kş meyhane pilavı
Su 2 litre
Aralarda
Yatmadan bitki çayı
Spor jilian level 3
Kızlar ben menümü yazayım
Sabah
1 kase yoğurt
Kefir
2 kayısı
2 kaşık yulaf
Öğlen
4 ceviz
2 badem
1 servis kaşığı fırında pazı kavurma Üstüne birazda kaşar koyup fırınladım
1 kase yoğurt
Akşam
2 servis kaşığı öğlenkinin aynısı
Domates salatalık salatası:)
Su 2 oldu3 ü bulurum
Kızlar bu arada eşim de cuma günü geliyormuş inşallah bileti almış
ay siz hemen mı çocuk yaptınız ben niye seni 3-5senelik evli diye düşünüyorum ki zaten yaşında küçükKızlar fikirlerinize ihtiyacım var ya bizim 1. Evlilik yıl dönümümüz var ben mapcam ya
inşallah canım birazdan yeniden denicem
Süper olur Yasemin p90x leri geri çıkardım bende cdleri ama ağırlık almam lazım birde direnç lastigi
Meyhane pilavı nasıl oluyor afiyet olsun canım benim akşam yine gece kaldi
Kız o saatte nasıl yaptın
hadi gözün aydın canım
o konuda hiç bir fikrim yok Seyda 3 sene oldu evleneli ilk sene yemeğe çıktık o kadar
Bu şablon güzel oldu bugün başlıyorum
Mutfak robotun acaba nerede
Gıda mühendisleride gariban kaldı son değişiklikte beslenme diyetetik seçip ben bu işin uzmanı oluyum en iyisi
Canım kendi üniversiteni seçersen daha az çok dersten muaf olursun aksi halde sadece ortak derslerden misal tarih İngilizce bilgisayar gibi gibi
Nerede okuyordun sen çevredeki fabrika durumu nasıl
Tıpkı ben yakında besili dana olarak oda gelir buralaraama bu süt piskolojisi çok başka birşey
Kız sen fazla yemeye başladım iyi olur inşallah hepimiz birde çok az yedik ters tepti galiba
ay siz hemen mı çocuk yaptınız ben niye seni 3-5senelik evli diye düşünüyorum ki zaten yaşında küçük
Geçmiş zaman ne yapmıştım hatırlamıyorum ama o benden önce ise gidiyordu heryerde notlar vardı halıları kaldırmış güllerden kalp yapmisti akşamda yemek yedik her sene güzel jestler yapar sağolsun da ben unuttum işte bu sene
Aramıza hoşgeldin ben Poni 95le başladım bugün 72 gördm yıllar sonra
Diyettede yiyo ya anladığım kadaryla gerçi kendi dw diyo yiyorm diye.aslında metosu iyi sporla kilo verebiliyo bi de diyet yapsa zayıflar
Ay bayıyolar ya.yemedim diye eleştirip duruyo özellikle kayınpeder. Ters bi adam
Bir hafta bu menüyle ama perşembe son gün. Yeni menüye geçeceğim. Onu da perşembeden paylaşırım. :)Gayet güzel menün şimdi 1 hafta boyunca bu şekildemi besleniyorsun 7 gün yani yoğurt salata protein hepsi dengeli her akşam biz menümüzü paylaşıyoruz ve birbirimize yorum yapıyoruz su ve spor ile birlikte
Yok kız ne diyeti süt olsun diye besiye çekti kendini tabiki abarttı bende şok oldum duyynca :)
Ben jilian michael yapıyorum eda level 3 plank zaten bütün kasları çalıştırdığı için bazı hareketlerini çıkarıp plankı artırmıştım kendimce iyi yapmışım :)
Ssini aldım çok faydalı paylaşım teşekkürler
Sen deyince aklıma geldi kefirde süt yapıyor diye duymuştum
Bende şeyda oğlan 5 yaşında daha evdeyim yeter ama ya
Menüm
Sabah 9
1 haş yumurta
Biraz peynir
Öğlen 15
1 kase yoğurt
3 hurma 4 yarım ceviz
Akşam 19 u bekliyorum
1 tabak et sote
3 kş meyhane pilavı
Su 2 litre
Aralarda
Yatmadan bitki çayı
Spor jilian level 3
Kızlar ben menümü yazayım
Sabah
1 kase yoğurt
Kefir
2 kayısı
2 kaşık yulaf
Öğlen
4 ceviz
2 badem
1 servis kaşığı fırında pazı kavurma Üstüne birazda kaşar koyup fırınladım
1 kase yoğurt
Akşam
2 servis kaşığı öğlenkinin aynısı
Domates salatalık salatası:)
Su 2 oldu3 ü bulurum
Çok güzel umarım bende yakın zamanda 70 80leri görürüm. Memnun oldum bende eda.
Bir hafta bu menüyle ama perşembe son gün. Yeni menüye geçeceğim. Onu da perşembeden paylaşırım. :)
Menün çok güzel. Jillian yapmak zor tebrik ederim :)
Şu yulafı severek mi yiyorsun :)
Menün güzel
Bu sefer alıntı yapıp imza atıyorumTatlım sen yine de her gün yediğin şeyleri ölçüleriyle ve altında su ve sporun şeklinde yazarsın ki biz de daha sağlıklı değerlendirelim
Teşekkür ederim bi başlasan bağımlılık yapıyor yanmalar hele level 3 e gelince :)Menün çok güzel. Jillian yapmak zor tebrik ederim :)
Şu yulafı severek mi yiyorsun :)
Menün güzel
Menumu yazayim kizlar
Sabah: 1 bardak kefir 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 ck bal
Ogle : 1 kk peynir 2 kayisi 2 cay kasigi nutella
Aksam : 5 kofte yesillik 2 dilim ekmek
Su iciyorum 3 lt cnm tatliyi azalticam ins.Eh Nutella olmasa daha iyi onun yerine az bitter çikolata yiyebilirsin az yemişsin zaten ama daha sağlıklı olur
Bi de akşam ekmeği bi dilim yesen daha iyi olurdu ama genel menülerine göre iyi bi de su ne kadar içiyorsun süt için su çok önemli biliyosun
Su iciyorum 3 lt cnm tatliyi azalticam ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?