Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Var canım bir sürü şirket var proje çizdirmek için öyle dışardan birileriyle anlaşıyorlar tanıdık bi kaç şirkette var aslımda staj vs yaptığım daha önce beni de işimi de biliyorlar
Mesleğin icabı ne güzel bişey ofisi eve taşı çocklarla vakitin çoğu
valla insan gençken düşünemiyor gençlere hep tavsiyem evli ve çocuklu halinize göre meslek seçin gençlik kafasıyla değil
Ben kreş açmak istiyorum şeyda oğlumun öğretmeni meşhur bi öğretmen herkes tavsiye üzerine geliyor bu öğretmene kendisi teklif etti ortak açalım idareci ol referanslı öğretmenleri toplayalım yapıyorsak hakkıyla güvenilir bi yerimiz olsun diye hayırlısı olsun hakkımızda rüyamda gördüm çok güzel bi şekilde bakalım ...

Hayırlısı olsun canımm ne güzel olur senin içinde
Aynen aynen mesleğim o konuda çok iyi şükürler olsun evimden de çalışabilirim ki çok seviyorum ben mesleğimi çok emek verdim okurken çalışmak istiyorum o yüzden

Allah gönlümüze göre versin cümlemizin

Zamanla olacak :)
inşallah canım birazdan yeniden denicem

Yok be merve dümdüz bi göbüş işte istediğim çokmu yaaaa :)

Allahım bizi anlayan biri daha varmış dünyada süpersin eda
Süper olur Yasemin p90x leri geri çıkardım bende cdleri ama ağırlık almam lazım birde direnç lastigi
Meyhane pilavı nasıl oluyor afiyet olsun canım benim akşam yine gece kaldi
Ayyy alışkanlık Yok sporu yazmayı unuttum Leslie yaptım sabahın köründe saat 7 gibiydi sanırım
Kız o saatte nasıl yaptın
Kızlar bu arada eşim de cuma günü geliyormuş inşallah bileti almış
hadi gözün aydın canım

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ya bizim 1. Evlilik yıl dönümümüz var ben mapcam ya
o konuda hiç bir fikrim yok Seyda 3 sene oldu evleneli ilk sene yemeğe çıktık o kadar

55' ten selam olsun.. Evet kızlar Plank duran oldu mu? Başladınız mı ?

Eki Görüntüle 2022471
Bu şablon güzel oldu bugün başlıyorum
Mutfak robotun acaba nerede
Bende ya gıda mühendisliği yada beslenme ve diyetetik istiyorum :)
Gıda mühendisleride gariban kaldı son değişiklikte beslenme diyetetik seçip ben bu işin uzmanı oluyum en iyisi
Canım kendi üniversiteni seçersen daha az çok dersten muaf olursun aksi halde sadece ortak derslerden misal tarih İngilizce bilgisayar gibi gibi
Yok daha seneye baslicak
Bu sene mikroplarla bakterilerle tanıştım daha
Nerede okuyordun sen çevredeki fabrika durumu nasıl
Tıpkı ben yakında besili dana olarak oda gelir buralara ama bu süt piskolojisi çok başka birşey
Kız sen fazla yemeye başladım iyi olur inşallah hepimiz birde çok az yedik ters tepti galiba

Kızlar bu arada eşim de cuma günü geliyormuş inşallah bileti almış

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ya bizim 1. Evlilik yıl dönümümüz var ben mapcam ya
ay siz hemen mı çocuk yaptınız ben niye seni 3-5senelik evli diye düşünüyorum ki zaten yaşında küçük
Geçmiş zaman ne yapmıştım hatırlamıyorum ama o benden önce ise gidiyordu heryerde notlar vardı halıları kaldırmış güllerden kalp yapmisti akşamda yemek yedik her sene güzel jestler yapar sağolsun da ben unuttum işte bu sene

Canım ben evde bişeyler yapcam kızları bırakıp ta çıkamayız doğal olarak kızlarla da olmaz evde bişeyler yapcam
Canım ben 5 te uyanıyorum her sabah kızlar alarm gibi 5 te uyanıyorlar emzirme seansımız bayağa uzun sürüyor zaten sonra da uyulmuyor

Evet evet canım biz daha geçen sene evlendik hemen hamile kaldım öyle pek uzun sürmedi bizim iki kişilik ailemiz :)))
Bende bişeyler yapmak istiyorum ya böyle evi süsleyeyim falan diyorum ama evde işte onu dışarı gönderirim gerçi bi şekilde

Çok güzel umarım bende yakın zamanda 70 80leri görürüm. Memnun oldum bende eda.

Bir hafta bu menüyle ama perşembe son gün. Yeni menüye geçeceğim. Onu da perşembeden paylaşırım. :)

Menün çok güzel. Jillian yapmak zor tebrik ederim :)

Şu yulafı severek mi yiyorsun :)
Menün güzel

Çok güzel umarım bende yakın zamanda 70 80leri görürüm. Memnun oldum bende eda.

Bir hafta bu menüyle ama perşembe son gün. Yeni menüye geçeceğim. Onu da perşembeden paylaşırım. :)

Tatlım sen yine de her gün yediğin şeyleri ölçüleriyle ve altında su ve sporun şeklinde yazarsın ki biz de daha sağlıklı değerlendirelim

Menumu yazayim kizlar
Sabah: 1 bardak kefir 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 ck bal
Ogle : 1 kk peynir 2 kayisi 2 cay kasigi nutella
Aksam : 5 kofte yesillik 2 dilim ekmek

Eh Nutella olmasa daha iyi onun yerine az bitter çikolata yiyebilirsin az yemişsin zaten ama daha sağlıklı olur
Bi de akşam ekmeği bi dilim yesen daha iyi olurdu ama genel menülerine göre iyi bi de su ne kadar içiyorsun süt için su çok önemli biliyosun

Su iciyorum 3 lt cnm tatliyi azalticam ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…