Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tekirdağdayım Namık kemal Üniversitesi Adaşım :)Beslenme ve diyetetik en ıyısı dedıgın gıbı gıda mühendisliginin derslerı bayag zor
sen hangü üniden mezunsun canımmm

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ya bizim 1. Evlilik yıl dönümümüz var ben mapcam ya
Ayyy ne güzeeeel canımmm :)
Allah nıce yıllara bereaber ulaştırsın sizi
Güzel bir yemek sofrası sonrasında en sevdiğiniz film kızcelerınızle bırlıkte güzel olur birde hedıye aldınmı tamamdır

Teşekkür ederim canım amin inşallah herkesin gönlüne göre versin
Hediyeyi düşünüyorum yemek falan hszırlicam dediğin gibi seslicem evi de biraz hem ilk evlilik yıl dönümümüz özen göstermek istiyorum o yüzden biraz

Menüm
sabah 10:30
1 yumurta
yarım dilim tam buğday ekmeği
kiraz saplı çay
3 zeytin
1 ince dilim süzme peynir

öğle 14:10
kabak yemeği 9 kasık
1 tavuk but

yarım dilim tam bugday ekmeği

akşam 18:30
kabak yemeği 9 kasık
3 kasık süzme yoğurt
yarım dilim tam bugday ekmeği

yatmadan 2 saat önce yoğurt kürümü yapcam limonlu pulbiberli

su 2 litre
spor 45 dk leslie ve
30 dk ebru şallı plates

Çook güzeel olur canım :)
Ufak bi önerim olcak Saat bir erkek ıcın en güzel hediye zaman senle dursun diye bide not iliştirirsin :)
tabıkı sen en güzelını dusunursun esini en ıyı tanıyan kısı olarak

Hepsini aldım ben onların canım ya başlıcam netten böyle romantik bişeyler hazırlicam inşallah yarın kolları sıvamayı planlıyorum bu konuda

Ben beğendim afiyet olsun dolu dolu sağlıklı olmuş spor da şahane tebrikler

Menun super görünüyor tebrikler

Menumu yazayim kizlar
Sabah: 1 bardak kefir 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 ck bal
Ogle : 1 kk peynir 2 kayisi 2 cay kasigi nutella
Aksam : 5 kofte yesillik 2 dilim ekmek

Sizi görünce fazla yiyormuşum gibi hissettim. Güzel menü.

Teşekkür ederim bi başlasan bağımlılık yapıyor yanmalar hele level 3 e gelince :)

Benim başlamam için biraz zaman var bence. Leslieyi çok zorlanmadan yapıyorum ama sabah akşam yapacak gücü henüz bulamadım. Jilliana var yani.

Menü de spor da çok güzel.

Bugünkü menüm
Sabah:9,30
1 dlm tb ekmek üstü fındık ezmesi
1 kk beyaz peynir
3 zeytin

Öğle: 13:00
1 kase tarhana çorbası
1 dlm tb ekmek
Salata
1/2 yoğurt

Ara 16:30
2 kara erik

Akşam:19.00
Salata
3 küçük köfte
1 dlm tb ekmek
1 kase tarhana çorbası

Gece 21:00
1 kupa sütlü filtre kahve

Su: 2 litre
Spor: az önce 3 mile leslie

öncelikle hosgeldın canım bız tanısamadık :) Menün gayet güzel sporda var süper
Ben bahar bu arada 22 yasındayım :)

g

Hey... Ben geldim Yeşil çayımı yudumlarken şöyle bir rahatlayıp mesajlarınızı okuyayım dostlar
North River sorma ben yine gece geldim. Gerçi dün resmen forumda kamp kurmuş gibiydim, sabahtan akşama anında okuyup yazdım ama senle denk gelemedik galiba. İnşallah hala uyanık birileri vardır. Geçmişe bakarken ben iki laflarız

Yaklaşık 5 ayda baya yavaş gitmiş sen bize takıl alınma darılmaca olmasın yazdıklarımızdan ama sıkı diyet yapıyoruz çünkü ayda 5-6 kilo gider bizimle :)
Darılacak birşey yok bence Yasemin inan burada gerçek bir dostluk var ve herkes ne söylüyorsa birbirinin iyiliği için söylüyor. Zaten yanlış bildiğimiz yanlış söylediğimiz birşey varsa doğrusunu öğrenirsek ancak teşekkür etmeliyiz. İyi ki varsınız, keşke daha önce cuma yarışmalarına katılsaymışım diyorum. Ama belki de bunda da bir hayır vardır, 9. takımdaki herkes ayrı ayrı değerli gözümde, bu zamanda sizlerle tanışmak nasipmiş
Maşallah Zuhal boyun uzunmuş, ben de seviniyordum senle yakın kilolardayız diye sen de bana göre sıskasın yaa

Bende 1 yıldır evliyim tatlım
Hepimizin isteği o canım ama o kıyafetlere girdikçe mutlu olacaksın gerçekten mükemmel bi his
Ah o hissi yaşamak nasip olur inşallah hepimize
Ah sen böyle diyorsun yaa insan bi zayıflayıp tekrar alınca hiç kabullenemiyor diye valla içim acıyor. Kız inşallah tez zamanda bu sefer kalıcı olarak incecik olursun

Vay Baharım güzel menü olmuş. Acaba 9 kaşık kabak yemeği fazla mı diye düşündüm başta ama çok yağlı değildiyse ancak, diğer türlü kabak çok hafif hiç doymazdın. Spor zaten gözlerimi kamaştırdı.
Sende ne fikirler varmış fıstık
Hepsini aldım ben onların canım ya başlıcam netten böyle romantik bişeyler hazırlicam inşallah yarın kolları sıvamayı planlıyorum bu konuda
Eşin çok şanslı canım, ne güzel onu mutlu etmek için böyle en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün. Biz de durum facia tam tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali ikimizde unutuyoruz öyle geçip gidiyor evlilik yıldönümü. Bak beni de hevese getirdin, bu sene ben de mi bir süpriz hazırlasam
tesekkür ederim canım :)
senın tavsıyenle ara öğünü azalttım daha ıyı geldı bana dıger türlü hep bişeyler yeme ıstegım oluyodu
Ay benim hala kafam karışık bu ara öğün hakkında kah yapıyorum kah yapmıyorum. Aslında biraz daha planlı beslenmeye geçsem iyi olacak
İyi olmuş bence afiyet olsun. Diyetisyen listelerine göre öğlen az değil mi, bir ana yemek olması gerekmiyor muydu? Sen mi atladın yoksa listen mi böyle? Spor da iyi yapmışsın tebrikler. Filtre kahve nasıl oluyor, biraz cahilim kahve konularında, türk kahvesi ve üçü bir arada düzeyindeyim Bu arada kendimi tanıtayım: 35 yaşındayım, 8 yaşında oğlum 18 aylık kızım var, ev hanımıyım. 94'le 9. takıma katıldım. Boyum 1.60. Hedefim 70 olmak. Küçük yaşlardan beri hep kiloluydum. Yaklaşık 8 yıldır 85'ın altına neredeyse hiç düşmedim. Zaten bir iki ciddi deneme dışında diyetlerim yarım gün ya da en iyi ihtimalle bir gün sürüyordu. Ya da daha beteri hep uzak bir tarihte başlayacağım diye hedefler koyuyordum. Henüz bir düzen oturtamadım ve malesef kaçamaklarım olabiliyor. Baştan söyleyeyim bu durumlarda aman beni örnek alma

Tatlım sen yine de her gün yediğin şeyleri ölçüleriyle ve altında su ve sporun şeklinde yazarsın ki biz de daha sağlıklı değerlendirelim
Ben kaçamak yapıca yazmak çok zor geliyordu, alıştım artık bugün kaçamak meyillerinde hemen menü yazacağım aklıma gelince dur dedim valla
Evet canım çok seviyorum yoğurdun içinde çok iyi oluyor sütün içinde sevmiyorum ama yoğurtta seviyorum

Menumu yazayim kizlar
Sabah: 1 bardak kefir 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 ck bal
Ogle : 1 kk peynir 2 kayisi 2 cay kasigi nutella
Aksam : 5 kofte yesillik 2 dilim ekmek

Teşekkür ederim bi başlasan bağımlılık yapıyor yanmalar hele level 3 e gelince :)
Ayy yanma deyince benim tüylerim diken diken oluyor Yasemin maşallah senin bu spor aşkın çok iyi
Palm yağı varmış içinde çok zararlıymış diye duydum nutellanın ama resmen bağımlılık yapıyor en iyisi eve almamak zaten yoksa beni kesin yoldan çıkarıyor
Tekirdağdayım Namık kemal Üniversitesi Adaşım :)Beslenme ve diyetetik en ıyısı dedıgın gıbı gıda mühendisliginin derslerı bayag zor
sen hangü üniden mezunsun canımmm
Bölümün neydi Bahar senin, kusura bakma daha önce söylemişsindir muhtemelen ama kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…