- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.341
Bu şablon güzel oldu bugün başlıyorum
Mutfak robotun acaba nerede
Gıda mühendisleride gariban kaldı son değişiklikte beslenme diyetetik seçip ben bu işin uzmanı oluyum en iyisi
Canım kendi üniversiteni seçersen daha az çok dersten muaf olursun aksi halde sadece ortak derslerden misal tarih İngilizce bilgisayar gibi gibi
Nerede okuyordun sen çevredeki fabrika durumu nasıl
Tıpkı ben yakında besili dana olarak oda gelir buralaraama bu süt piskolojisi çok başka birşey
Kız sen fazla yemeye başladım iyi olur inşallah hepimiz birde çok az yedik ters tepti galiba
ay siz hemen mı çocuk yaptınız ben niye seni 3-5senelik evli diye düşünüyorum ki zaten yaşında küçük
Geçmiş zaman ne yapmıştım hatırlamıyorum ama o benden önce ise gidiyordu heryerde notlar vardı halıları kaldırmış güllerden kalp yapmisti akşamda yemek yedik her sene güzel jestler yapar sağolsun da ben unuttum işte bu sene
Ayyy ne güzeeeel canımmm :)Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ya bizim 1. Evlilik yıl dönümümüz var ben mapcam ya
afyon Kocatepe canimTekirdağdayım Namık kemal Üniversitesi Adaşım :)Beslenme ve diyetetik en ıyısı dedıgın gıbı gıda mühendisliginin derslerı bayag zor
sen hangü üniden mezunsun canımmm
Ayyy ne güzeeeel canımmm :)
Allah nıce yıllara bereaber ulaştırsın sizi
Güzel bir yemek sofrası sonrasında en sevdiğiniz film kızcelerınızle bırlıkte güzel olur birde hedıye aldınmı tamamdır
Çook güzeel olur canım :)Teşekkür ederim canım amin inşallah herkesin gönlüne göre versin
Hediyeyi düşünüyorum yemek falan hszırlicam dediğin gibi seslicem evi de biraz hem ilk evlilik yıl dönümümüz özen göstermek istiyorum o yüzden biraz
Çook güzeel olur canım :)
Ufak bi önerim olcak Saat bir erkek ıcın en güzel hediye zaman senle dursun diye bide not iliştirirsin :)
tabıkı sen en güzelını dusunursun esini en ıyı tanıyan kısı olarak
Menüm
sabah 10:30
1 yumurta
yarım dilim tam buğday ekmeği
kiraz saplı çay
3 zeytin
1 ince dilim süzme peynir
öğle 14:10
kabak yemeği 9 kasık
1 tavuk but
yarım dilim tam bugday ekmeği
akşam 18:30
kabak yemeği 9 kasık
3 kasık süzme yoğurt
yatmadan 2 saat önce yoğurt kürümü yapcam limonlu pulbiberli
su 2 litre
spor 45 dk leslie ve 30 dk ebru şallı plates
tesekkür ederim canım :)Ben beğendim afiyet olsun dolu dolu sağlıklı olmuş spor da şahane tebrikler
Menun super görünüyor tebriklerMenüm
1 yumurta
kiraz saplı çay
3 zeytin
kabak yemeği 9 kasık
1 tavuk but
kabak yemeği 9 kasık
3 kasık süzme yoğurt
su 2 litre
Menumu yazayim kizlar
Sabah: 1 bardak kefir 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 ck bal
Ogle : 1 kk peynir 2 kayisi 2 cay kasigi nutella
Aksam : 5 kofte yesillik 2 dilim ekmek
Teşekkür ederim bi başlasan bağımlılık yapıyor yanmalar hele level 3 e gelince :)
Menü de spor da çok güzel.Menüm
1 yumurta
kiraz saplı çay
3 zeytin
kabak yemeği 9 kasık
1 tavuk but
kabak yemeği 9 kasık
3 kasık süzme yoğurt
su 2 litre
tesekür ederim canımMenun super görünüyor tebrikler
Bugünkü menüm
Sabah:9,30
1 dlm tb ekmek üstü fındık ezmesi
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Öğle: 13:00
1 kase tarhana çorbası
1 dlm tb ekmek
Salata
1/2 yoğurt
Ara 16:30
2 kara erik
Akşam:19.00
Salata
3 küçük köfte
1 dlm tb ekmek
1 kase tarhana çorbası
Gece 21:00
1 kupa sütlü filtre kahve
Su: 2 litre
Spor: az önce 3 mile leslie
gMenüm
1 yumurta
kiraz saplı çay
3 zeytin
kabak yemeği 9 kasık
1 tavuk but
kabak yemeği 9 kasık
3 kasık süzme yoğurt
su 2 litre
Bu da ne Bahar, Kuzey telefonunu ele mi geçirdi
Darılacak birşey yok bence Yasemin inan burada gerçek bir dostluk var ve herkes ne söylüyorsa birbirinin iyiliği için söylüyor. Zaten yanlış bildiğimiz yanlış söylediğimiz birşey varsa doğrusunu öğrenirsek ancak teşekkür etmeliyiz. İyi ki varsınız, keşke daha önce cuma yarışmalarına katılsaymışım diyorum. Ama belki de bunda da bir hayır vardır, 9. takımdaki herkes ayrı ayrı değerli gözümde, bu zamanda sizlerle tanışmak nasipmişYaklaşık 5 ayda baya yavaş gitmiş sen bize takıl alınma darılmaca olmasın yazdıklarımızdan ama sıkı diyet yapıyoruz çünkü ayda 5-6 kilo gider bizimle :)
Maşallah Zuhal boyun uzunmuş, ben de seviniyordum senle yakın kilolardayız diye sen de bana göre sıskasın yaaHoşgeldin edacım
Yaşın kaçtı, çalışıyomusun evdemisin
Maşallah güzel yol almışın gerisindede nasıl çıtır olduğuna biz şahitlik ederiz :))
Kilo alma nedenlerimiz çoğunlukla aynı, duygusal açlık
Inşallah burda birbirimize destek olarak bu problemide aşıcaz
Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1.5 torun var :))
2.5 sene önce 113 kiloyla başlamıştım buraya öncesinde 123 kiloları gördüm
68 e düşüp mezun olmuştum ama aynı hataları yapıp koruyamadım kürkçü dükkanına döndüm şimdi 95 civarıyım. boy.170
Ah o hissi yaşamak nasip olur inşallah hepimizeBende 1 yıldır evliyim tatlım
Hepimizin isteği o canım ama o kıyafetlere girdikçe mutlu olacaksın gerçekten mükemmel bi his
Ah sen böyle diyorsun yaa insan bi zayıflayıp tekrar alınca hiç kabullenemiyor diye valla içim acıyor. Kız inşallah tez zamanda bu sefer kalıcı olarak incecik olursunUmudumuzu kaybedersek yaşayamayızki tatlım. Hem sabır ve azimle devam edersek neden olmasın
Hele insan bi zayıflayıp tekrar kilo alınca hiç kabullenemiyor
Kıyafetlerimin hiç biri olmuyor ama inatla büyük beden almıyorum
Inş.el ele yılbaşına kadar baya yol katederiz
Vay Baharım güzel menü olmuşMenüm
1 yumurta
kiraz saplı çay
3 zeytin
kabak yemeği 9 kasık
1 tavuk but
kabak yemeği 9 kasık
3 kasık süzme yoğurt
su 2 litre
Sende ne fikirler varmış fıstıkÇook güzeel olur canım :)
Ufak bi önerim olcak Saat bir erkek ıcın en güzel hediye zaman senle dursun diye bide not iliştirirsin :)
tabıkı sen en güzelını dusunursun esini en ıyı tanıyan kısı olarak
Eşin çok şanslı canım, ne güzel onu mutlu etmek için böyle en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün. Biz de durum facia tam tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali ikimizde unutuyoruz öyle geçip gidiyor evlilik yıldönümü. Bak beni de hevese getirdin, bu sene ben de mi bir süpriz hazırlasamHepsini aldım ben onların canım ya başlıcam netten böyle romantik bişeyler hazırlicam inşallah yarın kolları sıvamayı planlıyorum bu konuda
Ay benim hala kafam karışık bu ara öğün hakkında kah yapıyorum kah yapmıyorum. Aslında biraz daha planlı beslenmeye geçsem iyi olacaktesekkür ederim canım :)
senın tavsıyenle ara öğünü azalttım daha ıyı geldı bana dıger türlü hep bişeyler yeme ıstegım oluyodu
İyi olmuş bence afiyet olsun. Diyetisyen listelerine göre öğlen az değil mi, bir ana yemek olması gerekmiyor muydu? Sen mi atladın yoksa listen mi böyle? Spor da iyi yapmışsın tebrikler. Filtre kahve nasıl oluyor, biraz cahilim kahve konularında, türk kahvesi ve üçü bir arada düzeyindeyimBugünkü menüm
Sabah:9,30
1 dlm tb ekmek üstü fındık ezmesi
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Öğle: 13:00
1 kase tarhana çorbası
1 dlm tb ekmek
Salata
1/2 yoğurt
Ara 16:30
2 kara erik
Akşam:19.00
Salata
3 küçük köfte
1 dlm tb ekmek
1 kase tarhana çorbası
Gece 21:00
1 kupa sütlü filtre kahve
Su: 2 litre
Spor: az önce 3 mile leslie
Ben kaçamak yapıca yazmak çok zor geliyordu, alıştım artık bugün kaçamak meyillerinde hemen menü yazacağım aklıma gelince dur dedim vallaTatlım sen yine de her gün yediğin şeyleri ölçüleriyle ve altında su ve sporun şeklinde yazarsın ki biz de daha sağlıklı değerlendirelim
Evet canım çok seviyorum yoğurdun içinde çok iyi oluyor sütün içinde sevmiyorum ama yoğurtta seviyorum
Menumu yazayim kizlar
Sabah: 1 bardak kefir 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 ck bal
Ogle : 1 kk peynir 2 kayisi 2 cay kasigi nutella
Aksam : 5 kofte yesillik 2 dilim ekmek
Ayy yanma deyince benim tüylerim diken diken oluyor Yasemin maşallah senin bu spor aşkın çok iyiTeşekkür ederim bi başlasan bağımlılık yapıyor yanmalar hele level 3 e gelince :)
Palm yağı varmış içinde çok zararlıymış diye duydum nutellanın ama resmen bağımlılık yapıyor en iyisi eve almamak zaten yoksa beni kesin yoldan çıkarıyorHeh iyi su önemli çünkü hem kilo hem süt için
Tatlıyı da azaltırsan bu iş tamamdır zaten onun yerine hurma yiyebilirsin mesela hem sağlıklı bişey sütüne de yararlı olur Nutella dan daha yararlı olucwğı kesin
Bölümün neydi Bahar senin, kusura bakma daha önce söylemişsindir muhtemelen ama kaçırmışımTekirdağdayım Namık kemal Üniversitesi Adaşım :)Beslenme ve diyetetik en ıyısı dedıgın gıbı gıda mühendisliginin derslerı bayag zor
sen hangü üniden mezunsun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?