- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.361
Kız edibe güldürdün valla beni :))))ne sıskası tatlım baya baya dobişimMaşallah Zuhal boyun uzunmuş, ben de seviniyordum senle yakın kilolardayız diye sen de bana göre sıskasın yaa
Inş.tatlımAh sen böyle diyorsun yaa insan bi zayıflayıp tekrar alınca hiç kabullenemiyor diye valla içim acıyor. Kız inşallah tez zamanda bu sefer kalıcı olarak incecik olursu
Bugün çok çok daha iyi tatlımSabah sabah gözünüzü benim mesajlarımla açacaksınız kızlar
Neyse en iyisi menümü yazıp yatayım ben de yarın işler beni bekler
Sabah 9.00
2 dilim ekmek
1 haşlamış yumurta
2 dilim kaşar
5 zeytin
domates
Ara 12.00
2 avuç badem (dışardaydım yanıma badem almıştım, şekersiz kahve ile badem iyi oldu açlığımı bastırdı)
Öğle 16.00
4 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
2 kayısı
Akşam 20.00
4 kaşık yoğurt
1 elma
Su tam bilmiyorum, en az 2 lt umarım.
Spor ev işi ve dışarıda dolanma
Geçmiş mesajların hepsini okuyamadım ama yarın devam ederim inşallah. Öpüyorum hepinizi
Çok sevindim listeye gireceğine. Ben senin rakibin olamam sen ortalığın tozunu dumanını attirirsin valla. Listede değilsin diye tutuyordun kendini biliyorumKız edibe güldürdün valla beni :))))ne sıskası tatlım baya baya dobişim
Inş.tatlım
Şişmanken kilo verince nasıl olacağını tahmin edemiyorsun
Senelerce insan kilolu yaşayınca
Gerçekten harika bi duyguymuş
Hayattan daha fazla zevk alıyosun
En basiti oturuşun yürüyüşün bile değişiyor
Ben kıyafet bile beğenmiyodum :)))almam için çok çok değişik güzel olması gerekiyordu
Bugün çok çok daha iyi tatlım
Alkışşş Alkışşş :)))
Bu arada ben yanlış hesaplamışım
Bu hafta listeye giriyorum
Veeeee ilk hedefim önce seni geçmekayağını denk al
Yaşayıp görecez tatlımÇok sevindim listeye gireceğine. Ben senin rakibin olamam sen ortalığın tozunu dumanını attirirsin valla. Listede değilsin diye tutuyordun kendini biliyorum
öncelikle hosgeldın canım bız tanısamadık :) Menün gayet güzel sporda var süper
Ben bahar bu arada 22 yasındayım :)
Vay Baharım güzel menü olmuş. Acaba 9 kaşık kabak yemeği fazla mı diye düşündüm başta ama çok yağlı değildiyse ancak, diğer türlü kabak çok hafif hiç doymazdın. Spor zaten gözlerimi kamaştırdı.
Sende ne fikirler varmış fıstık
Eşin çok şanslı canım, ne güzel onu mutlu etmek için böyle en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün. Biz de durum facia tam tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali ikimizde unutuyoruz öyle geçip gidiyor evlilik yıldönümü. Bak beni de hevese getirdin, bu sene ben de mi bir süpriz hazırlasam
Ay benim hala kafam karışık bu ara öğün hakkında kah yapıyorum kah yapmıyorum. Aslında biraz daha planlı beslenmeye geçsem iyi olacak
İyi olmuş bence afiyet olsun. Diyetisyen listelerine göre öğlen az değil mi, bir ana yemek olması gerekmiyor muydu? Sen mi atladın yoksa listen mi böyle? Spor da iyi yapmışsın tebrikler. Filtre kahve nasıl oluyor, biraz cahilim kahve konularında, türk kahvesi ve üçü bir arada düzeyindeyimBu arada kendimi tanıtayım: 35 yaşındayım, 8 yaşında oğlum 18 aylık kızım var, ev hanımıyım. 94'le 9. takıma katıldım. Boyum 1.60. Hedefim 70 olmak. Küçük yaşlardan beri hep kiloluydum. Yaklaşık 8 yıldır 85'ın altına neredeyse hiç düşmedim. Zaten bir iki ciddi deneme dışında diyetlerim yarım gün ya da en iyi ihtimalle bir gün sürüyordu. Ya da daha beteri hep uzak bir tarihte başlayacağım diye hedefler koyuyordum. Henüz bir düzen oturtamadım ve malesef kaçamaklarım olabiliyor. Baştan söyleyeyim bu durumlarda aman beni örnek alma
Sabah sabah gözünüzü benim mesajlarımla açacaksınız kızlar
Sabah 9.00
2 dilim ekmek
1 haşlamış yumurta
2 dilim kaşar
5 zeytin
domates
Ara 12.00
2 avuç badem (dışardaydım yanıma badem almıştım, şekersiz kahve ile badem iyi oldu açlığımı bastırdı)
Öğle 16.00
4 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
2 kayısı
Akşam 20.00
4 kaşık yoğurt
1 elma
Geçmiş mesajların hepsini okuyamadım ama yarın devam ederim inşallah. Öpüyorum hepinizi
Vay Baharım güzel menü olmuş. Acaba 9 kaşık kabak yemeği fazla mı diye düşündüm başta ama çok yağlı değildiyse ancak, diğer türlü kabak çok hafif hiç doymazdın. Spor zaten gözlerimi kamaştırdı.
Eşin çok şanslı canım, ne güzel onu mutlu etmek için böyle en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün. Biz de durum facia tam tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali ikimizde unutuyoruz öyle geçip gidiyor evlilik yıldönümü. Bak beni de hevese getirdin, bu sene ben de mi bir süpriz hazırlasam
Ay benim hala kafam karışık bu ara öğün hakkında kah yapıyorum kah yapmıyorum. Aslında biraz daha planlı beslenmeye geçsem iyi olacak
İyi olmuş bence afiyet olsun. Diyetisyen listelerine göre öğlen az değil mi, bir ana yemek olması gerekmiyor muydu? Sen mi atladın yoksa listen mi böyle? Spor da iyi yapmışsın tebrikler. Filtre kahve nasıl oluyor, biraz cahilim kahve konularında, türk kahvesi ve üçü bir arada düzeyindeyimBu arada kendimi tanıtayım: 35 yaşındayım, 8 yaşında oğlum 18 aylık kızım var, ev hanımıyım. 94'le 9. takıma katıldım. Boyum 1.60. Hedefim 70 olmak. Küçük yaşlardan beri hep kiloluydum. Yaklaşık 8 yıldır 85'ın altına neredeyse hiç düşmedim. Zaten bir iki ciddi deneme dışında diyetlerim yarım gün ya da en iyi ihtimalle bir gün sürüyordu. Ya da daha beteri hep uzak bir tarihte başlayacağım diye hedefler koyuyordum. Henüz bir düzen oturtamadım ve malesef kaçamaklarım olabiliyor. Baştan söyleyeyim bu durumlarda aman beni örnek alma
tesekkür ederim canım :)
senın tavsıyenle ara öğünü azalttım daha ıyı geldı bana dıger türlü hep bişeyler yeme ıstegım oluyodu
Kızlar ben menümü yazayım
Sabah
1 kase yoğurt
Kefir
2 kayısı
2 kaşık yulaf
Öğlen
4 ceviz
2 badem
1 servis kaşığı fırında pazı kavurma Üstüne birazda kaşar koyup fırınladım
1 kase yoğurt
Akşam
2 servis kaşığı öğlenkinin aynısı
Domates salatalık salatası:)
Su 2 oldu3 ü bulurum
Ay gerçek mi bu
Yok be merve dümdüz bi göbüş işte istediğim çokmu yaaaa :)
Allahım bizi anlayan biri daha varmış dünyada süpersin eda
Gayet güzel menün şimdi 1 hafta boyunca bu şekildemi besleniyorsun 7 gün yani yoğurt salata protein hepsi dengeli her akşam biz menümüzü paylaşıyoruz ve birbirimize yorum yapıyoruz su ve spor ile birlikte
Yok kız ne diyeti süt olsun diye besiye çekti kendini tabiki abarttı bende şok oldum duyynca :)
Ben jilian michael yapıyorum eda level 3 plank zaten bütün kasları çalıştırdığı için bazı hareketlerini çıkarıp plankı artırmıştım kendimce iyi yapmışım :)
Ssini aldım çok faydalı paylaşım teşekkürler
Sen deyince aklıma geldi kefirde süt yapıyor diye duymuştum
Bende şeyda oğlan 5 yaşında daha evdeyim yeter ama ya
Menumu yazayim kizlar
Sabah: 1 bardak kefir 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 ck bal
Ogle : 1 kk peynir 2 kayisi 2 cay kasigi nutella
Aksam : 5 kofte yesillik 2 dilim ekmek
Sabah sabah gözünüzü benim mesajlarımla açacaksınız kızlar
Sabah 9.00
2 dilim ekmek
1 haşlamış yumurta
2 dilim kaşar
5 zeytin
domates
Ara 12.00
Öğle 16.00
4 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
2 kayısı
Akşam 20.00
4 kaşık yoğurt
1 elma
Günaydın herkesee
Cuma mezuniyetim var spor partisine herkesi beklerim
O güne saklıyorum enerjimiMesajların altında spor yok, spor yok yazıyor. Son gün mezuniyet öncesi spor partisiŞimdiden başka tatlım
Günaydınnnn millet
Rakibe menü sağlıklı fakat bence az, hatta sizin durumunuz için çok çok az.
Sıradaki mesajım kendini aç bırakanlara, ara öğün yapmayanlara gelsin
Hepinizin listelerine saygı duyuyorum tabi ki, alınmaca gücenmece yok kızlar ama doğrular bunlar..
Kimi kararından döndürebilirsek onun için kar
Eki Görüntüle 2022886
Zamanla canım kimi zaman kilo veremiyorsun bu yağların bi çözülme süreci var sabırla beklemek gerekiyor eğer bırakırsan fazlasıyla hızlı bişekildenyağlanma oluyor yolumuz uzun olsun kendimizle uğraşıyoruz yeni bir ben oluşturuyoruz aynadaki görüntü her geçen gün dahada güzelleşiyor bu motivasyonu yakalayınca ne oluyor biliyormusunVay Baharım güzel menü olmuş. Acaba 9 kaşık kabak yemeği fazla mı diye düşündüm başta ama çok yağlı değildiyse ancak, diğer türlü kabak çok hafif hiç doymazdın. Spor zaten gözlerimi kamaştırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?