Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah sabah gözünüzü benim mesajlarımla açacaksınız kızlar
Neyse en iyisi menümü yazıp yatayım ben de yarın işler beni bekler
Sabah 9.00
2 dilim ekmek
1 haşlamış yumurta
2 dilim kaşar
5 zeytin
domates
Ara 12.00
2 avuç badem (dışardaydım yanıma badem almıştım, şekersiz kahve ile badem iyi oldu açlığımı bastırdı)
Öğle 16.00
4 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
2 kayısı
Akşam 20.00
4 kaşık yoğurt
1 elma
Su tam bilmiyorum, en az 2 lt umarım.
Spor ev işi ve dışarıda dolanma
Geçmiş mesajların hepsini okuyamadım ama yarın devam ederim inşallah. Öpüyorum hepinizi

Maşallah Zuhal boyun uzunmuş, ben de seviniyordum senle yakın kilolardayız diye sen de bana göre sıskasın yaa
Kız edibe güldürdün valla beni :))))ne sıskası tatlım baya baya dobişim

Ah sen böyle diyorsun yaa insan bi zayıflayıp tekrar alınca hiç kabullenemiyor diye valla içim acıyor. Kız inşallah tez zamanda bu sefer kalıcı olarak incecik olursu
Inş.tatlım
Şişmanken kilo verince nasıl olacağını tahmin edemiyorsun
Senelerce insan kilolu yaşayınca
Gerçekten harika bi duyguymuş
Hayattan daha fazla zevk alıyosun
En basiti oturuşun yürüyüşün bile değişiyor
Ben kıyafet bile beğenmiyodum :)))almam için çok çok değişik güzel olması gerekiyordu

Bugün çok çok daha iyi tatlım
Alkışşş Alkışşş :)))

Bu arada ben yanlış hesaplamışım
Bu hafta listeye giriyorum
Veeeee ilk hedefim önce seni geçmek ayağını denk al

Çok sevindim listeye gireceğine. Ben senin rakibin olamam sen ortalığın tozunu dumanını attirirsin valla. Listede değilsin diye tutuyordun kendini biliyorum

öncelikle hosgeldın canım bız tanısamadık :) Menün gayet güzel sporda var süper
Ben bahar bu arada 22 yasındayım :)

Hoşbulduk. Memnun oldum bende eda. Yaş 27 yarışmacılara başarılar dilerim :))))

4 yk sebze yemeği yerine içtim çorbayı kalanı aynı. Sebzem yoktu:) çıkıp almaya üşendim. :)

Kahve makineleri öğütülmüş kahve ve suyla hazırlanıyor. Bende tadını yumuşatması için az miktarda süt koyuyorum. Eğer ara öğün süt grubuysa biraz daha fazla süt koyuyorum:)
Maşallah çocuklarına sağlık sıhhatle büyüt inşallah. Sende uy takıma verirsin. Kaçamak yapmak yok. Sağlıklı beslenmeye evet :)

2 avuç badem çok gibi geldi bana. Ara öğün yapıcam derken fazla yağ alma vücuduna. Bademi sayıyla yemeni tavsiye ederim. :) bak ben 3 yada 5 tanr yiyorum ancak o kadara izin var. :)

Teşekkür ederim canımmm ya bizde çok severiz süprizleri benim annem babam da yıllardır evlilik yıl dönümü kutlarlar öyle alışmışım ben

tesekkür ederim canım :)
senın tavsıyenle ara öğünü azalttım daha ıyı geldı bana dıger türlü hep bişeyler yeme ıstegım oluyodu

Benim de öyle oluyo ara öğün olarak acıkırsan ya da ağzına bişey atmak istersen 2 ceviz at ama öyle ara öğün yapmam gerekiyor psikolojisine girmeye gerek Yok herkese ara öğün iyi gelmiyor bana çok yemişim gibi geliyor sanki diyetten çıktığımı hissediyorum 3 öğün ve güçlü yemek bana daha iyi geliyor

Kızımdan fırsar bulup yazamadm misafirlikten geç geldim sonra da uyuyakalmışım.
Dünkü menüm

11.00 domatesli biber,2 d peynir,1 d çavdar ekm.1 kayısı

13.00 üç üçgen d karpuz

18.30 6 yk kuru fasulye, 1 çiğ köfte, marul,salata

Su 1.5
Spor yok

Rakibe menü sağlıklı fakat bence az, hatta sizin durumunuz için çok çok az.

Ay gerçek mi bu

Tabisi gerçek :)

Yok be merve dümdüz bi göbüş işte istediğim çokmu yaaaa :)

Allahım bizi anlayan biri daha varmış dünyada süpersin eda

faydalı olur inşallah

Plank hiç bırakma devam et :) karnına dokunduğunda o kasları hissetmenin aynada zamanla belirginleştiklerini görmenin hazzı hiçbir şey de yok inan :)

Menumu yazayim kizlar
Sabah: 1 bardak kefir 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 ck bal
Ogle : 1 kk peynir 2 kayisi 2 cay kasigi nutella
Aksam : 5 kofte yesillik 2 dilim ekmek

Tatlım bence kendini çok aç bırakıyosun, zamanında büyük boy nutellayı 1 günde bitiren biri olarak ben şuan ne evime alıyorum ne tatlı krizi yaşıyorum. Ara öğün yapmalısın kesinlikle ve ara öğünlerine tatlı krizini bastıracak çiğ kuruyemişler ve tarçınlı meyveler, light sütler eklemelisin. Kendini aç bırakmana rağmen 2 kaşık nutella yediğin anda boşa aç bırakmış oluyosun çünkü 2 kaşık nutella yediğin herşeye bedel. maalesef acı ama gerçek bu. Ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar çabuk faydasını görürsün.

2 avuç badem baya bir fazla olmuş :) 6 adeti geçmemeye özen gösterin bence :) Ekmek yerine haşlanmış yumurta sayınızı artırırsanız, hem geç acıkacaksınız hem daha iyi doyacaksınız :)

Sıradaki mesajım kendini aç bırakanlara, ara öğün yapmayanlara gelsin

Hepinizin listelerine saygı duyuyorum tabi ki, alınmaca gücenmece yok kızlar ama doğrular bunlar..
Kimi kararından döndürebilirsek onun için kar

Tatlım bu aslında kişiden kişiye değişir mesela ben kendi bünyemi biliyorum ara öğün yaptığımda sanki çok yemişim de diyeti bozmuşum gibi hissediyorum.normal hayatımda da yapamam ara öğün ben öyle atıştırma diye bişey hayatımda Yok o yüzden saçma geliyor bana sırf diyetteyim diye ara öğün yapmak

Zamanla canım kimi zaman kilo veremiyorsun bu yağların bi çözülme süreci var sabırla beklemek gerekiyor eğer bırakırsan fazlasıyla hızlı bişekildenyağlanma oluyor yolumuz uzun olsun kendimizle uğraşıyoruz yeni bir ben oluşturuyoruz aynadaki görüntü her geçen gün dahada güzelleşiyor bu motivasyonu yakalayınca ne oluyor biliyormusun
Sabah gözünü açınca bugün kendime ne hazırlayım sağlığıma kavuşayım eksi için işe yarayan aklına ne geliyorsa onu düşünür oluyorsun
Kaçamak yapınca hemen telafi etmeyi düşünüyorsun
Önceden ise canım tatlı istedimhamur istedi derdine düşerdik sende başaracaksın biliyorum
Çünkü çaba sarfediyorsun canım
Bide Pantolonun belinin kavuşması için kaç cm var onu soracaktım unutuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…