- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.381
Ne kası canım daha 5 kilo yağ var karnımda oğlumun dediği six pag değil four olur three olur bi göreydik :)Tabisi gerçek :)
faydalı olur inşallah
Plank hiç bırakma devam et :) karnına dokunduğunda o kasları hissetmenin aynada zamanla belirginleştiklerini görmenin hazzı hiçbir şey de yok inan :)
Tatlım bence kendini çok aç bırakıyosun, zamanında büyük boy nutellayı 1 günde bitiren biri olarak ben şuan ne evime alıyorum ne tatlı krizi yaşıyorum. Ara öğün yapmalısın kesinlikle ve ara öğünlerine tatlı krizini bastıracak çiğ kuruyemişler ve tarçınlı meyveler, light sütler eklemelisin. Kendini aç bırakmana rağmen 2 kaşık nutella yediğin anda boşa aç bırakmış oluyosun çünkü 2 kaşık nutella yediğin herşeye bedel. maalesef acı ama gerçek bu. Ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar çabuk faydasını görürsün.
2 avuç badem baya bir fazla olmuş :) 6 adeti geçmemeye özen gösterin bence :) Ekmek yerine haşlanmış yumurta sayınızı artırırsanız, hem geç acıkacaksınız hem daha iyi doyacaksınız :)
Ne kası canım daha 5 kilo yağ var karnımda oğlumun dediği six pag değil four olur three olur bi göreydik :)
Keyfinin yerine gelmesine sevindim cnmGünaydınnnnnnnAnkara bugün serin mi serin, birazdan yağmur başlayacak ohhh mis bugün çoook keyifliyim
Uyuma anında ölmüş bir akrabam geldiydi aklıma o etkilemiş olabilir7 de kalktım kız erlen kalkmayı severim ben
Dilek bende de çok olurdu al basmasını ne diyorlar psikolojik biraz moralin bozuk yada üzüldüğümde olurdu sonra bi muska yazdırdılar hocaya yastığımda takılı şükür yok artık korku muskası mı neymiş işte
kızzz bu hafta baş başmı diyecenGünaydın herkesee
Cuma mezuniyetim var spor partisine herkesi beklerim
Çocukluğunun geçtiği yerlere sonradan gitmek çok tuhaf oluyorSelam kızlar ben memleketegeldim hava serin bu gün ama çok güzel çok özlemişim çocukluğumda yaz tatili mi geçirdiğim yer olunca anılar hatıralar gözümün önünde helede çocuklarımla eşimle gelmek ayrı keyif
Görüşürüz öperim sizi
banada bi t.kahvesi alıver bebeğim :))malum bize biraz uzak :))Kızlar merhaba annemler yarın gidiyor bugün Eminönü ne geldik dünkü menumu bugün ilk fırsatta yazicam gecmisi okudum alıntıları en yakın zamanda cevaplivam
Adam evde daha bişey yapamadım anca kahvaltıAy çok sıcak burası evdeyim siz napıyonuz kızlar
baya erken kalkiyorlarnis canım kızlar yarından sonra benimki de erken kalkmaya başlar evde kimse olmayincaCanım ben evde bişeyler yapcam kızları bırakıp ta çıkamayız doğal olarak kızlarla da olmaz evde bişeyler yapcam
Canım ben 5 te uyanıyorum her sabah kızlar alarm gibi 5 te uyanıyorlar emzirme seansımız bayağa uzun sürüyor zaten sonra da uyulmuyor
Nutella olmasa iyimisMenumu yazayim kizlar
Sabah: 1 bardak kefir 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 ck bal
Ogle : 1 kk peynir 2 kayisi 2 cay kasigi nutella
Aksam : 5 kofte yesillik 2 dilim ekmek
Afiyet olsun canımMenüm
sabah 10:30
1 yumurta
yarım dilim tam buğday ekmeği
kiraz saplı çay
3 zeytin
1 ince dilim süzme peynir
öğle 14:10
kabak yemeği 9 kasık
1 tavuk but
yarım dilim tam bugday ekmeği
akşam 18:30
kabak yemeği 9 kasık
3 kasık süzme yoğurt
yarım dilim tam bugday ekmeği
yatmadan 2 saat önce yoğurt kürümü yapcam limonlu pulbiberli
su 2 litre
spor 45 dk leslie ve 30 dk ebru şallı plates
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah:9,30
1 dlm tb ekmek üstü fındık ezmesi
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Öğle: 13:00
1 kase tarhana çorbası
1 dlm tb ekmek
Salata
1/2 yoğurt
Ara 16:30
2 kara erik
Akşam:19.00
Salata
3 küçük köfte
1 dlm tb ekmek
1 kase tarhana çorbası
Gece 21:00
1 kupa sütlü filtre kahve
Su: 2 litre
Spor: az önce 3 mile leslie
Menü güzel olmuş canimSabah sabah gözünüzü benim mesajlarımla açacaksınız kızlar
Neyse en iyisi menümü yazıp yatayım ben de yarın işler beni bekler
Sabah 9.00
2 dilim ekmek
1 haşlamış yumurta
2 dilim kaşar
5 zeytin
domates
Ara 12.00
2 avuç badem (dışardaydım yanıma badem almıştım, şekersiz kahve ile badem iyi oldu açlığımı bastırdı)
Öğle 16.00
4 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
2 kayısı
Akşam 20.00
4 kaşık yoğurt
1 elma
Su tam bilmiyorum, en az 2 lt umarım.
Spor ev işi ve dışarıda dolanma
Geçmiş mesajların hepsini okuyamadım ama yarın devam ederim inşallah. Öpüyorum hepinizi
afiyet olsun canımKızımdan fırsar bulup yazamadm misafirlikten geç geldim sonra da uyuyakalmışım.
Dünkü menüm
11.00 domatesli biber,2 d peynir,1 d çavdar ekm.1 kayısı
13.00 üç üçgen d karpuz
18.30 6 yk kuru fasulye, 1 çiğ köfte, marul,salata
Su 1.5
Spor yok
Sen iste yeterki ablam almazmiyim hiçkızzz bu hafta baş başmı diyecen
Çocukluğunun geçtiği yerlere sonradan gitmek çok tuhaf oluyor
Hele değiştiyse çok acıtıyor insanı
banada bi t.kahvesi alıver bebeğim :))malum bize biraz uzak :))
Adam evde daha bişey yapamadım anca kahvaltı
O gidince yürüyüşe çıkarım
menü güzel canım onlar pasta yerken sen spor yaparken çektiğin acıyı düşün ben spor yaparken kaçamaklari hiç canım çekmiyordu zorluğunu biliyorum çünkü sende o ağırlıkları kaldırdığında ki acıyı düşün hafta sonu menüsüne gelince herkesin kolaylikla yapabilecegi şeyler olmalı canım yapabiliriz bu şekilde benceSabah kahvaltım 08.00
1. Ara Öğün
- 2 haşlanmış yumurta beyazı
- 1 dilim sütaş süzme peynir (bol çörekotlu)
- 1 adet domates
- 2 ceviz içi
Öğle Yemeği 13.00
- Yeşil çay
- Kaju 8 tane
2. Ara Öğün
- Hardallı sebzeli balık 314 kkal
- Mevsim salata, zeytinyağlı bol limonlu 54 kkal
- Etimek 72 kkal
3. Ara Öğün
- Kuru meyveli yoğurt 182 kkal
- Türk kahvesi double
Akşam yemeği 20.00
- Activia orman meyveli
- Light süt- tarçınlı
-- Bu akşam bir arkadaşımla buluşacağım, henüz belli değil ama Ege Günlüğü diye bir restaurant var muhtemelen oradan zeytinyağlı ege yemekleri yiyeceğim.
Bu arada menümde yok ama akşam 3. ara öğün vaktimde bir doğum günü kutlayacağız. Pastayı da ben sipariş ettim... Şuan fenalardayım, en sevdiğim pastayı arkadaşlarım için söyledim. Muhtemelen kutlama sonrasında pasta yerine 2 -3 kare bitter yerim ben, bende insanım sonuçta kardeşim bu neymiş yaa alla allaNefsimi böyle bastırmam gerek dua edin pastadan 1 çatal bile almayayım, ıyk zaten sıcak hava krema fln ne o öyle midem kalkar benim
Kızlar bir de teklifim olacak;
Ben diyorum ki cumartesi - pazar için evde olursanız, bi menü oluşturalım hep birlikte cumartesi pazar günleri hepimiz aynı menüyü uygulayalım, öğünler spor vs herşey bir olsun? Ne dersiniz ?
Sabah kahvaltım 08.00
1. Ara Öğün
- 1 adet domates
- 2 ceviz içi
Öğle Yemeği 13.00
- Yeşil çay
- Kaju 8 tane
2. Ara Öğün
- Etimek 72 kkal
3. Ara Öğün
- Türk kahvesi double
Akşam yemeği 20.00
- Activia orman meyveli
- Light süt- tarçınlı
-- Bu akşam bir arkadaşımla buluşacağım, henüz belli değil ama Ege Günlüğü diye bir restaurant var muhtemelen oradan zeytinyağlı ege yemekleri yiyeceğim.
Bu arada menümde yok ama akşam 3. ara öğün vaktimde bir doğum günü kutlayacağız. Pastayı da ben sipariş ettim... Şuan fenalardayım, en sevdiğim pastayı arkadaşlarım için söyledim. Muhtemelen kutlama sonrasında pasta yerine 2 -3 kare bitter yerim ben, bende insanım sonuçta kardeşim bu neymiş yaa alla allaNefsimi böyle bastırmam gerek dua edin pastadan 1 çatal bile almayayım, ıyk zaten sıcak hava krema fln ne o öyle midem kalkar benim
Ben diyorum ki cumartesi - pazar için evde olursanız, bi menü oluşturalım hep birlikte cumartesi pazar günleri hepimiz aynı menüyü uygulayalım, öğünler spor vs herşey bir olsun? Ne dersiniz ?
menü güzel canım onlar pasta yerken sen spor yaparken çektiğin acıyı düşün ben spor yaparken kaçamaklari hiç canım çekmiyordu zorluğunu biliyorum çünkü sende o ağırlıkları kaldırdığında ki acıyı düşün hafta sonu menüsüne gelince herkesin kolaylikla yapabilecegi şeyler olmalı canım yapabiliriz bu şekilde bence
Pasta kaçmaz. Zayıflayınca kendini ödüllendirirsin o zaman yersin.
Yapabilirsin yani. Yeme bak bu dediğim gelsin aklına. Başka zaman yersin. Yersen şimdi pişman olursun.
Baştan yan çizmiş gibi oluyorum ama ben diyetisyen menümden caymak istemiyorum. Hem hafta sonu çok zor:)
Menü güzel dengeli tatlımSabah kahvaltım 08.00
1. Ara Öğün
- 1 adet domates
- 2 ceviz içi
Öğle Yemeği 13.00
- Yeşil çay
- Kaju 8 tane
2. Ara Öğün
- Etimek 72 kkal
3. Ara Öğün
- Türk kahvesi double
Akşam yemeği 20.00
- Activia orman meyveli
- Light süt- tarçınlı
Tatlım menünü yazarken en alta liste dışı bişey olup olmadığını yazarsan bizim anlamamız daha kolay olurBugünkü menüm
Sabah 10:00
1 dilim tb ekmeğine fındık ezmesi
1 haşlanmış yumurta
Öğle: 13:30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmek
Salata
Ara:30
200 gr kavun
Akşam: 19:00
6 yk mantarlı tavuk sote
Salata
1 dlm tb ekmek
Gece: 7 fındık
Theraline form çay
Su: şuan 1,5 litre 2,5 litreyi bitiririm
Spor: 3 mile leslie
baya erken kalkiyorlarnis canım kızlar yarından sonra benimki de erken kalkmaya başlar evde kimse olmayinca
Nutella olmasa iyimis
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Menü güzel olmuş canim
afiyet olsun canım
Ayyy erken sevinmişim
Kim nazar etti benim güzel havama :))
Birden hava kapandı
Şu anda dışaıyı görseniz fırtına yağmur göz gözü görmüyor nerdeyse
Bugünkü menüm
Sabah 10:00
1 dilim tb ekmeğine fındık ezmesi
1 haşlanmış yumurta
Öğle: 13:30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmek
Salata
Ara:30
200 gr kavun
Akşam: 19:00
6 yk mantarlı tavuk sote
Salata
1 dlm tb ekmek
Gece: 7 fındık
Theraline form çay
Su: şuan 1,5 litre 2,5 litreyi bitiririm
Spor: 3 mile leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?