Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne kası canım daha 5 kilo yağ var karnımda oğlumun dediği six pag değil four olur three olur bi göreydik :)

Ne kası canım daha 5 kilo yağ var karnımda oğlumun dediği six pag değil four olur three olur bi göreydik :)

Canım bende de yağ var, eğer karnına dokunduğunda bir sertlik hissetmiyorsan YAĞLARA RAĞMEN, o sertlik kas oluşumu zaten zamanla yağları yaktıkça ortaya çıkacak, antrenmandan hemen sonra hissedersin eğer hissetmiyorsan yanlış duruyorsun.

Uyuma anında ölmüş bir akrabam geldiydi aklıma o etkilemiş olabilir

Selam kızlar ben memleketegeldim hava serin bu gün ama çok güzel çok özlemişim çocukluğumda yaz tatili mi geçirdiğim yer olunca anılar hatıralar gözümün önünde helede çocuklarımla eşimle gelmek ayrı keyif
Görüşürüz öperim sizi

Günaydın herkesee
Cuma mezuniyetim var spor partisine herkesi beklerim
kızzz bu hafta baş başmı diyecen

Çocukluğunun geçtiği yerlere sonradan gitmek çok tuhaf oluyor
Hele değiştiyse çok acıtıyor insanı
Kızlar merhaba annemler yarın gidiyor bugün Eminönü ne geldik dünkü menumu bugün ilk fırsatta yazicam gecmisi okudum alıntıları en yakın zamanda cevaplivam
banada bi t.kahvesi alıver bebeğim :))malum bize biraz uzak :))

Ay çok sıcak burası evdeyim siz napıyonuz kızlar
Adam evde daha bişey yapamadım anca kahvaltı
O gidince yürüyüşe çıkarım

Sabah kahvaltım 08.00
  • 2 haşlanmış yumurta beyazı
  • 1 dilim sütaş süzme peynir (bol çörekotlu)
  • 1 adet domates
  • 2 ceviz içi

1. Ara Öğün
  • Yeşil çay
  • Kaju 8 tane

Öğle Yemeği 13.00
  • Hardallı sebzeli balık 314 kkal
  • Mevsim salata, zeytinyağlı bol limonlu 54 kkal
  • Etimek 72 kkal

2. Ara Öğün
  • Kuru meyveli yoğurt 182 kkal
  • Türk kahvesi double

3. Ara Öğün
  • Activia orman meyveli
  • Light süt- tarçınlı

Akşam yemeği 20.00
-- Bu akşam bir arkadaşımla buluşacağım, henüz belli değil ama Ege Günlüğü diye bir restaurant var muhtemelen oradan zeytinyağlı ege yemekleri yiyeceğim.

Bu arada menümde yok ama akşam 3. ara öğün vaktimde bir doğum günü kutlayacağız. Pastayı da ben sipariş ettim... Şuan fenalardayım, en sevdiğim pastayı arkadaşlarım için söyledim. Muhtemelen kutlama sonrasında pasta yerine 2 -3 kare bitter yerim ben, bende insanım sonuçta kardeşim bu neymiş yaa alla alla Nefsimi böyle bastırmam gerek dua edin pastadan 1 çatal bile almayayım, ıyk zaten sıcak hava krema fln ne o öyle midem kalkar benim

Kızlar bir de teklifim olacak;
Ben diyorum ki cumartesi - pazar için evde olursanız, bi menü oluşturalım hep birlikte cumartesi pazar günleri hepimiz aynı menüyü uygulayalım, öğünler spor vs herşey bir olsun? Ne dersiniz ?

baya erken kalkiyorlarnis canım kızlar yarından sonra benimki de erken kalkmaya başlar evde kimse olmayinca

Menumu yazayim kizlar
Sabah: 1 bardak kefir 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 ck bal
Ogle : 1 kk peynir 2 kayisi 2 cay kasigi nutella
Aksam : 5 kofte yesillik 2 dilim ekmek
Nutella olmasa iyimis
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Menü güzel olmuş canim
afiyet olsun canım

Sen iste yeterki ablam almazmiyim hiç

menü güzel canım onlar pasta yerken sen spor yaparken çektiğin acıyı düşün ben spor yaparken kaçamaklari hiç canım çekmiyordu zorluğunu biliyorum çünkü sende o ağırlıkları kaldırdığında ki acıyı düşün hafta sonu menüsüne gelince herkesin kolaylikla yapabilecegi şeyler olmalı canım yapabiliriz bu şekilde bence

Pasta kaçmaz. Zayıflayınca kendini ödüllendirirsin o zaman yersin.
Yapabilirsin yani. Yeme bak bu dediğim gelsin aklına. Başka zaman yersin. Yersen şimdi pişman olursun.
Baştan yan çizmiş gibi oluyorum ama ben diyetisyen menümden caymak istemiyorum. Hem hafta sonu çok zor:)

Bugünkü menüm
Sabah 10:00
1 dilim tb ekmeğine fındık ezmesi
1 haşlanmış yumurta

Öğle: 13:30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmek
Salata

Ara:30
200 gr kavun

Akşam: 19:00
6 yk mantarlı tavuk sote
Salata
1 dlm tb ekmek

Gece: 7 fındık
Theraline form çay

Su: şuan 1,5 litre 2,5 litreyi bitiririm

Spor: 3 mile leslie

Kaçamak yapan biri değilim biliyorsunuz sadece pasta canım çok çekecek ama bitter yiyeceğim verdim kararımı :)

Benimki sadece bir teklifti bende diyetisyenlerin gönderdiği yemekleri yiyorum :) Sadece merak ediyorum acaba herkes aynı şekilde beslenirse nasıl bir sonuç ortaya çıkacak, tabi ki herkesin metabolizması farklı çalışlıyor ama uygulanabilir keyifli olabilir yine de :)

Menü güzel dengeli tatlım

Bence biz bişey demesekde sende öyle bi irade varki o pastanın tadına bile bakmıcaksın :))zaten kararını vermişin

Menü konusunu bilemiyorum cnm ama spor konusunda bşrazdaha düzenli disiplinli olmamız lazım
Cumadan sonra spor listesi oluşturabiliriz

Tatlım menünü yazarken en alta liste dışı bişey olup olmadığını yazarsan bizim anlamamız daha kolay olur
Mesela sabah birazdaha zengin bi kahvaltı dahamı iyi olurdu acaba

Ayyy erken sevinmişim
Kim nazar etti benim güzel havama :))

Birden hava kapandı
Şu anda dışaıyı görseniz fırtına yağmur göz gözü görmüyor nerdeyse

güzel tatlım öğlen salatayı bol yeseydin ne kadar yedin bilmiyorum tabi bi de sabaha beyaz peynir yeşillik veya 2 3 zeytin de ekleyebilirdin
spor da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…