- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.401
Sabah kahvaltım 08.00
1. Ara Öğün
- 2 haşlanmış yumurta beyazı
- 1 dilim sütaş süzme peynir (bol çörekotlu)
- 1 adet domates
- 2 ceviz içi
Öğle Yemeği 13.00
- Yeşil çay
- Kaju 8 tane
2. Ara Öğün
- Hardallı sebzeli balık 314 kkal
- Mevsim salata, zeytinyağlı bol limonlu 54 kkal
- Etimek 72 kkal
3. Ara Öğün
- Kuru meyveli yoğurt 182 kkal
- Türk kahvesi double
Akşam yemeği 20.00
- Activia orman meyveli
- Light süt- tarçınlı
-- Bu akşam bir arkadaşımla buluşacağım, henüz belli değil ama Ege Günlüğü diye bir restaurant var muhtemelen oradan zeytinyağlı ege yemekleri yiyeceğim.
Bu arada menümde yok ama akşam 3. ara öğün vaktimde bir doğum günü kutlayacağız. Pastayı da ben sipariş ettim... Şuan fenalardayım, en sevdiğim pastayı arkadaşlarım için söyledim. Muhtemelen kutlama sonrasında pasta yerine 2 -3 kare bitter yerim ben, bende insanım sonuçta kardeşim bu neymiş yaa alla allaNefsimi böyle bastırmam gerek dua edin pastadan 1 çatal bile almayayım, ıyk zaten sıcak hava krema fln ne o öyle midem kalkar benim
Kızlar bir de teklifim olacak;
Ben diyorum ki cumartesi - pazar için evde olursanız, bi menü oluşturalım hep birlikte cumartesi pazar günleri hepimiz aynı menüyü uygulayalım, öğünler spor vs herşey bir olsun? Ne dersiniz ?
Ordanmı sipariş verdin cnm bi foto atsaydınnasıl yorgunum kızların bebek mevlüdü hediyelikleri de geldi bugün şükürler olsun
hergun fındık ezmesimi var menüde bı kaç kere o gördüm hangi marka kullanıyorsun fındık ezmesini canımBugünkü menüm
Sabah 10:00
1 dilim tb ekmeğine fındık ezmesi
1 haşlanmış yumurta
Öğle: 13:30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmek
Salata
Ara:30
200 gr kavun
Akşam: 19:00
6 yk mantarlı tavuk sote
Salata
1 dlm tb ekmek
Gece: 7 fındık
Theraline form çay
Su: şuan 1,5 litre 2,5 litreyi bitiririm
Spor: 3 mile leslie
nefsine eminim soz geçireceksin ve zafer senin olacakKaçamak yapan biri değilim biliyorsunuzsadece pasta canım çok çekecek ama bitter yiyeceğim verdim kararımı :)
Benimki sadece bir teklifti bende diyetisyenlerin gönderdiği yemekleri yiyorum :) Sadece merak ediyorum acaba herkes aynı şekilde beslenirse nasıl bir sonuç ortaya çıkacak, tabi ki herkesin metabolizması farklı çalışlıyor ama uygulanabilir keyifli olabilir yine de :)
Almanya havası abla buAyyy erken sevinmişim
Kim nazar etti benim güzel havama :))
Birden hava kapandı
Şu anda dışaıyı görseniz fırtına yağmur göz gözü görmüyor nerdeyse
Gelmiş geçmiş olsun baharım verilmiş sadakan varmışSelam kızlar bugün gelemedim gece rahatsizlandim süreklide mide bulantısı vardı malum sebebi kistmis dün gecede patladi sıkıntı yok şükür 4cm altındaymış tahmini serum vs toparladım gün boyu da oğlum çok huysuzdu ne annem ne teyzesi de durmadı kabiz olmuş yeni rahatladik takıma bakma fırsatım oldu
Ordanmı sipariş verdin cnm bi foto atsaydın
Light ürün olarak sadece sütaşın yoğurt, süt ve ayranını kullanıyorum. Bunun dışında light ürün kullanmıyorum. Ayran çok ama çok güzel, süte tarçın kattığım için güzel, yoğurt zaten çok almıyorum genelde tam yağlı yiyorum bazen diyetisyenlerin menüsüyle geliyor onu da beğeniyorum. Tavsiye ederim önyargıları yıkın 3 ürün de çok güzel :)
Kabak yagsizdi o yüzden biraz fazla oldu zaten hafif bir sebze olduğu için çok seviyorum :)Vay Baharım güzel menü olmuş. Acaba 9 kaşık kabak yemeği fazla mı diye düşündüm başta ama çok yağlı değildiyse ancak, diğer türlü kabak çok hafif hiç doymazdın. Spor zaten gözlerimi kamaştırdı.
Sende ne fikirler varmış fıstık
Eşin çok şanslı canım, ne güzel onu mutlu etmek için böyle en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün. Biz de durum facia tam tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali ikimizde unutuyoruz öyle geçip gidiyor evlilik yıldönümü. Bak beni de hevese getirdin, bu sene ben de mi bir süpriz hazırlasam
Ay benim hala kafam karışık bu ara öğün hakkında kah yapıyorum kah yapmıyorum. Aslında biraz daha planlı beslenmeye geçsem iyi olacak
İyi olmuş bence afiyet olsun. Diyetisyen listelerine göre öğlen az değil mi, bir ana yemek olması gerekmiyor muydu? Sen mi atladın yoksa listen mi böyle? Spor da iyi yapmışsın tebrikler. Filtre kahve nasıl oluyor, biraz cahilim kahve konularında, türk kahvesi ve üçü bir arada düzeyindeyimBu arada kendimi tanıtayım: 35 yaşındayım, 8 yaşında oğlum 18 aylık kızım var, ev hanımıyım. 94'le 9. takıma katıldım. Boyum 1.60. Hedefim 70 olmak. Küçük yaşlardan beri hep kiloluydum. Yaklaşık 8 yıldır 85'ın altına neredeyse hiç düşmedim. Zaten bir iki ciddi deneme dışında diyetlerim yarım gün ya da en iyi ihtimalle bir gün sürüyordu. Ya da daha beteri hep uzak bir tarihte başlayacağım diye hedefler koyuyordum. Henüz bir düzen oturtamadım ve malesef kaçamaklarım olabiliyor. Baştan söyleyeyim bu durumlarda aman beni örnek alma
Ben kaçamak yapıca yazmak çok zor geliyordu, alıştım artık bugün kaçamak meyillerinde hemen menü yazacağım aklıma gelince dur dedim valla
Ayy yanma deyince benim tüylerim diken diken oluyor Yasemin maşallah senin bu spor aşkın çok iyi
Palm yağı varmış içinde çok zararlıymış diye duydum nutellanın ama resmen bağımlılık yapıyor en iyisi eve almamak zaten yoksa beni kesin yoldan çıkarıyor
Bölümün neydi Bahar senin, kusura bakma daha önce söylemişsindir muhtemelen ama kaçırmışım
Yok ben yoğurdumu evde yapıyorum zaten kefiri de çoğunlukla evde yapıyorum sütü de günlük süt kullanıyorum Ayranı da kendi yoğurdum dan yapıyorum merak ettim sadece ben tattım hepsini zamanında ama tatları hiç güzel gelmiyordu bir kere daha önce sırf o light süt yoğurt yüzünden diyeti bıraktım ki çok güzel veriyorken.
Bizde bakıyoruzda cnm onun için sordumİnternetten sipariş verdim abla Yasin kitabı bi de tesbih öyle çok farklı bişey değil zaten anlamı olsun istedim Mevlüt sonuçta
menü güzel canım onlar pasta yerken sen spor yaparken çektiğin acıyı düşün ben spor yaparken kaçamaklari hiç canım çekmiyordu zorluğunu biliyorum çünkü sende o ağırlıkları kaldırdığında ki acıyı düşün hafta sonu menüsüne gelince herkesin kolaylikla yapabilecegi şeyler olmalı canım yapabiliriz bu şekilde bence
Pasta kaçmaz. Zayıflayınca kendini ödüllendirirsin o zaman yersin.
Yapabilirsin yani. Yeme bak bu dediğim gelsin aklına. Başka zaman yersin. Yersen şimdi pişman olursun.
Baştan yan çizmiş gibi oluyorum ama ben diyetisyen menümden caymak istemiyorum. Hem hafta sonu çok zor:)
Menü güzel dengeli tatlım
Bence biz bişey demesekde sende öyle bi irade varki o pastanın tadına bile bakmıcaksın :))zaten kararını vermişin
Menü konusunu bilemiyorum cnm ama spor konusunda bşrazdaha düzenli disiplinli olmamız lazım
Cumadan sonra spor listesi oluşturabiliriz
Tatlım menünü yazarken en alta liste dışı bişey olup olmadığını yazarsan bizim anlamamız daha kolay olur
Mesela sabah birazdaha zengin bi kahvaltı dahamı iyi olurdu acaba
tek sorum light ürünleri severek mi tüketiyorsun sütten bahsediyorum tabi?
pasta içinde yemiceğini biliyorum eminim buna zaten sana güvenim tam
menü olayı için söz veremem ben çünkü evde iki bebekle bazen yemek yapıcak zamanım halim olmuyor açıkçası ne kolay geliyorsa onu yapıyorum
Alkışşş Alkışşş bebeğim :))Pasta faslı bitti kızlar, mesajlar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Bitter yiyecektim fakat tarçınlı süt bayağı kesti beni canım da istemedi ne bitter ne pastaO zaman durmak yok yola devam diyorum.. Chiamı da attım çantaya bugün dışarda bakalım neler yiyeceğim, yenilen herşeyin üstüne chia !!
Tekrar geçmiş olsun cnm Allahtan kötü bişey olmamışSelam kızlar bugün gelemedim gece rahatsizlandim süreklide mide bulantısı vardı malum sebebi kistmis dün gecede patladi sıkıntı yok şükür 4cm altındaymış tahmini serum vs toparladım gün boyu da oğlum çok huysuzdu ne annem ne teyzesi de durmadı kabiz olmuş yeni rahatladik takıma bakma fırsatım oldu
Yok abla o kadar kolay kurtulamazsnz bndenkızzz bu hafta baş başmı diyecen
Çocukluğunun geçtiği yerlere sonradan gitmek çok tuhaf oluyor
Hele değiştiyse çok acıtıyor insanı
banada bi t.kahvesi alıver bebeğim :))malum bize biraz uzak :))
Adam evde daha bişey yapamadım anca kahvaltı
O gidince yürüyüşe çıkarım
Çok geçmiş olsnSelam kızlar bugün gelemedim gece rahatsizlandim süreklide mide bulantısı vardı malum sebebi kistmis dün gecede patladi sıkıntı yok şükür 4cm altındaymış tahmini serum vs toparladım gün boyu da oğlum çok huysuzdu ne annem ne teyzesi de durmadı kabiz olmuş yeni rahatladik takıma bakma fırsatım oldu
İyiymiş valla en sevdiğin pastaya no no no demenPasta faslı bitti kızlar, mesajlar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Bitter yiyecektim fakat tarçınlı süt bayağı kesti beni canım da istemedi ne bitter ne pastaO zaman durmak yok yola devam diyorum.. Chiamı da attım çantaya bugün dışarda bakalım neler yiyeceğim, yenilen herşeyin üstüne chia !!
ÖmerKızlar, değişik anlamı güzel erkek ismi fikirleri olan varmı
Vavvvv süper yürümüşün menüde güzel sadece kaysının yanında biraz yoğurt olabilirdiSelam herkesee
menüm
11.00
1 d çavdar, 2 d peynir,domates salatalık biber
13.00
2 kayısı
17.00
1 d çavdar
1 kepçe kadar türlü yemeği patatessiz
Semizotu maydonoz
Cacık
Su2
Spor 75 dk tempolu yürüyüş
Sağolasın tatlımÖmer
Eymen
Kağan
Bnm sevdiklerim abla
Demekki geçen hafta boşuna aç kalmışın :))Sabah tartı yüzüme güldü bakalım cumaya ne olacak heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?