Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tek sorum light ürünleri severek mi tüketiyorsun sütten bahsediyorum tabi?
pasta içinde yemiceğini biliyorum eminim buna zaten sana güvenim tam
menü olayı için söz veremem ben çünkü evde iki bebekle bazen yemek yapıcak zamanım halim olmuyor açıkçası ne kolay geliyorsa onu yapıyorum

hergun fındık ezmesimi var menüde bı kaç kere o gördüm hangi marka kullanıyorsun fındık ezmesini canım

nefsine eminim soz geçireceksin ve zafer senin olacak

Ayyy erken sevinmişim
Kim nazar etti benim güzel havama :))

Birden hava kapandı
Şu anda dışaıyı görseniz fırtına yağmur göz gözü görmüyor nerdeyse
Almanya havası abla bu

Selam kızlar bugün gelemedim gece rahatsizlandim süreklide mide bulantısı vardı malum sebebi kistmis dün gecede patladi sıkıntı yok şükür 4cm altındaymış tahmini serum vs toparladım gün boyu da oğlum çok huysuzdu ne annem ne teyzesi de durmadı kabiz olmuş yeni rahatladik takıma bakma fırsatım oldu

Gelmiş geçmiş olsun baharım verilmiş sadakan varmış

Light ürün olarak sadece sütaşın yoğurt, süt ve ayranını kullanıyorum. Bunun dışında light ürün kullanmıyorum. Ayran çok ama çok güzel, süte tarçın kattığım için güzel, yoğurt zaten çok almıyorum genelde tam yağlı yiyorum bazen diyetisyenlerin menüsüyle geliyor onu da beğeniyorum. Tavsiye ederim önyargıları yıkın 3 ürün de çok güzel :)

Yok ben yoğurdumu evde yapıyorum zaten kefiri de çoğunlukla evde yapıyorum sütü de günlük süt kullanıyorum Ayranı da kendi yoğurdum dan yapıyorum merak ettim sadece ben tattım hepsini zamanında ama tatları hiç güzel gelmiyordu bir kere daha önce sırf o light süt yoğurt yüzünden diyeti bıraktım ki çok güzel veriyorken.

Kabak yagsizdi o yüzden biraz fazla oldu zaten hafif bir sebze olduğu için çok seviyorum :)

Gıda teknolojisi canımmm :)

Doğrudur en iyisi zaten ev yapımı olanlar. Ben sevmiyorum sadece, annemde bahsettiğiniz gibi evde yapar ama bana özel alınır saydığım her şey. Bir de dışarı çıkarken ya da ofise giderken yanıma alacağım zaman büyük kolaylık sağlıyor. al at yapıyorum çantaya, bazen ofis alışverişinde doğrudan ofise sipariş ediyoruz kızlarla bağımlılık yaptı bizde ama sağlıksız olduklarını düşünmüyorum kesinlikle öyle olsa her şeyi günlük doğal ürünlerden hazırlayıp gönderen diyetisyenler onları göndermezlerdi :)

Pasta faslı bitti kızlar, mesajlar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Bitter yiyecektim fakat tarçınlı süt bayağı kesti beni canım da istemedi ne bitter ne pasta O zaman durmak yok yola devam diyorum.. Chiamı da attım çantaya bugün dışarda bakalım neler yiyeceğim, yenilen herşeyin üstüne chia !!

Alkışşş Alkışşş bebeğim :))

Doğumgünü erken bitmiş akşamada sorun olmaz zaten

Tekrar geçmiş olsun cnm Allahtan kötü bişey olmamış

Selam herkesee
menüm
11.00
1 d çavdar, 2 d peynir,domates salatalık biber

13.00
2 kayısı

17.00
1 d çavdar
1 kepçe kadar türlü yemeği patatessiz
Semizotu maydonoz
Cacık

Su2
Spor 75 dk tempolu yürüyüş

Yok abla o kadar kolay kurtulamazsnz bnden memlekete gidiyorm mezun olsamda 6ları görmem lazım.
Çok geçmiş olsn
İyiymiş valla en sevdiğin pastaya no no no demen
Kızlar, değişik anlamı güzel erkek ismi fikirleri olan varmı
Ömer
Eymen
Kağan
Bnm sevdiklerim abla

Selam herkesee
menüm
11.00
1 d çavdar, 2 d peynir,domates salatalık biber

13.00
2 kayısı

17.00
1 d çavdar
1 kepçe kadar türlü yemeği patatessiz
Semizotu maydonoz
Cacık

Su2
Spor 75 dk tempolu yürüyüş
Vavvvv süper yürümüşün menüde güzel sadece kaysının yanında biraz yoğurt olabilirdi

Ömer
Eymen
Kağan
Bnm sevdiklerim abla
Sağolasın tatlım
Şu anda cepte Kayra var
Bakalım daha farklı bişey bulamazsak bu olacak

Sabah tartı yüzüme güldü bakalım cumaya ne olacak heyecanlıyım
Demekki geçen hafta boşuna aç kalmışın :))
Inş.güzel bi eksi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…