Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay gülşeker diyet topiğine yakışmayacak ama yazıyım tarifi. cnım ben istanbuldayım şu an evim ankarada.ama defterimdeki tarfi aldığım siteyi bulduum..

İncirli Tatlı

Malzemeler:

Kek:

•6 adet kuru incir, suda ıslatılmış, ufak doğranmış
•1 su bardağı ceviz içi
•1 su bardağı toz şeker
•1 su bardağı un
•3 yumurta
•1 paket (1tatlı kaşığı) kabartma tozu
Şerbeti:

•1,5 su bardağı su
•1 yemek kaşığı nescafe
•yarım su bardağı toz şeker
Muhallebi:

•2 yemek kaşığı nişasta
•2 yemek kaşığı un
•1lt süt
•5 yemek kaşığı toz şeker
•inmeye yakın 50gr tereyağı
•piştikten sonra 1 poşet toz krem şanti
Hazırlanması:

1.Kek için yumurta ve şekeri çırpın, cevizi, unu, kabartma tozunu ekleyip karıştırın. En son inciri ekleyip dikdörtgen borcama dökün ve 160C de pişirin (incirden dolayı düşük ısıda pişmesi gerekiyor).
2.Pişerken krem şanti haricindeki malzemelerle muhallebiyi yapın. Piştikten 5 dakika sonra 1 poşet toz krem şantiyi ekleyip mikserle çırpın.
3.Kek piştikten sonra 3-4 dak. havalandırın.
4.Şerbet malzemelerini karıştırıp (pişirmeden) kekin üzerine dökün. 5 dakika sonra muhallebiyi üzerine yayın, buzdolabında 2-3 saat bekletin.

portakal ağacı: Yeşil Mercimek Salatası ve İncirli Tatlı

Son düzenleme:

kesinlikle doğru karar. bildirim yapmayıp 2 haftalık kilo 1 haftada verilmiş gibi oluyor. ve eğer 2-3 kişi böle yaparsa o takım dereceye giriyor. mantıklı bi değişiklik olur.

kesinlikle doğru karar. bildirim yapmayıp 2 haftalık kilo 1 haftada verilmiş gibi oluyor. ve eğer 2-3 kişi böle yaparsa o takım dereceye giriyor. mantıklı bi değişiklik olur.

Evet.. Tamam senide kabul olarak ekleyeyim.Birde arkadaşlar sizden ricam, kilo alsanızda aldıgınız kiloyu gösterelim.yani mesela bir hafta sabir geçip diğer hafta kilo vermiş görünmeyelim.(Aramızda böyle yapan oldugunu asla düşünmüyorum ama söylemekte fayda var)Gerçekten haksızlık oluyor diğer arkadaşlarada...

herkes bildirimi nezaman yapcak yarınsa ben yarın tekrar tartılıp yazarım belki 100 gram daha vermişimdir

:)) Halime abla dedik ya, perşembe günü iftardan önce tartılacagız.Sen o yazısmayı anladın sanırım.Ramazan sonuna kadar perşembe günü iftardan önce tartılacagız

triptofan canim nasilsin? bir selam vereyim dedim sana. yeni diyetisyen nasil gidiyor ? gorusruz..

canım arkadaşlarım yaa. iyiyim ne olsun prenses.diyetisyen bi işe yaramadı zaten benim uyguladığım şeyin aynısını verdi ısrarla.o kadar param boşa gitti.dukan a başladım.kızlara selam söle...kaptan kızların gelmesind ebi sakınca yok takıma değil mi. ben eski takımıma uğramadığım ve uğramaycam diye büyük konuştuğum için beni burdan selamlıyorlar.ayy çok duygulandım yaa..sanal arkadaşlık değil burdaki arkadaşlıklar.gerçek hayattaki sevgi,dostluk,nefret,kin,kıskançlık herşey var burda ya o yüzden ben burdaki arkadaşlıkları çok öenmsiyorum ciddiye alıyorum galiba.:81:

ÖNERİ

Öneri Sahibi: AMONRA (5. Takım Kaptanı)

arkadaşlar cuma bildirimde bulunmayan arkadaşların kilosunu aynı geçtiğimizde
bildirimde bulunmadı notu düşerek bi sonraki hafta kilosunu 2 bölerek hesaplamayı öneriyorum
aynı üye mazaretsiz farklı zamanlarda da olsa 3 kez bildirim yapmadığında diskalifiye edilsin.bu hesaplamamnın daha adil olacağına takımlar arası yarışta kimsenin hakkının yenmeyeceğine inanıyorum.
takım olarak oyladıktan sonra paylaşım alanında kararınızı açıklarsanız
oy çokluğu sağlanırsa bu fikri hayata geçirmek istiyoruz

1. TAKIM ----- KABUL
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL
6. TAKIM ----- KABUL / RED
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL / RED
13. TAKIM ----- KABUL / RED
14. TAKIM ----- KABUL / RED

Kızlar böyle bir öneri var.Takımlar arası kendi görüşlerimizi sunuyoruz.Oy cogunlugunla kabul yada red edersek onu bildireceğim.6 kişinin evet yada hayır demesi yeterli oy için.Hem bireysel olarak hemde takımsal olarak daha adil oldugunu düşündüğüm için öneriyi kabul ediyorum...

Asya27:
Beyaz16:
Ene2004:
Fadime02:
Gulseker:
Hepbera:
Mursh:
Mütedeyyin: KABUL
Nurkelebek:
Triptofan: KABUL

Hoppidicik ve Edda1985... Arkadaşlar listede izinli olduğunuz için,öneriye sizi eklemedim.

yok canım ne sorun olacak.Takıl sen arkadaslarınla :))

canım benim geçen haftaki kilom 75.7 idi.hedef kilom 59.bugünki kilom 75.1 .ama 3 gündür kabızım dukanın alameti farikası bu kabızlık maalesef. sabah değişiklik olursa söylesem olur mu?

*** 9. TaKıM 218. eTaP ***

Asya27: ( 54 )
Beyaz16: ( 65.2 ) yeni üye, hedefi
Ene2004: ( 64.1 /
Fadime02: ( 98.8 / 96.7 / 2.1 / % 2.13 )
Gulseker: ( 66.1 ) yeni üye, hedefi
Hepbera: ( 76 )
Hoppidicik: ( 83 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Mursh: ( 79.9 )
Mutedeyyin: ( 79 / 78.6 / 0.4 / % 0.51 )
Nurkelebek: ( 85.5 )
Pelinkaya: ( 93.5 ) 3 hafta kilo bildirimi yapmadığı için diskalifiye edildi.
Triptofan: ( 75.7 ) 14. takımdan transfer oldu, hedefi 59
Zayıflıyorum: ( 72.6 ) Tatil nedeniyle geri dönmek üzere ayrıldı.

9. TaKıM ToPLaM KiLo: ( )

Beyaz16 ve Gulseker.. kızlar bu haftaki kilonuzu ve hedef kilonuzu belirtirmisiniz?Ayrıca boy ve yaşınızıda yazarsanız iyi olur

Kaçtım kızlar... Azıcık ders çalısayım.. Yarın bildirimleri yapın ve anketi oylayın oldu mu
Sahur ve iftar menülerimizi de yazalım...

Son düzenleme:
herkeze iyi geceler.. kimsecikler yok galiba.. bu akşam iftar yemeği verdim. o yüzden bugün hiç giremedim.. yarın tartı günü ve ben bu akşam yemeği çok kaçırdım yaa =((

Kaçtım kızlar... Azıcık ders çalısayım.. Yarın bildirimleri yapın ve anketi oylayın oldu mu
Sahur ve iftar menülerimizi de yazalım...

unutmuşum hemen yazayım.
sahur

1 haşlanmış yumurta
2 karper light peynir
azcık light beyaz peynir
yulaf kepeği keki 1 dilim

iftar

4 adet yağsız tatsız tuzsuz köfte
3 dilim domates(dukana göre yememem lazımdı birkaç gün daha ama napim yaa)
1 kase light yoğurtlu çorba

1 saat sonrasında

1 dilim duki kek azcık sütle karıştırıp yedim
1 adet aktivia(bana mısın demiyor hayla kabızlıkla savaşıyorum)

sultanahmete gitmiştik orda da 2 kaşık boza(ilk defa denedim ama sevmedim zaten)

2 lt su +20 dk eliptik bisiklet(hergün iftardan sonra yapıyordum bu sefer denemek için önce yaptım. bakalım sabah tartıda daha çok vermiş olursam hep açken yapacam)

bizim alt boş.eliptik bisikletle bir 20 dk daha spor yapabilirim aslında birazdan ses çıksada rahatsız olan olmaz. ocakta çayım menemenim pişerken bende sporaa.ay bu saatte bendeki enerjiye maşallahhh..ama gündüz hiç halim olmuyor aç aç. ee ben sabah 6 gibi uyurum ancak bulaşıktı derlen toplan derken.bildirime yetişirsem sabah değişiklik varsa yazarım. ama uyanamazsam 75.1 diye sölemiştim zaten.

arkadaşlar acemiyim biliyorsunuz.. kilo bildirimini takım sayfasınamı yazıcaz. ?yoksa özl msj mı ?

Fatmacım bu sayfaya yazabilirsin... Bir haftalık deneme süren var, biliyorsun değilmi?Yani bu hafta listeye almayacagız seni.. Paylaşımların düzenli olursa önümüzdeki hafta alacagız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…