- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.941
triptofan cnm incirli üstü muhallebili tatlının tarifini evine gittiğinde bana gönderir misin? senin tatlın ve hepberanın gönderdiği peynir helvası tarifi arasında seçim yapmam lazım,ikiside güzele benziyo ağzım sulandı valla ama size söz veriyorum kendimi tutucam :86:
ÖNERİ
Öneri Sahibi: AMONRA (5. Takım Kaptanı)
arkadaşlar cuma bildirimde bulunmayan arkadaşların kilosunu aynı geçtiğimizde
bildirimde bulunmadı notu düşerek bi sonraki hafta kilosunu 2 bölerek hesaplamayı öneriyorum
aynı üye mazaretsiz farklı zamanlarda da olsa 3 kez bildirim yapmadığında diskalifiye edilsin.bu hesaplamamnın daha adil olacağına takımlar arası yarışta kimsenin hakkının yenmeyeceğine inanıyorum.
takım olarak oyladıktan sonra paylaşım alanında kararınızı açıklarsanız
oy çokluğu sağlanırsa bu fikri hayata geçirmek istiyoruz
1. TAKIM ----- KABUL
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL
6. TAKIM ----- KABUL / RED
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL / RED
13. TAKIM ----- KABUL / RED
14. TAKIM ----- KABUL / RED
Kızlar böyle bir öneri var.Takımlar arası kendi görüşlerimizi sunuyoruz.Oy cogunlugunla kabul yada red edersek onu bildireceğim.6 kişinin evet yada hayır demesi yeterli oy için.Hem bireysel olarak hemde takımsal olarak daha adil oldugunu düşündüğüm için öneriyi kabul ediyorum...
Asya27:
Beyaz16:
Ene2004:
Fadime02:
Gulseker:
Hepbera:
Mursh:
Mütedeyyin: KABUL
Nurkelebek:
Triptofan:
Hoppidicik ve Edda1985... Arkadaşlar listede izinli olduğunuz için,öneriye sizi eklemedim.
kesinlikle doğru karar. bildirim yapmayıp 2 haftalık kilo 1 haftada verilmiş gibi oluyor. ve eğer 2-3 kişi böle yaparsa o takım dereceye giriyor. mantıklı bi değişiklik olur.
herkes bildirimi nezaman yapcak yarınsa ben yarın tekrar tartılıp yazarım belki 100 gram daha vermişimdir
triptofan canim nasilsin? bir selam vereyim dedim sana. yeni diyetisyen nasil gidiyor ? gorusruz..
niye kimse yazmamış kilosunu merak ettim yarın iftara yakın sandım:)) Halime abla dedik ya, perşembe günü iftardan önce tartılacagız.Sen o yazısmayı anladın sanırım.Ramazan sonuna kadar perşembe günü iftardan önce tartılacagız
canım arkadaşlarım yaa. iyiyim ne olsun prenses.diyetisyen bi işe yaramadı zaten benim uyguladığım şeyin aynısını verdi ısrarla.o kadar param boşa gitti.dukan a başladım.kızlara selam söle...kaptan kızların gelmesind ebi sakınca yok takıma değil mi. ben eski takımıma uğramadığım ve uğramaycam diye büyük konuştuğum için beni burdan selamlıyorlar.ayy çok duygulandım yaa..sanal arkadaşlık değil burdaki arkadaşlıklar.gerçek hayattaki sevgi,dostluk,nefret,kin,kıskançlık herşey var burda ya o yüzden ben burdaki arkadaşlıkları çok öenmsiyorum ciddiye alıyorum galiba.:81:
niye kimse yazmamış kilosunu merak ettim yarın iftara yakın sandım
canım benim geçen haftaki kilom 75.7 idi.hedef kilom 59.bugünki kilom 75.1 .ama 3 gündür kabızım dukanın alameti farikası bu kabızlık maalesef. sabah değişiklik olursa söylesem olur mu?
ben çıkıyorum kızlar. herifimlen sultanahmtee gidecez. artık sahura döneriz anca
Kaçtım kızlar... Azıcık ders çalısayım.. Yarın bildirimleri yapın ve anketi oylayın oldu mu
Sahur ve iftar menülerimizi de yazalım...
arkadaşlar acemiyim biliyorsunuz.. kilo bildirimini takım sayfasınamı yazıcaz. ?yoksa özl msj mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?