Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese Merhaba
Bugün bugün bi tık erken geldim, siz uyumadan yetiştim Yeşil çayımı yudumlarken mesajlarınızı okumayı düşünüyorum acemihayat28 sonunda yeşil çaylandım ben de. Gelsen de şöyle karşılıklı içseydik
Menümü yazarak başlayayım:

Sabah 9.30
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı pekmez (kızımın pekmezli sütünü çayıma döktüm de

Ara 12.00
Şekersiz sütlü türk kahvesi

Öğle 16.00
6 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
salata

Akşam: 20.30
4 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt

Su: 2 lt
Spor: yok
Dün gece açlıktan uyuyamadım malesef. Belki bugün yatmadan bir bardak tarçınlı süt içerim.

İyi akşamlar kızlar ;
ayaklarım şuan kopuyor aman Allah'ım bu hafta hareket ettiğim kadar uzun zamandır hareketli günlerim geçmedi sanırım yarın annemler gidiyor yine eski monoton halime dönerim

Bugün ki Menüm

(10:00)vapurda
½ beyaz peynirli tost
(14:00)
1 porsiyon Kuşbaşı kavurma
1 bardak ayran
(15:30)
1 bardak çay
(21:00)
1 kepçe kıymalı tarhana çorbası
2 sk taze fasulye (susuz)
Semizotu salatası
Su: 2 lt
Spor yok adım çok

Dünkü menü( saatleri hatırlamıyorum)

Sabah
1 dilim ekşi mayalı ekmek
3 YK menemen
5 siyah zeytin
1kk peynir
Domates
Sivri biber

Ara
Türk kahvesi
1 nektarı

Akşam.
1 kase yoğurt
Marul salatası
3 yk beşamel soslu fırın da makarna

Su:2,5 lt
Spor:45 dk koşu bandı
Planki yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım

Kahve ile ilgili bilgilendirme için teşekkür ederim. Uyarı için de. Bademleri ben de sayayım artık.
Günaydın herkesee
Cuma mezuniyetim var spor partisine herkesi beklerim
Ne mezuniyeti, kaçırdım galiba ben?
Öğlen az olmuş gibi. Onun dışında iyi bence.

harikasın tatlım valla süper olmuş su tarçını bir ben sevemedim dereotuna rokaya alıştım zayıflamak uğruna ama tarcina alisamiyorum

Kızlar, değişik anlamı güzel erkek ismi fikirleri olan varmı
Aklımda bulunsun abla şimdi hiç aklıma gelmiyor değişik isimler
Selam herkesee
menüm
11.00
1 d çavdar, 2 d peynir,domates salatalık biber

13.00
2 kayısı

17.00
1 d çavdar
1 kepçe kadar türlü yemeği patatessiz
Semizotu maydonoz
Cacık

Su2
Spor 75 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım
AFiyet olsun canım aç olduğunda midenin üzerine yat ben öyle yapıyorum o zaman açlık hissi azalıyor

Menü gayet güzel tatlım
Akşamları bol salatada eklersen belki daha tok olursun
Yatmadan yoğurt yada süt tabiki olur ama fazla geçe kalmasın
Hiç tartıldınmı
Dünde kapuska vardı lahananın sendeki etkisini merak ettim
Bugün akşam saati dışında güzel cnm inş.fazla etkilemez
Dün makarna akşam yerine öğlen olsaydı keşke

Lütfen yarın akşam geç olmasın aman dikkat

nasıl yorgunum kızların bebek mevlüdü hediyelikleri de geldi bugün şükürler olsun
Kolay gelsin canım inşallah güzel geçer mevlüt.
Çok geçmiş olsun. En azından şu mide bulantısından kurtulursun inşallah, çok çektin.
Kabak yagsizdi o yüzden biraz fazla oldu zaten hafif bir sebze olduğu için çok seviyorum :)

Gıda teknolojisi canımmm :)
Bölümün güzelmiş tatlım inşallah devamını da gönlüne göre bir yerde okursun.
Ben de bugün chia aldım, daha sık kullanmayı düşünüyorum.
Selam herkesee
menüm
11.00
1 d çavdar, 2 d peynir,domates salatalık biber

13.00
2 kayısı

17.00
1 d çavdar
1 kepçe kadar türlü yemeği patatessiz
Semizotu maydonoz
Cacık

Su2
Spor 75 dk tempolu yürüyüş
Bugün spor yapmışsın iyi Poniciğim, ama öğlen yine az sanki.
Sabah tartı yüzüme güldü bakalım cumaya ne olacak heyecanlıyım
Ne güzel inşallah Cuma çok iyi bir eksi gelir. Ben de sık sık tartılmalara başladım ve malesef bugün artı çıktım. Baklavalar ancak etkisini gösterdi galiba Duy @nanekekik duy benimki yalandan bir kilo almamaymış, acısı geç çıktı. Umarım Cumaya düzelir.
Torunun için sanırım. İnşallah hayırlısı ile sağlıkla dünyaya gelir. Kayra güzelmiş. Ben pek farklı isimler bilmiyorum. Oğlumun adını Ali koyacak kadar klasik takıldık zaten

Bugün yine babam oructu abla dunde annem yemekleri yaptı ben dışarıdayim yarın oldukça erken kapaticam bu haftayı telafi etmen lazım hep geç kaldı akşam yemekleri

İyi akşamlar Merve. Bugün baya iyi. Dünkü menüde Fırın makarna diyet için çok ideal değil ama öğle hafif hem de spor var o yüzden zararı olmamıştır inşallah.

Anaaaa artımı çıktınnn
Yarında bi tartıl cnm eğer artıysa lahana sana yaramıyor demektir
Çünkü dünde bugünde artılık bi menün yok

Sorma iki gündür geziyorum, koca bir tencere yaptım ki yemek derdi olmasın, tadını da seviyorum. Amma velakin bugün tartıda artı çıkınca geçmiş baklavalara bağlamıştım yoksa lahananın öyle bir etkisi olabilir mi?
Aman dikkat edeyim buna ben

bazı besinler şişlik yapabiliyor canım lahana da onlardan biri bakliyatlar olabilir

Millet lahana çorbasıyla bisürü kilo verir ben 3 gün yaptım artı çıktıydım

Senin kan grubun A mı

0 Kan Grubunun Kilo Verme Faktörü
Tahıl,ekmek,baklagiller ve fasulye tüketiminden kaçındığınız sürece kilo verebilirsiniz.Sıfır grubunda kilo alımındaki en büyük faktör,tam buğday ürünlerinde bulunan glütendir.Glüten insülin metabolizmanızı engeller ve kalori yakımını kısıtlar.

Sıfır grubunun kilo vermesindeki bir diğer faktör ise tiroit fonksiyonudur.Sıfır grubu olanların tiroit fonksiyonu yavaştır.Hipotiroit denen bu durum yetersiz iyot alımından kaynaklanır.Kilo alımına,vücutta su birikmesine,kas kaybı ve aşırı yorgunluğa sebep olur.

Kilo Almaya Yardımcı Gıdalar

Buğday glüteni

• İnsülin yeterliliğini engeller.
  • Metabolizmayı yavaşlatır.
Mısır

• İnsülin yeterliliğini engeller.
  • Metabolizmayı yavaşlatır.
Kuru fasulye

• Kalori yakımını azaltır.
Mercimek

• Besinlerin metabolize edilmesini engeller.
Lahana

• Tiroit salgılanmasını engeller.
Brüksel lahanası

Karnabahar

Hardal yaprağı

• Tiroit üretimini engeller.

Kilo Vermeye Yardımcı Gıdalar

Deniz yosunu

• İyodin içerir,tiroit hormon üretimini artırır.
Deniz ürünleri

İyotlu tuz

Karaciğer

• B vitamini kaynağıdır,metabolizmayı hızlandırır.
Kırmızı et

Karalahana,ıspanak,brokoli

Çok faydalı oldu bu teşekkür ederim. gerçekten hipotiroid var bende. Faydalı yiyeceklerde ilk sırada deniz yosunu var, o nasıl birşey bilen var mı? Ben yendiğini bile bilmiyordum.

Çok faydalı oldu bu teşekkür ederim. gerçekten hipotiroid var bende. Faydalı yiyeceklerde ilk sırada deniz yosunu var, o nasıl birşey bilen var mı? Ben yendiğini bile bilmiyordum.
Tatlım nete 0 kan grubuna göre beslenme yaz daha ayrıntılı öğrenebilirsin
Deniz yosunu ne bilmiyorum

ohh miss memleketin, tatilin tadını çıkar canım. Konu biraz geçmişte kaldı ama ben de çok sık karabasan yaşardım, bir de bunun böyle kötü ruhlarla filan ilgili olduğunu düşünüp korkardım. Sonra şöyle bir bilimsel açıklama okudum: İnsan uyuyunca vücudunu felç edecek hormonlar salgılanırmış, öyle olmasa rüyada yaptığımız hareketleri uykuda yapmaya kalkarmışız. Yani zihin, bilinç, beyin artık neyse uykuya geçince vücut artık hareket ettirilemezmiş. Amma velakin stres yorgunluk, aşırı spor, aşırı uykusuzluk, yatmadan önce ağır yiyecekler yenmesi gibi durumlarda bu senkron bozulurmuş ve zihinsel olarak tam uykuya geçmeden vücuda bu felç emri gidince vücudumuzu hareket ettiremezmişiz, tabiki çok anlık bir olay. sonra beyin hemen düzeltme yaparmış ve tekrar kaslarımızı kontrol edebilirmişiz. Uzun oldu ama neyse ben bu açıklamayı öğrendikten sonra bir daha hiç yaşamadım. Galiba bendeki etken karabasan yaşayacağım korkusuymuş, bu korkuyu atınca bir daha olmadı. Hoş olsada geçici olduğunu bilip artık paniklemem diye umut ediyorum.
Güzel bir menü canım, pasta ve arkadaşlarınla dışarıda yeme olayını da iyi atlatmışsın tebrikler. Çörekotu dikkatimi çekti, süper bir fikir bende mutlaka deneyeyim.
Spor iyi, menü de güzel. Sadece ben olsam kavun yanında bir çay bardağı süt, yada 2 kaşık yoğurt yerdim. Yoksa meyveler kan şekerini aniden yükseltebiliyormuş.
Ayyy erken sevinmişim
Kim nazar etti benim güzel havama :))

Birden hava kapandı
Şu anda dışaıyı görseniz fırtına yağmur göz gözü görmüyor nerdeyse
Ben kapalı havayı daha çok seviyorum, güneş görünce anında yüzümde kahverengi lekeler çıkıyor, çok can sıkıcı.

Edibe12

Deniz Yosunu Nerelerde Satılır?
Deniz Yosununu Botonik bahçelerden temin edebilirsiniz.

– Büyük şehirlerde yapı marketlerin bitki reyonlarından temin edebilirsiniz.

– Deniz yosununun tohumunu alıp evinizde yetiştirebilirsiniz, bakımı çok zor olmakla birlikte yetişme süresi oldukça uzundur.

Deniz Yosunu Nasıl Tüketilir?
– Deniz yosunu çiğ olarak tüketebilirsiniz, çiğ olarak tüketilen deniz yosunu metabolizmaya hemen etki ederek zayıflatır.

– Çay gibi demleyerek içilen deniz yosunu metabolizmayı hızlandırıcı etkiye sahiptir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…