- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.421
Kahve ile ilgili bilgilendirme için teşekkür ederim. Uyarı için de. Bademleri ben de sayayım artık.Hoşbulduk. Memnun oldum bende eda. Yaş 27 yarışmacılara başarılar dilerim :))))
4 yk sebze yemeği yerine içtim çorbayı kalanı aynı. Sebzem yoktu:) çıkıp almaya üşendim. :)
Kahve makineleri öğütülmüş kahve ve suyla hazırlanıyor. Bende tadını yumuşatması için az miktarda süt koyuyorum. Eğer ara öğün süt grubuysa biraz daha fazla süt koyuyorum:)
Maşallah çocuklarına sağlık sıhhatle büyüt inşallah. Sende uy takıma verirsin. Kaçamak yapmak yok. Sağlıklı beslenmeye evet :)
2 avuç badem çok gibi geldi bana. Ara öğün yapıcam derken fazla yağ alma vücuduna. Bademi sayıyla yemeni tavsiye ederim. :) bak ben 3 yada 5 tanr yiyorum ancak o kadara izin var. :)
Ne mezuniyeti, kaçırdım galiba ben?Günaydın herkesee
Cuma mezuniyetim var spor partisine herkesi beklerim
Öğlen az olmuş gibi. Onun dışında iyi bence.Kızımdan fırsar bulup yazamadm misafirlikten geç geldim sonra da uyuyakalmışım.
Dünkü menüm
11.00 domatesli biber,2 d peynir,1 d çavdar ekm.1 kayısı
13.00 üç üçgen d karpuz
18.30 6 yk kuru fasulye, 1 çiğ köfte, marul,salata
Su 1.5
Spor yok
harikasın tatlım valla süper olmuş su tarçını bir ben sevemedim dereotuna rokaya alıştım zayıflamak uğruna ama tarcina alisamiyorumPasta faslı bitti kızlar, mesajlar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Bitter yiyecektim fakat tarçınlı süt bayağı kesti beni canım da istemedi ne bitter ne pastaO zaman durmak yok yola devam diyorum.. Chiamı da attım çantaya bugün dışarda bakalım neler yiyeceğim, yenilen herşeyin üstüne chia !!
Aklımda bulunsun abla şimdi hiç aklıma gelmiyor değişik isimlerKızlar, değişik anlamı güzel erkek ismi fikirleri olan varmı
Afiyet olsun canımSelam herkesee
menüm
11.00
1 d çavdar, 2 d peynir,domates salatalık biber
13.00
2 kayısı
17.00
1 d çavdar
1 kepçe kadar türlü yemeği patatessiz
Semizotu maydonoz
Cacık
Su2
Spor 75 dk tempolu yürüyüş
AFiyet olsun canım aç olduğunda midenin üzerine yat ben öyle yapıyorum o zaman açlık hissi azalıyorHerkese Merhaba
Bugün bugün bi tık erken geldim, siz uyumadan yetiştimYeşil çayımı yudumlarken mesajlarınızı okumayı düşünüyorum acemihayat28 sonunda yeşil çaylandım ben de. Gelsen de şöyle karşılıklı içseydik
Menümü yazarak başlayayım:
Sabah 9.30
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı pekmez (kızımın pekmezli sütünü çayıma döktüm de
Ara 12.00
Şekersiz sütlü türk kahvesi
Öğle 16.00
6 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
salata
Akşam: 20.30
4 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
Su: 2 lt
Spor: yok
Dün gece açlıktan uyuyamadım malesef. Belki bugün yatmadan bir bardak tarçınlı süt içerim.
Menü gayet güzel tatlımHerkese Merhaba
Bugün bugün bi tık erken geldim, siz uyumadan yetiştimYeşil çayımı yudumlarken mesajlarınızı okumayı düşünüyorum acemihayat28 sonunda yeşil çaylandım ben de. Gelsen de şöyle karşılıklı içseydik
Menümü yazarak başlayayım:
Sabah 9.30
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı pekmez (kızımın pekmezli sütünü çayıma döktüm de
Ara 12.00
Şekersiz sütlü türk kahvesi
Öğle 16.00
6 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
salata
Akşam: 20.30
4 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
Spor: yok
Dün gece açlıktan uyuyamadım malesef. Belki bugün yatmadan bir bardak tarçınlı süt içerim.
Bugün akşam saati dışında güzel cnm inş.fazla etkilemezİyi akşamlar kızlar ;
ayaklarım şuan kopuyor aman Allah'ım bu hafta hareket ettiğim kadar uzun zamandır hareketli günlerim geçmedi sanırım yarın annemler gidiyor yine eski monoton halime dönerim
Bugün ki Menüm
(10:00)vapurda
½ beyaz peynirli tost
(14:00)
1 porsiyon Kuşbaşı kavurma
1 bardak ayran
(15:30)
1 bardak çay
(21:00)
1 kepçe kıymalı tarhana çorbası
2 sk taze fasulye (susuz)
Semizotu salatası
Spor yok adım çok
Dünkü menü( saatleri hatırlamıyorum)
Sabah
1 dilim ekşi mayalı ekmek
3 YK menemen
5 siyah zeytin
1kk peynir
Domates
Sivri biber
Ara
Türk kahvesi
1 nektarı
Akşam.
1 kase yoğurt
Marul salatası
3 yk beşamel soslu fırın da makarna
Su:2,5 lt
Spor:45 dk koşu bandı
Planki yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım
Kolay gelsin canım inşallah güzel geçer mevlüt.nasıl yorgunum kızların bebek mevlüdü hediyelikleri de geldi bugün şükürler olsun
Çok geçmiş olsun. En azından şu mide bulantısından kurtulursun inşallah, çok çektin.Selam kızlar bugün gelemedim gece rahatsizlandim süreklide mide bulantısı vardı malum sebebi kistmis dün gecede patladi sıkıntı yok şükür 4cm altındaymış tahmini serum vs toparladım gün boyu da oğlum çok huysuzdu ne annem ne teyzesi de durmadı kabiz olmuş yeni rahatladik takıma bakma fırsatım oldu
Bölümün güzelmiş tatlım inşallah devamını da gönlüne göre bir yerde okursun.Kabak yagsizdi o yüzden biraz fazla oldu zaten hafif bir sebze olduğu için çok seviyorum :)
Gıda teknolojisi canımmm :)
Ben de bugün chia aldım, daha sık kullanmayı düşünüyorum.Pasta faslı bitti kızlar, mesajlar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Bitter yiyecektim fakat tarçınlı süt bayağı kesti beni canım da istemedi ne bitter ne pastaO zaman durmak yok yola devam diyorum.. Chiamı da attım çantaya bugün dışarda bakalım neler yiyeceğim, yenilen herşeyin üstüne chia !!
Bugün spor yapmışsın iyi Poniciğim, ama öğlen yine az sanki.Selam herkesee
menüm
11.00
1 d çavdar, 2 d peynir,domates salatalık biber
13.00
2 kayısı
17.00
1 d çavdar
1 kepçe kadar türlü yemeği patatessiz
Semizotu maydonoz
Cacık
Su2
Spor 75 dk tempolu yürüyüş
Ne güzel inşallah Cuma çok iyi bir eksi gelir. Ben de sık sık tartılmalara başladım ve malesef bugün artı çıktım. Baklavalar ancak etkisini gösterdi galibaSabah tartı yüzüme güldü bakalım cumaya ne olacak heyecanlıyım
Torunun için sanırım. İnşallah hayırlısı ile sağlıkla dünyaya gelir. Kayra güzelmiş. Ben pek farklı isimler bilmiyorum. Oğlumun adını Ali koyacak kadar klasik takıldık zatenVavvvv süper yürümüşün menüde güzel sadece kaysının yanında biraz yoğurt olabilirdi
Sağolasın tatlım
Şu anda cepte Kayra var
Bakalım daha farklı bişey bulamazsak bu olacak
Demekki geçen hafta boşuna aç kalmışın :))
Inş.güzel bi eksi gelir
Bugün yine babam oructu abla dunde annem yemekleri yaptı ben dışarıdayim yarın oldukça erken kapaticam bu haftayı telafi etmen lazım hep geç kaldı akşam yemekleriMenü gayet güzel tatlım
Akşamları bol salatada eklersen belki daha tok olursun
Yatmadan yoğurt yada süt tabiki olur ama fazla geçe kalmasın
Hiç tartıldınmı
Dünde kapuska vardı lahananın sendeki etkisini merak ettim
Bugün akşam saati dışında güzel cnm inş.fazla etkilemez
Dün makarna akşam yerine öğlen olsaydı keşke
Lütfen yarın akşam geç olmasın aman dikkat
İyi akşamlar Merve. Bugün baya iyi. Dünkü menüde Fırın makarna diyet için çok ideal değil ama öğle hafif hem de spor var o yüzden zararı olmamıştır inşallah.İyi akşamlar kızlar ;
ayaklarım şuan kopuyor aman Allah'ım bu hafta hareket ettiğim kadar uzun zamandır hareketli günlerim geçmedi sanırım yarın annemler gidiyor yine eski monoton halime dönerim
Bugün ki Menüm
(10:00)vapurda
½ beyaz peynirli tost
(14:00)
1 porsiyon Kuşbaşı kavurma
1 bardak ayran
(15:30)
1 bardak çay
(21:00)
1 kepçe kıymalı tarhana çorbası
2 sk taze fasulye (susuz)
Semizotu salatası
Spor yok adım çok
Dünkü menü( saatleri hatırlamıyorum)
Sabah
1 dilim ekşi mayalı ekmek
3 YK menemen
5 siyah zeytin
1kk peynir
Domates
Sivri biber
Ara
Türk kahvesi
1 nektarı
Akşam.
1 kase yoğurt
Marul salatası
3 yk beşamel soslu fırın da makarna
Su:2,5 lt
Spor:45 dk koşu bandı
Planki yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım
Alemsin kızz :)))Torunun için sanırım. İnşallah hayırlısı ile sağlıkla dünyaya gelir. Kayra güzelmiş. Ben pek farklı isimler bilmiyorum. Oğlumun adını Ali koyacak kadar klasik takıldık zaten
Anaaaa artımı çıktınnnNe güzel inşallah Cuma çok iyi bir eksi gelir. Ben de sık sık tartılmalara başladım ve malesef bugün artı çıktım. Baklavalar ancak etkisini gösterdi galibaDuy @nanekekik duy benimki yalandan bir kilo almamaymış, acısı geç çıktı. Umarım Cumaya düzelir.
Sorma iki gündür geziyorum, koca bir tencere yaptım ki yemek derdi olmasın, tadını da seviyorum. Amma velakin bugün tartıda artı çıkınca geçmiş baklavalara bağlamıştım yoksa lahananın öyle bir etkisi olabilir mi?Menü gayet güzel tatlım
Akşamları bol salatada eklersen belki daha tok olursun
Yatmadan yoğurt yada süt tabiki olur ama fazla geçe kalmasın
Hiç tartıldınmı
Dünde kapuska vardı lahananın sendeki etkisini merak ettim
Bugün akşam saati dışında güzel cnm inş.fazla etkilemez
Dün makarna akşam yerine öğlen olsaydı keşke
Lütfen yarın akşam geç olmasın aman dikkat
bazı besinler şişlik yapabiliyor canım lahana da onlardan biri bakliyatlar olabilirSorma iki gündür geziyorum, koca bir tencere yaptım ki yemek derdi olmasın, tadını da seviyorum. Amma velakin bugün tartıda artı çıkınca geçmiş baklavalara bağlamıştım yoksa lahananın öyle bir etkisi olabilir mi?
Aman dikkat edeyim buna ben
Millet lahana çorbasıyla bisürü kilo verir ben 3 gün yaptım artı çıktıydımSorma iki gündür geziyorum, koca bir tencere yaptım ki yemek derdi olmasın, tadını da seviyorum. Amma velakin bugün tartıda artı çıkınca geçmiş baklavalara bağlamıştım yoksa lahananın öyle bir etkisi olabilir mi?
Aman dikkat edeyim buna ben
Hiç bilmiyordum öyle olduğunu, iyi ki perşembe yemedimbazı besinler şişlik yapabiliyor canım lahana da onlardan biri bakliyatlar olabilir
0 rh +Millet lahana çorbasıyla bisürü kilo verir ben 3 gün yaptım artı çıktıydım
Senin kan grubun A mı
0 Kan Grubunun Kilo Verme Faktörü0 rh +
Çok faydalı oldu bu teşekkür ederim. gerçekten hipotiroid var bende. Faydalı yiyeceklerde ilk sırada deniz yosunu var, o nasıl birşey bilen var mı? Ben yendiğini bile bilmiyordum.0 Kan Grubunun Kilo Verme Faktörü
Tahıl,ekmek,baklagiller ve fasulye tüketiminden kaçındığınız sürece kilo verebilirsiniz.Sıfır grubunda kilo alımındaki en büyük faktör,tam buğday ürünlerinde bulunan glütendir.Glüten insülin metabolizmanızı engeller ve kalori yakımını kısıtlar.
Sıfır grubunun kilo vermesindeki bir diğer faktör ise tiroit fonksiyonudur.Sıfır grubu olanların tiroit fonksiyonu yavaştır.Hipotiroit denen bu durum yetersiz iyot alımından kaynaklanır.Kilo alımına,vücutta su birikmesine,kas kaybı ve aşırı yorgunluğa sebep olur.
Kilo Almaya Yardımcı Gıdalar
Buğday glüteni
Mısır
- İnsülin yeterliliğini engeller.
- Metabolizmayı yavaşlatır.
Kuru fasulye
- İnsülin yeterliliğini engeller.
- Metabolizmayı yavaşlatır.
Mercimek
- Kalori yakımını azaltır.
Lahana
- Besinlerin metabolize edilmesini engeller.
Brüksel lahanası
- Tiroit salgılanmasını engeller.
Karnabahar
Hardal yaprağı
- Tiroit üretimini engeller.
Kilo Vermeye Yardımcı Gıdalar
Deniz yosunu
Deniz ürünleri
- İyodin içerir,tiroit hormon üretimini artırır.
İyotlu tuz
Karaciğer
Kırmızı et
- B vitamini kaynağıdır,metabolizmayı hızlandırır.
Karalahana,ıspanak,brokoli
Tatlım nete 0 kan grubuna göre beslenme yaz daha ayrıntılı öğrenebilirsinÇok faydalı oldu bu teşekkür ederim. gerçekten hipotiroid var bende. Faydalı yiyeceklerde ilk sırada deniz yosunu var, o nasıl birşey bilen var mı? Ben yendiğini bile bilmiyordum.
ohh miss memleketin, tatilin tadını çıkar canım. Konu biraz geçmişte kaldı ama ben de çok sık karabasan yaşardım, bir de bunun böyle kötü ruhlarla filan ilgili olduğunu düşünüp korkardım. Sonra şöyle bir bilimsel açıklama okudum: İnsan uyuyunca vücudunu felç edecek hormonlar salgılanırmış, öyle olmasa rüyada yaptığımız hareketleri uykuda yapmaya kalkarmışız. Yani zihin, bilinç, beyin artık neyse uykuya geçince vücut artık hareket ettirilemezmiş. Amma velakin stres yorgunluk, aşırı spor, aşırı uykusuzluk, yatmadan önce ağır yiyecekler yenmesi gibi durumlarda bu senkron bozulurmuş ve zihinsel olarak tam uykuya geçmeden vücuda bu felç emri gidince vücudumuzu hareket ettiremezmişiz, tabiki çok anlık bir olay. sonra beyin hemen düzeltme yaparmış ve tekrar kaslarımızı kontrol edebilirmişiz. Uzun oldu ama neyse ben bu açıklamayı öğrendikten sonra bir daha hiç yaşamadım. Galiba bendeki etken karabasan yaşayacağım korkusuymuş, bu korkuyu atınca bir daha olmadı. Hoş olsada geçici olduğunu bilip artık paniklemem diye umut ediyorum.Selam kızlar ben memleketegeldim hava serin bu gün ama çok güzel çok özlemişim çocukluğumda yaz tatili mi geçirdiğim yer olunca anılar hatıralar gözümün önünde helede çocuklarımla eşimle gelmek ayrı keyif
Görüşürüz öperim sizi
Güzel bir menü canım, pasta ve arkadaşlarınla dışarıda yeme olayını da iyi atlatmışsın tebrikler. Çörekotu dikkatimi çekti, süper bir fikir bende mutlaka deneyeyim.Sabah kahvaltım 08.00
1. Ara Öğün
- 2 haşlanmış yumurta beyazı
- 1 dilim sütaş süzme peynir (bol çörekotlu)
- 1 adet domates
- 2 ceviz içi
Öğle Yemeği 13.00
- Yeşil çay
- Kaju 8 tane
2. Ara Öğün
- Hardallı sebzeli balık 314 kkal
- Mevsim salata, zeytinyağlı bol limonlu 54 kkal
- Etimek 72 kkal
3. Ara Öğün
- Kuru meyveli yoğurt 182 kkal
- Türk kahvesi double
Akşam yemeği 20.00
- Activia orman meyveli
- Light süt- tarçınlı
-- Bu akşam bir arkadaşımla buluşacağım, henüz belli değil ama Ege Günlüğü diye bir restaurant var muhtemelen oradan zeytinyağlı ege yemekleri yiyeceğim.
Bu arada menümde yok ama akşam 3. ara öğün vaktimde bir doğum günü kutlayacağız. Pastayı da ben sipariş ettim... Şuan fenalardayım, en sevdiğim pastayı arkadaşlarım için söyledim. Muhtemelen kutlama sonrasında pasta yerine 2 -3 kare bitter yerim ben, bende insanım sonuçta kardeşim bu neymiş yaa alla allaNefsimi böyle bastırmam gerek dua edin pastadan 1 çatal bile almayayım, ıyk zaten sıcak hava krema fln ne o öyle midem kalkar benim
Kızlar bir de teklifim olacak;
Ben diyorum ki cumartesi - pazar için evde olursanız, bi menü oluşturalım hep birlikte cumartesi pazar günleri hepimiz aynı menüyü uygulayalım, öğünler spor vs herşey bir olsun? Ne dersiniz ?
Spor iyi, menü de güzel. Sadece ben olsam kavun yanında bir çay bardağı süt, yada 2 kaşık yoğurt yerdim. Yoksa meyveler kan şekerini aniden yükseltebiliyormuş.Bugünkü menüm
Sabah 10:00
1 dilim tb ekmeğine fındık ezmesi
1 haşlanmış yumurta
Öğle: 13:30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmek
Salata
Ara:30
200 gr kavun
Akşam: 19:00
6 yk mantarlı tavuk sote
Salata
1 dlm tb ekmek
Gece: 7 fındık
Theraline form çay
Su: şuan 1,5 litre 2,5 litreyi bitiririm
Spor: 3 mile leslie
Ben kapalı havayı daha çok seviyorum, güneş görünce anında yüzümde kahverengi lekeler çıkıyor, çok can sıkıcı.Ayyy erken sevinmişim
Kim nazar etti benim güzel havama :))
Birden hava kapandı
Şu anda dışaıyı görseniz fırtına yağmur göz gözü görmüyor nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?