- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.441
Kolay gelsin canım inşallah güzel geçer mevlüt.
Çok geçmiş olsun. En azından şu mide bulantısından kurtulursun inşallah, çok çektin.
Bölümün güzelmiş tatlım inşallah devamını da gönlüne göre bir yerde okursun.
Ben de bugün chia aldım, daha sık kullanmayı düşünüyorum.
Bugün spor yapmışsın iyi Poniciğim, ama öğlen yine az sanki.
Ne güzel inşallah Cuma çok iyi bir eksi gelir. Ben de sık sık tartılmalara başladım ve malesef bugün artı çıktım. Baklavalar ancak etkisini gösterdi galibaDuy @nanekekik duy benimki yalandan bir kilo almamaymış, acısı geç çıktı. Umarım Cumaya düzelir.
Torunun için sanırım. İnşallah hayırlısı ile sağlıkla dünyaya gelir. Kayra güzelmiş. Ben pek farklı isimler bilmiyorum. Oğlumun adını Ali koyacak kadar klasik takıldık zaten
İyi akşamlar kızlar ;
ayaklarım şuan kopuyor aman Allah'ım bu hafta hareket ettiğim kadar uzun zamandır hareketli günlerim geçmedi sanırım yarın annemler gidiyor yine eski monoton halime dönerim
Bugün ki Menüm
(10:00)vapurda
½ beyaz peynirli tost
(14:00)
1 porsiyon Kuşbaşı kavurma
1 bardak ayran
(15:30)
1 bardak çay
(21:00)
1 kepçe kıymalı tarhana çorbası
2 sk taze fasulye (susuz)
Semizotu salatası
Su: 2 lt
Spor yok adım çok
Dünkü menü( saatleri hatırlamıyorum)
Sabah
1 dilim ekşi mayalı ekmek
3 YK menemen
5 siyah zeytin
1kk peynir
Domates
Sivri biber
Ara
Türk kahvesi
1 nektarı
Akşam.
1 kase yoğurt
Marul salatası
3 yk beşamel soslu fırın da makarna
Su:2,5 lt
Spor:45 dk koşu bandı
Planki yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım
Bana uyar hepimiz metobalizmamızı öğreniriz böylece cumadan liste belirleyelim katılmak isteyen katılsınSabah kahvaltım 08.00
1. Ara Öğün
- 2 haşlanmış yumurta beyazı
- 1 dilim sütaş süzme peynir (bol çörekotlu)
- 1 adet domates
- 2 ceviz içi
Öğle Yemeği 13.00
- Yeşil çay
- Kaju 8 tane
2. Ara Öğün
- Hardallı sebzeli balık 314 kkal
- Mevsim salata, zeytinyağlı bol limonlu 54 kkal
- Etimek 72 kkal
3. Ara Öğün
- Kuru meyveli yoğurt 182 kkal
- Türk kahvesi double
Akşam yemeği 20.00
- Activia orman meyveli
- Light süt- tarçınlı
-- Bu akşam bir arkadaşımla buluşacağım, henüz belli değil ama Ege Günlüğü diye bir restaurant var muhtemelen oradan zeytinyağlı ege yemekleri yiyeceğim.
Bu arada menümde yok ama akşam 3. ara öğün vaktimde bir doğum günü kutlayacağız. Pastayı da ben sipariş ettim... Şuan fenalardayım, en sevdiğim pastayı arkadaşlarım için söyledim. Muhtemelen kutlama sonrasında pasta yerine 2 -3 kare bitter yerim ben, bende insanım sonuçta kardeşim bu neymiş yaa alla allaNefsimi böyle bastırmam gerek dua edin pastadan 1 çatal bile almayayım, ıyk zaten sıcak hava krema fln ne o öyle midem kalkar benim
Kızlar bir de teklifim olacak;
Ben diyorum ki cumartesi - pazar için evde olursanız, bi menü oluşturalım hep birlikte cumartesi pazar günleri hepimiz aynı menüyü uygulayalım, öğünler spor vs herşey bir olsun? Ne dersiniz ?
Abla izine gelmiyomusun bu sene bi gel kemiklerin ısınsınAyyy erken sevinmişim
Kim nazar etti benim güzel havama :))
Birden hava kapandı
Şu anda dışaıyı görseniz fırtına yağmur göz gözü görmüyor nerdeyse
Hayırlı olsun şeyda ne zaman mevlüdnasıl yorgunum kızların bebek mevlüdü hediyelikleri de geldi bugün şükürler olsun
Geçmiş olsun baharım Allah bi daha yaşatmasın vücut sinyallerini dinlemek lazımmış bunu öğrendik sayendeSelam kızlar bugün gelemedim gece rahatsizlandim süreklide mide bulantısı vardı malum sebebi kistmis dün gecede patladi sıkıntı yok şükür 4cm altındaymış tahmini serum vs toparladım gün boyu da oğlum çok huysuzdu ne annem ne teyzesi de durmadı kabiz olmuş yeni rahatladik takıma bakma fırsatım oldu
Kayra :) benim oğlanın ismi çok seviyorum bide eymen emir buğraKızlar, değişik anlamı güzel erkek ismi fikirleri olan varmı
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar ;
ayaklarım şuan kopuyor aman Allah'ım bu hafta hareket ettiğim kadar uzun zamandır hareketli günlerim geçmedi sanırım yarın annemler gidiyor yine eski monoton halime dönerim
Bugün ki Menüm
(10:00)vapurda
½ beyaz peynirli tost
(14:00)
1 porsiyon Kuşbaşı kavurma
1 bardak ayran
(15:30)
1 bardak çay
(21:00)
1 kepçe kıymalı tarhana çorbası
2 sk taze fasulye (susuz)
Semizotu salatası
Su: 2 lt
Spor yok adım çok
Dünkü menü( saatleri hatırlamıyorum)
Sabah
1 dilim ekşi mayalı ekmek
3 YK menemen
5 siyah zeytin
1kk peynir
Domates
Sivri biber
Ara
Türk kahvesi
1 nektarı
Akşam.
1 kase yoğurt
Marul salatası
3 yk beşamel soslu fırın da makarna
Su:2,5 lt
Spor:45 dk koşu bandı
Planki yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım
Sağol canım badem sayısına dikkat edeceğim bundan sonra, başlangıç olarak ben 10'u geçmeyeyim2 avuç badem baya bir fazla olmuş :) 6 adeti geçmemeye özen gösterin bence :) Ekmek yerine haşlanmış yumurta sayınızı artırırsanız, hem geç acıkacaksınız hem daha iyi doyacaksınız :)
Ya sen ciddi ciddi 9. takımdan mı mezun oluyorsun? Ama daha hedefine ulaşmadın, izin veriliyor mu? Olmaz yaa biri durdursun seniO güne saklıyorum enerjimi
Ah Yasemin sözlerin beni inanılmaz motive ediyor çok teşekkür ederim. Pantolon tam yukarı çıkmadı öyle geri astım. Yarın tekrar deneyim, ölçeyimZamanla canım kimi zaman kilo veremiyorsun bu yağların bi çözülme süreci var sabırla beklemek gerekiyor eğer bırakırsan fazlasıyla hızlı bişekildenyağlanma oluyor yolumuz uzun olsun kendimizle uğraşıyoruz yeni bir ben oluşturuyoruz aynadaki görüntü her geçen gün dahada güzelleşiyor bu motivasyonu yakalayınca ne oluyor biliyormusun
Sabah gözünü açınca bugün kendime ne hazırlayım sağlığıma kavuşayım eksi için işe yarayan aklına ne geliyorsa onu düşünür oluyorsun
Kaçamak yapınca hemen telafi etmeyi düşünüyorsun
Önceden ise canım tatlı istedimhamur istedi derdine düşerdik sende başaracaksın biliyorum
Çünkü çaba sarfediyorsun canım
Bide Pantolonun belinin kavuşması için kaç cm var onu soracaktım unutuyorum :)
Kızlar, değişik anlamı güzel erkek ismi fikirleri olan varmı
Bana uyar hepimiz metobalizmamızı öğreniriz böylece cumadan liste belirleyelim katılmak isteyen katılsın
Abla izine gelmiyomusun bu sene bi gel kemiklerin ısınsın
Hayırlı olsun şeyda ne zaman mevlüd
Geçmiş olsun baharım Allah bi daha yaşatmasın vücut sinyallerini dinlemek lazımmış bunu öğrendik sayende
Kayra :) benim oğlanın ismi çok seviyorum bide eymen emir buğra
Afiyet olsun canım
Plank instadaki ece 10 saniye ile başlamış şimdi dakikalarca duruyormuş birde jilian level 3 de plank hareketleri var bak çok etkili işine yarar öyle boş planl durmaktan daha eğlenceli gelypr bana
Rica ederim tatlım ben severek yapıyorum ben başarıyosam sende başar isterim neyimiz eksik hele şu spor aşkıyla yaşayanSağol canım badem sayısına dikkat edeceğim bundan sonra, başlangıç olarak ben 10'u geçmeyeyimİki haşlanmış yumurta yersem peynir fazla olur gibi geliyor, peynirden de vazgeçemiyorum. ama dediğini deneyeceğim.
Ya sen ciddi ciddi 9. takımdan mı mezun oluyorsun? Ama daha hedefine ulaşmadın, izin veriliyor mu? Olmaz yaa biri durdursun seni
Ah Yasemin sözlerin beni inanılmaz motive ediyor çok teşekkür ederim. Pantolon tam yukarı çıkmadı öyle geri astım. Yarın tekrar deneyim, ölçeyim
Bu sene planda yok cnmbla izine gelmiyomusun bu sene bi gel kemiklerin ısınsın
Bizede kayra güzel değişik geldiKayra :) benim oğlanın ismi çok seviyorum bide eymen emir buğra
Akşam güzelde diğerleri biraz yetersizİyi akşamlar menüm
Sabah
1 yumurta 1 dl ekmek biraz çiğ badem
Öğlen
5 yaprak sarma yoğurt
Akşam
3-4 oarça ızgara göğüs
1 tabak salata
Biraz az ve saçma oldu işlerim vardı dışardaydım
Su 2 litreyi geçmiştir
Soda 2 tane
Sağolasın tatlımÇok var abla Yeni doğum yapan biri olarak kendi oğlumun ismi elbette baş sıra da Arda Eymen Ama aklım da bi kaç isim daha var tabiki
Baran
Emir
Ediz
Alaz
Alp
Arın
Arif
Asım
Kısa bi gösterirsin sonra uyutursun cnmHaftaya canım aşırı kalabalık olmicaz ama kızlara göre kalabalık onlar alışkın değiller
Değişik bişey varsa olabilir cnmDaha sayarım istersenMefkurem
Doğrudur en iyisi zaten ev yapımı olanlar. Ben sevmiyorum sadece, annemde bahsettiğiniz gibi evde yapar ama bana özel alınır saydığım her şey. Bir de dışarı çıkarken ya da ofise giderken yanıma alacağım zaman büyük kolaylık sağlıyor. al at yapıyorum çantaya, bazen ofis alışverişinde doğrudan ofise sipariş ediyoruz kızlarla bağımlılık yaptı bizde ama sağlıksız olduklarını düşünmüyorum kesinlikle öyle olsa her şeyi günlük doğal ürünlerden hazırlayıp gönderen diyetisyenler onları göndermezlerdi :)
Bu sene planda yok cnm
Martta düğün var mangır lazım :))
Bizede kayra güzel değişik geldi
Akşam güzelde diğerleri biraz yetersiz
Spor yapmadınmı
Sende jillanı düzenli yapsana madem
Sağolasın tatlım
Baran eymen de güzelmiş
Bide yakındakilerde olmayan bi isim olması lazım
Ben çocuklara söylerim ne isterlerse artık
Kısa bi gösterirsin sonra uyutursun cnm
Kızlar benim gelin 5.ayının içinde
4.5 kilo almış, göbeği sanki 2 aylık gibi :)))
Çocuğun kilosu falan herşey normal çok şükür
Ama çok dikkat ediyor fazla almamak için
Normal yemeğini yiyor Ama ıvır zıvır yemiyor
Değişik bişey varsa olabilir cnm
Dışardaki bir gün için iyi bence. Ben dışarıda çok zorlanıyorum. Hele eve aç gelirsem ve evde yemek yoksa çok fena. Bir yumurta haşlayacak kadar bile sabrım yok gibi hissettiğim oluyorİyi akşamlar menüm
Sabah
1 yumurta 1 dl ekmek biraz çiğ badem
Öğlen
5 yaprak sarma yoğurt
Akşam
3-4 oarça ızgara göğüs
1 tabak salata
Biraz az ve saçma oldu işlerim vardı dışardaydım
Su 2 litreyi geçmiştir
Soda 2 tane
Evet valla Bahar hepimizi spor aşkıyla yaktı kavurduRica ederim tatlım ben severek yapıyorum ben başarıyosam sende başar isterim neyimiz eksik hele şu spor aşkıyla yaşayanwitch_eda dan acayip kıskanıyorum şu anda onu
En iyisini yapıyor. Ben obez bir hamile olarak kızımda dört kilo aldım ama şimdiki aklım olsa dört kilo vermiş olarak kapatırdım 9 ayı. Aldığım dört kiloyu da ilk aylar mide bulantımı bastırmak için yemekten aldım.Kızlar benim gelin 5.ayının içinde
4.5 kilo almış, göbeği sanki 2 aylık gibi :)))
Çocuğun kilosu falan herşey normal çok şükür
Ama çok dikkat ediyor fazla almamak için
Normal yemeğini yiyor Ama ıvır zıvır yemiyor
En sağlıklısı böyle beslenmek aslında. Ben başaramıyorum ama yapanları da takdir ediyorum doğrusuBana da diyetisyen vermişti gayet özel hastanedeki bir diyetisyen ama onu da diyeti de bırakmıştım ne biliyim ben canım o an ne çekerse onu yiyen bi insanım sanırım sınırlanmaya gelemiyorum (tabi sağlıklı yiyecekler olmak kaydı ile) :) ofiste tabiki iyi bir seçenek olurlar dediğin gibi ben tatlarını sevmiyorum seviyorsan güzel tabi zararı olduğunu bende düşünmüyorum ama evde yapılan probiyotik yoğurdun vs daha yararlı olduğunu düşünüyorum tamamen hastalıklar açısından açıkçası hamilelikten beridir sağlıklı beslenmek için elimden geleni yapıyorum kendi tereyağımı dahi kendim yapıyorum özel olarak zeytinyağı vs getirttiriyoruz kapalı ambalajlı şeylerden elimden geldiğince uzak duruyorum
Afiyet olsun Şeyda gayet güzel. Yalnız ben kaşarların sağlıklı üretilmediğini duymuştum. Birşeylerin üzerine kaşar koymak bana gereksiz yağ eklemek gibi geliyor. Bu kullanımda kaşara alternatif bir fikri olan var mı acaba?Kızlar menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
6 zeytin
Öğlen
3 servis kaşığı pazı kavurma üstü kaşarlı dünkünden
1 kase yoğurt
Akşam
1 tavuk but
Salata
Su 3 lt
Afiyet olsun Şeyda gayet güzel. Yalnız ben kaşarların sağlıklı üretilmediğini duymuştum. Birşeylerin üzerine kaşar koymak bana gereksiz yağ eklemek gibi geliyor. Bu kullanımda kaşara alternatif bir fikri olan var mı acaba?
Dışardaki bir gün için iyi bence. Ben dışarıda çok zorlanıyorum. Hele eve aç gelirsem ve evde yemek yoksa çok fena. Bir yumurta haşlayacak kadar bile sabrım yok gibi hissettiğim oluyor. Neyseki canım takım arkadaşlarımın manevi desteği ile daha güçlü olmaya çalışıyorum .
Evet valla Bahar hepimizi spor aşkıyla yaktı kavurdu
En iyisini yapıyor. Ben obez bir hamile olarak kızımda dört kilo aldım ama şimdiki aklım olsa dört kilo vermiş olarak kapatırdım 9 ayı. Aldığım dört kiloyu da ilk aylar mide bulantımı bastırmak için yemekten aldım.
En sağlıklısı böyle beslenmek aslında. Ben başaramıyorum ama yapanları da takdir ediyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?