Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah aşırı heyecanlıyım kızlar ilk defa bu kadar kalabalığa çıkıcaklar

Fırın makarna başamel sos hele iyi bi tercih değil pek ama onun dışında da bişey Yok o yüzden etkilemez ama onun yerine daha doyurucu ve güzel şeyler olabilirdi.hunun dışında beğendim ben

Bana uyar hepimiz metobalizmamızı öğreniriz böylece cumadan liste belirleyelim katılmak isteyen katılsın

Ayyy erken sevinmişim
Kim nazar etti benim güzel havama :))

Birden hava kapandı
Şu anda dışaıyı görseniz fırtına yağmur göz gözü görmüyor nerdeyse
Abla izine gelmiyomusun bu sene bi gel kemiklerin ısınsın
nasıl yorgunum kızların bebek mevlüdü hediyelikleri de geldi bugün şükürler olsun
Hayırlı olsun şeyda ne zaman mevlüd

Geçmiş olsun baharım Allah bi daha yaşatmasın vücut sinyallerini dinlemek lazımmış bunu öğrendik sayende
Kızlar, değişik anlamı güzel erkek ismi fikirleri olan varmı
Kayra :) benim oğlanın ismi çok seviyorum bide eymen emir buğra
Afiyet olsun canım
Plank instadaki ece 10 saniye ile başlamış şimdi dakikalarca duruyormuş birde jilian level 3 de plank hareketleri var bak çok etkili işine yarar öyle boş planl durmaktan daha eğlenceli gelypr bana

2 avuç badem baya bir fazla olmuş :) 6 adeti geçmemeye özen gösterin bence :) Ekmek yerine haşlanmış yumurta sayınızı artırırsanız, hem geç acıkacaksınız hem daha iyi doyacaksınız :)
Sağol canım badem sayısına dikkat edeceğim bundan sonra, başlangıç olarak ben 10'u geçmeyeyimİki haşlanmış yumurta yersem peynir fazla olur gibi geliyor, peynirden de vazgeçemiyorum. ama dediğini deneyeceğim.
O güne saklıyorum enerjimi
Ya sen ciddi ciddi 9. takımdan mı mezun oluyorsun? Ama daha hedefine ulaşmadın, izin veriliyor mu? Olmaz yaa biri durdursun seni
Ah Yasemin sözlerin beni inanılmaz motive ediyor çok teşekkür ederim. Pantolon tam yukarı çıkmadı öyle geri astım. Yarın tekrar deneyim, ölçeyim

Haftaya canım aşırı kalabalık olmicaz ama kızlara göre kalabalık onlar alışkın değiller

Rica ederim tatlım ben severek yapıyorum ben başarıyosam sende başar isterim neyimiz eksik hele şu spor aşkıyla yaşayan witch_eda dan acayip kıskanıyorum şu anda onu

bla izine gelmiyomusun bu sene bi gel kemiklerin ısınsın
Bu sene planda yok cnm
Martta düğün var mangır lazım :))

Kayra :) benim oğlanın ismi çok seviyorum bide eymen emir buğra
Bizede kayra güzel değişik geldi

Akşam güzelde diğerleri biraz yetersiz
Spor yapmadınmı

Sende jillanı düzenli yapsana madem

Çok var abla Yeni doğum yapan biri olarak kendi oğlumun ismi elbette baş sıra da Arda Eymen Ama aklım da bi kaç isim daha var tabiki
Baran
Emir
Ediz
Alaz
Alp
Arın
Arif
Asım
Sağolasın tatlım
Baran eymen de güzelmiş
Bide yakındakilerde olmayan bi isim olması lazım
Ben çocuklara söylerim ne isterlerse artık

Bana da diyetisyen vermişti gayet özel hastanedeki bir diyetisyen ama onu da diyeti de bırakmıştım ne biliyim ben canım o an ne çekerse onu yiyen bi insanım sanırım sınırlanmaya gelemiyorum (tabi sağlıklı yiyecekler olmak kaydı ile) :) ofiste tabiki iyi bir seçenek olurlar dediğin gibi ben tatlarını sevmiyorum seviyorsan güzel tabi zararı olduğunu bende düşünmüyorum ama evde yapılan probiyotik yoğurdun vs daha yararlı olduğunu düşünüyorum tamamen hastalıklar açısından açıkçası hamilelikten beridir sağlıklı beslenmek için elimden geleni yapıyorum kendi tereyağımı dahi kendim yapıyorum özel olarak zeytinyağı vs getirttiriyoruz kapalı ambalajlı şeylerden elimden geldiğince uzak duruyorum

Eymen isminin anlamı çok güzel hem modern isim gibi dursun hem anlamlı olsun istemiştim ben çok severek koydum
Aynen onların kararı ama çevreden değişik alternatifler güzel oluyor ben herkese sormuştum :))

Kısa bi gösterirsin sonra uyutursun cnm

Öyle yapmayı planlıyorum inşallah

Ne güzel ama asıl kilo 5. Aydan sonra alınıyor abla maalesef bebek sağlıklı büyüdükten sonra anne kilo alması gerekir diye bişey Yok son aylarda illaki alıyor insan

Değişik bişey varsa olabilir cnm

Aklıma geldikçe yazarım :) ayyy ne heyecanlı bişey o isim bulmak

Dışardaki bir gün için iyi bence. Ben dışarıda çok zorlanıyorum. Hele eve aç gelirsem ve evde yemek yoksa çok fena. Bir yumurta haşlayacak kadar bile sabrım yok gibi hissettiğim oluyor. Neyseki canım takım arkadaşlarımın manevi desteği ile daha güçlü olmaya çalışıyorum.
Rica ederim tatlım ben severek yapıyorum ben başarıyosam sende başar isterim neyimiz eksik hele şu spor aşkıyla yaşayan witch_eda dan acayip kıskanıyorum şu anda onu
Evet valla Bahar hepimizi spor aşkıyla yaktı kavurdu
En iyisini yapıyor. Ben obez bir hamile olarak kızımda dört kilo aldım ama şimdiki aklım olsa dört kilo vermiş olarak kapatırdım 9 ayı. Aldığım dört kiloyu da ilk aylar mide bulantımı bastırmak için yemekten aldım.
En sağlıklısı böyle beslenmek aslında. Ben başaramıyorum ama yapanları da takdir ediyorum doğrusu

Kızlar menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
6 zeytin
Öğlen
3 servis kaşığı pazı kavurma üstü kaşarlı dünkünden
1 kase yoğurt
Akşam
1 tavuk but
Salata
Su 3 lt
Afiyet olsun Şeyda gayet güzel. Yalnız ben kaşarların sağlıklı üretilmediğini duymuştum. Birşeylerin üzerine kaşar koymak bana gereksiz yağ eklemek gibi geliyor. Bu kullanımda kaşara alternatif bir fikri olan var mı acaba?

Ben internetten sipariş verdim bunu biraz kokusu ağır yoksa sorun yok Peynirler küfleniyor en azından yani katkı maddesi daha azdır diye düşünüyorum marketten aldıklarım küflenmiyor bile şirden mayası ile yapılan peynir kullanıyorum genel de marketten örgü peynir alıyorum başka markaları kullandım sevemedim bi türlü o peynir çeşidinde.çok karışık kullanıyorum açıkçası peynir aşırı seven biriyim zaten

Canım ben de gebelikten itibaren bunu hayat felsefesi haline getirmeye çalışıyorum açıkçası tam yapamadım tabiki ama elimden geleni yapıyorum çünkü sağlık çok önemli hem kendi sağlığım hem ailemin sağlığı.kolay değil bütün herşeyi değiştiriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…