Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne güzel ama asıl kilo 5. Aydan sonra alınıyor abla maalesef bebek sağlıklı büyüdükten sonra anne kilo alması gerekir diye bişey Yok son aylarda illaki alıyor insan
Zaten son aylarda ödem falan fazla olunca illaki fazla alınıyor

Kızlar menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
6 zeytin
Öğlen
3 servis kaşığı pazı kavurma üstü kaşarlı dünkünden
1 kase yoğurt
Akşam
1 tavuk but
Salata
Su 3 lt
Ben beğendim şeydam

Kaşara eskiden daha çok takıyodum ama şimdi o kadar takmıyorum

benim gelin Zaten 34 beden cnm :))verecek kilosu yok yani

En sağlıklısı böyle beslenmek aslında. Ben başaramıyorum ama yapanları da takdir ediyorum doğrusu
şu başaramıyorum lafınıda bi bıraksan :)

en sağlıklısı eski kaşarmış cnm diğerleri karma olabiliyomuş

55' ten selam olsun.. Evet kızlar Plank duran oldu mu? Başladınız mı ?

Eki Görüntüle 2022471
Süper bir paylaşım Eda, böyle bir plan takip etmek lazım.

Var canım bir sürü şirket var proje çizdirmek için öyle dışardan birileriyle anlaşıyorlar tanıdık bi kaç şirkette var aslımda staj vs yaptığım daha önce beni de işimi de biliyorlar
Hangi bölüm mezunusun Şeyda, bu bahsettiğin ne projesi?
Kreş çok önemli gerçekten, hakkını vererek doğru dürüst yapacak insanlara ihtiyaç var. İnşallah rüyan da niyetiniz de hayır olur canım.

İç mimarlık ve çevre tasarımı mezunuyum ben
iç mimarım yani :)

Bende eskiden öyleydim ama artık az olsun hayatımda olsun diyorum tamdan çıkarınca kendimi kötü hissediyorum zaten rende yapıp üzerine attım sadece :)
Aynen kolay bir Doğum olur inşallah normal Doğum mu sezeryan mı planlanıyor abla

İç mimarlık ve çevre tasarımı mezunuyum ben
iç mimarım yani :)
Öyle mi, ne güzel. Bilmediğim bir alan, evden çalışılabildiğini hiç duymamıştım. Çok iyi bir imkanın güzel bir mesleğin var, maşallah. Bana çizim filan bana hep korkutucu gelmiştir ama seven biri için güzel

Öylesi daha iyidir tabii, ben markette satılan sıradan kaşarları kastetmiştim. Ben de öyle birşey yapsam iyi olacak
34 beden çok iyiyimiş, ona dert değil o zaman, aldığını da verir kolayca inşallah
Ah olumsuz konuşmak çok yanlış gerçekten, daha dikkatli olmaya çalışayım

8 yaşından beri istediğim hayal ettiğim bir meslekti çok teşekkür ederim.gece gündüz çalıştım günlerce uyumadım 72 saati devirdim 0 uyku ile çok çabaladım sonunda oldum :)

Bi sorun olmadığı sürece normal cnm

Şeyda sizin orda beyaz peynirler yüzde kaç yağlı

8 yaşından beri istediğim hayal ettiğim bir meslekti çok teşekkür ederim.gece gündüz çalıştım günlerce uyumadım 72 saati devirdim 0 uyku ile çok çabaladım sonunda oldum :)
8 yaş mı, maşallah ne istikrar. Amanın benim oğlan itfaiyeci olur mu gerçekten, çocuk deyip geçiyorum ama

İnşallah canım hayırlısı olsun kar amacı gütmeden o yavruları ticari mal olarak düşünmeden hakkıyla yapmak istiyoruz rabbim yardım etsin inşallah

Markette satılanlar daha kötü tabi keşke daha fazlası gelse elimden ama büyük şehirlerde ancak bi noktaya kadar kaçabiliyoruz

Ben yatayım artık kızlar,
Hepinize iyi geceler... Özellikle @nanekekik bu akşam da denk gelemedik, seni nasıl gecelere çeksem
Yarın Perşembe, çok heyecanlı di mi? Valla bu gidişle ben Pazartesinden heyecan yapmaya başlayacağım
İnşallah bilgisayar başında bu oturmalarımla da kalori yakmışımdır
Yarın görüşmek üzere

Bi sorun olmadığı sürece normal cnm

Şeyda sizin orda beyaz peynirler yüzde kaç yağlı

Peynirden peynire değişiyor ben bu normal satılan peynirin içindeki yağlara pek bakmıyorum açıkçası abla peynir küflenir ya buradakiler küflenmiyor peynir dediğin buzdolabında da olsa bi zaman sonra küflenmesi lazım sizin orda oran kaç abla ?
8 yaş mı, maşallah ne istikrar. Amanın benim oğlan itfaiyeci olur mu gerçekten, çocuk deyip geçiyorum ama

Ahahahha valla belli olmaz şaka bi yana çocuklar çok fikir değiştirir genel de ama ben hiç değiştirmedim öyle gitti aşığım mesleğime sanırım

Cuma heyecanı yaşamaya başladıysan sen olmuşun demektir güzellik :))

Heyecan iyidir ben severim bu heyecanı :)
İyi geceler bol bol eskiler olsun

Almanlarda pek beyaz peynir kültürü yok daha çok çeşit çeşit kaşar oluyor
Ben türk bakkalımdan alıyorum
En yağsızı böreklik için olan yüzde 45
Diğerleri 55-60

Kaşarında yağı yüzde 45 civarı oluyor
O yüzden pek bişey değişmiyor bana göre

Benim aldığım tam yağlı beyaz peynir de max 45 yazıyor tam yağlı kullanıyorum peyniri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…