Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gelmiş geçmiş olsun baharım verilmiş sadakan varmış
Sağolun kızlar büyük değilmis ki müdahaleye gerek kalmadı çok şükür
Evet al at için pratik ama yoğurtla yolda mayalaniyor vs hazır o kadar da sağlıklı değil malesef ama geçen bir yazı okumuştum hangisi organik hadi hangisi katkısız derken yarattığımız stres yoğurdun zararını aştı diye çokta takmamak güzel
Kızlar, değişik anlamı güzel erkek ismi fikirleri olan varmı
Hahaa isim ve anlam benden iş çıkmaz abla bak oğlumun adı Kuzey ikinci olursa Yamaç / Poyraz / Efekan
Kız olursa Ilgın / Irmak / Elis
Erkek isimleri hep hırçın kız isimleri bari ılımlı olsun diyorum anlam kısmına bakmadım hic çünkü kırk bin anlam var mesela Kayranin anlamı büyük bir kimseden gelen iyilik ihsan diğer anlamı Hristiyanlığın temelini oluşturan
Tanrının insanı sevgi dolu düşünusu
Bı ara hatta konulmamalıdır diye söylenti bile vardı ama takılmamak lazım bence
Selam herkesee
menüm
11.00
1 d çavdar, 2 d peynir,domates salatalık biber

13.00
2 kayısı

17.00
1 d çavdar
1 kepçe kadar türlü yemeği patatessiz
Semizotu maydonoz
Cacık

Su2
Spor 75 dk tempolu yürüyüş

Yok abla o kadar kolay kurtulamazsnz bnden memlekete gidiyorm mezun olsamda 6ları görmem lazım.

Çok geçmiş olsn

İyiymiş valla en sevdiğin pastaya no no no demen

Ömer
Eymen
Kağan
Bnm sevdiklerim abla
Ben neyi kaçırdım ya sen mezuniyeti sporla kutlayalim derken mezun mu oluyorsun ne oldu kız hani ertelemistin
Vay vay oldun sen edosum aç yağmalar başlamış
Spora geri dönüş yapılmış maşallah
ya baklavayı pufss yememismiydi valla son iki üç gündür iyi değildim hatların karışmış
O baklava dan değildir lahanadan mesela o masum brokoli beni artı çıkarır takılma canım yarın iner

Gayet kararında yaprakda sınırını bilmissin Afiyet olsun
Abla geçen sosyal medyada biri paylaşmış 6aylik dümdüz karın çekemeyen annelerde yok bebek sağlıksız vs önceki fotoğrafini paylaşmış ilkindede dümdüz karın ogluda gayet sağlıklı doğmuş evet bebeğe kilo almak gerekli ama bunun sınırda yiyerek değil benim 6aydan sonra birden büyüdü en güzelini yapıyor gelinin ikincide inşallah planım o
Ay Seyda sende bendensin ama bı ara jontayi fena yakmistim şimdi daha relaxim
Kızlar menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
6 zeytin
Öğlen
3 servis kaşığı pazı kavurma üstü kaşarlı dünkünden
1 kase yoğurt
Akşam
1 tavuk but
Salata
Su 3 lt
Akşam az olmuş sanki canım bir but yettim baget mı minik butlardan mı
Benim KV yapıyor sirden mayası ile peyniri beyaz peynirde de bı marka var Ankara'da o güzel analizini yapmıştım ellerimle
Aslında gidadaki hileleri bilince deneyerek ye doğru markayı buluyorsun
geldim kız nereye daha karpuz kesecektik
Canım gün boyu uyuyunca şimdi böyle geziyorum evde oğlumu da odasını ayırdım bugün ilk gün o bensiz uyuyordu ben uyuyamıyorum

Bugün çok saçma bir gündü
Gece uyuyamadım baş ağrısıyla uyandım geri uyuyamadim sabaha doğru dalmışım sonra 9 gibi annem uyandırdı ilacını al diye ilacı içince bı uyku bastırdı yine 12:30 a kadar uyumuşum kalktığımda evde kimse yoktu kahvaltı yapasim gelmedi baş ağrım tüm günde geçmedi akşamda abimgil geldi
Buraya ugrayamadim
Menümü yazıp uyuyum kimsecikler kalmamış
9.takimin güzelleri tatlı uykular

Menüm
Sabah
1 dilim peynir 3 zeytin 1 yumurta

Öğlen
5 kaşık bezelye yemeği susuz
2 kaşık yoğurt
1 kase tavuksuyu çorbası

Ara sütlü türk kahvesi

Aksam
3 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kase tavuklu salata
5 kaşık yoğurt

Ara yoğurt kürüm limonlu pul biberli

Su 2 lt
Spor yok malesef

Geçmiş olsun canım migren mı var çeken bilir düşmanına vermesin
bence güzel canım

Dur azıcık kendimle konuşayım

Kendim: çok uykum var yahu
İç ses: zamanın da alistirsaydin çocuğu ayrı yatmaya
Kendim: kıyamadım ya hem emerken rahat oluyordu dimi ama
İç ses: hahh işte şimdi o sana kıyar gör rahatı
Kendim: gidip bı duş aliyim odemim insin
İçerde: git yat saçmalama

tesekür ederim canım
sen nasılsıın :)
Bende iyi yapmYa calisiyorum tatli krizlerimi asarsam daha iyi olacak. Dun kizdim kendime artik 70 leri gormek istiyorum cunku ama bu tatli yuzunden anca ucu ucuna ilerliyorum yok artik tatli matli. Bakalim bayrama kadar 75 lere inmek niyetim..
Bide laf aramizda su seydayi cok kiskanitorum. Hergun saglikli seyler su iyi. Onunda bebisleri var. O ne irade yaa seydacim opuyorummmm

Nanekekik bu da guzelmis bende yapim aynisini
Kendim: kAlk ceyda sabah erken kalkmissin islerini yap cocuklar uyurken. Kaynananda var.
Ic ses: baslarim isine misine aksama kadar yoruluyorsun
Kendim: ama onlar uyaninca cok daha zor oluyor
Ic ses : kaynanan yardim etsin
Kendim: hah hah hah
Ic ses: hah hah hah

U hafta yağ ağırlıklı bir menüm var. Diyetisyeninkine uyduğum için sabahki öyle. 3 tane zeytin yemedim tek eksik o.
Bundan sonra altlara yazarım henüz menü dışı bir şey yemedim:)

güzel tatlım öğlen salatayı bol yeseydin ne kadar yedin bilmiyorum tabi bi de sabaha beyaz peynir yeşillik veya 2 3 zeytin de ekleyebilirdin
spor da güzel

Ben salatayı hep boş yiyiyorum:) ana yemeğim salata gibi düşün. Menüm değişecek yarından itibaren şuanki sabah menüm diyetisyenin verdiğine göre.

hergun fındık ezmesimi var menüde bı kaç kere o gördüm hangi marka kullanıyorsun fındık ezmesini canım

nefsine eminim soz geçireceksin ve zafer senin olacak

Almanya havası abla bu

Bir haftalığına hergün fındık ezmesi var evet :) bimden aldım şu taneli olandan.

Çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir artık...

Tebrikler canım başarmışsın:) biliyordul böyle olacağını:) hemen kendimizedr pay çıkaralım:))

Selam herkesee
menüm
11.00
1 d çavdar, 2 d peynir,domates salatalık biber

13.00
2 kayısı

17.00
1 d çavdar
1 kepçe kadar türlü yemeği patatessiz
Semizotu maydonoz
Cacık

Su2
Spor 75 dk tempolu yürüyüş
Wow çok az yiyorsun zorlanmıyormusuun?
Güzel spor.

Kendi bünyeni en iyi sen tanırsın ama akşam menün bana az gibi geldi. Ben aç olunca salataya yumuluyorum ancak kurtarıyor:) bence geç yatıyorsan bir ara menü koy. Mesela dediğin gibi süt ayran kefir gibi. O seni tutar.

Güzel menüler...

Dışarıyı zararsız atlatmışsın. Diyetteyken dışarıda olmak misafir ziyareti falan zor oluyor bana göre.

Aslında aklıma gelmedi değil. Normalde illa bir iki yk yerdim ama hadi listeye uyayım dedim. Bugün göreceğim sonucu.

Dışarıda olmana rağmen karda kapatmışsın günü. Tebrikler

Maşallah gelinine:) demekki iyi sağlıklı besleniyor.

Kızlar menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
6 zeytin
Öğlen
3 servis kaşığı pazı kavurma üstü kaşarlı dünkünden
1 kase yoğurt
Akşam
1 tavuk but
Salata
Su 3 lt
Güzel menü...
Su 3 litre harika

Geçmişte bitti sabah gelen düşünsün şimdi geçmişi sabaha sıfırdan başlarım ışıkları kapatıp suyumu alıp gidiyorum

Ahh ahh geldim düşündüm yazdım be gittim :)

Menü güzel. Günlül rutinin ne bilmiyorum ama tv izlerken bir yandan leslie açıp spor yapabilirsin ben öyle yapıyorum. Spor yaptığımı anlamıyorum bile :)

Günaydın kızlar.
Bugün diyetisyen günü. İnşallah güzel sonuç alacağım:)
Hemen yazamayabilirim bugün misafirlerim var.
Onlara zararlı yiyecekler yedireceğim talep böyle :)
Ben de kendimi bir kaç mercimek köftesi boll marulla geçiştireceğim. Akşama kadar aç kalacağım gibi görünüyor :)

Hoşgeldin aramıza kaptan gelince yazar. İlk sayfadaki kuralları okumalısın.
Merak etme hepimiz vereceğiz bu kiloları:) bak bende 121 ile başladım 109,5 buçuğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…