- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.481
Bende yaşamaya başlasam özüme dönecem :))
Yok bu hafta :)haftaya mı listedesin
Sağolun kızlar büyük değilmis ki müdahaleye gerek kalmadı çok şükürGelmiş geçmiş olsun baharım verilmiş sadakan varmış
Evet al at için pratik ama yoğurtla yolda mayalaniyor vs hazır o kadar da sağlıklı değil malesef ama geçen bir yazı okumuştum hangisi organik hadi hangisi katkısız derken yarattığımız stres yoğurdun zararını aştı diye çokta takmamak güzelDoğrudur en iyisi zaten ev yapımı olanlar. Ben sevmiyorum sadece, annemde bahsettiğiniz gibi evde yapar ama bana özel alınır saydığım her şey. Bir de dışarı çıkarken ya da ofise giderken yanıma alacağım zaman büyük kolaylık sağlıyor. al at yapıyorum çantaya, bazen ofis alışverişinde doğrudan ofise sipariş ediyoruz kızlarla bağımlılık yaptı bizde ama sağlıksız olduklarını düşünmüyorum kesinlikle öyle olsa her şeyi günlük doğal ürünlerden hazırlayıp gönderen diyetisyenler onları göndermezlerdi :)
HahaaKızlar, değişik anlamı güzel erkek ismi fikirleri olan varmı
Selam herkesee
menüm
11.00
1 d çavdar, 2 d peynir,domates salatalık biber
13.00
2 kayısı
17.00
1 d çavdar
1 kepçe kadar türlü yemeği patatessiz
Semizotu maydonoz
Cacık
Su2
Spor 75 dk tempolu yürüyüş
Ben neyi kaçırdım ya sen mezuniyeti sporla kutlayalim derken mezun mu oluyorsun ne oldu kız hani ertelemistinYok abla o kadar kolay kurtulamazsnz bndenmemlekete gidiyorm mezun olsamda 6ları görmem lazım.
Çok geçmiş olsn
İyiymiş valla en sevdiğin pastaya no no no demen
Ömer
Eymen
Kağan
Bnm sevdiklerim abla
Vay vay oldun sen edosum aç yağmalar başlamışHerkese Merhaba
Bugün bugün bi tık erken geldim, siz uyumadan yetiştimYeşil çayımı yudumlarken mesajlarınızı okumayı düşünüyorum @acemihayat28 sonunda yeşil çaylandım ben de. Gelsen de şöyle karşılıklı içseydik
Menümü yazarak başlayayım:
Sabah 9.30
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı pekmez (kızımın pekmezli sütünü çayıma döktüm de
Ara 12.00
Şekersiz sütlü türk kahvesi
Öğle 16.00
6 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
salata
Akşam: 20.30
4 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
Su: 2 lt
Spor: yok
Dün gece açlıktan uyuyamadım malesef. Belki bugün yatmadan bir bardak tarçınlı süt içerim.
Spora geri dönüş yapılmış maşallahİyi akşamlar kızlar ;
ayaklarım şuan kopuyor aman Allah'ım bu hafta hareket ettiğim kadar uzun zamandır hareketli günlerim geçmedi sanırım yarın annemler gidiyor yine eski monoton halime dönerim
Bugün ki Menüm
(10:00)vapurda
½ beyaz peynirli tost
(14:00)
1 porsiyon Kuşbaşı kavurma
1 bardak ayran
(15:30)
1 bardak çay
(21:00)
1 kepçe kıymalı tarhana çorbası
2 sk taze fasulye (susuz)
Semizotu salatası
Spor yok adım çok
Dünkü menü( saatleri hatırlamıyorum)
Sabah
1 dilim ekşi mayalı ekmek
3 YK menemen
5 siyah zeytin
1kk peynir
Domates
Sivri biber
Ara
Türk kahvesi
1 nektarı
Akşam.
1 kase yoğurt
Marul salatası
3 yk beşamel soslu fırın da makarna
Su:2,5 lt
Spor:45 dk koşu bandı
Planki yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım
ya baklavayı pufss yememismiydi valla son iki üç gündür iyi değildim hatların karışmışKolay gelsin canım inşallah güzel geçer mevlüt.
Çok geçmiş olsun. En azından şu mide bulantısından kurtulursun inşallah, çok çektin.
Bölümün güzelmiş tatlım inşallah devamını da gönlüne göre bir yerde okursun.
Ben de bugün chia aldım, daha sık kullanmayı düşünüyorum.
Bugün spor yapmışsın iyi Poniciğim, ama öğlen yine az sanki.
Ne güzel inşallah Cuma çok iyi bir eksi gelir. Ben de sık sık tartılmalara başladım ve malesef bugün artı çıktım. Baklavalar ancak etkisini gösterdi galibaDuy North River duy benimki yalandan bir kilo almamaymış, acısı geç çıktı. Umarım Cumaya düzelir.
Torunun için sanırım. İnşallah hayırlısı ile sağlıkla dünyaya gelir. Kayra güzelmiş. Ben pek farklı isimler bilmiyorum. Oğlumun adını Ali koyacak kadar klasik takıldık zaten
Gayet kararında yaprakda sınırını bilmissin Afiyet olsunİyi akşamlar menüm
Sabah
1 yumurta 1 dl ekmek biraz çiğ badem
Öğlen
5 yaprak sarma yoğurt
Akşam
3-4 oarça ızgara göğüs
1 tabak salata
Biraz az ve saçma oldu işlerim vardı dışardaydım
Su 2 litreyi geçmiştir
Soda 2 tane
Abla geçen sosyal medyada biri paylaşmış 6aylik dümdüz karın çekemeyen annelerde yok bebek sağlıksız vs önceki fotoğrafini paylaşmış ilkindede dümdüz karın ogluda gayet sağlıklı doğmuş evet bebeğe kilo almak gerekli ama bunun sınırda yiyerek değil benim 6aydan sonra birden büyüdü en güzelini yapıyor gelinin ikincide inşallah planım oKızlar benim gelin 5.ayının içinde
4.5 kilo almış, göbeği sanki 2 aylık gibi :)))
Çocuğun kilosu falan herşey normal çok şükür
Ama çok dikkat ediyor fazla almamak için
Normal yemeğini yiyor Ama ıvır zıvır yemiyor
Ay Seyda sende bendensin ama bı ara jontayi fena yakmistim şimdi daha relaximBana da diyetisyen vermişti gayet özel hastanedeki bir diyetisyen ama onu da diyeti de bırakmıştım ne biliyim ben canım o an ne çekerse onu yiyen bi insanım sanırım sınırlanmaya gelemiyorum (tabi sağlıklı yiyecekler olmak kaydı ile) :) ofiste tabiki iyi bir seçenek olurlar dediğin gibi ben tatlarını sevmiyorum seviyorsan güzel tabi zararı olduğunu bende düşünmüyorum ama evde yapılan probiyotik yoğurdun vs daha yararlı olduğunu düşünüyorum tamamen hastalıklar açısından açıkçası hamilelikten beridir sağlıklı beslenmek için elimden geleni yapıyorum kendi tereyağımı dahi kendim yapıyorum özel olarak zeytinyağı vs getirttiriyoruz kapalı ambalajlı şeylerden elimden geldiğince uzak duruyorum
Akşam az olmuş sanki canım bir but yettim baget mı minik butlardan mıKızlar menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
6 zeytin
Öğlen
3 servis kaşığı pazı kavurma üstü kaşarlı dünkünden
1 kase yoğurt
Akşam
1 tavuk but
Salata
Su 3 lt
Benim KV yapıyor sirden mayası ile peyniri beyaz peynirde de bı marka var Ankara'da o güzel analizini yapmıştım ellerimleBen internetten sipariş verdim bunu biraz kokusu ağır yoksa sorun yok Peynirler küfleniyor en azından yani katkı maddesi daha azdır diye düşünüyorum marketten aldıklarım küflenmiyor bile şirden mayası ile yapılan peynir kullanıyorum genel de marketten örgü peynir alıyorum başka markaları kullandım sevemedim bi türlü o peynir çeşidinde.çok karışık kullanıyorum açıkçası peynir aşırı seven biriyim zaten
geldim kız nereye daha karpuz kesecektikBen yatayım artık kızlar,
Hepinize iyi geceler... ÖzellikleNorth River bu akşam da denk gelemedik, seni nasıl gecelere çeksem
Yarın Perşembe, çok heyecanlı di mi? Valla bu gidişle ben Pazartesinden heyecan yapmaya başlayacağım
İnşallah bilgisayar başında bu oturmalarımla da kalori yakmışımdır
Yarın görüşmek üzere
Ne güzel canım inanmışsın çabalamışsın ve başarmışsınnn :))8 yaşından beri istediğim hayal ettiğim bir meslekti çok teşekkür ederim.gece gündüz çalıştım günlerce uyumadım 72 saati devirdim 0 uyku ile çok çabaladım sonunda oldum :)
Günaydın hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var kabul edersen kendinden bahseder misin kilo alma hikayenin nedir hedefin vsMrb ben de katilabilir miyim
Geçmiş olsun canım migren mı var çeken bilir düşmanına vermesinBugün çok saçma bir gündü
Gece uyuyamadım baş ağrısıyla uyandım geri uyuyamadim sabaha doğru dalmışım sonra 9 gibi annem uyandırdı ilacını al diye ilacı içince bı uyku bastırdı yine 12:30 a kadar uyumuşum kalktığımda evde kimse yoktu kahvaltı yapasim gelmedi baş ağrım tüm günde geçmedi akşamda abimgil geldi
Buraya ugrayamadim
Menümü yazıp uyuyum kimsecikler kalmamış
9.takimin güzelleri tatlı uykular
bence güzel canımMenüm
Sabah
1 dilim peynir 3 zeytin 1 yumurta
Öğlen
5 kaşık bezelye yemeği susuz
2 kaşık yoğurt
1 kase tavuksuyu çorbası
Ara sütlü türk kahvesi
Aksam
3 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kase tavuklu salata
5 kaşık yoğurt
Ara yoğurt kürüm limonlu pul biberli
Su 2 lt
Spor yok malesef
Bende iyi yapmYa calisiyorum tatli krizlerimi asarsam daha iyi olacak. Dun kizdim kendime artik 70 leri gormek istiyorum cunku ama bu tatli yuzunden anca ucu ucuna ilerliyorum yok artik tatli matli. Bakalim bayrama kadar 75 lere inmek niyetim..tesekür ederim canım
sen nasılsıın :)
Nanekekik bu da guzelmis bende yapim aynisiniDur azıcık kendimle konuşayım
Kendim: çok uykum var yahu
İç ses: zamanın da alistirsaydin çocuğu ayrı yatmaya
Kendim: kıyamadım ya hem emerken rahat oluyordu dimi ama
İç ses: hahh işte şimdi o sana kıyar gör rahatı
Kendim: gidip bı duş aliyim odemim insin
İçerde: git yat saçmalama
Menü güzel dengeli tatlım
Bence biz bişey demesekde sende öyle bi irade varki o pastanın tadına bile bakmıcaksın :))zaten kararını vermişin
Menü konusunu bilemiyorum cnm ama spor konusunda bşrazdaha düzenli disiplinli olmamız lazım
Cumadan sonra spor listesi oluşturabiliriz
Tatlım menünü yazarken en alta liste dışı bişey olup olmadığını yazarsan bizim anlamamız daha kolay olur
Mesela sabah birazdaha zengin bi kahvaltı dahamı iyi olurdu acaba
güzel tatlım öğlen salatayı bol yeseydin ne kadar yedin bilmiyorum tabi bi de sabaha beyaz peynir yeşillik veya 2 3 zeytin de ekleyebilirdin
spor da güzel
hergun fındık ezmesimi var menüde bı kaç kere o gördüm hangi marka kullanıyorsun fındık ezmesini canım
nefsine eminim soz geçireceksin ve zafer senin olacak
Almanya havası abla bu
Selam kızlar bugün gelemedim gece rahatsizlandim süreklide mide bulantısı vardı malum sebebi kistmis dün gecede patladi sıkıntı yok şükür 4cm altındaymış tahmini serum vs toparladım gün boyu da oğlum çok huysuzdu ne annem ne teyzesi de durmadı kabiz olmuş yeni rahatladik takıma bakma fırsatım oldu
Pasta faslı bitti kızlar, mesajlar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Bitter yiyecektim fakat tarçınlı süt bayağı kesti beni canım da istemedi ne bitter ne pastaO zaman durmak yok yola devam diyorum.. Chiamı da attım çantaya bugün dışarda bakalım neler yiyeceğim, yenilen herşeyin üstüne chia !!
Wow çok az yiyorsun zorlanmıyormusuun?Selam herkesee
menüm
11.00
1 d çavdar, 2 d peynir,domates salatalık biber
13.00
2 kayısı
17.00
1 d çavdar
1 kepçe kadar türlü yemeği patatessiz
Semizotu maydonoz
Cacık
Su2
Spor 75 dk tempolu yürüyüş
Herkese Merhaba
Bugün bugün bi tık erken geldim, siz uyumadan yetiştimYeşil çayımı yudumlarken mesajlarınızı okumayı düşünüyorum @acemihayat28 sonunda yeşil çaylandım ben de. Gelsen de şöyle karşılıklı içseydik
Menümü yazarak başlayayım:
Sabah 9.30
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı pekmez (kızımın pekmezli sütünü çayıma döktüm de
Ara 12.00
Şekersiz sütlü türk kahvesi
Öğle 16.00
6 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
salata
Akşam: 20.30
4 kaşık kapuska
2 kaşık yoğurt
Spor: yok
Dün gece açlıktan uyuyamadım malesef. Belki bugün yatmadan bir bardak tarçınlı süt içerim.
İyi akşamlar kızlar ;
ayaklarım şuan kopuyor aman Allah'ım bu hafta hareket ettiğim kadar uzun zamandır hareketli günlerim geçmedi sanırım yarın annemler gidiyor yine eski monoton halime dönerim
Bugün ki Menüm
(10:00)vapurda
½ beyaz peynirli tost
(14:00)
1 porsiyon Kuşbaşı kavurma
1 bardak ayran
(15:30)
1 bardak çay
(21:00)
1 kepçe kıymalı tarhana çorbası
2 sk taze fasulye (susuz)
Semizotu salatası
Spor yok adım çok
Dünkü menü( saatleri hatırlamıyorum)
Sabah
1 dilim ekşi mayalı ekmek
3 YK menemen
5 siyah zeytin
1kk peynir
Domates
Sivri biber
Ara
Türk kahvesi
1 nektarı
Akşam.
1 kase yoğurt
Marul salatası
3 yk beşamel soslu fırın da makarna
Su:2,5 lt
Spor:45 dk koşu bandı
Planki yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım
ohh miss memleketin, tatilin tadını çıkar canım. Konu biraz geçmişte kaldı ama ben de çok sık karabasan yaşardım, bir de bunun böyle kötü ruhlarla filan ilgili olduğunu düşünüp korkardım. Sonra şöyle bir bilimsel açıklama okudum: İnsan uyuyunca vücudunu felç edecek hormonlar salgılanırmış, öyle olmasa rüyada yaptığımız hareketleri uykuda yapmaya kalkarmışız. Yani zihin, bilinç, beyin artık neyse uykuya geçince vücut artık hareket ettirilemezmiş. Amma velakin stres yorgunluk, aşırı spor, aşırı uykusuzluk, yatmadan önce ağır yiyecekler yenmesi gibi durumlarda bu senkron bozulurmuş ve zihinsel olarak tam uykuya geçmeden vücuda bu felç emri gidince vücudumuzu hareket ettiremezmişiz, tabiki çok anlık bir olay. sonra beyin hemen düzeltme yaparmış ve tekrar kaslarımızı kontrol edebilirmişiz. Uzun oldu ama neyse ben bu açıklamayı öğrendikten sonra bir daha hiç yaşamadım. Galiba bendeki etken karabasan yaşayacağım korkusuymuş, bu korkuyu atınca bir daha olmadı. Hoş olsada geçici olduğunu bilip artık paniklemem diye umut ediyorum.
Güzel bir menü canım, pasta ve arkadaşlarınla dışarıda yeme olayını da iyi atlatmışsın tebrikler. Çörekotu dikkatimi çekti, süper bir fikir bende mutlaka deneyeyim.
Spor iyi, menü de güzel. Sadece ben olsam kavun yanında bir çay bardağı süt, yada 2 kaşık yoğurt yerdim. Yoksa meyveler kan şekerini aniden yükseltebiliyormuş.
Ben kapalı havayı daha çok seviyorum, güneş görünce anında yüzümde kahverengi lekeler çıkıyor, çok can sıkıcı.
İyi akşamlar menüm
Sabah
1 yumurta 1 dl ekmek biraz çiğ badem
Öğlen
5 yaprak sarma yoğurt
Akşam
3-4 oarça ızgara göğüs
1 tabak salata
Biraz az ve saçma oldu işlerim vardı dışardaydım
Su 2 litreyi geçmiştir
Soda 2 tane
Kızlar benim gelin 5.ayının içinde
4.5 kilo almış, göbeği sanki 2 aylık gibi :)))
Çocuğun kilosu falan herşey normal çok şükür
Ama çok dikkat ediyor fazla almamak için
Normal yemeğini yiyor Ama ıvır zıvır yemiyor
Güzel menü...Kızlar menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
6 zeytin
Öğlen
3 servis kaşığı pazı kavurma üstü kaşarlı dünkünden
1 kase yoğurt
Akşam
1 tavuk but
Salata
Su 3 lt
Geçmişte bitti sabah gelen düşünsün şimdi geçmişi sabaha sıfırdan başlarımışıkları kapatıp suyumu alıp gidiyorum
Menüm
Sabah
1 dilim peynir 3 zeytin 1 yumurta
Öğlen
5 kaşık bezelye yemeği susuz
2 kaşık yoğurt
1 kase tavuksuyu çorbası
Ara sütlü türk kahvesi
Aksam
3 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kase tavuklu salata
5 kaşık yoğurt
Ara yoğurt kürüm limonlu pul biberli
Su 2 lt
Spor yok malesef
Su anki kilom 101.3 soylemesi bile itici 27 yasinda on aylik bir bebek annesiyim emzirmiyorum 81 ile hamile kaldim doguma 108 kilo girdim dogumdan ciktigimda ise sadece bes kilo gitmisti kilo vermeyi cok istiyorum bana destek ve yoldas olacak kisilere ihtiyacim oldugu icin gruba girmek istedim
Hos buldum :) kurallari okudum bile o derece hevesliyim insallah su uc rakamdan kurtuluruzHoşgeldin aramıza kaptan gelince yazar. İlk sayfadaki kuralları okumalısın.
Merak etme hepimiz vereceğiz bu kiloları:) bak bende 121 ile başladım 109,5 buçuğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?