Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım yeni başlayacağın için soruyorum daha önce 4ve 10takimda bı dönem bulunmussun peki listelere girdin mi hiç
Doğumda soinal aldıysan 5kh gitmesi normal ve zamanla hızlı hızlı gidiyor aslinda biz yiyerek yerini doldurmazsak bebeğin emmiyormus artık süt olsun kavramını Bıraktin gerçekten istiyorsan tekrar hoşgeldin biz ilgi zaman ve emek isteyen bir takımız
Acıya var mısın

Hadi güzel haberlerle gel canım yeni listenize bekliyoruz
Misafirler var diye aç kalma sütlü kahve yanına kuru meyve filan ara öğününü yap hem herkesin yiyebileceği bir ara öğün olur nacizane fikrim

Evet bulundum ama hic listeye girmedim bi mani cikti iki kerede de ama bu sefer istekliyim aslinda siz bana yardim etmis olacaksiniz motivemi hep ayakta tutmaliyim bizim ailede genetikmis iki bucuk ay cok az emdi beni

Evet bulundum ama hic listeye girmedim bi mani cikti iki kerede de ama bu sefer istekliyim aslinda siz bana yardim etmis olacaksiniz motivemi hep ayakta tutmaliyim bizim ailede genetikmis iki bucuk ay cok az emdi beni
tamam canım bu defa istikrarlı devam edeceksin o sinyali aldım senden
Olana çözüm yok ama genetiği boşver meme grevi diye birşey var aşması zor ama aşınca çok zevkli benim oğlumda isyan etti emmedikleri ahh ahhh aylarca uğraştım sonrada biraktiramadim 26ay emdi
Neyse bir daha çocuk düşünüyorsan kulaklarını kapat genetik diyenlere memeyi veren bebeği veren Rabbim sütünü veriyor olumlu düşünelim dimi ama
Şimdi bu iştahı veren Rabbim bunun sınavını vermiş bize ne yapıyoruz nefsimize hep birlikte birbirimize destek olarak hakim olmayı öğreniyoruz

But derken böyle bayağ büyük tavuk butu işte o bagetlerden değil
Aynen canım bende bu konuda çok araştırmalar yapıyorum sonuçta sağlığımız çok çok önemli ve gıda sektörü de ilaç sektörü de maalesef artık bozulduğuna inanıyorum

Süper o zaman :)

Ne güzel canım inanmışsın çabalamışsın ve başarmışsınnn :))

Teşekkür ederim canım darısı herkesin başına

Merhaba hoşgeldin canım ben burda 103 kilodan 60 a inip mezun oldum daha sonra hamile kaldım şimdi hamilelik kilolarını atıp 55 kilo olmak için tekrar geldim buraya ihtiyacın olucağın desteği çok kolaylıkla bulacağından Eminim

Meyvelerin yanında yoğurt gidermiş güzel de bir ara öğün olurmuş
Onun haricinde güzel aslında ama simit her ne kadar az da olsa üzerindeki susamlardan vs kaybediyor bana göre

Sorma kız bende catliycam hasedimden
valla baksın KV yat kız yat

Günaydınnnnnnnn
Hanimiş güzel tatlı perşembemiz
Sağlıklı beslenme adına bereketli bi gün olsun inş.
Karbonların olmadığı akşamın erken kapatıldığı.....

Hoşgeldin tatlım
Adın ne boyun kaç cnm

Burda çokdaha fazla kilolardan inip zayıflıyanlar var sende onlardan birisi olabilirsin
Tek yapman gereken bol bol katılımla motivasyonunu diri tutmak
Sakın hemen az yiyim sıkıyım psikolojisine girme önemli olan sağlıklı beslenmek
Kaçamak olmadığı sürece zaten vereceksin

Bende Zühal 45 yaşında 3 çocuk 1.5 torun var
113 kiloyla takıma başlayıp 68 le mezun olmultum ama koruyamadım şimdi 95 civarıyım bende yeni başladım

Inş.güzel haberlerle gel tatlım

Ayyy bana mercimek köftesi deme ama kendi yaptığım olacak :))bi 15 -20 tane anca tatmin ediyor

menü güzel baharım

Bana Haşlanmış 1 yumurta yetiyorda tavada yaptığımda azcık bişey oluyor yetmiyor :))

Haşlanmış daha tok tutuyor tabi ama arada değişiklik iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…