- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.501
Canım yeni başlayacağın için soruyorum daha önce 4ve 10takimda bı dönem bulunmussun peki listelere girdin mi hiçSu anki kilom 101.3 soylemesi bile itici 27 yasinda on aylik bir bebek annesiyim emzirmiyorum 81 ile hamile kaldim doguma 108 kilo girdim dogumdan ciktigimda ise sadece bes kilo gitmisti kilo vermeyi cok istiyorum bana destek ve yoldas olacak kisilere ihtiyacim oldugu icin gruba girmek istedim
Hadi güzel haberlerle gel canım yeni listenize bekliyoruzGünaydın kızlar.
Bugün diyetisyen günü. İnşallah güzel sonuç alacağım:)
Hemen yazamayabilirim bugün misafirlerim var.
Onlara zararlı yiyecekler yedireceğim talep böyle :)
Ben de kendimi bir kaç mercimek köftesi boll marulla geçiştireceğim. Akşama kadar aç kalacağım gibi görünüyor :)
Evet bulundum ama hic listeye girmedim bi mani cikti iki kerede de ama bu sefer istekliyim aslinda siz bana yardim etmis olacaksiniz motivemi hep ayakta tutmaliyim bizim ailede genetikmis iki bucuk ay cok az emdi beniCanım yeni başlayacağın için soruyorum daha önce 4ve 10takimda bı dönem bulunmussun peki listelere girdin mi hiç
Doğumda soinal aldıysan 5kh gitmesi normal ve zamanla hızlı hızlı gidiyor aslinda biz yiyerek yerini doldurmazsak bebeğin emmiyormus artık süt olsun kavramını Bıraktin gerçekten istiyorsan tekrar hoşgeldin biz ilgi zaman ve emek isteyen bir takımız
Acıya var mısın
Yumurtayi nasi yapiyosun isinmis granite mi ekliyosun sadeceDün ki menüm
Sabah (12:00)
1tavada yumurta yağsız granitten yapıyorum kızlar tavsiye ederim
1/2domates
1kk süzme peynir
3zeytin
1/4simit
Ara(16:00)
2 kayısı 2erik
Akşam(18:30)
4kanat
Bol salata
1bardak ayran
Şu:2lt spor:yok
tamam canım bu defa istikrarlı devam edeceksin o sinyali aldım sendenEvet bulundum ama hic listeye girmedim bi mani cikti iki kerede de ama bu sefer istekliyim aslinda siz bana yardim etmis olacaksiniz motivemi hep ayakta tutmaliyim bizim ailede genetikmis iki bucuk ay cok az emdi beni
Aynen canım ısınmış granite kiriyorum altını arada spatula ile kontrol ediyorum zaten yapismiyor graniteYumurtayi nasi yapiyosun isinmis granite mi ekliyosun sadece
Sağolun kızlar büyük değilmis ki müdahaleye gerek kalmadı çok şükür
Evet al at için pratik ama yoğurtla yolda mayalaniyor vs hazır o kadar da sağlıklı değil malesef ama geçen bir yazı okumuştum hangisi organik hadi hangisi katkısız derken yarattığımız stres yoğurdun zararını aştı diye çokta takmamak güzel
Hahaaisim ve anlam benden iş çıkmaz abla bak oğlumun adı Kuzey ikinci olursa Yamaç / Poyraz / Efekan
Kız olursa Ilgın / Irmak / Elis
Erkek isimleri hep hırçın kız isimleri bari ılımlı olsun diyorum anlam kısmına bakmadım hic çünkü kırk bin anlam var mesela Kayranin anlamı büyük bir kimseden gelen iyilik ihsan diğer anlamı Hristiyanlığın temelini oluşturan
Tanrının insanı sevgi dolu düşünusu
Bı ara hatta konulmamalıdır diye söylenti bile vardı ama takılmamak lazım bence
Ben neyi kaçırdım ya sen mezuniyeti sporla kutlayalim derken mezun mu oluyorsun ne oldu kız hani ertelemistin
Vay vay oldun sen edosum aç yağmalar başlamış
Spora geri dönüş yapılmış maşallah
ya baklavayı pufss yememismiydi valla son iki üç gündür iyi değildim hatların karışmış
O baklava dan değildir lahanadan mesela o masum brokoli beni artı çıkarır takılma canım yarın iner
Gayet kararında yaprakda sınırını bilmissin Afiyet olsun
Abla geçen sosyal medyada biri paylaşmış 6aylik dümdüz karın çekemeyen annelerde yok bebek sağlıksız vs önceki fotoğrafini paylaşmış ilkindede dümdüz karın ogluda gayet sağlıklı doğmuş evet bebeğe kilo almak gerekli ama bunun sınırda yiyerek değil benim 6aydan sonra birden büyüdü en güzelini yapıyor gelinin ikincide inşallah planım o
Ay Seyda sende bendensin ama bı ara jontayi fena yakmistim şimdi daha relaxim
Akşam az olmuş sanki canım bir but yettim baget mı minik butlardan mı
Benim KV yapıyor sirden mayası ile peyniri beyaz peynirde de bı marka var Ankara'da o güzel analizini yapmıştım ellerimle
Aslında gidadaki hileleri bilince deneyerek ye doğru markayı buluyorsun
geldim kız nereye daha karpuz kesecektik
Canım gün boyu uyuyunca şimdi böyle geziyorum evde oğlumu da odasını ayırdım bugün ilk gün o bensiz uyuyordu ben uyuyamıyorum
Yok bu hafta :)
Ne güzel canım inanmışsın çabalamışsın ve başarmışsınnn :))
Su anki kilom 101.3 soylemesi bile itici 27 yasinda on aylik bir bebek annesiyim emzirmiyorum 81 ile hamile kaldim doguma 108 kilo girdim dogumdan ciktigimda ise sadece bes kilo gitmisti kilo vermeyi cok istiyorum bana destek ve yoldas olacak kisilere ihtiyacim oldugu icin gruba girmek istedim
Dün ki menüm
1/2domates
1kk süzme peynir
3zeytin
1/4simit
2 kayısı 2erik
4kanat
Bol salata
1bardak ayran
Ayilamadin mı Seyda diyeceğim de sende benim gibi erkencisinMesaj tekrarı
Sorma kız bende catliycam hasedimdenBende iyi yapmYa calisiyorum tatli krizlerimi asarsam daha iyi olacak. Dun kizdim kendime artik 70 leri gormek istiyorum cunku ama bu tatli yuzunden anca ucu ucuna ilerliyorum yok artik tatli matli. Bakalim bayrama kadar 75 lere inmek niyetim..
Bide laf aramizda su seydayi cok kiskanitorum. Hergun saglikli seyler su iyi. Onunda bebisleri var. O ne irade yaaseydacim opuyorummmm
valla baksın KV yat kız yatNanekekik bu da guzelmis bende yapim aynisini
Kendim: kAlk ceyda sabah erken kalkmissin islerini yap cocuklar uyurken. Kaynananda var.
Ic ses: baslarim isine misine aksama kadar yoruluyorsun
Kendim: ama onlar uyaninca cok daha zor oluyor
Ic ses : kaynanan yardim etsin
Kendim: hah hah hah
Ic ses: hah hah hah
Arada böyle giriyor migren gibi ama bildiğim kadarıyla migrenim yok canımGeçmiş olsun canım migren mı var çeken bilir düşmanına vermesin
bence güzel canım
Günaydınnnnnnnn
Hanimiş güzel tatlı perşembemiz
Sağlıklı beslenme adına bereketli bi gün olsun inş.
Karbonların olmadığı akşamın erken kapatıldığı.....
Hoşgeldin tatlımSu anki kilom 101.3 soylemesi bile itici 27 yasinda on aylik bir bebek annesiyim emzirmiyorum 81 ile hamile kaldim doguma 108 kilo girdim dogumdan ciktigimda ise sadece bes kilo gitmisti kilo vermeyi cok istiyorum bana destek ve yoldas olacak kisilere ihtiyacim oldugu icin gruba girmek istedim
Inş.güzel haberlerle gel tatlımGünaydın kızlar.
Bugün diyetisyen günü. İnşallah güzel sonuç alacağım:)
Hemen yazamayabilirim bugün misafirlerim var.
Onlara zararlı yiyecekler yedireceğim talep böyle :)
Ben de kendimi bir kaç mercimek köftesi boll marulla geçiştireceğim. Akşama kadar aç kalacağım gibi görünüyor :)
menü güzel baharımDün ki menüm
1/2domates
1kk süzme peynir
3zeytin
1/4simit
2 kayısı 2erik
4kanat
Bol salata
1bardak ayran
Bugün nasılsın baharım geçtimi birazArada böyle giriyor migren gibi ama bildiğim kadarıyla migrenim yok canım
Haşlanmış daha tok tutuyor tabi ama arada değişiklik iyi oluyorHoşgeldin tatlım
Adın ne boyun kaç cnm
Burda çokdaha fazla kilolardan inip zayıflıyanlar var sende onlardan birisi olabilirsin
Tek yapman gereken bol bol katılımla motivasyonunu diri tutmak
Sakın hemen az yiyim sıkıyım psikolojisine girme önemli olan sağlıklı beslenmek
Kaçamak olmadığı sürece zaten vereceksin
Bende Zühal 45 yaşında 3 çocuk 1.5 torun var
113 kiloyla takıma başlayıp 68 le mezun olmultum ama koruyamadım şimdi 95 civarıyım bende yeni başladım
Inş.güzel haberlerle gel tatlım
Ayyy bana mercimek köftesi deme ama kendi yaptığım olacak :))bi 15 -20 tane anca tatmin ediyor
menü güzel baharım
Bana Haşlanmış 1 yumurta yetiyorda tavada yaptığımda azcık bişey oluyor yetmiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?