Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence değil :))

Pancarka pazı aynı şey de mi
Aynı değil diye biliyorum tatlım
Diyetlerin kişiye özel olduğunda zaten herkes hemfikir cnm
Kişinin özel alerjisi vardır vs.bunlar zaten kapsam dışı
Bunun mide enzimleriyle alakası var

Ben bu yazıları okumadan öncede kendime bazı yiyeceklerin iyi gelmediğini test etmiştim
Mesela lahana kırmızı et bulgur baklagil karnıbahar vs.

Hiç tüketilmicek diye bişey yok abartmamaya dikkat edilecek
Zaten hepsini uygulamak pek mümkün değil
Kendi adıma seçimlerimi yaparken biraz dikkat ediyorum diyelim misal lahana yiyeceğime brokoli yiyorum gibi gibi :))

Sabah kahvaltım 08.00
  • 2 haşlanmış yumurta beyazı
  • 1 dilim sütaş süzme peynir (bol çörekotlu)
  • 1 adet domates
  • 2 ceviz içi

1. Ara Öğün

• Yeşil çay

Öğle Yemeği 13.00

• Nohutlu spesiyal salata + yoğurt sos
  • Grissini

2. Ara Öğün

• Tiramisu (diyetisyenlerin gönderdiği, şuan tadını çok merak ediyorum. Daha önce pişmeyen browni göndermişlerdi, içinde şeker, un, yağ fln olmuyor bilginize.. )
  • Tarçınlı çay

3. Ara Öğün

• Activia orman meyveli
  • Türk kahvesi double

Akşam yemeği 20.00

• Light yoğurt - chia +keten tohumlu
  • Izgara Köfte 4 adet
  • Patlıcan salatası 2 kaşık
Dün eve 12de girdiğim için spor yapamadım. 200 squat yapıp uyudum. Bugün bayağı spor yapmayı planlıyorum.

Daha ne gazlara gelecen bebeğim :))hele bi cuma heyecanını yaşamaya başla

avakado faydalı yağlardan günlük çeyrek yenebiliyor cnm
Ay ben çeyrekte duramam sanırım hep bir oturuşta bir taneyi hüpletirim. Önce yarıma indireyim sonra çeyrek olsun
Cidden misafir gelince yapılabilir, iyi bir püf noktası canım. Yalnız bu pancarın çeşitleri var sanki. Senin bahsettiğin böyle mor renkte olan ve sen onu çiğden doğrayıp yoğurtla karıştırıyorsun öyle mi? Hiç yemedim ama merak ettim doğrusu görürsem alayım bari.
Cunku once baktim eski mesajlara ve benim kiloma yakin bi insan bile varsa o gruba gircem dedim
Ben de daha yeni söyleniyordum sıskalarla kaldım diye, bakma Mefkurem 'in boyu uzun o bile kabul etmese de zayıf bize göre
Ahh çok güldüm hayal edebiliyorum eşini. Ne kadar kendiyle gurur duyduğunu, erkekler hem böyle şanslı hem de komikler valla
Pancarka pazı aynı şey de mi
Pazı ıspanak gibi yeşil yapraklı birşey hatta sarması falan yapılıyor diye biliyorum. Pancar da mor turp gibi birşey diye hayal ediyorum
Afiyet olsun güzel. Tiramisu heyecan verici, bu yemeklerin tatlıların tariflerini veriyorlarsa paylaş bizimle şekerim. Bir de keten tohumu öğütülmüş mu yoksa tane tane mi kullanıyorsun? Ben daha önce tane tane bulup almıştım dün de öğütülmüş aldım fark eder mi acaba?

Tarifleri vermiyorlar ne yazıkki bazıları çok pratik olduğu için nası yapıldığına dair fikir yürütüyorum sadece. Keten tohumu tane olarak kullanıyorum. Hergün 1 çorba kaşığı chia ve keten tohumu yoğurtla birlikte yiyorum. Unutursam chiayı suyun içine atıp içiyorum.

Aynen aynen canım onlardan ben beğeniyorum çok güzel tadı rende yapıyorum çok az sarımsak ta ekleyebilirsin

Kesinlikle katiliyorum :)) benim hissettigimi hisseden halden anlar hem gizli bi rekabet daha guzel olur
Oooo burda rekabetin alası var bebeğim :))

Kilo evet sağlık problemlerini getiriyor bunu biraz yaş aldıkça daha iyi anlarsınız
Ama özellikle psikolojik insanı çok etkiliyor
Ben çok bilirim geceleri ağlayıp kendimden nefret ettiğimi
Bide kısır döngüye girilince tamamen dibe çöküyosun

Güzel görünüyor tatlım
Unsuz şekersiz tatlıyı bende merak ettim :))tarif vermemeleri kötüymüş

Pazı ıspanak gibi yeşil yapraklı birşey hatta sarması falan yapılıyor diye biliyorum. Pancar da mor turp gibi birşey diye hayal ediyorum
Pancarın da yaprakları oluyor ya cnm onuda kullanıyolar

Tatlım keten tohumunu taneli alıp evde yeneceği zaman öğütmek yada havanda dövmek gerekiyor
Ve bol su içilmesi gerekiyor

Aslında o tarz tatlıların tarifleri çok ben bi ara yazayım size bi kaç tane şeker yerine doğal şeker yerine geçen şeylerle tatlandırılıyorsa süper ama tabi tatlandırıcı kullanılıyorsa felaket şekerden daha vahim çünkü bazı 0 şeker yazan gıdaların içinde tatlandırıcı olur şekersiz diye sayılır öyle geçer ama zehirdir.tabi her ne kadar doğal şeker de kullansak belli bir sınırda tutmak lazım ama ben kilo verdikten sonra koruma esnasında o tarz tatlılar yapıyorum hem değişik tat olmuş oluyor hemde kilo almamış oluyorum.

Nasılsınız kızlar annemleri gönderdim halıları yıkamaya verdim mutfağa dolap gelecekti o geldi onun pisligiyle uğraştım evi süpürdüm sildim sözde dip köşe temizlik yapacaktım olmadi şimdi kız park diye tutturuyor kargo gelecek onu bekliyorum şu evin bir eksikleri biteydi tam anlamıyla yerleştim diyebileydim iyiydi dip köşeyi yarın sabah yapicam artık

Menün çok güzel. Umarım şuan daha iyisindir.

Hadi güzel haberlerle gel canım yeni listenize bekliyoruz
Misafirler var diye aç kalma sütlü kahve yanına kuru meyve filan ara öğününü yap hem herkesin yiyebileceği bir ara öğün olur nacizane fikrim

Yaptıklarım arasında en masumu oydu. Kahve değilde ayran yaptım. 1 saat sonrada sade türk kahveai içtim.

Dedim bile bir sürü yaptım çoğu bitti. Tek sıkımlık 6 tane yedim. Yanında bir sürü marul ve ayran.
Bir öğün oldu benim için.
Eskiden olsa nefes alamayacak kıvama gelirdim sanırım:)

Menün harika. Görelim sporu:)

Tatlım keten tohumunu taneli alıp evde yeneceği zaman öğütmek yada havanda dövmek gerekiyor
Ve bol su içilmesi gerekiyor
Bir daha öyle alayım
Evet canım öyle tarifler paylaş, korumaya hazırlık olsunŞaka bir yana oğluma ara da sağlıklı tatlılar yapmak istiyorum.
Baya uğraşmışsın canım eline sağlık, artık dip köşe başka güne yaparsın.

Aman merve daha yeni taşındın ne dip bucak temizliği
Bi tozları alıp süpürüp sildinmi tamam

Bırak temizliğide kendine vakit ayır yarın yarış başlıyor :))

Birsencim bişey merak ettim
Niye ilk bizim takıma yazdınız
@CeruleanSins edayada sormuş oluyum

Tanışıklığınız varmı sizin
Hayır tanımıyorum. Ben takımların çoğuna baktım. Biraz okudum. Aktif bir takım ve kilo ortalaması yüksek bir takım. Uzun vadeli istikrarlı bir takıma ihtiyacım olduğu için bu takıma girmek istedim. Çünkü benim gibi kişiler var. 3-5 kilo sonra mezun olacak kişiden ziyade uzun yol arkadaşı aradığım için:)
Öyle işte :)

Dedim bile bir sürü yaptım çoğu bitti. Tek sıkımlık 6 tane yedim. Yanında bir sürü marul ve ayran.
Bir öğün oldu benim için.
Eskiden olsa nefes alamayacak kıvama gelirdim sanırım:)
Sana köfteler afiyet olsun ben avcumu yalayım valla afferim kızz 6 taneyle durmuşun
Ben kendime güvenmediğim için bi süre yapmıcam

Yoksa listeye girmeden bugün yapıp yesemmi

@CeruleanSins
Tebrikler iyi atlatmışsın misafiri
Teşekkür ederim :)
Diyetisyense yüzümü güldürdü.
108,8 im. Fakat kas kütlem arttığı için az gitmiş görünüyor tartıda.
Geçen hafta 109,5 idim. 700 gr kayıp. Fakat 1,4 yağ gitmiş:). 400 gr kas artmış buna bağlı 300 gramda vücut sıvısı artmış:)
Mutluyum sonuçtan.

Çok iyi yaptın tatlım
Ikiniz arkalı önlü gelince acabamı demiştim :))

Burda zaman geçip kaynaştıkça aile gibi oluyoruz zaten
Sadece kilo değil sevincimizi derdimizide paylaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…