- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.581
Sana köfteler afiyet olsun ben avcumu yalayımvalla afferim kızz 6 taneyle durmuşun
Ben kendime güvenmediğim için bi süre yapmıcam
Yoksa listeye girmeden bugün yapıp yesemmi
Sonuç süperrr tatlım daha ne olsunTeşekkür ederim :)
Diyetisyense yüzümü güldürdü.
108,8 im. Fakat kas kütlem arttığı için az gitmiş görünüyor tartıda.
Geçen hafta 109,5 idim. 700 gr kayıp. Fakat 1,4 yağ gitmiş:). 400 gr kas artmış buna bağlı 300 gramda vücut sıvısı artmış:)
Mutluyum sonuçtan.
Yok Yok yapmam :))zaten pek iyi bi hafta geçirmedim o da tuzu biberi olmasın :)Kendine iyilik yap duramayacaksan yapma en iyisi :)
Çok iyi yaptın tatlım
Ikiniz arkalı önlü gelince acabamı demiştim :))
Burda zaman geçip kaynaştıkça aile gibi oluyoruz zaten
Sadece kilo değil sevincimizi derdimizide paylaşıyoruz
Hafta sonu. 6 saat yüzdüm ondan olabilir:) hergün spor olsun dimi azcık kas :)Sonuç süperrr tatlım daha ne olsun
Hem yağ gitmiş Hem tartı eksi olmuş
Bide kas artmışki ballı kaymak :))
Öyle olmuş olsada kötü bişey değilkiİki yüksek kilolu arka arkaya takıma yazınca şüphe olabilir tabii. :)
Tabii aile gibi oluruz normal çok önemli bir paylaşım var burada...
Vavvvvv senden baya cevherler çıkıcak heralde :)Hafta sonu. 6 saat yüzdüm ondan olabilir:) hergün spor olsun dimi azcık kas :)
Yok Yok yapmam :))zaten pek iyi bi hafta geçirmedim o da tuzu biberi olmasın :)
Bi 40 dk yürüyüş yapıldı kızlar
Gelincede plank denedim
Dün 10 sn durmuştum bugün 20 sn
Kondisyonum baya gerilemiş
Önceden 40-50 sn durabiliyodum
Yarından sonra düzenli setler halinde yapıcam
Aletli gym.yanında
Çok hırslıyım. Bir an önce küçük kıyafetlerimi giymem lazım:)Vavvvvv senden baya cevherler çıkıcak heralde :)
Senin kilo geçmişin nasıldı tatlımÇok hırslıyım. Bir an önce küçük kıyafetlerimi giymem lazım:)
Birazdan yapicam canım yarına misafir gelebilme ihtimali varBir daha öyle alayım
Evet canım öyle tarifler paylaş, korumaya hazırlık olsunŞaka bir yana oğluma ara da sağlıklı tatlılar yapmak istiyorum.
Baya uğraşmışsın canım eline sağlık, artık dip köşe başka güne yaparsın.
Ay abla valla öyle deme ev 1 haftada fena oldu yarın yine misafir var muhtemelen yatılı aksama kesinleşecekAman merve daha yeni taşındın ne dip bucak temizliği
Bi tozları alıp süpürüp sildinmi tamam
Bırak temizliğide kendine vakit ayır yarın yarış başlıyor :))
süre daha iyi gibi sanki abla bu seferde bunu deniyelimEvettt kızlar size bi haberim var :)))
Yarın takımcak spora başlıyoruz
Yeni gelen arkadaşlarda çok azimli maşallah biz geri kalmıyalım ve yarından itibaren spor yarışı başlatalım
Bunu önceden yaptığımız gibi puanlamamı yoksa süre üzerindenmi yapalım
Fikirleri önerileri olan paylaşırsa seviniriz
Anam ne misafiriAy abla valla öyle deme ev 1 haftada fena oldu yarın yine misafir var muhtemelen yatılı aksama kesinleşecek
Bak buda yeni taktikmiş iyi olmuş :))Huhuuuu nasılsınız 9.takim citirlari ben karşı komşuya bebek görmeye gittim sadece bı bardak çay içtim suçu sıcaklara attım ne yeniyor ne içiliyor yahu dedim aferin bana
@CeruleanSins edacım isimleri karıştırmışım kusura bakmaSenin kilo geçmişin nasıldı tatlım
Sonradanmı aldın yoksa genelde kilolumuydun
Valla bu gidişle küçük kıyafetler uzun süre beklemicek
Hepberaber yılbaşına baya bi yol alıcaz
Yeni eda edibe sen ben
Diğerleri bize göre başka siklet :))
Evettt kızlar size bi haberim var :)))
Yeni gelen arkadaşlarda çok azimli maşallah biz geri kalmıyalım ve yarından itibaren spor yarışı başlatalım
Ben 17 yaşında masa başı işe başladım ve çok hızlı kilo aldım. Suç işte değil tabiiki bende:) stres duygusal sebepler falan yedim yani. 2 sene öncesine kadar 82ye indim ama okul için bir süre başka şehre gidince orada düzenim alt üst oldu paso makarna yedim tatlılar falan hepsini geri aldım.Senin kilo geçmişin nasıldı tatlım
Sonradanmı aldın yoksa genelde kilolumuydun
Valla bu gidişle küçük kıyafetler uzun süre beklemicek
Hepberaber yılbaşına baya bi yol alıcaz
Yeni eda edibe sen ben
Diğerleri bize göre başka siklet :))
Huhuuuu nasılsınız 9.takim citirlari ben karşı komşuya bebek görmeye gittim sadece bı bardak çay içtim suçu sıcaklara attım ne yeniyor ne içiliyor yahu dedim aferin bana
@CeruleanSins edacım isimleri karıştırmışım kusura bakma
Yeni gelen arkadaş birsende bizim gruba dahil
bebek var deyince öyle anladım direk canımHosbuldum ama ben emzirmiyorum :) emzirebilmeyi cok isterdim
Abla sen baya sporcu olacan belliEvettt kızlar size bi haberim var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?