Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 10:00
1 dilim tb ekmeğine fındık ezmesi
1 haş. Yumurta

Öğle14 : 00
6 tane mercimek köftesi
6 dal marul
1 bardak ayran

Ara: 1fincan Türk kahvesi

Akşam20 : 00
5 yk Tavuk sote
Salata
1 dilim tb ekmek

Su:2,5 litre oldu 3 olur
Spor:
Sabah : 1 saat açık hava yürüyüş
Akşam: 45 dk leslie 3 mile

Bugün menü dışı olan öğle yemeğim. Normalde salata sebze yemeği 1 tb ekmek olmalıydı.

Süper
Listeyi değiştrdi mi canım naptı dr

Plank çok zor ya karın kasları yanıyo resmen bnde 15 sn filan durabildm

Huhuuuu nasılsınız 9.takim citirlari ben karşı komşuya bebek görmeye gittim sadece bı bardak çay içtim suçu sıcaklara attım ne yeniyor ne içiliyor yahu dedim aferin bana
Çok iyi yapmışsın Bahar, süper
Spor su menü herşeyi beğendim

Eşinin sana destek olması çok güzel tatlım
Bu herkese nasip olmuyor :))
Abla sen baya sporcu olacan belli
Hadi inşallah
yok anacım baksana kızlara
Ben ancak kaplumbağa gibi takip ederim :))

karbonun öğlen olması iyi olmuş tatlım
Misafir olmasına rağmen sporu aksatmamanda güzel

Plank çok zor ya karın kasları yanıyo resmen bnde 15 sn filan durabildm
Önceden dediğim gibi plank mekikden bile daha etkili cnm
Hergün düzenli yapılırsa çok farkeder
Artık ödev gibi Hergün yapalım

Sen 45 günmü kalcan memlekette

Tabi canım müsait oldukça yazarım o tarz tarifler bende kızlarım büyüyünce şeker yerine o tarz tatlılar yedirmeyi düşünüyorum asla şeker çikolata almak istemiyorum tatlarını bilmeyince çocuk ta istemez zaten

başlamak önemli abla

Beni bu listenin dışında tutun mümkünse spor yapsam da yarışıcak kıvam da yapmam öyle bi durumum yok ben hafif hafif takılayım

Huhuuuu nasılsınız 9.takim citirlari ben karşı komşuya bebek görmeye gittim sadece bı bardak çay içtim suçu sıcaklara attım ne yeniyor ne içiliyor yahu dedim aferin bana

Ne güzel bak sıcaklar var mide rahatsızlığı var var da var ben neler uydurdum zamanında

Keşke menüdeki gibi olsaydı öğlen ama en azından gündüz yemişsin spor da iyi su da beğendim

Süre olsa daha iyi olur bmce abla bi de herkes plank yapsa hergün alışkanlıkta kazanırız.
Evet abla 45 gün kalıcam nasipse. Geçen sene kızım huysuzdu orda,anneannesiyle bile kalmıyodu, bu sene kalır, kuzenleriyle oynar spor düzeni de oluşturabilirim diye düşünüyorum.yemek konusunda da annemin yaptığı ekmekten korkuyorum sadece

Süre olsa daha iyi olur bmce abla bi de herkes plank yapsa hergün alışkanlıkta kazanırı
Hrrkes günlük ne yaparsa sporunu yapar
Plankda ödev gibi hergün yapılır

Şeydayla ceyda yapmaz sadece

O kadar uzun sıkılmıcanmı
Bana 3 hafta yetiyor çok rahat olmama rağmen
Sonrasında evimi özlüyorum

Ekmeğide sabah yersen bişey olmaz
Bak gr gr okadar emek verdin
Sonun benim gibi olmasın

Ailem problmli olsa da akrabalarım çok iyi kalabalık tutkun bi sülaleyiz herkes gelir biz gideriz, gezeriz derken vakit geçiyo bi de burda çok sıkılıyorum ya

Geçen yaz 4.5 kilo alıp gelmiştim sanki kıtlıktan çıkmış gibi yiyodm yok inşaallah bu sene emeklerimi zayi etmicem

Bak buda yeni taktikmiş iyi olmuş :))
Valla her mevsime göre ayrı taktik
Kişa fit oluruz tatlım gerek kalmaz
Gayet güzel atlatmissin misafirini canım
o anasının evinde hadi ya ben bı gidince 1.5 ay kalıyorum kuzey çok seviyor köyü hayvanlar Karadeniz ohhh dönünce sinir oluyor

C.tesi pazar yatılı misafirim var :)
Cumartesi sabahtan sporumu yapıcam ama pazar pek mümkün olmayacak. Kına da dans etsem spor yerine geçer mi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…