Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

[B[/B]başıma ne geldiyse bu anarşit (babanem anarşiste anarşit der) hallerimden geldi...bi yanlış gördüysem babam olsa tanımam..bak şimdi sen beni böyle anarşit bi şekilde beynine kazıdın:)..lütfen o bilgileri resetle ..bana ait olanları tekrar yükleyeceeezz..

ya alışmışım her cuma sabbehin köründe kilo bildirimi yapmaya..şimdi burada olupda bildirim yapmamak komik oluyo..kızımın bugün sbs sonuçları açıklanacak..geceden beri bekliyoruz halen tık yok..

ya alışmışım her cuma sabbehin köründe kilo bildirimi yapmaya..şimdi burada olupda bildirim yapmamak komik oluyo..kızımın bugün sbs sonuçları açıklanacak..geceden beri bekliyoruz halen tık yok..
sendemi uykusuzum gece 12 den beri bakıyorum gerler koymamış bari deseler sabah koycaz okadar beklermiydim benim ikizler 350 bekliyomuş bakalım baya düşük geçen sene 402 aldılar

ben 90 artılardayımya biz cuma akşama dogru tartılıp kilomuzu vercekmişiz bakalım belki 100 gram daha gider

sendemi uykusuzum gece 12 den beri bakıyorum gerler koymamış bari deseler sabah koycaz okadar beklermiydim benim ikizler 350 bekliyomuş bakalım baya düşük geçen sene 402 aldılar
sendemi bekliyosuunn??vallahi midem ağrıyoo..açıklasalarda bitse bu işkence..geçen sene 420 bu sene 430 bekliyoruz..

gÜNAYDIN CANLAR CİGERLERRR KUZULARRRRR

İYİYDİ ASYACIM GEZDİM GELDİM
GİDİŞ İYİDE DÖNÜŞ İŞ BAŞI KÖTÜÜÜÜÜ
BİDE RAMAZAN OLUNC AAÇLIK BAŞIMA VURUYOOO

kilo bildirimi nezamandı ben yinede kilomu yazayım geçen hafta 98.8 bu hafta 96.7

FADİME ABLAAAA SÜPER GİDİYOSUN BU GAZLA SAKIN BIRAKMAAAA
SAKINNNN
BÖYLE DEVAM EDERSEN YAKINDAAA 8 Lİ RAKAMLARI GÖRÜRSÜNNN

heç bırakırmıyım 70 olana kadar devam 70 olup eşimi en pahalı magazaya sokup ordan kendime pardesü eşarp çanta ayakkabı alıcam adam neye ugradıgını şaşırsın eşim 72 kilo benden 5 santim uzun ben kedimin mamasını verip birazdan dönerim

günaydıınnn kızlarr,

çok mutluyumm sonunda 63.7 yuppppppiiiiiiiiiiiiii:))) gerçekten insan kendiyle gurur duyuyo bu sonuçları görünce ve insanlar her geçen gün eriyosun dedikçe:)) şu çubuğumuda değiştiriyim bakiim hadi, nasıl yapılıyodu hatırlayabilcemmi bakalım.

kaptan bu arada oylanan sistemi kabul ediyorum. hepinizi öpüyorum..

kızlar inanamıyorum :))) pazartesi 79.9 idim bugün itibariyle 78.6 çıktım Ama tabi geçen cuma 79 oldugum için 400 gamlık bir fark olusacak sorun değil :)) ben 1.3 vermişim ya, önemli olan o

tebrikler mute ataga geçtin devam edersen sende beni gececeksin ben hala dobiş kalacam siz 50 lere düşeceksiniz

ben zaten oy kullanabilseydim kabul etmezdimm
çünkü zaten her cuma genelde bildirimde bulunuyoruzz
ha bulunmadıgımız olursada zaten kilo kesin vermemişsizdir versek bir gün önceki 2 gün önceki kilomuzu derdikkk
Oyüzden haftaya verilen kiloyu 2 ye bölmek saçma bence..

mute istersen beni bu hafta izinli geçme amaa dereceyi etkilerim diyimm
kilom 67,7 tatil sonrası üzgünüm amaaa

sen zayıflarken kocanı bol bol yedirr ortada buluşun 75-80 lerde

sen zayıflarken kocanı bol bol yedirr ortada buluşun 75-80 lerde
koca zaten akşam 1 bardak su 4 bardak ayran bal kaymak sonra ben karpuz peynir yedim diye canı çekti bide pideyle onu yedi yok aynı .bi ara patlıcak diye korktum .küçük kızım yedi çok zaman geçti geldi babası daha yiyo baba sen daha yiyonmu babada bahane çok kızım dişlerim olmuyo

Fatmacım bu sayfaya yazabilirsin... Bir haftalık deneme süren var, biliyorsun değilmi?Yani bu hafta listeye almayacagız seni.. Paylaşımların düzenli olursa önümüzdeki hafta alacagız...

ewet biliyorum mutedeyyin... ben yinede kilomu fln yazayım..hafta başı 66 kiloyla başladım şuan 64,6 dün akşam iftar yemeği verdim.. valla istediği kdr yedim.. hala tokum canım kahvaltı istemiyor..

ben kabul ediyorum..bi hafta bildirim yapmazsak..haftaya 2 ye bölelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…