- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.961
[B[/B]başıma ne geldiyse bu anarşit (babanem anarşiste anarşit der) hallerimden geldi...bi yanlış gördüysem babam olsa tanımam..bak şimdi sen beni böyle anarşit bi şekilde beynine kazıdın:)..lütfen o bilgileri resetle ..bana ait olanları tekrar yükleyeceeezz..ayy hoppidicik yaa bunu düşünüp yazman bile güzel.bende diyordum hiç misafirperver değillermiş diye ne yalan söyleyim. acab dedim sevdikleri bi arkadaşlarının yerine mi geldim. ama sanırım bi gerginliğin ortasına düştüm. bide ramazan, tatil vs olunca öyle oldu demekki. bayramdan sonra hepimiz daha bi diyetimize ve takımımıza, sporumuza zaman ayırabilecez
sendemi uykusuzum gece 12 den beri bakıyorum gerler koymamış bari deseler sabah koycaz okadar beklermiydim benim ikizler 350 bekliyomuş bakalım baya düşük geçen sene 402 aldılarya alışmışım her cuma sabbehin köründe kilo bildirimi yapmaya..şimdi burada olupda bildirim yapmamak komik oluyo..kızımın bugün sbs sonuçları açıklanacak..geceden beri bekliyoruz halen tık yok..
ben 90 artılardayımya biz cuma akşama dogru tartılıp kilomuzu vercekmişiz bakalım belki 100 gram daha giderya alışmışım her cuma sabbehin köründe kilo bildirimi yapmaya..şimdi burada olupda bildirim yapmamak komik oluyo..kızımın bugün sbs sonuçları açıklanacak..geceden beri bekliyoruz halen tık yok..
sendemi bekliyosuunn??vallahi midem ağrıyoo..açıklasalarda bitse bu işkence..geçen sene 420 bu sene 430 bekliyoruz..sendemi uykusuzum gece 12 den beri bakıyorum gerler koymamış bari deseler sabah koycaz okadar beklermiydim benim ikizler 350 bekliyomuş bakalım baya düşük geçen sene 402 aldılar
çıkmış eokula bak ben çıkardımsendemi bekliyosuunn??vallahi midem ağrıyoo..açıklasalarda bitse bu işkence..geçen sene 420 bu sene 430 bekliyoruz..
selam kızlar nasılsınız?
edacım hoş geldin canım nasıl geçti tatilin ?
murscum orucunu bozmalısın yani adet görmekle zaten bozuldu orucun ve yemelisin
bugün kayınvalidemleri yemeğe cağırdım
görüşürüz kızlar:80:
kilo bildirimi nezamandı ben yinede kilomu yazayım geçen hafta 98.8 bu hafta 96.7
ramazandan sonra daha çok veririm sende verirsin işin püf noktasını ögrendim sana mesaj atarım
heç bırakırmıyım 70 olana kadar devam 70 olup eşimi en pahalı magazaya sokup ordan kendime pardesü eşarp çanta ayakkabı alıcam adam neye ugradıgını şaşırsın eşim 72 kilo benden 5 santim uzun ben kedimin mamasını verip birazdan dönerimgÜNAYDIN CANLAR CİGERLERRR KUZULARRRRR
İYİYDİ ASYACIM GEZDİM GELDİM
GİDİŞ İYİDE DÖNÜŞ İŞ BAŞI KÖTÜÜÜÜÜ
BİDE RAMAZAN OLUNC AAÇLIK BAŞIMA VURUYOOO
FADİME ABLAAAA SÜPER GİDİYOSUN BU GAZLA SAKIN BIRAKMAAAA
SAKINNNN
BÖYLE DEVAM EDERSEN YAKINDAAA 8 Lİ RAKAMLARI GÖRÜRSÜNNN
kızlar inanamıyorum :))) pazartesi 79.9 idim bugün itibariyle 78.6 çıktımAma tabi geçen cuma 79 oldugum için 400 gamlık bir fark olusacak sorun değil :)) ben 1.3 vermişim ya, önemli olan o
[sıze=3]öneri[/sıze]
öneri sahibi: Amonra (5. Takım kaptanı)
[ındent]arkadaşlar cuma bildirimde bulunmayan arkadaşların kilosunu aynı geçtiğimizde
bildirimde bulunmadı notu düşerek bi sonraki hafta kilosunu 2 bölerek hesaplamayı öneriyorum
aynı üye mazaretsiz farklı zamanlarda da olsa 3 kez bildirim yapmadığında diskalifiye edilsin.bu hesaplamamnın daha adil olacağına takımlar arası yarışta kimsenin hakkının yenmeyeceğine inanıyorum.
Takım olarak oyladıktan sonra paylaşım alanında kararınızı açıklarsanız
oy çokluğu sağlanırsa bu fikri hayata geçirmek istiyoruz
[/ındent]
beyaz16:
Ene2004:
Fadime02:
Gulseker:
Hepbera:
Mursh:
Mütedeyyin: kabul
nurkelebek:
Triptofan:
hoppidicik ve edda1985... Arkadaşlar listede izinli olduğunuz için,öneriye sizi eklemedim.
[/color]
Evet.. Tamam senide kabul olarak ekleyeyim.Birde arkadaşlar sizden ricam, kilo alsanızda aldıgınız kiloyu gösterelim.yani mesela bir hafta sabir geçip diğer hafta kilo vermiş görünmeyelim.(Aramızda böyle yapan oldugunu asla düşünmüyorum ama söylemekte fayda var)Gerçekten haksızlık oluyor diğer arkadaşlarada...
heç bırakırmıyım 70 olana kadar devam 70 olup eşimi en pahalı magazaya sokup ordan kendime pardesü eşarp çanta ayakkabı alıcam adam neye ugradıgını şaşırsın eşim 72 kilo benden 5 santim uzun ben kedimin mamasını verip birazdan dönerim
baktım..426...idare ediciiz artık..çıkmış eokula bak ben çıkardım
kız çocugu çalışkan olur benim kızlar hep 450 üstü alırlardı oglanlarda böyle olsun saglıklı olsunlarda meslek lisesine göndercem bilgisayar bölümünebaktım..426...idare ediciiz artık..
koca zaten akşam 1 bardak su 4 bardak ayran bal kaymak sonra ben karpuz peynir yedim diye canı çekti bide pideyle onu yedi yok aynı .bi ara patlıcak diye korktum .küçük kızım yedi çok zaman geçti geldi babası daha yiyo baba sen daha yiyonmu babada bahane çok kızım dişlerim olmuyosen zayıflarken kocanı bol bol yedirr ortada buluşun 75-80 lerde
Fatmacım bu sayfaya yazabilirsin... Bir haftalık deneme süren var, biliyorsun değilmi?Yani bu hafta listeye almayacagız seni.. Paylaşımların düzenli olursa önümüzdeki hafta alacagız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?