Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

off yaa...ilk defa bi hafta hiç kilo veremedim...böyle yersem olacağı buydu...ramazan sonundan korkuyorum.bu gidişle kesin kilo alarak tamamlayacağım:26:

ben de kabul ediyorum.Off kızlar ya sadece 200 gr verebildim bu hafta halbuki geçen hafta çok daha iyiydim sanırsam vücut rejime alıştı menümü değiştireyim olmazsa daha farklı diyet programı hazırlayayım kendime, hedefim 60 şimdiki kilom 65.9 boyum 1.67 yaşım 21,5 cnm

Bencede cnm bende senın gıbı onemsıyorum hatta bazen hoppidick yanına gıdıp ona sarılmak bıle gelıo ıcımden :) Bi sürü ablam kardesım oldu unutmam burayı kolay kolay :)

KABUL EDİYORUM mantıklı bencede

canım benim geçen haftaki kilom 75.7 idi.hedef kilom 59.bugünki kilom 75.1 .ama 3 gündür kabızım dukanın alameti farikası bu kabızlık maalesef. sabah değişiklik olursa söylesem olur mu?

Cnm eger kullanmak ıstersen sana bı ılac tavsıye edıyım zararsız bı ılac herkes kullanabılıyo eczanelerdede recetesız satılıyor zaten.Ben cok zor durumda kalırsam kullanıyorum anında cozum valla

Yaaa delımıısn sen yaa senın yazısından bellı nasıl ıyı oldugun cokta matraksın bı gacısın ayrıca bayılırım bole tıplere :) tam benım kalemımsın vesselam :)

ya alışmışım her cuma sabbehin köründe kilo bildirimi yapmaya..şimdi burada olupda bildirim yapmamak komik oluyo..kızımın bugün sbs sonuçları açıklanacak..geceden beri bekliyoruz halen tık yok..

Yaz sende alla alla ızınlısın dıe kılonu yazmıcakmısın gorelım bakalım ne kadar höpürdetmişsin :)

off yaa...ilk defa bi hafta hiç kilo veremedim...böyle yersem olacağı buydu...ramazan sonundan korkuyorum.bu gidişle kesin kilo alarak tamamlayacağım:26:

Cnmm sen dıkkat edemıyorum dıyodum bence azcık dıkkat et yedıklerıne bak goreceksın faydasını :)

Anııı ufakmıssın send aha yaaa evlımıydın sen gulseker ?

Günaydın şekerler

Bugün oruç deilim malumunuz dünkü menumu yazayım ;

Sahur ;

2 dukan pogacası
2 dılım beyaz peynır

Ara ;

1 kutu lıpton ıce tea şeftalı
(Regl olunca bozdum)

İftar ;

ekşili tavuk gögüsü
yourt

Ve o evdekı canavar kucukcuk lokmalardan 2 tane daha

Yarından ıtıbaren spora baslıyorum Listem şu şekilde ;

30 dk kondisyon bisikleti
20 dk mekık
10 dk yatarak bisiklet cevırmek
20 dk twister
10 dk ıc bacak calıstırma

1:30 dk spor yapıcam hergun

Umarım duzenlı yapabılırım ... Bende planlama harıkada uygulama sıfır

selam arkadaşlar..kilo bildirmine ancak gelebildim..
bu sabah ki kilom 87.3
çok üzgünüm bu hafta kilo almışım( önümüzdeki hafta telafi edicem inşaallah..bu kadar yorgunlukla nasıl kilo aldım onu da anlamış değilim(

Ayyy böle oldumu kilo bildirimi yapmaya bayılıyorum :)))))

Geçen hafta 79.9 gr
Bu hafta 78.7 gr
Giden kilo 1.2 gr

Ramazanın 1 gunu dukana basladıgımda tartı 81.6 felan gösteriyodu.Ama ben o kadar olduguna ınanmıyorum pazar gunu cok kacırmıstım 1 kilosunu cıkarıyorum 80.6 olarak alsak bıle ;

Dukan başlanğıç ; 80.6 gr
5 gün sonra ; 78.7 gr
Giden kilo ; 1.9 gr (81.6 olarak alsaydım 2.9 vermıs olurdum.Sanırım 5 günde iyi bir rakam )

Bide regl olma durumum var şişlik varsa vucudumda bu daha cok kilo gıtmıs demektır

Son düzenleme:

baya iyi gitmişsin murch devam et...
bir kaç gün atak sonrası menüne sebze ekle domates salatalık filan..

benim dünkü menüm:

İftar :
yeşil mercimek çorba
2 biber dolması
çok azcıkk minicik pide
1 bardak kola

ara 1 bardak meyveli soda
2 tek tulumba tatlı

sahur

1 patlıcan dolma
suuuu

bukdarrr

evet cnm yazdım aralarda sen kaçırmışsın belli ki.ben kasım ayında rahatsızlandım bayağı bi süre doğru düzgün yemek bile yiyemedim (gerçekten çok kötü bir durumdu) sonra endoskopi oldum ve ülser olduğumu söylediler böylece benim diyet maceram başladı kızartma yok,asitli içecekler vb yok derken kilo vermeye başladım eee bu durum çok hoşuma gidince diyet işini sürdürdüm her şeyi yedim fakat yarısını yedim ve asla 7den sonra yemek yemedim 3 ay öncede eve koşu bandı aldım 2-3 günde 1 45 dk yürüyorum yada koşuyorum,44 bedendim şu anda 38 beden bile hafif bol geliyo ,birde belki yanlış yapıyorumdur bu konuda fazla yorum yapamayacağım ama ben yemek yerken hazmı zorlaştırmasın diye yanında içecek içmiyorum,yemekten yarım saat sonra yada önce içeceğimi içiyorum,bir de sabah kalkar kalkmaz ılık ballı limonlu ve tarçınlı su içiyorum bazen içine zencefilde koyuyorum

vay anarşit vay.tamam bastım reset tuşuma.

:))))))canavar lokmalara bayıldım

:))))))canavar lokmalara bayıldım

Emin ol bende bayıldım

Cnm tebrıkler gercekten cok guzel vermıssın ve emın ol tam zamanında vermıssın genc bır kız olupta ıstedıgını gıyememek cok sınır bozucu bı durum.Bide sarkma oldumu zayıflarken vucudunda ?

süpersin yaa.darısı bize inşallah. bayramda hedefim 69 ile eve gitmekti ama tartı gram gram ilerliyor olmayacak sanırım.69 olursam 40 beden olurum sanırım yaa.

mürş sen splenda kullanıyomusun. şu aralar kampanya var eczanelerde 500 lük hap gibi olana 75 gram granül bedava.bak sana dün yaptığım keki tavsiye ediyorum süte katıp sahurda müsli gibi yulaf gevreği gibi o niyetle yiyebilirsin.

2 yumurta sarısını 1 yemek kaşığı splenda ve beyazını da bir yemek kaşığı splendayla ayrı ayrı uzunca süre cırpıyoruzz sonra yumurtaları karıştırıyoruz ve içine tarcın,4 kaşık yulaf kepeği,vanilya ve bir paketten az kabartma tozu ekliyor yanmaz kagitta 150 derecede 8- 10 dakka pişiriyoruz. 4 kaık olduğu için 2 günde yiyebilirsin.

datlım bide sahurda yiyecek bişe bulamıyorum demiştin ya. çılbır deneyebilirsin. ben dün menemen yapavaktım sebze günüme 1 gün kaldı sabret diye vazgeçtim çılbır yaptım eşimde beğendi kolay beğenmez halbuki.

Son düzenleme:
*** 9. TaKıM 218. eTaP ***

Asya27: ( 54 / 52.3 / 1.7 / % 3.15 )
Beyaz16: ( 65.2 ) yeni üye, hedefi
Ene2004: ( 64.1 / 63.7 / 0.4 / % 0.62 )
Fadime02: ( 98.8 / 96.7 / 2.1 / % 2.13 )
Gulseker: ( 66.1 / 65.9 / 0.2 / % 0.30) yeni üye, hedefi 60
Hepbera: ( 76 / 76 / 0.0 / % 0.00 )
Hoppidicik: ( 83 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Mursh: ( 79.9 / 78.7 / 1.2 / % 1.50 )
Mutedeyyin: ( 79 / 78.6 / 0.4 / % 0.51 )
Nurkelebek: ( 85.5 / 87.3 / -1.8 / % - 2.10 )
Pelinkaya: ( 93.5 ) 3 hafta kilo bildirimi yapmadığı için diskalifiye edildi.
Triptofan: ( 75.7 / 75.1 / 0.6 / % % 0.79 ) 14. takımdan transfer oldu, hedefi 59
Zayıflıyorum: ( 72.6 ) Tatil nedeniyle geri dönmek üzere ayrıldı.

9. TaKıM ToPLaM KiLo: ( )

Beyazcım bildirim yapmamışsın hala ve hedef kilonu bilmem lazım.Saat 14.00 kadar bekliyorum.OLmazsa haftaya gireceksin listeye :26:

Son düzenleme:

Cnm bu splenda tatlandırıcı gıbı bısey yanılmıyorsam cok bı bılgım yok acıkcası ama bu tatlandırıcılar kanser felan yapıo dıe hıc kullanmadım cnm eger senın bılgın varsa bende deenrım tabı :)

Cnm ben yumurtayı kesınlıkle ekmeksız yıyemıyorum.Ancak omlat gıbı olacak onunda ıcıne basıyorum baharatı maydanozu kokusu gıtsın dıe.Çılpırı hıc yıyemem heralde.Yumurtanın sarısıyla hıc aram ıı deıl haslasam bıle beyazını yerım sarısını satarım baskasına :)))

*** 9. TaKıM 218. eTaP ***

Asya27: ( 54 / 52.3 / 1.7 / % 3.15 )
Ene2004: ( 64.1 / 63.7 / 0.4 / % 0.62 )
Fadime02: ( 98.8 / 96.7 / 2.1 / % 2.13 )
Gulseker: ( 66.1 / 65.9 / 0.2 / % 0.30) yeni üye, hedefi 60
Hepbera: ( 76 / 76 / 0.0 / % 0.00 )
Hoppidicik: ( 83 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Mursh: ( 79.9 / 78.7 / 1.2 / % 1.50 )
Mutedeyyin: ( 79 / 78.6 / 0.4 / % 0.51 )
Nurkelebek: ( 85.5 / 87.3 / -1.8 / % - 2.10 )
Pelinkaya: ( 93.5 ) 3 hafta kilo bildirimi yapmadığı için diskalifiye edildi.
Triptofan: ( 75.7 / 75.1 / 0.6 / % % 0.79 ) 14. takımdan transfer oldu, hedefi 59
Zayıflıyorum: ( 72.6 ) Tatil nedeniyle geri dönmek üzere ayrıldı.

9. TaKıM ToPLaM KiLo: ( 679.1 / 674.3 / 4.8 / % 0.71 )

Kızlar beyaz16 ayın 2 sinde, su an 64.5 im gibi bi msj atmış ama bildirim amaçlı değil... Konsuu geçmiş yazmış.Ne yapayım sizce? Listeye ekleyeyim mi? Bildirim yapmadı ama 2 haftadır paylaşım yapıyor.. ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…