Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyy ben de tam tersi beyazını pek sevmem.kız bu splenda en iyisi. üstünde kanser vakfının da onay verdiği yazıyor. appartamdan vs daha güvenilir olduğunu ,içeriğini vücudun hemen attığını yazıyor sitede.hemde 0 kalori ne güzel. bazen canım tatlı istediğinde yoğurdun içine 2 küçük hap atıyorum. sütlü tatlı niyetine.yulaf kepeğiyle kendine ekmekler yapabilrisin peynirli,otlu ekmekler.daha doğrusu kek

*** 9. TaKıM 218. eTaP ***

Asya27: ( 54 / 52.3 / 1.7 / % 3.15 )
Beyaz16: ( 65.2 / 64.5 / 0.7 / % 1.07 ) yeni üye, hedefi 55
Ene2004: ( 64.1 / 63.7 / 0.4 / % 0.62 )
Fadime02: ( 98.8 / 96.7 / 2.1 / % 2.13 )
Gulseker: ( 66.1 / 65.9 / 0.2 / % 0.30) yeni üye, hedefi 60
Hepbera: ( 76 / 76 / 0.0 / % 0.00 )
Hoppidicik: ( 83 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Mursh: ( 79.9 / 78.7 / 1.2 / % 1.50 )
Mutedeyyin: ( 79 / 78.6 / 0.4 / % 0.51 )
Nurkelebek: ( 85.5 / 87.3 / -1.8 / % - 2.10 )
Pelinkaya: ( 93.5 ) 3 hafta kilo bildirimi yapmadığı için diskalifiye edildi.
Triptofan: ( 75.7 / 75.1 / 0.6 / % % 0.79 ) 14. takımdan transfer oldu, hedefi 59
Zayıflıyorum: ( 72.6 ) Tatil nedeniyle geri dönmek üzere ayrıldı.

9. TaKıM ToPLaM KiLo: ( 744.3 / 738.8 / 5.5 / % 0.74 )

Mute kim kaç kilo vermiş listesini yayınlamış püsküüt bende bi sorun var sanırsam 80.30 gorunuyor kılom benmı yanlıs bakıyorum acaba ? Bi yardımcı olurmusun bana ?

Tiriptofan(yada bayan trip :) öyle bişeydi işte) teşekkürler cnm

76 . Mursh ( 2,20 / 2,67% ) @ 01.04.11 # 82,50 # 80,30

öenmli değil canım.geçen haftalarda da benim bi yanlışlık vardı kaptan püsküüte yazdı oda hemencik değiştirmiş.

ama olmazkiii. böylede yapılmazkiii..diyet topiğinin üstündede kocaman hamburger menü reklamı konulmaz kiiiiha haa beni duydular isyanımı sanırım.. trendyol daha iyi

Son düzenleme:

mUTE CANIM AMA OKUDUNMU BİLMİYOMM
BENİ LİSTEYE EKLE İSTERSEN ÇÜNKÜ HAFTAYA BİR ANDA KİLO ALMIŞ GİBİ GÖRÜNCEMMM

Edda listeyi hazırladım.Ayrıca sorun olmaz.Alınan yada verilen kiloyu etap sayısına bölüyoruz sen meraklanma ben hallederim :))

ben bi bakayım canım...

dün annemdeydimm
buzluktan dışarı tavuk et bişe çıkaramadım evde yemeğim yok ben bugü şimdi ne yapacam yemeğeee 6 da çıkacagım iştee ...
aklımda birşey var ama kaptan okuyunca kızıyo banaaaa
iftara sucuklu yumurt yapsam olurmuuuu aceppp

geldiim. neler aldım marketten.
tavuk,kırmızı et(kuzu yasak ama kuzu olduğunu görmeden almışım.yağını ayıklarım artık)
zero kola
light dondurma
light ayran
activia

valla eşimde zayıf uğraşıyorum kilo alsın azcık diye ama alıyorum yemiyo bende dedim artık ehrkes kendine alışveriş yapsın.öyle deyince oda ayrı alıyo.onun sepetide genelde şöle algida baklavalı dondurma,kola,topkek,kuruyemiş.meyve. ne kadarr uyumluyuz değil mii?? ama önceden yeme derdi.şimdi irademi görünce az ye filan demeye başladı. hastalanacamdan korkuyor ama zayıflamamdan da memnun bu arada.bakıp bakıpp beelin inceldi diyorr.inaşşalh 59 olayımda sen zayıflayamazsın dediğini hatırlatıp,yutturacam o lafı..

Edda listeyi hazırladım.Ayrıca sorun olmaz.Alınan yada verilen kiloyu etap sayısına bölüyoruz sen meraklanma ben hallederim :))

ben bi bakayım canım...

oofff offf.sucuk özledim yaa. dukan amca %10 dan yağlı şeylere izin vermiyor.ondan az yağlı sucukda görmedim ben hiç.alternatifi pastırmalı yapsam yerini tutar mı kinem.

kız git tavuk mavuk bişi al. 3 baget sana 3 baget eşine.. sosla at fırın poşetine.. yanınada salata ayran pilav oh mis gibi.. tutturmussun bi sucuklu yumurta

Kız bizim eşlerimiz ne kadar birbirine benziyor

yok cnm sarkma olmadı vücudumda ,hergün 50-100 arası mekik çekiyorum ve yarım kiloluk dambıllarımla kollarımı çalıştırıyorum ama malesef 92 kilo olduğum dönemde vücudumda bayağı bi çatlama oldu ,bu çatlakları ne yapcam bilemiyorum valla yardımcı olursanız sevinirim kızlar ,birde bi arkadaşım deniz tuzu ile sıkılaşmıştı deniz tuzunu hazırlayıp vücuduna sürüyordu sonra streç film ile sarıyordu (bazende poşetle)

ay öle bi anlattın ki yemek tarifi sandım. sonrada o halde at fırına arkadaşını pişsin.oldu sana hatun tuzlama yemeği.ayy ben inanmıyorum öle şeylere.kaç cm incelmiş yinede önyargılı olmamak lazım dimi.

çatlaklar konusunda da bend ehedefime ulaşayım ezelden olan,ve olacak olan tüm çatlaklarıma franksiyonel lazer yaptıracam inş. kalıcı geçiyormuş.

kaptan kaçıncı oldukk?

daha hazırlanmadı liste ama 4. gibi görünüyoruz su an

69 . Mursh ( 2,60 / 3,15% ) @ 01.04.11 # 82,50 # 79,90

Murshcum bi sorun yok. Listeler her ay sonu değişiyor.Son kilonda gecen haftanın yani 217. etabın kilosu.. Bir sorun yok yani..

oofff offf.sucuk özledim yaa. dukan amca %10 dan yağlı şeylere izin vermiyor.ondan az yağlı sucukda görmedim ben hiç.alternatifi pastırmalı yapsam yerini tutar mı kinem.

kız ben dukan yaparken aralarda sabahları sucuklu yumurta yerdimm kaptan biliyo
yinede vereb ilmiştim kilo arada kaçamak yap bişe olmazzzz

kız git tavuk mavuk bişi al. 3 baget sana 3 baget eşine.. sosla at fırın poşetine.. yanınada salata ayran pilav oh mis gibi.. tutturmussun bi sucuklu yumurta

Kız bizim eşlerimiz ne kadar birbirine benziyor

yaaa kaptan sucuk demeye senin yüzünden korkar oldum
ama napim seviyorummmm
marka vermek yasakmı bilmiyom ama Apikoğlu baharatlı sucukkkk ahhhh ahhhhhh
anammm içim eriyo sucuk deyincee ben napimmm

ramazan girdi 2 defa tavuk yaptım gıdaklıycam dukan diyetinde yaptıgım gibi
nasıl olsa öğrendim at fırına tavuguuu ohhhhh bide poşetlidende yap kolay anacım haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…