- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.001
Cnm bu splenda tatlandırıcı gıbı bısey yanılmıyorsam cok bı bılgım yok acıkcası ama bu tatlandırıcılar kanser felan yapıo dıe hıc kullanmadım cnm eger senın bılgın varsa bende deenrım tabı :)
Cnm ben yumurtayı kesınlıkle ekmeksız yıyemıyorum.Ancak omlat gıbı olacak onunda ıcıne basıyorum baharatı maydanozu kokusu gıtsın dıe.Çılpırı hıc yıyemem heralde.Yumurtanın sarısıyla hıc aram ıı deıl haslasam bıle beyazını yerım sarısını satarım baskasına :)))
Kızlar beyaz16 ayın 2 sinde, su an 64.5 im gibi bi msj atmış ama bildirim amaçlı değil... Konsuu geçmiş yazmış.Ne yapayım sizce? Listeye ekleyeyim mi? Bildirim yapmadı ama 2 haftadır paylaşım yapıyor.. ne dersiniz?
Mute kim kaç kilo vermiş listesini yayınlamış püsküüt bende bi sorun var sanırsam 80.30 gorunuyor kılom benmı yanlıs bakıyorum acaba ? Bi yardımcı olurmusun bana ?
Tiriptofan(yada bayan trip :) öyle bişeydi işte) teşekkürler cnm
76 . Mursh ( 2,20 / 2,67% ) @ 01.04.11 # 82,50 # 80,30
*** 9. TaKıM 218. eTaP ***
Asya27: ( 54 / 52.3 / 1.7 / % 3.15 )
Beyaz16: ( 65.2 ) yeni üye, hedefi
Ene2004: ( 64.1 / 63.7 / 0.4 / % 0.62 )
Fadime02: ( 98.8 / 96.7 / 2.1 / % 2.13 )
Gulseker: ( 66.1 / 65.9 / 0.2 / % 0.30) yeni üye, hedefi 60
Hepbera: ( 76 / 76 / 0.0 / % 0.00 )
Hoppidicik: ( 83 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Mursh: ( 79.9 / 78.7 / 1.2 / % 1.50 )
Mutedeyyin: ( 79 / 78.6 / 0.4 / % 0.51 )
Nurkelebek: ( 85.5 / 87.3 / -1.8 / % - 2.10 )
Pelinkaya: ( 93.5 ) 3 hafta kilo bildirimi yapmadığı için diskalifiye edildi.
Triptofan: ( 75.7 / 75.1 / 0.6 / % % 0.79 ) 14. takımdan transfer oldu, hedefi 59
Zayıflıyorum: ( 72.6 ) Tatil nedeniyle geri dönmek üzere ayrıldı.
9. TaKıM ToPLaM KiLo: ( )
Beyazcım bildirim yapmamışsın hala ve hedef kilonu bilmem lazım.Saat 14.00 kadar bekliyorum.OLmazsa haftaya gireceksin listeye :26:
ama olmazkiii. Böylede yapılmazkiii..diyet topiğinin üstündede kocaman hamburger menü reklamı konulmaz kiiiiha haa beni duydular isyanımı sanırım.. Trendyol daha iyi
mUTE CANIM AMA OKUDUNMU BİLMİYOMM
BENİ LİSTEYE EKLE İSTERSEN ÇÜNKÜ HAFTAYA BİR ANDA KİLO ALMIŞ GİBİ GÖRÜNCEMMM
Mute kim kaç kilo vermiş listesini yayınlamış püsküüt bende bi sorun var sanırsam 80.30 gorunuyor kılom benmı yanlıs bakıyorum acaba ? Bi yardımcı olurmusun bana ?
mUTE CANIM AMA OKUDUNMU BİLMİYOMM
BENİ LİSTEYE EKLE İSTERSEN ÇÜNKÜ HAFTAYA BİR ANDA KİLO ALMIŞ GİBİ GÖRÜNCEMMM
dün annemdeydimm
buzluktan dışarı tavuk et bişe çıkaramadım evde yemeğim yok ben bugü şimdi ne yapacam yemeğeee 6 da çıkacagım iştee ...
aklımda birşey var ama kaptan okuyunca kızıyo banaaaa
iftara sucuklu yumurt yapsam olurmuuuu aceppp
dün annemdeydimm
buzluktan dışarı tavuk et bişe çıkaramadım evde yemeğim yok ben bugü şimdi ne yapacam yemeğeee 6 da çıkacagım iştee ...
aklımda birşey var ama kaptan okuyunca kızıyo banaaaa
iftara sucuklu yumurt yapsam olurmuuuu aceppp
geldiim. neler aldım marketten.
tavuk,kırmızı et(kuzu yasak ama kuzu olduğunu görmeden almışım.yağını ayıklarım artık)
zero kola
light dondurma
light ayran
activia
valla eşimde zayıf uğraşıyorum kilo alsın azcık diye ama alıyorum yemiyo bende dedim artık ehrkes kendine alışveriş yapsın.öyle deyince oda ayrı alıyo.onun sepetide genelde şöle algida baklavalı dondurma,kola,topkek,kuruyemiş.meyve. ne kadarr uyumluyuz değil mii??ama önceden yeme derdi.şimdi irademi görünce az ye filan demeye başladı. hastalanacamdan korkuyor ama zayıflamamdan da memnun bu arada.bakıp bakıpp beelin inceldi diyorr.inaşşalh 59 olayımda sen zayıflayamazsın dediğini hatırlatıp,yutturacam o lafı..
Edda listeyi hazırladım.Ayrıca sorun olmaz.Alınan yada verilen kiloyu etap sayısına bölüyoruz sen meraklanma ben hallederim :))
ben bi bakayım canım...
yok cnm sarkma olmadı vücudumda ,hergün 50-100 arası mekik çekiyorum ve yarım kiloluk dambıllarımla kollarımı çalıştırıyorum ama malesef 92 kilo olduğum dönemde vücudumda bayağı bi çatlama oldu ,bu çatlakları ne yapcam bilemiyorum valla yardımcı olursanız sevinirim kızlar ,birde bi arkadaşım deniz tuzu ile sıkılaşmıştı deniz tuzunu hazırlayıp vücuduna sürüyordu sonra streç film ile sarıyordu (bazende poşetle)
kaptan kaçıncı oldukk?
oofff offf.sucuk özledim yaa. dukan amca %10 dan yağlı şeylere izin vermiyor.ondan az yağlı sucukda görmedim ben hiç.alternatifi pastırmalı yapsam yerini tutar mı kinem.
kız git tavuk mavuk bişi al. 3 baget sana 3 baget eşine.. sosla at fırın poşetine.. yanınada salata ayran pilav oh mis gibi.. tutturmussun bi sucuklu yumurta
Kız bizim eşlerimiz ne kadar birbirine benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?