- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.021
kız ben dukan yaparken aralarda sabahları sucuklu yumurta yerdimm kaptan biliyo
yinede vereb ilmiştim kilo arada kaçamak yap bişe olmazzzz
yaaa kaptan sucuk demeye senin yüzünden korkar oldum
ama napim seviyorummmm
marka vermek yasakmı bilmiyom ama Apikoğlu baharatlı sucukkkk ahhhh ahhhhhh
anammm içim eriyo sucuk deyincee ben napimmm
ramazan girdi 2 defa tavuk yaptım gıdaklıycam dukan diyetinde yaptıgım gibi
nasıl olsa öğrendim at fırına tavuguuu ohhhhh bide poşetlidende yap kolay anacım haklısın
oofff offf.sucuk özledim yaa. dukan amca %10 dan yağlı şeylere izin vermiyor.ondan az yağlı sucukda görmedim ben hiç.alternatifi pastırmalı yapsam yerini tutar mı kinem.
kız git tavuk mavuk bişi al. 3 baget sana 3 baget eşine.. sosla at fırın poşetine.. yanınada salata ayran pilav oh mis gibi.. tutturmussun bi sucuklu yumurta
Kız bizim eşlerimiz ne kadar birbirine benziyor
yok cnm sarkma olmadı vücudumda ,hergün 50-100 arası mekik çekiyorum ve yarım kiloluk dambıllarımla kollarımı çalıştırıyorum ama malesef 92 kilo olduğum dönemde vücudumda bayağı bi çatlama oldu ,bu çatlakları ne yapcam bilemiyorum valla yardımcı olursanız sevinirim kızlar ,birde bi arkadaşım deniz tuzu ile sıkılaşmıştı deniz tuzunu hazırlayıp vücuduna sürüyordu sonra streç film ile sarıyordu (bazende poşetle)
QUOTE]
edacım sen dukanı ne kadar yaptım ne kadar kilo evrdin. ya atakta verdim ama şimdi seyirde ben hızlı hızlı gider kilolar sanıyordum ama yavaş yavaş gidiyor yaa sende de öyle miydi? bide sınırsız mı yemek lazım yoksa sık sık az az mı acaba?az yediğim gğnler hiç veremedim çok yemek lazım dediler ama alışık olmayınca tedirgin oldum. kitabı bida okuyacam sanırım.
mürş sen splenda kullanıyomusun. şu aralar kampanya var eczanelerde 500 lük hap gibi olana 75 gram granül bedava.bak sana dün yaptığım keki tavsiye ediyorum süte katıp sahurda müsli gibi yulaf gevreği gibi o niyetle yiyebilirsin.
2 yumurta sarısını 1 yemek kaşığı splenda ve beyazını da bir yemek kaşığı splendayla ayrı ayrı uzunca süre cırpıyoruzz sonra yumurtaları karıştırıyoruz ve içine tarcın,4 kaşık yulaf kepeği,vanilya ve bir paketten az kabartma tozu ekliyor yanmaz kagitta 150 derecede 8- 10 dakka pişiriyoruz. 4 kaık olduğu için 2 günde yiyebilirsin.
datlım bide sahurda yiyecek bişe bulamıyorum demiştin ya. çılbır deneyebilirsin. ben dün menemen yapavaktım sebze günüme 1 gün kaldı sabret diye vazgeçtim çılbır yaptım eşimde beğendi kolay beğenmez halbuki.
Walla muteye sonuna kadar katılıyorum cnm.Fırında tavuk yap daha kolay olur senın ıcın hem daha hafıf olur.Yeme sucuklu yumurta felan. :)
Cnm catlaklar ıcın satılan kremler var onlardan al ıstersen benım arkadasım aldı cokta memnun kalmıstı...Bendede cok var eger becerırde zayıflaya bılırsem ıns bende alıcam o kremlerden :)
ayyy ben de tam tersi beyazını pek sevmem.kız bu splenda en iyisi. üstünde kanser vakfının da onay verdiği yazıyor. appartamdan vs daha güvenilir olduğunu ,içeriğini vücudun hemen attığını yazıyor sitede.hemde 0 kalori ne güzel. bazen canım tatlı istediğinde yoğurdun içine 2 küçük hap atıyorum. sütlü tatlı niyetine.yulaf kepeğiyle kendine ekmekler yapabilrisin peynirli,otlu ekmekler.daha doğrusu kek
dün annemdeydimm
buzluktan dışarı tavuk et bişe çıkaramadım evde yemeğim yok ben bugü şimdi ne yapacam yemeğeee 6 da çıkacagım iştee ...
aklımda birşey var ama kaptan okuyunca kızıyo banaaaa
iftara sucuklu yumurt yapsam olurmuuuu aceppp
e başka bişi yap.. Git sulu köfte yap.. Kız 8 e kadar bi sürü şey hazılanır :))
biliyorum...sen benim incecik olmamı istemiyorsuntatlı krizlerine giriyorum diyorum bu hafta kilo veremedim diyorum kız şu splendadan niye daha önce bahsetmiyorsun
daha hazırlanmadı liste ama 4. gibi görünüyoruz su an
69 . Mursh ( 2,60 / 3,15% ) @ 01.04.11 # 82,50 # 79,90
Murshcum bi sorun yok. Listeler her ay sonu değişiyor.Son kilonda gecen haftanın yani 217. etabın kilosu.. Bir sorun yok yani..
biliyorum...sen benim incecik olmamı istemiyorsuntatlı krizlerine giriyorum diyorum bu hafta kilo veremedim diyorum kız şu splendadan niye daha önce bahsetmiyorsun
hangi kremmiş canıma dını biliyomusun. ya ben sordum bi ara çok önlemek ve azaltmak için kremler ama olanı bitirmiyor maaalesef. diz kapağımd avar sinir oluyorum yıllardır geçmek bilmedi.
QUOTE]
edacım sen dukanı ne kadar yaptım ne kadar kilo evrdin. ya atakta verdim ama şimdi seyirde ben hızlı hızlı gider kilolar sanıyordum ama yavaş yavaş gidiyor yaa sende de öyle miydi? bide sınırsız mı yemek lazım yoksa sık sık az az mı acaba?az yediğim gğnler hiç veremedim çok yemek lazım dediler ama alışık olmayınca tedirgin oldum. kitabı bida okuyacam sanırım.
BEN 70-69 LE BAŞLADIM 66,1 E İNDİM 10 GÜNDE (4 YADA 5 GÜN ATAK YAPTIM AMA KAÇAMAKLARIM OLDU )
AMA SONRA TATİLE ÇIKTIM İŞTE BİLİYONUZ DÖNÜŞTE ALMIŞ OLDUMM
RAMAZANDA DİYET YAPAMAM ÇÜNKÜÜ İRADEMİ BİLİYORUM
AÇ KALACAM OKDAR SAAT İFTARDA DİYET MİYET GELMEZ BENİM AKLIMAA UTANARAK SÖYLÜYOMM
İNŞALLAH KİLO ALMADAN BİTİRİRİM RAMAZANIDA BİTER BİTMEZ DUKANA BAŞLICAMM TEKRARRR
ayy napsam napsammm
bu arada regl oldumm şimdiii
oruç gittimi gümeee
Kıyma buzlukta çıkardsam o eriyinceye kadar ezan okunur
aklıma şey geliyo kızartmaa ama o da bu topike uymazzz
Sulu köfte hiç yapmadımmm
ayy napsam napsammm
bu arada regl oldumm şimdiii
oruç gittimi gümeee
Kıyma buzlukta çıkardsam o eriyinceye kadar ezan okunur
aklıma şey geliyo kızartmaa ama o da bu topike uymazzz
Sulu köfte hiç yapmadımmm
ayyy canım bende tatlıcıgillerdenim. ay ne bilem küü yeni alışıyorum bende buraya daha çook şey paylaşırız inşallah zamanla. bende bu hafta aldım splenda.Splenda ® | Yaşamı Güvenle Tatlandırın | Splenda Tatlandırıcı 38 lira 500 lü küçük ve 75 ml granül(keklere filan katak için)kampanya varmış normalde sadece 500 lü o kadar. ayy al kız yapalım yapalım yiyelim nasıl olsa 0 kalori. bide kepekle yaptık mı..o zmana sana tarif:
SÜTLÜ TATLI
- 3 yemek kaşığı mısır nişastası
- Yağsız süt 500 gram
- Toz tatlandırıcı 5 yemek kaşığı
- 2 yemek kaşığı toz az yağlı kakao(yağsız bulabilirsen daha iyi)
bir kapta kakao nişasta ve tatlandırıcıyı karıştırıp yavaş yavaş sütü ekliyoruz kısık ateşte tahta kaşıkla pişiriyoruz dolapta 2 saat bekledikten sonra hindistan cevizide ekleyebilirsin üstüne
bunu deneyecem yakında.
Tmm kaptancım ben yanlıs baktım sanırsam cokta onemlı deıl aslında ama genede solım dedım :)
Aaaaa evt cnm sen hemen gıt al bugun bu splendadan bende alıcam eczanelerde varmıs kek mek yapar bastırrız seker ıhtıyacını :)
Cnm araştırmak gerek bende tmm arastırmadım ama kullanıp faydasını gorenler bılıyorum.Diz kapagında nasıl catlak oluyo ya anlamadım arka taraftamı ?
BEN 70-69 LE BAŞLADIM 66,1 E İNDİM 10 GÜNDE (4 YADA 5 GÜN ATAK YAPTIM AMA KAÇAMAKLARIM OLDU )
AMA SONRA TATİLE ÇIKTIM İŞTE BİLİYONUZ DÖNÜŞTE ALMIŞ OLDUMM
RAMAZANDA DİYET YAPAMAM ÇÜNKÜÜ İRADEMİ BİLİYORUM
AÇ KALACAM OKDAR SAAT İFTARDA DİYET MİYET GELMEZ BENİM AKLIMAA UTANARAK SÖYLÜYOMM
İNŞALLAH KİLO ALMADAN BİTİRİRİM RAMAZANIDA BİTER BİTMEZ DUKANA BAŞLICAMM TEKRARRR
Edda cım kesınlıkle ole ınternetten arasıtrdıklarınla olmuyo kesınlıkle bı dukan kıtabı edın ben aldım d&r dan 19 lıra ramazan boyunca oku zamanın var nasılsa bılınclı basla aslında dıyetle ılgılı yanlıs bıldıgımız cok sey var.Benden tavsıye sana :)
yok kız önde. orta okulda boyum hızlı uzayınca olmuştu.baya eski yani. daha nerelrimde var da ben şimdi daha samimi oldukça sölerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?