Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

e başka bişi yap.. git sulu köfte yap.. kız 8 e kadar bi sürü şey hazılanır :))

oofff offf.sucuk özledim yaa. dukan amca %10 dan yağlı şeylere izin vermiyor.ondan az yağlı sucukda görmedim ben hiç.alternatifi pastırmalı yapsam yerini tutar mı kinem.

kız git tavuk mavuk bişi al. 3 baget sana 3 baget eşine.. sosla at fırın poşetine.. yanınada salata ayran pilav oh mis gibi.. tutturmussun bi sucuklu yumurta

Kız bizim eşlerimiz ne kadar birbirine benziyor

Walla muteye sonuna kadar katılıyorum cnm.Fırında tavuk yap daha kolay olur senın ıcın hem daha hafıf olur.Yeme sucuklu yumurta felan. :)

Cnm catlaklar ıcın satılan kremler var onlardan al ıstersen benım arkadasım aldı cokta memnun kalmıstı...Bendede cok var eger becerırde zayıflaya bılırsem ıns bende alıcam o kremlerden :)

mutedeyyin mattika edda1985+ siderta hepbera mursh+ triptofan+

Amaninn gözleirm yaşardı valla

biliyorum...sen benim incecik olmamı istemiyorsuntatlı krizlerine giriyorum diyorumbu hafta kilo veremedim diyorumkız şu splendadan niye daha önce bahsetmiyorsun

hangi kremmiş canıma dını biliyomusun. ya ben sordum bi ara çok önlemek ve azaltmak için kremler ama olanı bitirmiyor maaalesef. diz kapağımd avar sinir oluyorum yıllardır geçmek bilmedi.

......

menemen yap..kalorisi daha düşük.yanına ayran..buz gibi...kepek ekmek...mmmmmmmmmm

biliyorum...sen benim incecik olmamı istemiyorsuntatlı krizlerine giriyorum diyorumbu hafta kilo veremedim diyorumkız şu splendadan niye daha önce bahsetmiyorsun

ayyy canım bende tatlıcıgillerdenim. ay ne bilem küü yeni alışıyorum bende buraya daha çook şey paylaşırız inşallah zamanla. bende bu hafta aldım splenda.Splenda ® | Yaşamı Güvenle Tatlandırın | Splenda Tatlandırıcı 38 lira 500 lü küçük ve 75 ml granül(keklere filan katak için)kampanya varmış normalde sadece 500 lü o kadar. ayy al kız yapalım yapalım yiyelim nasıl olsa 0 kalori. bide kepekle yaptık mı..o zmana sana tarif:

SÜTLÜ TATLI
- 3 yemek kaşığı mısır nişastası
- Yağsız süt 500 gram
- Toz tatlandırıcı 5 yemek kaşığı
- 2 yemek kaşığı toz az yağlı kakao(yağsız bulabilirsen daha iyi)

bir kapta kakao nişasta ve tatlandırıcıyı karıştırıp yavaş yavaş sütü ekliyoruz kısık ateşte tahta kaşıkla pişiriyoruz dolapta 2 saat bekledikten sonra hindistan cevizide ekleyebilirsin üstüne

bunu deneyecem yakında.

Tmm kaptancım ben yanlıs baktım sanırsam cokta onemlı deıl aslında ama genede solım dedım :)

Aaaaa evt cnm sen hemen gıt al bugun bu splendadan bende alıcam eczanelerde varmıs kek mek yapar bastırrız seker ıhtıyacını :)

hangi kremmiş canıma dını biliyomusun. ya ben sordum bi ara çok önlemek ve azaltmak için kremler ama olanı bitirmiyor maaalesef. diz kapağımd avar sinir oluyorum yıllardır geçmek bilmedi.

Cnm araştırmak gerek bende tmm arastırmadım ama kullanıp faydasını gorenler bılıyorum.Diz kapagında nasıl catlak oluyo ya anlamadım arka taraftamı ?

kızlaarrrr biz ne desek boşş .eda niyeti bozmuş kalorili şeyler yapacakk.

Ayyy edda senındemı cok sınır bozucu bısey yaa War ya sen ne obursun yaaa kızartma dıyo kız ne olcak koftelerı yap at salcalı suyun ıcıne kaynat al sana salcalı kofte ...Yanı annem yaparken ole gıbı gorunuyor belkı kofteler once kızartılıyordur :) Bilemıcem ev hanımları destek olsunlar.

Ayyy evde kalıcam valla yemek anlatısa bak :)

yok kız önde. orta okulda boyum hızlı uzayınca olmuştu.baya eski yani. daha nerelrimde var da ben şimdi daha samimi oldukça sölerimmm

ya şu dukanı iyice merak ettim ben valla, en sonunda bende alcam kitabını ,ne güzel tarifler var benim vücut yaptığım rejime alıştı galiba biraz değişiklik olur bana da,kitap ne kadar kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…