- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.221
Poncik sütlaç dışında beğenndim ben hele de benim ilk zamanki menülerime göre baya iyi
Kaç yaşndasın evli misn ne iş yapıyosn. Kilo alma sebebin ne özellikle,diyet geçmişin var mı canm
o zaman hosgeldin aramıza adım Merve yaşım bugün itibari ile 28 takımın kaptanıyim evliyim 28 aylık kızım varevet okudum kızlar kabul ediyorum. yalnız ben sabah 8 akşam 6 çalışıyorum. Başlangıç kilom 84.300 169 boyundayım. ilk etapda 70 kiloya düşmek istiyorum.
canım menüyü alt Altan yazarsan daha iyi olur öğleyi dengelemeye calismissin akşambu arada bende yazayım sabah bi tatlı çay kaşıgı reçel beyaz peynir ve üç adet siyah zeytin ve bir dilim ekmek yedin. öğlen biraz piriç pilavı üç adet köfte ve sütlaç yedim. akşam yemek yerine yogurt yedim.
Afiyet olsun canımKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
kefir
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurtlu pazı
Akşam
1 tabak tavuklu sote
Bol bol salata
Su 3 tl
Ara öğün şart değil canım ama kuru yemiş vs de götürebilirsinara öğün yiyemeyebilirim kızlar çünkü sadece öğle ve sabah kahvaltısı cıkıo işte. ama yanımda meyve götürmeye çalışcam. sürekli ayakta çalışıyorum ve 15 dk eve yürüyorum. ama kurallara göre haftada en az 4 gün spor yapıcam
bugün chiali yoğurt günü olmus canım afiyet olsunMenüm
sabah 10:30
1 yumurta 4 zeytin 1 lokma ekmek 1 kk peynir üstüne chia serptim
1 bardak form çayı
öğle 14:30
1 kase yayla çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim tam bugday ekmeği 3-4 kasık taze fasulye
ara 16:45
1 tatlı kasıgı yulaf + 7-8 kucuk kuru üzüm+tarçın +chialı 5 kasık yoğurt
akşam 19:00
1 haslanmıs yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin
ara 21:00
1 tatlı kasıgı yulaf + 7-8 kucuk kuru üzüm+chialı 4 kasık yoğurt
su 2.5 litre
spor 30 dk leslie
10 dk bölgesel calısma
o zaman hosgeldin aramıza adım Merve yaşım bugün itibari ile 28 takımın kaptanıyim evliyim 28 aylık kızım varevet okudum kızlar kabul ediyorum. yalnız ben sabah 8 akşam 6 çalışıyorum. Başlangıç kilom 84.300 169 boyundayım. ilk etapda 70 kiloya düşmek istiyorum.
canım menüyü alt Altan yazarsan daha iyi olur öğleyi dengelemeye calismissin akşambu arada bende yazayım sabah bi tatlı çay kaşıgı reçel beyaz peynir ve üç adet siyah zeytin ve bir dilim ekmek yedin. öğlen biraz piriç pilavı üç adet köfte ve sütlaç yedim. akşam yemek yerine yogurt yedim.
Afiyet olsun canımKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
kefir
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurtlu pazı
Akşam
1 tabak tavuklu sote
Bol bol salata
Su 3 tl
Ara öğün şart değil canım ama kuru yemiş vs de götürebilirsinara öğün yiyemeyebilirim kızlar çünkü sadece öğle ve sabah kahvaltısı cıkıo işte. ama yanımda meyve götürmeye çalışcam. sürekli ayakta çalışıyorum ve 15 dk eve yürüyorum. ama kurallara göre haftada en az 4 gün spor yapıcam
bugün chiali yoğurt günü olmus canım afiyet olsunMenüm
1 bardak form çayı
1 kase yayla çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim tam bugday ekmeği 3-4 kasık taze fasulye
su 2.5 litre
spor 30 dk leslie
10 dk bölgesel calısma
Menüm
1 bardak form çayı
su 2.5 litre
spor 30 dk leslie
10 dk bölgesel calısma
güzel olmuş şeydamKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
kefir
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurtlu pazı
Akşam
1 tabak tavuklu sote
Bol bol salata
Su 3 tl
melekcim ilk güne rağmen süpersin cnmcanım adım melek. 27 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum. Bugün başladım diyete :)) pazartesi başlanan diyet olmayacak inş azimliyim. boy ve kilo bilgilerimi yazdım
son ara yoğurdunu baharatlı olarak yapsan daha iyi olurdu cnmMenüm
1 bardak form çayı
su 2.5 litre
spor 30 dk leslie
10 dk bölgesel calısma
nerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
hoşgeldin canımevet okudum kızlar kabul ediyorum. yalnız ben sabah 8 akşam 6 çalışıyorum. Başlangıç kilom 84.300 169 boyundayım. ilk etapda 70 kiloya düşmek istiyorum.
öğretmenim aslında ama atanamayan grubundan şimdi bir cafe tarzı biyerde garsonluk yapıyorum. 6 aylık kızım var benimdeTatlım birazdaha kendini ayrıntılı tanıtabilirmisin
Evlimisin çocuk varmı nerde çalışıyon vs.
Diğer konulara sonra geçelim :))
ayyy ne güzell inş darısı başımaaa :)hoşgeldin canım
Kolaylıklar diliyorum diyete başlangıcın varmı ne tür bi diyet uygulayacaksın
İsmim yasemin
Bende ocak ayında 84 kilo ile başladım boyumuzda aynıymış senle :)
67lerdeyim şimdi mezuniyetime az kaldı inşallah
Ara öğün zaten hikaye bence yememen daha iyi karbonu çıkar hayatından kolayca gider inşallahara öğün yiyemeyebilirim kızlar çünkü sadece öğle ve sabah kahvaltısı cıkıo işte. ama yanımda meyve götürmeye çalışcam. sürekli ayakta çalışıyorum ve 15 dk eve yürüyorum. ama kurallara göre haftada en az 4 gün spor yapıcam
Aaaa merve yaşgününmü tatlımo zaman hosgeldin aramıza adım Merve yaşım bugün itibari ile 28 takımın kaptanıyim evliyim 28 aylık kızım var
Çocuğa kim bakıyor cnm emziriyomusunöğretmenim aslında ama atanamayan grubundan şimdi bir cafe tarzı biyerde garsonluk yapıyorum. 6 aylık kızım var benimde
Yengem daha iyi oldu canım ilac vermemıs doktor hamılelıkten dolayıYengen nasıl oldu canım siz birlikte mı yaşıyorsunuz yakındaki oturuyorlar
vayy telafisi var yani maşallah poni
olumlama gönderiyorum evrene
Evren duy sesimi aksam spor yapabilmek için şu babaaanneyigeçebilmek için güç ve enerji ver bana
Dünki pazar menüsü
Sabah 9
Domates salatalık peynir 1 dilim tb ekmeği
Öğlen 13:30
yoğurt 5 kıymalı yaprak sarması
Akşam
1 kase yoğurt 3 kayısı 4 yarım cevizle karıştırdım
Bitki çayı
2 soda
Su 2 litre
Spor yok
çooooook güzeell olmuşş canımmmmMenüm
Sabah 9
2 kaşık yulaf kepeği ile 1 yumurta biraz peynir yeşil soğam maydonoz keten tohumu ile omlet
1 dilim tb ekmeğine fıstık ezmesi 1 kaşık apora gidecem diye yedim
Öğlen 14
1 kase yoğurt semizotu keten tohumu yeşil soğan baharatlar ile salata
Ara 17
Çeyrek muz
Akşam 19:30
1 tabak
Mantarlı tavuk sote
Maydonoz kürü yapıyorum şimdi
Yeşilçay
Filtre kahve
Su 2 litreyi geçer
Bitki çayı yatmadan
Spor 1 saat aerobik cardio ağırlıklı @nanekekik
Merve ablam cok sade ve saglıklı bir menü cıkarmısn ben cok begendımİyi akşamlar kızlar menüyü yazayım
(11:00)
2 yk Menemen
Domates
Salatalık
5 zeytin
1kk peynir
(19:30)
1 kepçe tavuklu tarhana çorbası.
4 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
Semizotu salatası.
Su: 3lt su
Spor henüz yok
spor veee su süpeeeerMenümu paylaşıp spor listesini gözünüze sokayım az sonra
Menü
Sabah (9:00)
1dlm ekmek
1.5 yumurta maydanoz salatası
1kk peynir
4zeytin
Ara(12:00)
1armut
Öğle (15:00)
150g et ızgara
2yudum ayran (oğlum üstüne kondu )
Akşam(18:30)
3 kanat ızgara
Salata
Ara(20:30)
1avuc leblebi çayla
Su:3lt spor:40dk yürüyüş
Hosgeldııııın canımmm aramıza Bende Bahar :)evet okudum kızlar kabul ediyorum. yalnız ben sabah 8 akşam 6 çalışıyorum. Başlangıç kilom 84.300 169 boyundayım. ilk etapda 70 kiloya düşmek istiyorum.
pirinc pilavı yerine bulgur olabılır canım :)bu arada bende yazayım sabah bi tatlı çay kaşıgı reçel beyaz peynir ve üç adet siyah zeytin ve bir dilim ekmek yedin. öğlen biraz piriç pilavı üç adet köfte ve sütlaç yedim. akşam yemek yerine yogurt yedim.
Bana biraz fazla geldi tamam yararlı şeyler hepsi ama 9 da ki olmasaydı daha iyi olabilirdi sanki
Çok mu acıktın tatlım bugün ?
Su spor çok iyi zaten
annem bakıo cnm evdeyken emziriyorum. ama eskisi gibi hevesle emmiyor. Yoldayken ve öğle aralarında yazarım mutlakaÇocuğa kim bakıyor cnm emziriyomusun
Heralde işteyken buraya gelrmezsin değilmi
evet kaptanımmm biraz öyle oldu chiayı ne zamandır kullanmıyodum bugün yogurdu sade yiyesım gelmedı hıc :)o zaman hosgeldin aramıza adım Merve yaşım bugün itibari ile 28 takımın kaptanıyim evliyim 28 aylık kızım var
canım menüyü alt Altan yazarsan daha iyi olur öğleyi dengelemeye calismissin akşam
Afiyet olsun canım
Ara öğün şart değil canım ama kuru yemiş vs de götürebilirsin
bugün chiali yoğurt günü olmus canım afiyet olsun
Çoook iyi fikirmiş aslında ablam cokta severım böyle pulbıberlı nanelı :)güzel olmuş şeydam
Ya ben son zamanlarda tavuk soteden iyice soğudum
Tavuklu başka şeyler bulsak
melekcim ilk güne rağmen süpersin cnm
Gün Gün daha iyi olacaktır menülerin
Az değil sağlıklı menüler oluşturmaya çalış cnm
son ara yoğurdunu baharatlı olarak yapsan daha iyi olurdu cnm
Akşamki çok hafif olmuş diğerleride güzel
Tatlım mutlaka herşeyi ölçüp biçmişindircanım boşanmak üzereyim. 27 yaşındayım. evet hep vardı yarım bırakıldı ama. aslında 102 kiloydum. hamile kaldım. eşimle aramda sorunlar oldu. hamilelik döneminde 94 e düştüm. doğumlada 84 e düştüm
Kaptan doğum gününmüydü bugüno zaman hosgeldin aramıza adım Merve yaşım bugün itibari ile 28 takımın kaptanıyim evliyim 28 aylık kızım var
canım menüyü alt Altan yazarsan daha iyi olur öğleyi dengelemeye calismissin akşam
Afiyet olsun canım
Ara öğün şart değil canım ama kuru yemiş vs de götürebilirsin
bugün chiali yoğurt günü olmus canım afiyet olsun
Saol canımYengem daha iyi oldu canım ilac vermemıs doktor hamılelıkten dolayı
evlerimiz yakın birbirine 10 dk falan arası :)
çooooook güzeell olmuşş canımmmmafiyet olsunn
Merve ablam cok sade ve saglıklı bir menü cıkarmısn ben cok begendım
spor veee su süpeeeer
sadece arkadaslarında dediği gibi leblebi olmasaymıs :)
Hosgeldııııın canımmm aramıza Bende Bahar :)
pirinc pilavı yerine bulgur olabılır canım :)
9 dakı evet biraz gereksiz oldu normalde sade kahve ıcıcektım biraz acıkır gibi oldum kahve ıcıncede uyuyamıyorum o yuzden yogurda yöneldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?