Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çoook iyi fikirmiş aslında ablam cokta severım böyle pulbıberlı nanelı :)
aksamları yogurt yemek kılo aldırır mı ki ?
Hani yoğurt kürleri varya onlardan dedim cnm

Şöyleki akşamla beraber mutfak kapansa iyi olur
Ama çok acıkıldıysa başka bişey yiyinceye kadar tabiki yoğurt en iyi seçenek

Teseddurde kalıplar daha dar sanırım dimi
Markadan markaya değişiyor bahar aslında otel düğünü olunca tabi güzel bişey alayım diye düşünüyorum da geri kilo alırsam diyede korkmuyo değilim bilemedim
Lcw kinin m bedeni çok rahat oluyor ama :)

Ben soteyi değişik değişik yapıyorum bazen domates bazen mantar farklı farklı bir sürü çeşit biber vs koyuyorum tavukla çok tarif var aslında

Merveeee bugün Doğum günün mü canım mutlu yaşların olsun sağlıkla eşinle kızınla tüm sevdiklerinle beraber @askrhpozitif
Hep güzellikler olsun hayatında hep mutluluklar olsun canımm

Bugün yapmış olabilşrsin ama bu hergün yapacağın anlamına gelmez :))
Kız sen spor sevmen özüne dön

Hakkında hayırlısı olsn canm. Meslektaşız bnmde 1 kızım var 94le doğuma gidip 2 hfta sonra 84 oldm bnde. Takıma geldiğimde 95 kiloydm şimdi 71.72 çok şükür. Düzenli gelirsen tüm fazlalıklarından kurtulablirsin

Yeminini bozucak mısn yaseminn
Geçen bozdum ya düğün vardı gene :)
Şimdi o aldığım çok sademi olur diye düşünme aşamasındayım giyecek bişeyim yokki poni eşofmanla gidemem :)) eskiler hayır olarak dağıtıldı kalanlar azı gözü yamuk daralttım felan mecburen alacam sanırım

Uyumadan önce son bir kez bakayım dedim tek gözüm kapalı şekilde
canim
Benim hakkında hayırlısı olsun umarım herşey daha güzel olur
öğretmenim aslında ama atanamayan grubundan şimdi bir cafe tarzı biyerde garsonluk yapıyorum. 6 aylık kızım var benimde
bende aynı kaderdeyun atanamayan ev hanımı öğretmen branşın ne

Aaaa merve yaşgününmü tatlım

Iyiki doğdun nice mutlu senelere cnm sevdiklerinle beraber
Evet ablamçok teşekkür ederim
Sağol fıstık
evet kaptanımmm biraz öyle oldu chiayı ne zamandır kullanmıyodum bugün yogurdu sade yiyesım gelmedı hıc :)
iyi yapmışsın canm afiyet olsun yansın yağlar

Kaptan doğum gününmüydü bugün

Mutlu yıllarrrrr
Biraraya gelsek kutlama yapsaydık böyle bi pastan olurdu

Eki Görüntüle 2025521
Sağol canım benim bir yaş daha yaşlandık valla bizede ancak böyle bir pasta yakışırdı Yasminim
Eki Görüntüle 2025522 Mutluuuuu yılllaraaaa Merve ablaaaam :)
Hayat yüzünü hep güldürür insallahhhhh

askrhpozitif
Amin canım cümlemizin inşallah teşekkür ederim Baharcim
Merveeee bugün Doğum günün mü canım mutlu yaşların olsun sağlıkla eşinle kızınla tüm sevdiklerinle beraber @askrhpozitif
Hep güzellikler olsun hayatında hep mutluluklar olsun canımm
Aminnnnn hepimizin inşallah seydacim çok teşekkür ederim
Merve dogum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara. Hayatında herşey gönlünce olsun
Teşekkürler melekcim
Merve doğum günün kutlu olsn canm özel bişy yaptınız mı pasta filann?
yok kiz evlendim evleneli doğum günü kutlaması ne onu u unuttum eşimde öyle bir alışkanlık yok ailem yakın olsa mutlaka bir organizasyon yaparlardı teşekkürler canım bu arada

ben yatar hatunlar iyi geceler..
iyi geceler

Çok pahalı onlar ama korse takmak beni çok mutsuz ediyo

Abov bnmki de 42 beden

Merhaba bn poni ilk sayfada kurallar var baktın m poncik

Ayaklarımın altı yanıyo hala
Evet baya tuzlu ama g.. göbek fırlamış of tabi şimdi sen mezubsun biz hala şişko biz hala ezik
Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
kefir
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurtlu pazı
Akşam
1 tabak tavuklu sote
Bol bol salata
Su 3 tl
Afiyet olsun canım
spor güzel öğlen ki ekmek fazla olmuş doğru söyle kız fasulyenin suyuna mı bandın kilon az artık karbonhidrat ne kadar az o kadar iyi olur canım

sorunlar hamilelikte başlamış düşünmek için baya zamanın olmuş senin ve bebeğinin hayatında hep güzel şeyler olsun tez zamanda atanirsin inşallah herşey gönlünce olsun fit olmak için hoşgeldin
Gün içinde az emdiği için hevesli emmiyordur ama çalışmak zorundasin bu konuda eksik hissetme evde bol bol sağı stokla kardir o canım tekrar hoşgeldin
Ben bahar 31yasindayim 2.5yasinda bir oğlum var şimdilik ev hanımı olarak takılıyorum

Canım o kadar yüksek iltihap ve kanama varsa mutlaka ilaç vermeliydi başka bı doktora da gorunsun bence çünkü iltihap yok olmadan risk gitmez gebelikte de kullanılan ilaçlar var ben kullandım çünkü iltihap için kanama için zaten başından beri progesteron kullandım
Markadan markaya değişiyor bahar aslında otel düğünü olunca tabi güzel bişey alayım diye düşünüyorum da geri kilo alırsam diyede korkmuyo değilim bilemedim
Lcw kinin m bedeni çok rahat oluyor ama :)
benimde üstte sıkıntı yok ordan yirtiyorum kilos elbise alıyorum alt kamufle oluyor valla öyle çok ortada dolanmayacaksan abartma bıkrresinde alelacele almıştım tatilden gelip 600tl verip hiç yerinden kalkmamistim o düğünde 3sene oldu eşimin kuzeninindi ve düğünde 9-03arasi oteldeydi neredeyse uyuyacaktim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…