- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.241
Hani yoğurt kürleri varya onlardan dedim cnmÇoook iyi fikirmiş aslında ablam cokta severım böyle pulbıberlı nanelı :)
aksamları yogurt yemek kılo aldırır mı ki ?
Zamanla daha iyi tanışır kaynaşırız tatlımhepinizle tanıştığımaa memnun oldum kızlarr
Teşekkür ederim ablamm:)) Senın deneyımlerınden faydalanmak çok iyi oluyoorHani yoğurt kürleri varya onlardan dedim cnm
Şöyleki akşamla beraber mutfak kapansa iyi olur
Ama çok acıkıldıysa başka bişey yiyinceye kadar tabiki yoğurt en iyi seçenek
Markadan markaya değişiyor bahar aslında otel düğünü olunca tabi güzel bişey alayım diye düşünüyorum da geri kilo alırsam diyede korkmuyo değilim bilemedimTeseddurde kalıplar daha dar sanırım dimi
güzel olmuş şeydam
Ya ben son zamanlarda tavuk soteden iyice soğudum
Tavuklu başka şeyler bulsak
melekcim ilk güne rağmen süpersin cnm
Gün Gün daha iyi olacaktır menülerin
Az değil sağlıklı menüler oluşturmaya çalış cnm
son ara yoğurdunu baharatlı olarak yapsan daha iyi olurdu cnm
Akşamki çok hafif olmuş diğerleride güzel
umarım canım aminTatlım mutlaka herşeyi ölçüp biçmişindir
Herkes kendi yaşadığını bilir
Inş.verdiğin karardan pişman olmazsın
Senin ve evladın için hayırlısı olsun
Bugün yapmış olabilşrsin ama bu hergün yapacağın anlamına gelmez :))
Kız sen spor sevmen özüne dön
Hakkında hayırlısı olsn canm. Meslektaşız bnmde 1 kızım var 94le doğuma gidip 2 hfta sonra 84 oldm bnde. Takıma geldiğimde 95 kiloydm şimdi 71.72 çok şükür. Düzenli gelirsen tüm fazlalıklarından kurtulablirsincanım boşanmak üzereyim. 27 yaşındayım. evet hep vardı yarım bırakıldı ama. aslında 102 kiloydum. hamile kaldım. eşimle aramda sorunlar oldu. hamilelik döneminde 94 e düştüm. doğumlada 84 e düştüm
Yeminini bozucak mısn yaseminnMarkadan markaya değişiyor bahar aslında otel düğünü olunca tabi güzel bişey alayım diye düşünüyorum da geri kilo alırsam diyede korkmuyo değilim bilemedim
Lcw kinin m bedeni çok rahat oluyor ama :)
Geçen bozdum ya düğün vardı gene :)Yeminini bozucak mısn yaseminn
amin cnm
Hakkında hayırlısı olsn canm. Meslektaşız bnmde 1 kızım var 94le doğuma gidip 2 hfta sonra 84 oldm bnde. Takıma geldiğimde 95 kiloydm şimdi 71.72 çok şükür. Düzenli gelirsen tüm fazlalıklarından kurtulablirsin
iyi geceler canım :)ben yatar hatunlar iyi geceler..
canimcanım boşanmak üzereyim. 27 yaşındayım. evet hep vardı yarım bırakıldı ama. aslında 102 kiloydum. hamile kaldım. eşimle aramda sorunlar oldu. hamilelik döneminde 94 e düştüm. doğumlada 84 e düştüm
bende aynı kaderdeyun atanamayan ev hanımı öğretmen branşın neöğretmenim aslında ama atanamayan grubundan şimdi bir cafe tarzı biyerde garsonluk yapıyorum. 6 aylık kızım var benimde
Evet ablamçok teşekkür ederimAaaa merve yaşgününmü tatlım
Iyiki doğdun nice mutlu senelere cnm sevdiklerinle beraber
Sağol fıstıkYengem daha iyi oldu canım ilac vermemıs doktor hamılelıkten dolayı
evlerimiz yakın birbirine 10 dk falan arası :)
çooooook güzeell olmuşş canımmmmafiyet olsunn
Merve ablam cok sade ve saglıklı bir menü cıkarmısn ben cok begendım
spor veee su süpeeeer
sadece arkadaslarında dediği gibi leblebi olmasaymıs :)
Hosgeldııııın canımmm aramıza Bende Bahar :)
pirinc pilavı yerine bulgur olabılır canım :)
9 dakı evet biraz gereksiz oldu normalde sade kahve ıcıcektım biraz acıkır gibi oldum kahve ıcıncede uyuyamıyorum o yuzden yogurda yöneldim :)
iyi yapmışsın canm afiyet olsun yansın yağlarevet kaptanımmm biraz öyle oldu chiayı ne zamandır kullanmıyodum bugün yogurdu sade yiyesım gelmedı hıc :)
Sağol canım benim bir yaş daha yaşlandık valla bizede ancak böyle bir pasta yakışırdı YasminimKaptan doğum gününmüydü bugün
Mutlu yıllarrrrr
Biraraya gelsek kutlama yapsaydık böyle bi pastan olurdu
Eki Görüntüle 2025521
Amin canım cümlemizin inşallah teşekkür ederim BaharcimEki Görüntüle 2025522 Mutluuuuu yılllaraaaa Merve ablaaaam :)
Hayat yüzünü hep güldürür insallahhhhh
askrhpozitif
Aminnnnn hepimizin inşallah seydacim çok teşekkür ederimMerveeee bugün Doğum günün mü canım mutlu yaşların olsun sağlıkla eşinle kızınla tüm sevdiklerinle beraber@askrhpozitif
Hep güzellikler olsun hayatında hep mutluluklar olsun canımm
Teşekkürler melekcimMerve dogum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara. Hayatında herşey gönlünce olsun
yok kiz evlendim evleneli doğum günü kutlaması ne onu u unuttum eşimde öyle bir alışkanlık yok ailem yakın olsa mutlaka bir organizasyon yaparlardı teşekkürler canım bu aradaMerve doğum günün kutlu olsn canm özel bişy yaptınız mı pasta filann?
iyi gecelerben yatar hatunlar iyi geceler..
Evet baya tuzlu ama g.. göbek fırlamış of tabi şimdi sen mezubsun biz hala şişko biz hala ezikÇok pahalı onlar ama korse takmak beni çok mutsuz ediyo
Abov bnmki de 42 beden
Merhaba bn poni ilk sayfada kurallar var baktın m poncik
Ayaklarımın altı yanıyo hala
Afiyet olsun canımKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
kefir
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurtlu pazı
Akşam
1 tabak tavuklu sote
Bol bol salata
Su 3 tl
spor güzel öğlen ki ekmek fazla olmuş doğru söyle kız fasulyenin suyuna mı bandınMenüm
sabah 10:30
1 yumurta 4 zeytin 1 lokma ekmek 1 kk peynir üstüne chia serptim
1 bardak form çayı
öğle 14:30
1 kase yayla çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim tam bugday ekmeği 3-4 kasık taze fasulye
ara 16:45
1 tatlı kasıgı yulaf + 7-8 kucuk kuru üzüm+tarçın +chialı 5 kasık yoğurt
akşam 19:00
1 haslanmıs yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin
ara 21:00
1 tatlı kasıgı yulaf + 7-8 kucuk kuru üzüm+chialı 4 kasık yoğurt
su 2.5 litre
spor 30 dk leslie
10 dk bölgesel calısma
sorunlar hamilelikte başlamış düşünmek için baya zamanın olmuş senin ve bebeğinin hayatında hep güzel şeyler olsun tez zamanda atanirsin inşallah herşey gönlünce olsun fit olmak için hoşgeldincanım boşanmak üzereyim. 27 yaşındayım. evet hep vardı yarım bırakıldı ama. aslında 102 kiloydum. hamile kaldım. eşimle aramda sorunlar oldu. hamilelik döneminde 94 e düştüm. doğumlada 84 e düştüm
Canım o kadar yüksek iltihap ve kanama varsa mutlaka ilaç vermeliydi başka bı doktora da gorunsun bence çünkü iltihap yok olmadan risk gitmez gebelikte de kullanılan ilaçlar var ben kullandım çünkü iltihap için kanama için zaten başından beri progesteron kullandımYengem daha iyi oldu canım ilac vermemıs doktor hamılelıkten dolayı
evlerimiz yakın birbirine 10 dk falan arası :)
çooooook güzeell olmuşş canımmmmafiyet olsunn
Merve ablam cok sade ve saglıklı bir menü cıkarmısn ben cok begendım
spor veee su süpeeeer
sadece arkadaslarında dediği gibi leblebi olmasaymıs :)
Hosgeldııııın canımmm aramıza Bende Bahar :)
pirinc pilavı yerine bulgur olabılır canım :)
9 dakı evet biraz gereksiz oldu normalde sade kahve ıcıcektım biraz acıkır gibi oldum kahve ıcıncede uyuyamıyorum o yuzden yogurda yöneldim :)
benimde üstte sıkıntı yok ordan yirtiyorum kilos elbise alıyorum alt kamufle oluyor valla öyle çok ortada dolanmayacaksan abartma bıkrresinde alelacele almıştım tatilden gelip 600tl verip hiç yerinden kalkmamistim o düğünde 3sene oldu eşimin kuzeninindi ve düğünde 9-03arasi oteldeydi neredeyse uyuyacaktimMarkadan markaya değişiyor bahar aslında otel düğünü olunca tabi güzel bişey alayım diye düşünüyorum da geri kilo alırsam diyede korkmuyo değilim bilemedim
Lcw kinin m bedeni çok rahat oluyor ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?