Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geldim geçmiş yaptım uyumaya gidiyorum tam tamına 1ayim var tatil tarihi belli oldu minimum 5kg vermeliyim hatta 6-7olsa başımın üstünde yeri varvalla hayır demem gaza bastım Zuhal sultan haberin olsun
Yavaş bas tatlım kaza yaparsın :))

Bu arada spor bildirimide yapayım
Çok yorgunum devam yapamıcam

49 dk tempolu yürüyüş
1 dk hoplama =50 dk

Kendi doktoruna randevu aldı canım acildekı doktor pek ılgılenmemıs gittiginde ultrasonla bebegin durumuna bıle bakmamıs
karbonhıdratları bırakıcam aynen :)

Iyi geceler arkadaşlar. Bugün çok depresif geçirdim. Sebepsiz çok mutsuz ve stresli hissediyorum diyeceğim ama belki de sebep haftasonu kaçamaklarımdır bilemiyorum.
Geçmişe yarın bakarım inşallah.
Bugün menüm
Sabah
1 yağda yumurta
Yarim dilim peynir
1 çay kaşığı reçel
Yarım silim ekmek
1 kase sütlü yulaf
(Resmen iki kahvaltılık yemişim)
Ara
2 ceviz
5 hurma (hurma diyeti yapmadım anormal yiyip üstüne hurma yedim)
Öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dilim Ekmek
1 kase cacık
Ara
Ceyrek çikolatalı gofret
1 lokum ( befitlady 'e selam)
Ara
1 tost
1 kuru incir
Akşam
2 kasik pilav
3 dilim karpuz
4 kaşık tavuk

Su 2 lt
Spor yok North River önden hissettin galiba
Resmen yine biri beni durdursun modunda ve başarısız mutsuz bir gün oldu. Öyle bir başlık vardı sanırım biri beni durdursun diye aktif değil ama ben bu gidişle canlandıracağım
Neyse dostlar menümü görmezden gelin lütfen yorumluk bir hali yok. Lütfen sadece dua edin bana, bir kırılma noktasındayım sanırım. ( çok kilo vermiş gibi)
Bu arada Merve yeni yaşın sağlık mutluluk ve huzurla dolsun canım.
Poncik hoşgeldin zayıflama yolunda başarılar. Ben 35 yaşında iki çocuklu evhanımı bir iradesiz, takımın diyet yapamayan üyesi
Şeyda sana mevlitte kolay gelsin yarın.
Hepinizi sevgiyle tombik tombik kucakliyorum.

Canımmm hosgeldııın gece kususun benım gıbı

Rakıbeeem ama olmuyo böyleee bak senın meto süpeeer yarın bambaska bır gün olsun hadi sen yaparsın be canım ??

Canımmm hosgeldııın gece kususun benım gıbı

Rakıbeeem ama olmuyo böyleee bak senın meto süpeeer yarın bambaska bır gün olsun hadi sen yaparsın be canım ??
Sağol Bahar bu menüyü ancak herkes uyuyunca yazabilirdim. bir de inan mutsuzluktan elim birşey yazmaya gitmedi desem yalan olmaz. Yarın acil eylem planı olarak elişi birşeyler yapmak hafif bir kitap okumak kesin yürüyüşe çıkmak gibi plânlarım var. Umarım bu depresyonu atabilirim.

Günaydın kızlar.
Sonunda evimde tek başıma olacağım bugün.
Dün menü yemek konusunda biraz kendimi zorladım şaftım kaydı.
Menüm:
Sabah: 1 dilim tb ekmek
1 yumurta
Domates salatalık
1 bardak çay

Öğle
1 kase yayla çorbası
1 dilim tb ekmek

Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 köfte kadar tavuk mangal
5 yk Salata

Su: 3 litre
Spor yok

Kız eşinin kuzeninin düğününe 600 liralık kıyafetmi aldın :)
Seneye oğlumun sünneti var buna bile bu kadar para verip almam bi kere giyecem zaten
baya abartmışsın sen
Benim akrabam zaten yerimde duracağımı sanmıyorum bi sonraki hafta kuzenimin düğünü var peşpeşe geldi kuzenin düğüne herkes geliyor biz çok kalabalığız zaten 110 torun var bizde sonrada peşpeşe eşimin kuzenlerinin düğünleri var bi kıyafeti bi koca tarafında bi kendi tarafımda giyerim :))) gardrop ister istemez yenileniyor

Geldim geçmiş yaptım uyumaya gidiyorum tam tamına 1ayim var tatil tarihi belli oldu minimum 5kg vermeliyim hatta 6-7olsa başımın üstünde yeri varvalla hayır demem gaza bastım Zuhal sultan haberin olsun
Biz 14 Ağustos'ta çıkıyoruz yola aynı denk geliyor seninle bahar bende 5 kilo vermek istiyorum o zamana kadar nereye gidiyosunuz bende gaza basmalıyım 63 olmak istiyorum inşallah

Baktim soyle bir 68 desin Allah im bugunleri gorebilecek miyim
Sen iste yeter ki bende öyle diyordum ama oluyor sabır şart ben öyle çok hızlı kilo veren değilim geçen babam bile iki yılda mı verdin sen 15kg dedi yok dedim ilk yıl yedim bı yılda destek ol köstek olma diye carladim
Yavaş bas tatlım kaza yaparsın :))

Bu arada spor bildirimide yapayım
Çok yorgunum devam yapamıcam

49 dk tempolu yürüyüş
1 dk hoplama =50 dk
Kayıtlara geçti 50dk lakin basmak farz oldu kendime sözüm var abla
Kendi doktoruna randevu aldı canım acildekı doktor pek ılgılenmemıs gittiginde ultrasonla bebegin durumuna bıle bakmamıs
karbonhıdratları bırakıcam aynen :)
yani tuhaf çünkü durum kendi dru daha iyi bilir

Sana yorum yapmıyorum demiştim inatla yapacağım çünkü bu sinirle çeneni tutmamış imkansız
1.,takıma depresif gelmeyin depelerim hem ye hemde depresif olumsuz msjlarada takımın enerjisini dibe yok yok öyle
2.ye bacım ye az yemissin yinede hayır kahvaltinin üstüne mı yulaf yedin yulafın üstüne mı kahvalti çünkü bu kısım çok mantıksız olmuş
3.aslunda durabilir misin çeyrek çikolata bı sınırın olmuş hepsini de gomdbilirdin bu kapasite var o göbek bence hepsini hak ediyordu .lokum için slm göndermissin ne o canım mı çekti onun menüsünde görünce bu durumda hepimizin an itibariyle diyeti bozmaso gerek senin menülerde sonra
4. Bak arada tost yeyince aksamı dengelemissin hakkını yemeyim ama tostun üstüne pilav bence totona yapışmıştır demek ki totoda daha büyüyecek yer var tosttan beyaz ekmekmiydi daha lezzetlidir dimi
5.son dalga mı geçiyorum biraz evet niye mi ben yapabilecekken kabullenip kendini boğan bir edibnin anlayacağı kendine ve takıma saygı duyacagi bir edibeyi nasıl ortaya çıkarırız bilmiyorum "tek obez beynimiz" diye bir kitap var bence ilk onunla başla okumaya
Yiyerej kilo vermen sürekli böyle olacağı anlamına gelmez senin bozuk menülerle verdiğin kilo yağını değil vücudundaki ödemi anca dengeliyor sporunu beslenmesini düzgün yapıp verilen 400g yağdandir ama
günaydınnn KızçeLerimmmm
Günaydın Melek
Günaydın eda biraz daha iyisin galiba hadi daha iyi ol inşallah
Valla diyorum ya tatilden geldik ertesi gün düğün ve mağazaların çoğu kapalı akşam bulduğunu aldikm çokta içime sinmedi esiminkini hiç demeyim daha pahalıydı ve düğün çıkışı alkol almış bizim akrabalar biriyle tartıştı gitti araya girdi o ara ne olduysa pantolonun cepten aşağı yırtık geldi arada iteklemisler düşmüş bı yere takmış dedim ne halleri varsa gordslerdi sana ne olmaz akraba rezillik çocuğun düğününü bozacaklardi diyor ben olsam iki tanede ben vururdum hiç bana cekmemissin dedim

Edibe12 canım nasıl olsa yesemde kilo veriyorum rahatlığı yüzünden zamanı uzatıyosun. Şöyle ki tık tık vereceksin istesen kilolarını yılbaşına 65 kilo olmak istemez misin?? yok bnce istemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…